Koronakausi 2020–2021 – otteet kaukalossa

  • 492 308
  • 7 395

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haluaisin Rattien ensi alkuun tuonne kolmoseen, ja jos näyttää haastavalta,niin sitten junnuketjua rikki. Ykkönen ja nelonen eilisessä kokoonpanossa toimivat hyvin. Siispä kakkosta ja kolmosra sekoittamaan. Kyllä tästä poijjaat hyvä tulee, jahka tuo saadaan tasaisemmaksi suorittamiseksi.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jukureilta on otettava kolme pistettä, sen on oltava lähtökohta.Jos pisteitä tulee vähemmän kuin kaksi, olen todella pettynyt. Nyt on siimat annettu, nyt pitää alkaa voittamaan tärkeitä pelejä kolmella pisteellä.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Jukurit on voittanut kotonaan Lukon, Tapparan, Ilveksen, KalPan... eli se on varsin hyvä kotijoukkue, mikä on saattanut jäädä huomaamatta. Pistekeskiarvo on 1.67 kotiotteluissa. Ässät on sössinöt vieraspelejä, nyt siihen ei enää oikein olisi varaa, jos noususta haaveillaan.

Sport pelaa Jyväskylässä Jypiä vastaan ja on ottelun suosikki, niinkuin on Ässätkin Jukureita vastaan. Sport voi olla illan jälkeen neljä pinnaa edellä tai pari pinnaa jäljessä Ässiä. Tai tilanne on jotain siltä väliltä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kerrankin joukkue on hereillä heti ekan erän alusta - on se sitten valmennustroikan ansiota tai ei. Saas näkee löytävätkö Rattie ja Yippi (Yai Yee) toisensa ottelun aikana vai onko kinuski oppinut pitämään kädet alhaalla taklatessa.
 

kuonokarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Färjestad BK
Nyt on ainakin se valmistautuminen onnistunut hyvin. Kiva kattoa peliä, energistä pelaamista ja palkintoja tulee maalien merkeissä.

Mikäs jätkät tää Kiesilä oikeen on, koko ajan läpsii ylimääräsenä tuolla maalilla
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Noniin! Kerrankin näin päin ensimmäisessä erässä. Loistavaa Ässät!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös