Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Kotkan Titaanit 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 16.03.2018 klo 16.48.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Päävalmentajan nimi julki – Titaanit jatkaa tutun luotsin alaisuudessa

  Lyhyestä virsi kaunis... eli Titaanit täräytti tällä päivämäärällä (16.3.) virallisesti käyntiin valmistautumisensa kohti tulevaa Suomi-sarjakautta 2018–2019, sillä kotkalaiset julkistivat Marko Sykön jatkavan joukkueen päävalmentajana yksivuotisella sopimuksella (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Sykkö löi loppukaudesta pöytään sen verran vahvan näytön osaamisestaan, että jatkosopimus oli erittäin odotettu juttu, vaikkei Titaanit hienosta taistelustaan huolimatta kyennyt sarjasijoitustaan edelliskaudesta parantamaan.

  Nyt kun Syköllä on nimi paperissa ja muste on ehtinyt kotvan aikaa jo kuivua, on aika alkaa kasata ensi kauden joukkuetta sekä valmennus- ja johtoryhmää.

  Sykön mukaan rakenteilla on hänen omannäköisensä ja ajattelutapansa mukainen miehistö, johon pyritään saamaan mukaan iso osa kuluneen kauden runkopelaajista sekä ulkopuolelta tulevia vahvistuksia.

  Seuran puheenjohtaja Petteri Lehden mukaan Titaanit lähtee vastaisuudessa tavoittelemaan Suomi-sarjan kärkeä, kun taas Sykkö on maltillisemmalla kannalla, sillä mies haluaa nähdä minkälaisen miehistön saa ensiksi jalkeille ja vasta sen jälkeen on aika asetella tavoitteet kohdalleen.

  Sopimuspussukka on nyt siis avattu, joten seuraavaksi aletaankin sitten odottella ketkä kaikki muut pukevat myös jatkossa punanutun päälleen.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  ...we're gonna have tryouts!

  Titaanit testaa kilpakumppaninsa S-Kiekon tavoin vetovoimaansa pelaajamarkkinoilla ja järjestää vajaan kuukauden päästä (12.13.4.) kaksipäiväisen testitapahtuman Kotkassa (Titaanien kotisivujen uutinen).

  KSOY Areenalla on siis tarjolla kaksi muutaman tunnin mittaista jäätä, joiden avulla Titaanien päävalmentaja Marko Sykkö katsastaa pelaajien ensi kauden Suomi-sarjamiehistöönsä.

  Viimeksi punanutut pitivät lähes vastaavanlaisen try-outin toissakeväänä Suomi-sarjaan paluunsa jälkimainingeissa, josta haaviin tarttui pari pelaajaa, joten saumat vähintään samanlaiseen onnistumiseen lienevät jälleen olemassa.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Leskinen jatkaa Titaanien valmennusryhmässä

  Titaanit on lähtenyt perinteiseen tyyliin liikkeelle valmennuksesta, sillä vastikään nimensä jatkopahviin pistänyt päävalmentaja Marko Sykkö sai varsin odotettua seuraa Matti Leskisestä, joka niin ikään allekirjoitti yksivuotisen jatkosopimuksen kotkalaisseuran kanssa (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Sykkö saa näin rinnalleen tutun ja ennen kaikkea haluamansa apumiehen valmennusryhmäänsä, jota on määrä vielä leventää ja lähteä sen jälkeen parantamaan Titaanien sijoitusta tulevan kauden Suomi-sarjassa.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kuusi jatkoa pelaajistoon ja yksi valmennukseen

  Titaanit on aloittanut myös ensi kauden joukkueensa rakentamisen, kun maalivahdit Niilo Pussinen ja Santeri Levänen sekä hyökkääjät Petja Summanen, Elmeri Kotro, Ville Myyryläinen ja Roope Lantta ovat tehneet yksivuotiset jatkosopimukset.

  Pelaajiston ohella myös titaanivalmennus on saanut lisävahvistusta, sillä Tino Turkia vastaa jatkossa sekä punanuttujen fysiikka- että maalivahtivalmennuksesta (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Pään avaus pelaajien osalta on varsin makoisa, sillä kyseisestä kuusikosta jokainen oli viime kaudella joukkueen runkopelaajien joukossa.

  Summanen, Kotro ja Lantta tuovat tehoja sekä johtajuutta, kun taas Myyryläinen hurjaa taistelua ja titaanisydäntä. Maalivahtien osalta ei taaskaan tarvitse turhia murehtia, oli sitten kumpi herroista tahansa tolppien välissä, ei kyseiseen osastoon tulla ensi kaudellakaan kaatumaan.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Testitapahtuma takana – kesäharjoitukset ovella

  Titaanit järjesti viime viikolla kaksi päivää kestäneen try-outin kotihallissaan, johon otti osaa lähes joukkueellisen verran pelaajia punanuttujen viime kauden sopimuspelaajaringin ulkopuolelta. Kotkalaisjoukkueen päävalmentaja Marko Sykön mukaan joukossa oli mukana ”muutama varsin mielenkiintoinen kaveri”, joten jännä nähdä tarttuiko yksikään näistä herroista Titaanien pyydykseen.

  Titaanit aloittaa kesäharjoittelu ensi kuun alussa ja ringin on määrä olla varsin laaja. Mukaan on vahvasti tulossa myös testitapahtumassa näyttöjä antanut konkaripuolustaja Joonas Eväkoski, joka on viime vuodet keskittynyt Piranha'sissa pelaamisen ohella alamäkiluistelun saloihin (Kymen Sanomien uutinen).

  Eväkoski oli varmasti yksi näistä Sykön mainitsemista mielenkiintoisista kavereista, joihin eittämättä kuuluu myös viime kaudella Haukoissa hyökännyt italiaanofinski Nikolas Ulessi.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit <3 KooKoo

  Titaanit ja KooKoo julkistivat hetki sitten yhteistyösopimuksen, jonka on määrä kehittää mahdollisimman laaja-alaisesti kymenlaaksolaista jääkiekkoilua (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Mielenkiintoista nähdä miten tämä homma ottaa tuulta alleen ja varmasti näkyvin asia yhteistyöstä tullee kauden aikana olemaan KooKoon A-nuorten SM-liigamiehistössä pelaavien pelimiesten vierailu Kotkassa miesten pelejä haistelemassa.

  Toki... olisihan siellä Liigankin puolella muutama titaanikasvattikin Suurosen Tonin ja Salmisen Oskarin muodossa, joiden näkisi mielellään vetävän punanutun taas päälleen, mikäli tarve niin vain vaatii. :)
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kymppi täyteen – treenipelit julki

  Titaanit julkisti kesäkuun kynnyksellä lisää pelaajia alkavan kauden miehistöönsä, kun puolustaja Marko Puhakka ja hyökkääjä Tino Hovi päättivät jatkaa punanutussa. Tämän lisäksi titaanipaidan pukevat jatkossa päälleen Ketterän A-nuorten pakistosta Kotkaan siirtyvä Tomi Keijonen ja KooKoon A-nuorten riveistä saapuva hyökkääjä Santeri Salminen (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Puhakka ja Hovi kuuluvat kumpainen Titaanien runkopelaajiin, joten heidän jatkonsa on hieno asia. Mitä Keijosta muistan nähneeni, on kyseessä varsin kompakti paketti, joka sopii varmasti hyvin Titaanien pelisapluunaan. Samat sanat koskevat Salmista, jonka oikean puolen käyrä on niin ikään todella hyvä lisä punanuttujen ketjusommitelmiin.

  Pelaajasopimusten ohella Titaanit julkaisi harjoitusotteluohjelmansa, joka pitää sisällään Suomen Cup-koitosten lisäksi kolme täysimittaista vieraspeliä sekä niin kotona pelattavan turnauksen kuin Hollolassakin miteltävän turnauksen (Titaanien kotisivujen uutinen).
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lisää pakkeja – Eväkoski tekee paluun

  Titaanien puolustuskalusto sai lisää verta, kun kotkalaisjoukkue sorvasi sopimukset kokeneen konkarin Joonas Eväkosken ja vasta edustusuraansa aloittelevan Erkka Huttusen kanssa (Titaanien kotisivujen uutinen). Titaaneilla on nyt kasassa yhteensä neljä pakkia, kun em. kaksikon völjyyn lasketaan viime viikolla sopimukset tehneet Puhakka sekä Keijonen.

  Eväkosken paluu on kyllä erittäin mielenkiintoinen lisäluku alkavaan kauteen, sillä mies on viimeksi seitsemän vuotta takaperin pelannut Titaaneissa 3.- ja 2. divaria sekä keskittynyt sen jälkeen lähinnä opiskeluun, työntekoon, Piranha'sissa kiekkoiluun ja viimeisimpänä alamäkiluisteluun, jossa kuuluu lajin maajoukkuekalustoon. Suomi-sarjan pelitempon kanssa on varmasti aluksi vähän hakemista, mutta eiköhän tästä vielä hyvä tule.

  Huttunen on puolestaan pelannut viimeiset vuodet isossa roolissa Titaanien A-nuorissa ja erittäin potentiaalinen tapaus ottamaan jollain aikavälillä paikkansa punanuttujen peräpäästä. Vaikkei nuorukainen ole koolla pilattu, löytyy 172-senttisestä varresta sopivanlaista vittumaisuutta vaikka muille jaettavaksi.

  Kasassa on nyt siis kaksi veskari, neljä pakkia ja kuusi hyökkiä sisällään pitävä tusina (12), johon pitäisi ainakin tuplamäärä saada pelaajia lisää ennen elokuun puolivälissä käyntiin polkaistavien harjoituspelien alkua. Työsarkaa siis riittää vielä rutkasti.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Tehoja hyökkäykseen ja nuoruuden intoa pakistoon

  Titaanit nosti muutama päivä ennen keskikesän juhlaa sopimuspelaajien määrän 15:sta, kun kotkalaisjoukkue julkisti tekaisseensa jatkosopimukset Vikke Terhon, Lauri Kuusiston ja Vertti Vuoksialan kanssa (Titaanien kotisivujen uutinen). Vielä puuttuisi siis karkeasti noin kymmenkunta pelaajaa valmiista paletista.

  Terho tuo varmasti entisestään lisää tehoja hyökkäyspelaamiseen ja mikäli mies vain vastuun kasvaessa jatkaa samanlaista tahtia kuin viime kaudella, en epäile hetkeäkään etteikö 20 maalin maaginen raja runkosarjassa olisi mahdollista saavuttaa, sillä kaikki avut tähän ovat olemassa.

  Kuusisto ja Vuoksiala tuovat seuran omina kasvatteina lisää titaaniväriä edustusmiehistöön sekä haastavat kokeneemmat pelaajat taisteluun pelipaikoista. Jokainen vaihto ja peliminuutti, jonka nämä kaverit tililleen alkavalla kaudella Suomi-sarjassa saavat, on kuin rahaa laittaisi pankkii tulevaisuuden varalle, sillä kumpaisellakin on tarvittava potentiaali kehittyä sarjan vaatimalle tasolle.

  Pelaajauutisten ohella Titaanien kotisivuilta löytyi myös tieto, että runkosarja alkaa punanuttujen osalta jälleen kotona, kun S-Kiekko jalkautuu syyskuun 22. päivä Kotkaan. Tämä on Titaaneille historian puolesta hyvä juttu, sillä kotkalaiset ovat viiden viimeisen kauden aikana avanneet pelit neljästi kotikaukalossaan, ja jok'ikinen kerta poistuneet sieltä myös voittajana.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Rasmus Kuparista 1. kierroksen varaus!

  Viime yönä saatiin sitten toinen titaanikasvatti varatuksi tarunhohtoiseen NHL:ään, kun Los Angeles Kings ilmoitti Rasmus Kuparin nimen varaustilaisuuden 1. kierroksen 20. pelaajana (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Kuparista tuli sen myötä toinen titaanilähtöinen pelaaja, joka saa varauksen ja samalla myös korkeimmalla varausnumerolla poimittu pelimies, sitten kesällä 2003 Ottawa Senatorsiin varatun Ossi Louhivaaran.

  Eri medioista löytyy juttua Kuparista:
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit kaappasi italialaisvahvistuksen Haukoista

  Titaanit näyttää rakentavan joukkuettaan maltillisesti, mutta kuitenkin erittäin määrätietoisesti. Viimeisimmät lisäykset kotkalaisjoukkueen hyökkäyskalustoon ovat viime kaudella Haukoissa tehokkaasti esiintynyt italialais-suomalainen Nikolas Ulessi sekä Ketterän A-nuorista punanuttuun saapuva Samu Hulkko (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Etenkin Ulessi saa allekirjoittaneessa aikaiseksi hyvät vibat, sillä mies jäi positiivisella tavalla mieleen niin viime kauden Haukat-koitoksista kuin vuotta aiemminkin KJT:n paidasta. Lisäksi oikean puolen käyrällä pelaava kaveri on aina hyvä lisä joukkueeseen ihan jo eri variaatioiden muodostamisen kannalta.

  Hulkko taasen on tuntemattomampi tapaus, mutta eiköhän kaverissa potentiaalia ole, kun try-outin ja kesätreenien perusteella sopimus sorvattiin. Bonuksena toki juuri tuo uutisessa mainuttu monikäyttöisyys eli kyky pelata niin pakkina kuin hyökkinäkin.

  Sopimuksia on nyt kasassa yhteensä 17 kappaletta (2 maalivahtia, 6 puolustajaa ja 9 hyökkääjää), joten eiköhän vielä haussa ole sellainen kymmenkunta pelaajaa, jotta kausi päästäisiin aloittamaan aika lailla ideaalitilanteesta eli 26-28 sopimuspelaajan voimin.

  Pelaajauutisten ohella Titaanit tiedotti järjestävänsä heinäkuun puolivälin tietämillä (14.7.) katulätkäturnauksen Kouvolan Prisman pihalla (Titaanien kotisivujen uutinen). Mukana menossa on siis myös Hockey Base Kouvola ja näinköhän KooKookin olisi jollain tapaa mukana, jollei muuten niin yhden tossulätkäporukan verran?

  Joka tapauksessa tämä on varmasti jatkoseuraamusta punanuttujen ja oranssimustien aiemmin solmimasta yhteistyösopimuksesta sekä muutenkin hyvä paikka tehdä Titaaneita tunnetuksi myös pohjoisemmassa Kymenlaaksossa.