Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Korpisalo vai Säteri – kumpi maaliin Kanada-otteluun?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Ikävänkantaja, 15.05.2017 klo 11.19.

?

Korpisalo vai Säteri – kumpi maaliin Kanada-otteluun?

Poll closed 16.05.2017.
 1. Joonas Korpisalo

  14,0%
 2. Harri Säteri

  86,0%
 1. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Jääkiekon vuoden 2017 MM-kilpailut ovat edenneet alkusarjan päätöskierroksille ennen pudotuspelejä, jotka alkavat torstaina puolivälierillä. Suomi kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Kanadan huomenna tiistaina alkusarjan viimeisessä ottelussaan.

  Suomen maalivahdeista Joonas Korpisalo on aloittanut viisi alkusarjapeliä ja torjunut pelaamissaan otteluissa 87,3 % varmuudella. Joukkueen toinen maalivahti Harri Säteri on puolestaan pelannut alkusarjassa toistaiseksi yhden täyden ottelun (Sloveniaa vastaan), minkä lisäksi hänet vaihdettiin eilen maaliin Sveitsi-pelissä 2-0-tappiotilanteessa. Säterin torjuntaprosentti tämän kevään MM-kilpailuissa on 94,3. Kumpikin maalivahdeista pelaa ensimmäisissä aikuisten maailmanmestaruuskilpailuissaan.

  Kumpi pitäisi mielestäsi nimetä aloittavaksi maalivahdiksi huomiseen otteluun: Korpisalo vai Säteri?
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 12.27
 2. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Korpisalo pelasi VV:tä vastaan.
  Säteri Sloveniaa.
   
 3. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Hyvä huomio, kiitos! Korjasin.
   
 4. Ralph Jäsen

  Emil Larmi tai luovutustappio.
   
 5. Luxray Jäsen

  Joni Ortio.
   
 6. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Laittaisin maaliin Korpisalon. Antaisin ykkösvahdille ts. Säterille lepoaikaa ja keskittymisrauhaa tulevaan tärkeään puolivälierään. En murentaisi Säterin orastavaa itseluottamusta jollain mitättömällä ja merkitsettömällä Känädä pelillä. Suomi on kuitenkin jatkossa ja tulevalla vastustajalla ei ole enää niin suurta merkitystä, koska Suomi ei voi enää voittaa lohkoaan.
   
 7. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Säteri on pelannut yhden huonon pelin ja yhden loistavan pelin. Tässä loistavassa pelissä pääsi kuitenkin kehiin henkisesti helpohkossa tilanteessa ilman etukäteisjännittelyitä. Siksi on tärkeää testata Säteri vielä yhdessä kovassa pelissä ennen kuolemanottelua. Jos menee hyvin, saa jatkaa. Jos imuroi, voidaan Korpisaloa vielä harkita.
   
 8. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Korpisalo ei ole koko kaudella loistanut tai edes pahemmin kunnostautunut, joten minkä ihmeen takia Ortiolle ei annettaisi saumaa edes luukkuvahtina, kun turkulainen on vetänyt vahvemmat NHL-näytöt Calgaryn taannoisessa maalivahtisirkuksessa ja on vielä kokeneempikin. Jääkiekkomediassa "Korpin" peruspeleistä puolustusmateriaalinsa ja -filosofiansa ryminällä uusineen Blue Jacketsin tulokasvahtina tehtiin elämää suurempaa. Nousukiito valitettavasti loppui jo AHL-play-offseissa viime vuonna eikä Sininuttujen historiallisen surkea kontekstikaan tuolloin tai tämän kauden vaatimaton kilpailutilanne, samaan aikaan Vezinaa itselleen pelanneen Bobrovskin takana, kovin suuria havahtumisia aihettanut edes maajoukkueemme muissa vasta-alkajissa, jotka näitä joukkueita kasaavat. Yksin armosta kenties heidätkin valittiin, joten tiedä sitten kenelle pitäisi valittaa.

  Se on täysin auki kuka tästä kolmikosta on paras maalivahti vuonna 2020, mutta peli kerrallaan...
   
 9. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ortio ei ole pelannut moneen viikkoon, ei edes MM-kisoja edeltäneellä EHT:lla. Turha hänellä on enää spekuloida.
   
 10. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Silloin on kinkkinen tilanne, jos Säteri huomenna epäonnistuu Kanadaa vastaan. Siinä tilanteessa voisi sanoa niin, että molmpien pelaavien maalivahtien itseluottamus olisi ruvella ja joku voisi kaivaa jopa naftaliinista Ortion maaliin puolivälierään. Jos nyt oletetaan, että Venäjä asettuu vastaan torstaina, niin silloinhan lähtökohta on se, että Suomi tarvitsee voittoon häikäisevän maalivahtipelin, sillä siinä määrin vahvaa rybyjen tekeminen tässä turnauksessa on ollut ja siinä määrin alakynnessä Marjamäen Suomi on tällä kaudella Znaroksin Venäjää vastaan ollut. Korpisalolta on epärealistista odottaa häikäisevää maalivahtipeliä, kun hän ei siihen ole turnauksen aikana heikompiakaan vastaan kyennyt.

  Noin ylipäätään on sanottava, että Suomen maalivahtitilanne on aika surullinen kokonaisuudessaan näissä kisoissa. Mukana ei ole aidosti yhtään kuumaa vahtia eikä yhtään sellaista, joka olisi luettavissa normitasoltaan maan top6-kassareihin.
   
 11. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ilman muuta korpisalo, koska sen epäonnistumisella ei ole väliä, kuten ei itse ottelullakaan.