Kovimmat hankinnat kaudelle 2020–2021

  • 386 699
  • 1 532

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Onhan siinä katkeamaton syöttöketju 3 pelaajan välillä. Ei se Laatikaisen toinen kosketus Konnaa polta. Tai jos olet sitä mieltä, niin sitten sun lienee syytä pitää sknullin varjopörssiä
Pakko varmaan sitten alkaa pitämään. Tolla periaatteella saa sahata vaikka kuinka kauan jos syöttöketju ei katkea.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Vertailukelpoinen kuitenkin, koska jokainen pelaaja tämän kauden liigassa on saanut syöttöpisteen tuollaisesta.
Ei kai nyt sentään ihan jokainen. No vitsit sikseen. Se oli vaan oma mielipide tuollaisesta tilanteesta.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kyllä kauden kovin hankinta oli Petri Kontiola. Veteraani näytti epäilijöilleen voittamalla historian vanhimpana pistepörssin.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kontiolalle tämä menee myös minun mielestä. Hyviä haastajia on heti hänen jälkeen jonoksi asti.

Aika monen top-5 listoilla olleen Koskirannan sen sijaan voidaan sanoa flopanneen, 53 peliä, 7+15 pistettä ja -16 ei ole lähelläkään sitä, mitä moni ennen kautta odotti. Peltola oli myös monen top-5 listalla, 28 pistettä ja +5 on ihan ok suoritus, flopista ei voida puhua, mutta ei myöskään kauden kovimpien hankintojen listalle näillä pisteillä ole asiaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Kontiola osoittautui kauden kovimmaksi hankinnaksi. Hurjat tehot ”ikämieheltä” pudotuspelien ulkopuolelle jääneessä joukkueessa.

Hopeasijalle Lasch, siitä huolimatta että pelasi Suomessa vain pätkän. Jos olisi täällä koko kauden ollut, olisi toki tämän keskusteluketjun satavarma ykkönen.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitää kyllä peesata muita ja antaa Kontiolasta ääni kovimmaksi hankinnaksi täältäkin. Konnan jälkeen onkin tasainen joukko muita onnistuneita hankintoja, kuten Kestner, Iskhakov, Audette, Saarijärvi, Skalicky, Saarela, Wännström, Broadhurst, Bartosak, Moravcik, Matushkin jnejne...

Pahin floppi tälle kaudelle hankituista taitaa olla Hrachovina. Vielä toki play offit voisivat hänet pelastaa, mutta tuskinpa enää mahdollisuutta tulee. Jarno Koskiranta, Mika Niemi, Ondrej Roman ja Austin Ortega lienevät myös floppeja pahemmasta päästä, tai ainakin reilusti enemmän heiltä ainakin itse odotin.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hopeasijalle Lasch, siitä huolimatta että pelasi Suomessa vain pätkän. Jos olisi täällä koko kauden ollut, olisi toki tämän keskusteluketjun satavarma ykkönnen
Juuri näin, Laschin avulla hankitut pisteet sarjataulukkoon eivät kuitenkaan poistuneet mihinkään ja ilman Ryanin panosta Pelicans ei olisi kuuden parhaan joukossa lähelläkään. + Laschin visiitillä positiivinen vaikutus myös loppukauteen, vaikkei Lahdessa enään pelaakkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös