Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Kotkan Titaanit 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 16.03.2018 klo 16.48.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Päävalmentajan nimi julki – Titaanit jatkaa tutun luotsin alaisuudessa

  Lyhyestä virsi kaunis... eli Titaanit täräytti tällä päivämäärällä (16.3.) virallisesti käyntiin valmistautumisensa kohti tulevaa Suomi-sarjakautta 2018–2019, sillä kotkalaiset julkistivat Marko Sykön jatkavan joukkueen päävalmentajana yksivuotisella sopimuksella (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Sykkö löi loppukaudesta pöytään sen verran vahvan näytön osaamisestaan, että jatkosopimus oli erittäin odotettu juttu, vaikkei Titaanit hienosta taistelustaan huolimatta kyennyt sarjasijoitustaan edelliskaudesta parantamaan.

  Nyt kun Syköllä on nimi paperissa ja muste on ehtinyt kotvan aikaa jo kuivua, on aika alkaa kasata ensi kauden joukkuetta sekä valmennus- ja johtoryhmää.

  Sykön mukaan rakenteilla on hänen omannäköisensä ja ajattelutapansa mukainen miehistö, johon pyritään saamaan mukaan iso osa kuluneen kauden runkopelaajista sekä ulkopuolelta tulevia vahvistuksia.

  Seuran puheenjohtaja Petteri Lehden mukaan Titaanit lähtee vastaisuudessa tavoittelemaan Suomi-sarjan kärkeä, kun taas Sykkö on maltillisemmalla kannalla, sillä mies haluaa nähdä minkälaisen miehistön saa ensiksi jalkeille ja vasta sen jälkeen on aika asetella tavoitteet kohdalleen.

  Sopimuspussukka on nyt siis avattu, joten seuraavaksi aletaankin sitten odottella ketkä kaikki muut pukevat myös jatkossa punanutun päälleen.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  ...we're gonna have tryouts!

  Titaanit testaa kilpakumppaninsa S-Kiekon tavoin vetovoimaansa pelaajamarkkinoilla ja järjestää vajaan kuukauden päästä (12.13.4.) kaksipäiväisen testitapahtuman Kotkassa (Titaanien kotisivujen uutinen).

  KSOY Areenalla on siis tarjolla kaksi muutaman tunnin mittaista jäätä, joiden avulla Titaanien päävalmentaja Marko Sykkö katsastaa pelaajien ensi kauden Suomi-sarjamiehistöönsä.

  Viimeksi punanutut pitivät lähes vastaavanlaisen try-outin toissakeväänä Suomi-sarjaan paluunsa jälkimainingeissa, josta haaviin tarttui pari pelaajaa, joten saumat vähintään samanlaiseen onnistumiseen lienevät jälleen olemassa.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Leskinen jatkaa Titaanien valmennusryhmässä

  Titaanit on lähtenyt perinteiseen tyyliin liikkeelle valmennuksesta, sillä vastikään nimensä jatkopahviin pistänyt päävalmentaja Marko Sykkö sai varsin odotettua seuraa Matti Leskisestä, joka niin ikään allekirjoitti yksivuotisen jatkosopimuksen kotkalaisseuran kanssa (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Sykkö saa näin rinnalleen tutun ja ennen kaikkea haluamansa apumiehen valmennusryhmäänsä, jota on määrä vielä leventää ja lähteä sen jälkeen parantamaan Titaanien sijoitusta tulevan kauden Suomi-sarjassa.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kuusi jatkoa pelaajistoon ja yksi valmennukseen

  Titaanit on aloittanut myös ensi kauden joukkueensa rakentamisen, kun maalivahdit Niilo Pussinen ja Santeri Levänen sekä hyökkääjät Petja Summanen, Elmeri Kotro, Ville Myyryläinen ja Roope Lantta ovat tehneet yksivuotiset jatkosopimukset.

  Pelaajiston ohella myös titaanivalmennus on saanut lisävahvistusta, sillä Tino Turkia vastaa jatkossa sekä punanuttujen fysiikka- että maalivahtivalmennuksesta (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Pään avaus pelaajien osalta on varsin makoisa, sillä kyseisestä kuusikosta jokainen oli viime kaudella joukkueen runkopelaajien joukossa.

  Summanen, Kotro ja Lantta tuovat tehoja sekä johtajuutta, kun taas Myyryläinen hurjaa taistelua ja titaanisydäntä. Maalivahtien osalta ei taaskaan tarvitse turhia murehtia, oli sitten kumpi herroista tahansa tolppien välissä, ei kyseiseen osastoon tulla ensi kaudellakaan kaatumaan.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Testitapahtuma takana – kesäharjoitukset ovella

  Titaanit järjesti viime viikolla kaksi päivää kestäneen try-outin kotihallissaan, johon otti osaa lähes joukkueellisen verran pelaajia punanuttujen viime kauden sopimuspelaajaringin ulkopuolelta. Kotkalaisjoukkueen päävalmentaja Marko Sykön mukaan joukossa oli mukana ”muutama varsin mielenkiintoinen kaveri”, joten jännä nähdä tarttuiko yksikään näistä herroista Titaanien pyydykseen.

  Titaanit aloittaa kesäharjoittelu ensi kuun alussa ja ringin on määrä olla varsin laaja. Mukaan on vahvasti tulossa myös testitapahtumassa näyttöjä antanut konkaripuolustaja Joonas Eväkoski, joka on viime vuodet keskittynyt Piranha'sissa pelaamisen ohella alamäkiluistelun saloihin (Kymen Sanomien uutinen).

  Eväkoski oli varmasti yksi näistä Sykön mainitsemista mielenkiintoisista kavereista, joihin eittämättä kuuluu myös viime kaudella Haukoissa hyökännyt italiaanofinski Nikolas Ulessi.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit <3 KooKoo

  Titaanit ja KooKoo julkistivat hetki sitten yhteistyösopimuksen, jonka on määrä kehittää mahdollisimman laaja-alaisesti kymenlaaksolaista jääkiekkoilua (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Mielenkiintoista nähdä miten tämä homma ottaa tuulta alleen ja varmasti näkyvin asia yhteistyöstä tullee kauden aikana olemaan KooKoon A-nuorten SM-liigamiehistössä pelaavien pelimiesten vierailu Kotkassa miesten pelejä haistelemassa.

  Toki... olisihan siellä Liigankin puolella muutama titaanikasvattikin Suurosen Tonin ja Salmisen Oskarin muodossa, joiden näkisi mielellään vetävän punanutun taas päälleen, mikäli tarve niin vain vaatii. :)