Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kotkan Titaanit 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 24.03.2016 klo 17.00.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Mika Piispasesta Titaanien pää- ja Markku Innasesta maalivahtivalmentaja

  Kaippa se on jo soveliasta avata uusi kausiketju, sillä Titaanit julkisti tänään uuden päävalmentajansa (Titaanien kotisivujen uutinen), joka lähtee luotsaamaan kotkalaisjoukkuetta kohti Suomi-sarjakautta 2016–2017. Kyseinen kaveri tulee Lappeenrannasta ja hän tottelee nimeä Mika Piispanen.

  Mitä nopealla silmäilyllä Piispasen pelaaja- ja valmentajauraa kävin läpi, on kyseessä miehen ikään (41v) nähden varsin kokenut kaveri ja sopivanlainen urallaan eteenpäin pyrkivä sekä itseään kehittämään haluava valmentaja, joka seuran puheenjohtaja Petteri Lehden mukaan oli juuri halutunlainen seuraaja hyvää työtä tehneelle Marko Oksaselle.

  Piispasen mukana Lappeenrannasta rannikkokaupunkiin jalkautuu myös maalivahtivalmennuksen salat taitava ja Sputnik-leirissä legendaarisessa maineessa oleva Markku Innanen. Innasen jo kohta 50 vuotta kestänyt valmennusura, varsinkin maalivahtien saralla, on vertaansa vailla, joten Titaanien maalivahdit tulevat saamaan hyvää oppia tulevalla kaudella.

  Nyt kun pää on aukaistu valmennusportaan tiimoilta, alkavat seuraavaksi varmasti pelaajasopimusneuvottelut. Onkin erittäin mielenkiintoista nähdä minkälaisen miehistön Piispanen saa kaitsettavakseen, sillä potentiaalia II-divisioonan Etelä-lohkon mestaruuden voittaneessa ja varsin kotkalaisessa pelaajakatraassa kyllä piisaa yllin kyllin.

  Jäädään siis jännityksellä seuraamaan mitä tuleman pitää...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Try-outia pukkaa

  Titaanit ilmoittaa kotisivuillaan järjestävänsä try-out –tapahtuman 7.–8.4.2016, josta on uunituoreen päävalmentaja Mika Piispasen mukaan määrä löytää ensi kauden joukkueeseen muutamia vahvistuksia.

  Itse en ihan hetkeen muista tällaista pelaajien rekrytointikeinoa ainakaan Kotkassa nähneeni (pl. juniorijoukkueiden järjestämät), joten toivottavasti kyseinen tempaus ottaa kunnolla tuulta purjeisiinsa ja Titaanit nappaa kaksipäiväisen testirupeaman päätteeksi näytillä olleista pelaajista muutaman riveihinsä.

  Se on ihan selvä homma, että mitäänhän Titaanit ei tässä kokeilussa häviä ja etenkin Kotkan ulkopuolelta tuleville sekä Suomi-sarjaan hamuaville pelaajille tämä onkin mitä loistavin paikka näyttää taitonsa uudelle valmennukselle.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Päävalmentaja Piispasen turinoita – Aki Vainiolle Mestis-sopimus!

  Titaanien päävalmentajana alkavalla Suomi-sarjakaudella häärivä Mika Piispanen on kertonut omia ajatuksiaan tulevasta julki Titaanien kotisivuilta löytyvässä haastattelussa.

  Nopealla lukaisulla Piispasesta saa kuvan varsin jämäkkänä valmentajana, joka haluaa joukkueensa täyteen sitoutuneita sekä työntekoa pelkäämättömiä pelimiehiä, kaakonkulmalaisuusastetta kuitenkaan unohtamatta.

  Jos tässä tavoitteessa onnistutaan, voi Titaanit ihan hyvin kyetä Piispasen mainostaman uskottavuuden ja kiekkokulttuurin pönkittämisessä Kotkassa. Tällöin myöskään Suomi-sarjan runkosarjan keskivaiheille sijoittuminen ei luulisi olevan pelkkää haihattelua, vaan kylmää realismia.

  Tämän lisäksi silmääni sattui Mestiksessä pelaavan Heinolan Peliittojen julkaisema uutinen, jonka mukaan titaanikasvatti Aki Vainio pakittelee ensi kaudella "Tylyn kaupungin" joukkueessa. Kyseessä on eittämättä todella hieno juttu, josta Akia punanutussa pitkään valmentanut Marko Oksanen voi ottaa jälleen yhden lisäsulan hattuunsa!

  Lainaus:
  Kyseinen tapahtuma alkaa olla jo ovella, joten jännä nähdä minkälaisen suosion se loppuviimeksi saavuttaa. Huhuja on kuulunut, että ainakin Kouvolasta ja Lappeenrannasta olisi luonnollisesti tulossa pelaajia metsästämään mahdollista Suomi-sarjasopimusta Titaaneihin.

  Seura taasen "metsästää" mielenkiintoisella kikalla katsojia halliin, sillä uutuuttaan hohkaava HK Makkarabaari avaa luukkunsa try-out –tapahtuman ajaksi ja tällöin kyseisessä puljussa asioimalla pääsee mukaan arvontaan, josta voi voittaa itselleen kausikortin Suomi-sarjakaudelle 2016–2017 (Titaanien facebook-sivujen uutinen).
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hovi ja Lakimo läpäisivät Titaanien ”try-out-seulan”

  Titaanien viime viikon lopulla järjestämä try-out –tapahtuma (Titaanien kotisivujen uutinen) oli ilmeisen onnistunut, sillä kotkalaisjoukkueen kesäharjoitusryhmän riveihin napsittiin perjantai-illan päätteeksi muutama oma A-juniori sekä päättyneellä kaudella KooKoon A-nuorten SM-liigajoukkueessa pelannut parivaljakko Tino HoviNiko Lakimo.

  Mitä nuorukaisten otteita askissa ehdin seuraamaan, oli eritoten Lakimo todella lupaavanoloinen pelimies, josta uskoisinkin olevan vielä paljon apuja Titaanien keskikaistalle edessä olevissa Suomi-sarjakarkeloissa.

  Olisikin mielenkiintoista lukea yllä olevien kavereiden otteita enemmän nähneiltä kouvolalaisilta palstaveljiltä näkemyksiä, minkäläisiä pelaajia Hovi sekä Lakimo loppupeleissä oikein ovat?

  Näiden ”kiinnitysten” lisäksi Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen kertoili ensimmäisten sopimusjulkistusten olevan edessä huhtikuun loppuun mennessä, joten kohta nähdään minkälaiseksi punanuttujen runko oikein alkaa muodostua.

  Vaihtuvuutta kuluneeseen kauteen tulee luonnollisesti jonkin verran etenkin konkariosaston osalta, mutta toivottavasti sivuun jäävien pelaajien tilalle kyettäisiin löytämään yhtä hyvät tai jopa paremmat korvaajat.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Harjoitusotteluohjelma julki – vastassa mm. Peliitat

  Titaanit julkisti syksyn harjoitusotteluohjelmansa, josta käy nopeasti ilmi, että vastaan astelee enemmän ja vähemmän tuttuja Suomi-sarjajoukkueita sekä kirsikkana kakun päällä ”rakas vihollinen” Heinolasta – Peliitat.

  Suomi-sarjalaisista Titaanien kovuuden testaavat Hunters, Ketterä ja KJT. Sen lisäksi Kotkassa pelataan jälleen elokuun lopulla (27.8.) turnaus, johon ottavat isäntien ja porvoolaisten lisäksi osaa PYRY sekä D-Kiekko.

  Varsin maukkaaltahan tuo ohjelma kokonaisuudessaan näyttää ja mikä parasta, nyt niitä oikeasti kovia pelejä on tarjolla heti elokuun alusta lähtien, eikä niitä täten tarvitse odotella lumen maahan tuloon asti.

  Lainaus:
  Nyt kun harjoitusottelut ja kausikorttimyynti on seuran taholta julkaistu, niin eiköhän seuraavaksi sitten luulisi vuorossa olevan jo ohjelmassa niitä kannattajien odottamia pelaajasopimuksia... :)
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Joukkueen kasaus käyntiin

  No niin... päästiinhän sitä itse asiaan! Titaanit julkaisi kertaheitolla seitsemän pelaajasopimusta (Titaanien kotisivujen uutinen), kun nimensä yksivuotisiin papereihin iskivät Niilo Pussinen (mv), Ville Äijälä (p), Kalle Kolehmainen (p), Eppu Oksanen (h), Juuso Löppönen (h), Aapo Lampinen (h) ja Miro Mänttäri (h).

  Kyseessä on siis nippu jatkosopimuksia, eikä koko viime kauden Titaanien A-nuorissa pelannut Äijäläkään edustustasolla ole mikään aivan täysi keltanokka, sillä miehen vyöltä löytyy pelejä titaanipaidasta kausilta 2013–2015.

  Yksi veskari, kaksi pakkia ja neljä hyökkääjä. Siitä se touhu taas lähtee liikkeelle ja kuten Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen yllä olevassa uutisessa sanoo, on tästä mukava lähteä jatkamaan joukkueen kasaamista, sillä perustus on nyt hyvällä mallilla.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  ”Puolet” titaanimiehistöstä kasassa

  Titaanit täräytti jälleen etteeriin seitsemän uutta pelaajasopimusta (Titaanien kotisivujen uutinen), jonka myötä päämäärä joukkueessa nousee lukemaan 14. Uusimmat jatkajat ovat Joni Jokila (h), Santeri Kunttu (h), Juho Luukkonen (h), Ville Myyryläinen (h), Marko Puhakka (p) ja Juho Saarilehto (p) sekä KooKoo-paidan punanuttuun vaihtava Niko Lakimo (h).

  Päävalmentaja Mika Piispasen mukaan perusrunko on nyt tässä ja sopimusten teossa otetaan pienimuotoinen ”aikalisä” sekä katsotaan rauhassa mitä tuleman pitää. Kyseinen 14 sopimuspelaajaa koostuvat maalivahdista, neljästä puolustajasta ja yhdeksästä hyökkääjästä.

  Tähän kun lisätään se tieto, että joukkueen kesäharjoitusringissä on iso liuta potentiaalisia nimiä sopimuksia kärkkymässä ja myös pelaajamarkkinoiltakin on kuulemma jo kahlattu mukavasti läpi mahdollisten ulkopuolelta tulevien vahvistusten toivossa, ovat pullat ihan kivasti uunissa.

  Vaikka pelien alkuun on vielä reilu kolme kuukautta aikaa, niin elokuun puoliväliä odottaa vesi kielellä ihan jo siitä syystä, että Titaanit on jälleen Suomi-sarjassa, joka on oikeasti kova tasoinen kiekkosarja, eikä mikään jäähdyttelijöiden temmellyskenttä.
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lisenssi Suomi-sarjaan – Sainio valmennukseen

  Titaanit sai eilen Jääkiekkoliitolta iloisia uutisia, sillä kotkalaisten Suomi-sarjan lisenssianomus tuotti toivotun tuloksen (Titaanien kotisivujen uutinen). Tämä tietää sitä, että Kotka palaa Suomi-sarjakartalle kolmen vuoden tauon jälkeen ja se lämmittää suuresti mieltä.

  Suomi-sarjapaikan lopullisen varmistumisen vanavedessä Titaanit tiedotti täydentäneensä valmennusryhmäänsä Jori Sainiolla, joka hyppää mukaan edustusjoukkueen valmennusryhmään kotkalaisseuran A-nuorista (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Itse muistan Sainion edesottamukset vielä varsin hyvin, miehen puolustettua Titaanien riveissä silloisessa Fazer-liigassa (1. divari) ja II-divisioonassa. Kyseessä oli isokokoinen ja järkyttävän kovan muulinpotku-lämärin omistanut pelimies, jota tuli seurattua tarkasti, kun pelejä kävi katsomassa.

  Viimeiset vuodet Sainio on koutsannut Titaanien C-nuoria ja B-nuoria, joiden kanssa hän saavutti muun muassa nousun B-nuorten Mestikseen sekä edelliskaudella A-nuoria, jotka säilyttivät paikkansa Nuorten Mestiksessä voitosta voittoon sujuneen karsintasarjan turvin.

  Puheenjohtaja Petteri Lehden ja päävalmentaja Mika Piispasen kommentteja lukiessa jää tästä kiinnityksestä erittäin hyvä fiilis, sillä Sainio oli oikeasti haluttu mies mukaan valmennusryhmään ja paloa sekä tietotaitoa häneltä tuntuu löytyvän vaikka muille jaettavaksi.

  ...niin ja Ässät-status on aina plussaa. :)
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Neljä uutta pelaajasopimusta – kokonaismäärä nousi 18:sta

  Titaanit raotti pitkästä aikaa sopimusarkkuaan ja sieltähän sitten tärähti julkisuuteen neljä uutta punanutun Suomi-sarjassa päälleen pukevaa pelimiestä (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Sopimuksen tehneet pelaajat ovat Henri Penttilä (mv), Markus Salminen (p), Jani Vilkas (h) ja Tampereelta Kotkaan siirtyvä Jesse Hurme (h), josta toivottavasti saisi tänne vähän selontekoa Pirkanmaan pojilta (@Tuleva mestari, @SM1968 jne.).

  Kasassa on siis nyt yhteensä 18 sopimuspelaajan kokoinen miehistö, johon laskelmieni mukaan olisi varmasti vielä tuloillaan noin ”kahden kentällisen” verran väkeä. Nimilistaa katsomalla voi helposti todeta sen, että Titaaneilla on täysin erilainen joukkueen rakentamistyyli, kuin edellisellä Suomi-sarjakaudella.

  Nyt joukkue koostuu vahvasti omista pojista ja keski-ikä tulee tämän myötä olemaan yksi sarjan nuorimmista. Tämä taitaa muutenkin olla nykyään Suomi-sarjassa vallalla oleva trendi, eli joukkueet ovat pääosin varsin nuoria ja niissä on korkeintaan kentällisen verran +30-vuotiaita pelaajia, jos sitäkään.

  Rautaliiga onkin tästä syystä profiloitumassa entistä enemmän näiden kokeneiden konkarien pelipaikaksi vähäisemmän harjoittelun ja matkustelun, leppoisamman ottelutahdin sekä matseissa nähtävän hitaamman pelitempon ansiosta. Ihan jo siksikin oli hyvä juttu, että nuori titaaniryhmä pääsi sieltä pelaamalla pois.
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No, mitä nyt Hurmeesta sanoisi. Alkukaudesta oli Kooveen valopilkkuja ja Pyryyn tullessa teki alkuun ihan hyvät tehot, mutta ketjutoverit Jussi Pesonen-Mika Niemi varmasti auttoivat asiaa aika paljon. Tipahti Pyryn hierarkiassa kokoonpanon ulkopuolelle tosipelien tullen, mutta nousijajoukkueessa voi ollakin ihan hyvä peluri. Kunhan saa hyvät kaverit viereen voi tehdä ihan hyvät tehot. Omaa tarkan laukauksen ja on ajoittain aika liukaskin pelaaja. Hyvä hankinta teiltä ja eiköhän ole hyvä Hurmeellekin kun Pyrystä ei jatkoa tarjottu.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä kuulostaa ihan positiiviselta. Jalkoja ja maalintekopotentiaalia siis tiedossa. Toivottavasti kyseiset avut realisoituvat Hurmeen kohdalla tehoiksi, sillä niitä Titaanit tulee ehdottomasti tarvitsemaan alkavalla kaudella, mikäli Kotkassa mielitään pudotuspelikiekkoa jälleen nähdä.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ventti täynnä

  Titaanien hyökkäyskalusto sai jälleen kolme uutta lisäystä, kun Roope Lantta (Kiekkokopla), Tino Hovi (KooKoo-A) ja jatkopahvin allekirjoittanut Tomi Salovaara liittyivät mukaan sopimuspelaajien ryhmään (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Kasassa on nyt 21 pelaajan suuruinen miehistö (14 hyökkääjää, 5 puolustajaa ja 2 maalivahtia). Täydennystä tarvitaan siis edelleen etenkin peräpään osalle. Nopealla laskennalla ja mutuilulla tuloillaan voisi olla vielä sellaisen kentällisen verran pelimiehiä, jonka jälkeen Titaanit olisikin sitten valmiina Suomi-sarjakauteen 2016–2017.

  Tähän ”huutoon” peräpään täydennyksestä saadaan mitä ilmeisimmin myös vastauksia loppuviikosta, sillä tänään ilmestyneen Kymen Sanomien paperiversion mukaan Titaanien neuvottelut uuden maalivahdin ja keskushyökkääjän kanssa olisivat viimeistelyä vaille valmiina.
   
 13. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Lainaus:
  Tämä ilmeisesti tarkoittaa sitä, että Taari ja Kainulainen eivät ole jatkamassa?
  Isot saappaat on täytettävänä...
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Niinhän siinä Kymärissä tänään luki, että Oskari Taari lopetti ja Joni Kainulainen ei taas siviilitöiden vuoksi kykene Suomi-sarjaa pelaamaan. Harmin paikkahan se on molempien kohdalla, sillä isoa ruutua olisi kumpaisellekin ollut tarjolla, mutta minkäpä teet.

  Toivoa sopii, että nuorista pelaajista olisi ainakin osa valmiina ottamaan isompaa roolia harteilleen ensi kaudella, niin saataisiin viime kauden jälkeen riveistä poistuneiden kärkijätkien jättämiä aukkoja paikattua.
   
 15. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Joel Luhtanen (IPK) ja Elmeri Kotro (Gnesta IK) korvaajina. Pakkeja kokoonpano huutaa lisää ~3 kappaletta. Hyvällä mallilla joukkueen kokoaminen tässä vaiheessa kesää.
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Näinhän Titaanien kotisivuilla julkaistussa uutisessa näkyy seisovan. Mielenkiintoisia hakuja kumpainenkin ja allekirjoittanutta lämmittää erityisesti nähdä nimi Kotro titaanipaidan selkämyksessä, sillä Apu oli aikanaan yksi suosikkipelaajistani Titaaneissa pelatessaan.

  Jos ja kun Luhtanen yltää samalle tasolle kuin Taari ja Pussinen parantaa entisestään viime kaudesta, on maalivahtiosastolla pullat enemmän kuin hyvin uunissa. Penttilä siinä sitten kolmantena kirittää vanhempia kavereita ja kerää samalla arvokasta kokemusta edustusjoukkueen mukana toimimisesta.

  Lainaus:
  Toivottavasti päävalmentaja Piispasen puheet käynnissä olevista neuvotteluista osuvat maaliin, niin pakkipää näyttää sen jälkeen varmasti jo ihan määränsäkin puolesta entistä paremmalta. Sellainen 8-9 puolustajan arsenaali olisi varsin sopiva, jolla Suomi-sarjakauden pystyisi varmasti läpi viemään.

  Lainaus:
  23 sopimusta on kyllä kieltämättä hieno määrä, joka antaa seura- ja valmennusjohdolle suhteellisen tukevan selkänojan sekä rauhallisuuden tunteen, jottei aivan jokaista eteen osuvaa pelaajaehdokasta tarvitse repiä mukaan joukkueeseen. Ei siis huono tilanne ollenkaan. :)
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Vain pakkeja puuttuu

  Titaaneilla on nyt kasassa jo 25 pelaajan levyinen rosteri Suomi-sarjakaudelle 2016–2017. Viimeisimmät lisäykset miehistöön ovat jatkosopimuksen tehnyt puolustaja Markus Laakso ja KyAMK:sta opiskelupaikan saamisen myötä Imatran maisemat Kotkan vastaaviin vaihtava hyökkääjä Jere Lifländer (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Maalivahti- ja hyökkäyskalusto ovat kutakuinkin mintissä, mutta pakkipuoli huutaa edelleen lisää miehiä riveihinsä. Titaanien päävalmentaja Mika Piispasenkin kommenteista tämä käy varsin selvästi ilmi:

  Lainaus:
  Jäätreenien alkuun on reilut kolme viikkoa aikaa (1.8.), joten eiköhän silloin olla jo paljon viisaampia sen suhteen, tuottivatko edelleen käynnissä olevat neuvottelut halutun lopputuloksen.
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lisää väriä syyskuun Peliitat-kohtaamiseen

  Kuten kaikki Titaanien asioita seuraavat jo tietävätkin, kohtaavat punanutut syyskuun 7. päivänä kotihallissaan Heinolan Peliitat harjoitusottelun merkeissä.

  Lisää väriä kyseiseen koitokseen tuo uusin Heinolasta kantautuva uutinen, jonka mukaan Titaaneissa kaudet 2010–2015 hyökännyt Tomi Inkinen on tehnyt try-out-sopimuksen Peliittojen kanssa. Tässä miehen mietteitä menneestä ja tulevasta.

  Inkinen oli Titaaneissa todella suuressa roolissa kaikilla pelaamillaan kausilla sekä samaten kannattajien suuressa suosiossa, joten onhan se vaan hienoa nähdä välivuoden pitänyt ”Inkkari” jälleen kehissä, vaikkakin sitten vihulaisen paidassa.

  Inkisen ohella Peliitat toivon mukaan luisteluttaan kaukaloon myös toisen punanuttutaustaisen pelaajan, sillä keväällä Mestis-sopimuksen tehnyt titaanikasvatti Aki Vainio kuuluu alkavalla kiekkokaudella heinolalaismiehistön vahvuuteen.
   
 19. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Jere Kola liittyi Titaanien vahvuuteen

  Titaanien puolustuskalusto sai tosiaankin uusimman lisäpalan maanantaisten jäätreenien alkamisen yhteydessä mukaan hyppänneestä Jere Kolasta, josta punanuttujen päävalmentaja Mika Piispanen odottaa kärkipakkia joukkueeseensa (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Parin jääharjoituksen sekä Kolan peliotteita A-nuorten sarjoissa nähneenä, kyseessä on ihan mukiinmenevästi kiekkoa liikuttava ja hyvin luisteleva puolustaja, joka voi hyvinkin onnistua lunastamaan Piispasen niskaansa asettamat odotukset, mikäli vain pysyy ehjänä.

  Titaaneilla on nyt siis kasassa kaikkinensa 26 pelaajan levyinen rosteri, johon olisi siis vielä tulossa pari pakkia lisää ennen Suomi-sarjan alkua. Toivottavasti ainakin toinen näistä tulokkaista olisi ihan jo ikänsä puolesta hieman kokeneempi kaveri, sillä tällä hetkellä kotkalaisjoukkue taitaa olla sarjatasonsa nuorin nippu iällä mitattuna.
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Eipä olisi voinut osata joitakin vuosia takaperin villeimmissäkään kuvitelmissa aavistaa , että silloisen Suomi-sarjan pahimpien kilpakumppaneiden Titaanien ja HeKin välille, jonka perillinen Peliitat on, solmittaisiin jonain päivänä yhteistyösopimus.

  Titaaneille varmasti huippuhomma ja nostaa Kotkan poikien menestysmahdollisuuksia huomattavasti. Näinköhän tuo sovittu Titaanien ja Peliittojen harjoitusottelu oli tulevan yhteistyön ennusmerkki.
   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit <3 Peliitat

  Lainaus:
  Eihän sitä olisi uskonut, mutta maailma ja ajat muuttuvat Eskoseni. :)

  Lainaus:
  Tämä uutinen seurayhteistyösopimuksesta on tosiaankin erinomaisen hieno asia, joka antaa varmasti entisestään lisäbuustia Titaanien nuorille pelaajille, joille tarjoutuu nyt ihan konkreettinen mahdollisuus jo alkavan kauden aikana päästä näyttämään taitojaan sarjatasoa ylempänä.

  Myös Peliittojen kokoonpanosta ylijääville pelimiehille on tarjolla peliaikaa, mikäli Kotkassa on tarvetta vahvistuksille.

  Lainaus:
  Kuuleman mukaan kyseisen yhteistyökuvion yksityiskohtia on hierottu jo keväästä lähtien ja tuo keskinäinen harjoitusottelu kuului alusta alkaen mukaan pakettiin.

  Peliitat-yhteistyön lisäksi Titaanit julkisti pari päivää takaperin kapteenistonsa kaudelle 2016–2017. Titaanien kapteenina toimii paluumuuttaja Roope Lantta ja miehen assistentteina Kalle Kolehmainen, Joni Jokila sekä Aapo Lampinen.
   
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hunters toivotti Titaanit tervetulleeksi takaisin Suomi-sarjaan

  Titaanit aloitti harjoitusottelunsa perjantaina Porvoossa, jossa Hunters voitti kovavauhtisen ja muutenkin varsin perinteisiä maneereita sisältäneen avaustaiston maalein 3-5 (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Joukkueen otteista näkyi selkeästi, että nyt päästellään kesähöyryjä pihalle, eikä järki aina tuntunut pysyvän mukana aivan kympillä. Juuri tähän Hunters toisen erän alussa iski ja käytännössä ratkaisi pelin, vaikka Titaanit kovalla rummutuksella päätöserässä yrittikin vielä pistää hommaa jännäksi.

  Nyt nähdyllä luistelu- ja pelitempolla Titaanit tulee aivan saletisti pärjäämään komeasti sarjapeleissä ja vielä kun saadaan mukaan ne valmennuksen pakistoon hamuamat lisävahvistukset, en usko punanutuilla joukkueen alhaisesta keski-iästä huolimatta olevan hädän päivää tosipelien alkaessa. Sen verran lupauksia herättävä nimittäin oli joukkueen paluu takaisin Suomi-sarjatasolle.

  Seuraava harjoitusvastus on ensi keskiviikkona kotihallissaan Titaaneita isännöivä KJT, josta ainakaan minulla ei ole harmainta hajua minkäläinen jengi sieltä vastaan asettuu, muttei se kuitenkaan tarkoita sitä, että tuusulalaiset mikään suupala punanutuille olisi. Tässä sarjassa, kun ei tunnetusti liiemmin helppoja vastuksia vastaan asetu.
   
 24. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  KJT maalin verran tehokkaampi

  Punanuttujen harjoitusottelut saivat keskiviikona jatkoa Hyrylän jäähallissa, jonka änärimittoihin kavennetussa joustokaukalossa pelatussa pelissä voiton vei lopulta kotijoukkue KJT 2-3-lukemin (Titaanien kotisivujen otteluraportti) himppasen verran tehokkaan viimeistelyn ansiosta.

  Viimeistelytehokkuus olikin se suurin erottava tekijä joukkueiden välillä, mutta muuten titaanikannattajan ei taaskaan tarvinnut omiensa suoritusta hävetä. Jatkossa vain vielä enemmän himoa ja tahtoa maalintekoon sekä uskallusta pistää kroppa likoon onnistumisen toivossa, niin kyllä ne pelit alkavat kääntyä tuolla työmäärällä ja luisteluvauhdilla myös Titaanienkin nimiin.

  Lopun tasoituksen hakeminen ja loppuun asti taistelu olivat myös mieltäylentävää katseltavaa, mutta tällä kerralla jääkiekkojumalat eivät olleet suosiollisia punanuttuja kohtaan. Ehkäpä sitten seuraavassa pelissä, jossa hitunen onnea todellakin tarvitaan, sillä Kotkassa vieraileva Ketterä on oletettavasti pari astetta kovempi pala purtavaksi, kuin mitä Hunters tai KJT ovat olleet.
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Voittotili makeasti auki

  Aijaijaij... maistuupa voiton jälkeinen karkki makealta, vaikka vasta harjoitusotteluita tahkotaan! Eilinen Kotkassa mitelty Titaanien ja Ketterän välinen kuluvan kauden ensimmäinen ”paikallistaisto” oli kaikkinensa erittäin viihdyttävää jääkiekkoa, joka kruunattiin voittolaukauskilpailuun ja kotijoukkueen 4-3-voittolukemiin (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli yllin kyllin, nähtiin komeita osumia ja upeita torjuntoja, tunteet kävivät sopivan lämpöisinä ja neniä hierottiin maalien edustoilla tuttuun tyyliin. Oikeastaan vain suurempi rähinä ja kintaiden putoaminen jäi puuttumaan, jotta tällainen kovan pelin ystävä olisi ollut aivan täydellisesti pähkinöinä.

  Titaanivalmennus peräänkuulutti joukkueelta rintakarvojen kasvattamista KJT-tappion jälkeen ja pelaajat vastasivat tähän huutoon, eivätkä antaneet kivikovalle Ketterälle tuumaakaan periksi yhdessäkään tilanteessa.

  Titaanit osoitti myös todella hienoa venymiskykyä ja taistelutahtoa nousemalla lopussa tasoihin. Toivottavasti tällainen taipumattomuus (kuten titaanille on tapana) tulee olemaan koko kauden teema, sillä kovaa tahtoa ja työntekoa tulee jokainen voitto sarjatulokkaalta tällä tasolla vaatimaan.

  Tästä on erinomaisen hyvä lähteä kohti ensi lauantaina edessä olevaa kotiturnausta, johon ottavat isäntien ohella osaa D-Kiekko, Hunters ja Pyry.