Koronakausi 2020–2021 – otteet kaukalossa

  • 494 004
  • 7 395

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
3 peliä, 5 pistettä ja 8 tehtyä maalia sekä 8 päästettyä maalia. Eiköhän se tästä lähde pikku hiljaa rullaamaan
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Harvoinpa on ollut näin helppo nostaa esille ottelusta yksi plussa ja yksi miinus

Plussa: kyllä tuossa aika helvetillisestä ja itse kaivetusta montusta noustiin, todella hyvä kun tässä vaiheessa kautta pystytään kesken pelin parantamaan noin paljon. Sinällään pääasia, että joukkueelle jäi hyvä maku suuhun

Miinus: ei tästä ottelusta pelillisesti saa ottaa mitään mukaan, vaan siltä osin tämä pitää käsitellä enemmänkin kuin tappio. Eli unohtaa välittömästi, että tätä peliä olikaan
 

Jore12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Todella loistava 3 erä, mielestäni Niemeläinenkin paransi. Laakso todella hyvä alivoimalla ja hienosti pelasi tilanteen loppuun asti ja sai maaliin kiekon!
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivisia esiintyjä on kivampi kaivaa esille, kuin niitä lampaita. Eli "leijonia" tänään Hirvonen, Lindsted, Söderström, Tiivola, Mayer ja Stenkku. Erikoismainintoja: rankkareista Wännström, joka on näköjään specialisti näissä hommissa. Kotkansalo alkaa lunastamaan odotuksia.Laakso heräilee myös kiekkoilijaksi.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauden aloitukset:
Appelgren 53,1
Niemi 35,2

Merkley peliaikaa vain 13 minuuttia, lie vielä kuntopuolessa hakemista. Borgmanilla 26 minuuttia, mutta oli näkyvimmillään vasta jatkoerässä. Meyer vaikuttaa yhä enemmän pelimieheltä, hyvä jalka. Hirvoselta muutama näyttävä suoritus. Nelosketju vaikkei aivan samassa kokoonpanossa ollut, oli jälleen työhaalariosaston kärkeä. Stenqvistiltä ehkä joukkueen kovin parannus edelliseen peliin.
 

Nigi

Jäsen
Meyer tulee olemaan todella kova kauden edetessä. On meinaan ominaisuudet kunnossa: pelisilmä on todella hyvä ja näkee hyvin pienetkin väylät mihin syöttää. Kiekko pysyy myös hyvin mukana ja on ketterä kiekon kanssa. Veto on myös hyvä, kuten tänään näimme.
 
Viimeksi muokattu:

Kafrom

Jäsen
Meyer tulee olemaan todella kova kauden edetessä. On meinaan ominaisuudet kunnossa: pelisilmä on todella hyvä ja näkee hyvin pienetkin väylät mihin syöttää. Kiekko pysyy myös hyvin mukana ja on ketterä kiekon kanssa. Veto on myös hyvä, kuten tänään näimme.
Meyer on kyllä näistä uusista hyökkääjistä tehnyt parhaan vaikutuksen, plussana vielä sekin että pelaa varmasti kauden loppuun Ässissä, jos kausi nyt ylipäänsä saadaan loppuun pelattua. Ei turhaan voittanu Allsvenskanin pistepörssiä ja tehnyt enemmän pisteitä kun Dyk.

Matinmikko toinen joka on pakko nostaa esille, todella hyvä esitys hyökkääjänä ja tulee varmasti olemaan todella potentiaalinen tekijä tulevaisuudessa pakin tontilla, jalkaa ja käsiä riittää.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
HPK:n ykkösketjua tuli kehuttua ennen peliä. Taitaa olla aika harvinaista, että joukkue tekee kolme maalia ja kaikki tehopisteet menevät kolmelle miehelle (Konna, Innala, Eronen).

Kolmen pelin jälkeen Ässien tehokkain hyökkääjä on muuten ollut Atte Mäkinen :)
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tarkoitat mitä?

Peliä kokonaisuutena. Heitit että pitää katsoa peliä kokonaisuuteena ylivoimapisteiden taakse ja sit nostat esiin -2 tasakentällisin. Mm. Laakson maalissa pelasi oikein, mutta pakki muni pahasti.

Kontiola oli yhdessä Innalan kanssa kentän ehdottomasti parhaat pelaajat. Mm. aloituksissa todella kova. Voitti aikalailla kaikki tärkeimmät.

Väärä ketju, mutta upea pelaaja Liigaan. Ja oli tarjolla myös Poriin.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peli näyttää juuri siltä miltä sen odottaakin näyttävän näillä lähtökohdilla ja tässä vaiheessa kautta. Parhaiten joukkueena pelaa ehein nelosketju, muut parantaa pikkuhiljaa. Tällä hetkellä ratkoo yksilöt.

Peli kuitenkin alkaa nytkähdellen menemään eteenpäin, esimerkkinä eka kymppi jossa Ässät painosti. Sitten tuli jäähy ja pelillisesti matsi jäi siihen. Joukkue kuitenkin näytti sen potentiaalin kun ilman mitään pelillistä järkeä noustiin kahden maalin takaa voittoon. Kun tuo tuosta vielä saadaan hiottua niin ei tarvitse edes nousta kun alusta asti on ohjakset.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Mika Niemen aloitus% huikea 16,7. Ei pelannut huonosti, mutta on kyllä ollut kovin, kovin näkymätön. Hirvonen pelasi ikäisekseen keskellä helvetin hyvin (Onnea varauksesta!) ja Tiivola on tutussa alkukauden vireessä. Toivottavasti tällä kaudella jaksaa pitää tasonsa. Appelgren pelasi ihan ok.
Meyerille 10 laukausta. Kuriositeettina mainittakoot, että vain Niemi ja Merkley jäivät ilman laukauksia tässä pelissä. Tosin yritä nyt tässä statseista kaivaa jotain, kun Wännström on ollut kentällä yli 15 min ja ei ole Liigan tietojen mukaan luistellut metriäkään. Aika läskisalonen. Tullut selvästi vain diivailemaan Hedbergin opein. Hymiö.

Yllättävän paljon Ässät taklasi. Ja oman maalin edessä ei ollut paljon vapaita paikkoja, mutta sinne maalille kyllä pääsi useamman kerran kävelemään aivan liian helposti. Keskialueen tukkimisessa on vielä töitä.
Niemeläinen sähläili tänään aika paljon, mutta eiköhän se siitä. Vähitellen voisi lopettaa nuo "liimaan jätkän tässä metrin päässä laidasta tuohon ihan nopeasti"-tyyliset pelit, koska noin isolla varrella niistä tulee jäähyä herkästi. Osaa kuitenkin pelata mailalla, mutta aika jäähyherkkää meininkiä sinällään (vaikka jätettäisiin nuo kampitukset ja kiekot katsomoon huomiotta).

Stenqvist tykkää edelleen nousta hyökkäykseen ja se on kivaa. Kunhan vain muistavat ketjukaverit paikata puolustukseen päin sitten tarvittaessa. Söderström pelasi hyvin ja ei kyllä pelota katsella kaverin työskentelyä.

Ihan erityismaininta sille yhdelle Ässä-puolustajalle, joka heitti puolentoista metrin päähän pakkikaverille metrin korkuisen kaverisyötön 2. erässä. En sitten nähnyt että kuka, mutta voi herrijee. Vähän on vielä hakusessa nuo omille annot ja hyökkäyksiin lähdöt.

Mä muuten tyksin Vainiosta kovasti pelaajana edelleen. Perusvarmaa peliä ja yleensä ajatus mukana.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Siinähän matsin alku oli täysin Ässien hallussa. Sitten alettiin jäähyilemään ja puoli matsia menikin perseelleen siksi, että jatkuvasti istui ukkoa boksissa. Enkä ole tosiaan nyt syyttämässä tuomareita, vaan nuo kaikki jäähyt oli ihan aiheesta vihellettyjä. En ainakaan itse huomannut mitään syytä huutaa "nuijaa".

No, sieltäpä sitä vaan noustiin vielä voittoon asti, joka on upea suoritus. Ei peli vielä valmista ole, kaukana siitä, mutta tulos kelpaa. En ole varma oliko Merkley vai kuka, joka hankki toisen erän lopulla jäähyn HPK:lle? Oli kuka oli, mutta se oli fiksusti haettu jäähy. Pelaaja tiesi kyllä, että Ässille oli vihelletty seitsemän (7) edellistä kaksiminuuttista, ja tiesi että tuomareillakin varmasti kaihersi takaraivossa, että miltä se vaikuttaa ottelun jälkeen. Ja juuri siinä tilanteessa Ässähyökkääjä tunki itsensä HPK-pakin kainaloon ja kaatui sopivasti, josta tietysti tuomarit antoivat kakkosen. En nähnyt tilannetta niin tarkasti, että voisin väittää suoranaiseksi kalasteluksi, mutta kyllä siinä mielestäni vähän sellaista ilmassa oli. Ja vaikka toki vastustankin moista, niin tässä tapauksessa minun on annettava sille hiljainen hyväksyntä syystä jonka kaikki varmasti arvaavat :)

Toisen erän loppuun todella arvokas pukukoppimaali ja siitä viimeiseen hyvissä iskuasemissa. Ja olihan kolmas erä sitten taas tasaisempaa, kun ei istuttu jäähyllä jatkuvasti. Tuo jäähyily, johtui sitten mistä tahansa, on asia johon valmennus taatusti puuttuu. Syystäkin.

Oli hienoa huomata, että oman maalin aggressiivinen suojelu jatkuu ja tulee varmasti jatkumaan koko kauden. Hienoa työtä! Ja herra Söderströn maalin suulla tuntuu parin pelin otannalla olevan niin kova tekijä omassa työssään, etten muista milloin olisin Ässien maalilla viimeksi yhtä kovaa tekijää nähnyt. Josta kirjoitinkin jo miehen omaan ketjuun.

Appelgren-Laakso tuntuvat olevan oiva parivaljakko nelosketjuun. Homma toimii hyvin ja Laakso sai ansaitusti maalinkin. Hienoa!

Joukkuepeli tuntuu olevan vielä niin hakusessa, että välillä kentällä tapahtuu melkoista sekoilua. Mutta siitäkin huolimatta, näin keskenkuntoisina joukkue on ottanut kolmesta pelistä kaksi voittoa. Se kelpaa minulle. Ja varsinkin kun tietää edelleen joukkueen potentiaalin, niin sanoisin että tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Jos unohdetaan viruksen tuomat uhkakuvat.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Vaikea sanoa oliko joukkuepeli mennyt kuinka paljon eteenpäin, kun vain ensimmäiset kymmenen minuuttia ja sitten aika paljolti viimeisessä erässä saatiin pelata rauhassa. Edelleen peli kyllä pyörii hienosti kun rauhassa sitä päästään hyökkäysalueella tekemään. Mutta seitsemän kakkosta reilun 20 minuutin sisällä on kyllä aikas rivakka tahti, ja vieläpä kun ehkä yhtä lukuunottamatta kaikki jäähyt olivat vielä täysin kiistattomia, eli tuomareitakaan ei voi syyttää. Typeriä törttöilyjä ja huolimattomuudesta johtuvia jäähyjä tuli aivan sarjatulella..

Ässäpelaajat ovat muuten ottaneet kolmessa pelissä 78(!!) minuuttia jäähyjä. Eli ollaan siis rankasti yli 1500 jäähyminuutin vauhdissa..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässäpelaajat ovat muuten ottaneet kolmessa pelissä 78(!!) minuuttia jäähyjä. Eli ollaan siis rankasti yli 1500 jäähyminuutin vauhdissa..

Menohan alkaa olla kuin kaudella 2005-06, vain irokeesit puuttuvat...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Menohan alkaa olla kuin kaudella 2005-06, vain irokeesit puuttuvat...

Hys nyt siellä, jätin tarkoituksella jinxaamatta tuolla asialla.. eli että eihän se käsittämätön jäähyily kaudella 05-06 silloinkaan tahtia haitannut *hymiö*
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Pakko sanoa, että tykkään Ässien pakistosta paljon. Löytyy fyysisyyttä paljon ja Borgman ykköspakkina hoitaa myös kiekollisen puolen.

Vainio pakistossa kiva lisä, ei vielä mitään näyttävää mutta hyvää peruspeliä ja laukoo mielellään.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivisia esiintyjä on kivampi kaivaa esille, kuin niitä lampaita. Eli "leijonia" tänään Hirvonen, Lindsted, Söderström, Tiivola, Mayer ja Stenkku. Erikoismainintoja: rankkareista Wännström, joka on näköjään specialisti näissä hommissa. Kotkansalo alkaa lunastamaan odotuksia.Laakso heräilee myös kiekkoilijaksi.
Unohtui Matinmikko! Äijähän on äärimmäisen taitava ja hyvä myös hyökkäyksessä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En nähnyt pelistä kuin kolmannen erän, mutte se Poriman vaikuttaa suht supersankarilta tähän sarjaan. Kokoa, liikettä ja kovuutta näytti löytyvän.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Menohan alkaa olla kuin kaudella 2005-06, vain irokeesit puuttuvat...
WOHOO!
Kannattaa ehkä parkkeerata autonsa johonkin valvottuun paikkaan loppukaudesta. Varsinkin kun Kerho on vierasilla. Saattaa tulla naarmuja.

Miinus se kampitusjäähy, niin Matinmikko pelasi ihan OK nelosen hyökkääjänä. Käytti hyvin kokoaan muutamassa kohdassa hyödyksi, eikä haahuillut ihan kuutamolla kuitenkaan.

Liitän tähän vielä erikseen tuon eilisen matsin tilastoinnin, koska edelleen hykertelen tuota meidän vapaamatkustajaa, joka ei vartissa jaksa ottaa yhtään potkua, mutta ratkoo rankkareilla koko pelin.

Pitäisikö meilläkin olla "ottelun kolme tähteä"-ketju, muuten? Kuka jaksaa kasata ja ylläpitää?
 

Liitteet

  • wannstromprkl.JPG
    wannstromprkl.JPG
    102,5 KB · kertaa luettu: 129
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös