Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Kooveen pelaajahuhut

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana ktmike, 11.06.2018 klo 22.57.

 1. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kun sopimuksia ei ole kuin yksi, niin kerätäänpäs tähän huhuja mitä olette kuulleet.

  Niclas Lucenius on palaamassa Tampereelle. Onko seura Koovee vai LeKi?
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pikemminkin Ilves vai Tappara. Mestiksessä jos pelaa Tampereen alueella, niin se on LeKi.
   
 3. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kävin pelaajasiirrot läpi ja löysin viime kauden pelaajista Kalle Niemenmaan joka siirtyy uplakersiin. Onko muista viime kauden runkopelaajista tietoa? vai onko oikeesti suurin osa lopettanut?