KooKoo pudotuspeleissä 2022

  • 117 302
  • 1 452

Vikings

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täytyypä tänne laittaa kun oltiin pojan kanssa kattomassa peli ja ainoat vapaat liput oli Kookoo kannattajapäädyssä. Hieno fanijoukko Kookoolla ja tänään olisi voinut mennä peli toisinkin päin.

Kookoo sai koko areenalta aplodit poistuessaan jäältä ja vaikka Ipan kannattajia olenkin niin kylmät väreet meni ja tuntui että tänään jäältä poistui kaksi voittajaa lopputuloksesta huolimatta. Hieno kausi Kookoolta
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyypä tänne laittaa kun oltiin pojan kanssa kattomassa peli ja ainoat vapaat liput oli Kookoo kannattajapäädyssä. Hieno fanijoukko Kookoolla ja tänään olisi voinut mennä peli toisinkin päin.

Kookoo sai koko areenalta aplodit poistuessaan jäältä ja vaikka Ipan kannattajia olenkin niin kylmät väreet meni ja tuntui että tänään jäältä poistu kaksi voittajaa lopputuloksesta huolimatta. Hieno kausi Kookoolta
Mitä telkkarista katsoin niin samaa mieltä tuosta että kaksi voittajaa oli paikalla. Hieno kiekkojuhla sai ansaitun päätöksen.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Pakko kyllä näin Tapparalaisena sanoa että on teillä kyllä upeat fanit! Piditte ajoittain jopa enemmän meteliä kuin Ilves fanit. TPS fanit saisivat ottaa teistä mallia, heitä oli G1 paikalla vain muutama hassu ja istuivat puolet pelistä XD Nostan tästä(kin) teille hattua!!!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieno kausi KooKoollakin ja jäi sellainen fiilis, että ei tule jäämään tähän kauteen!
Vähän sellainen fiilis että ensi kaudella osa jengeistä vetää tarjonnan kanssa vähän yli. Ensi kaudella sama top 10 tavoite. Siellä osa vetää miinuksella sellaisia hankintoja että siihen kilpaan ei kannata mennä.

E. Lisäsin pilkun
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Housu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huikea kausi joka tarjosi kyllä monenlaisia tunteita, jää ehdottomasti mieleen ja antaa myös hieman uskoa ja perspektiiviä tuleviin kausiin.

Vaikka joukkueeseen ei ihan kärkihankintoja tulisikaan, niin turha masentua, joukkuepelillä tämä paperilla nimetön joukkue kairasi itsensä neljänneksi! Jos ylivoima ei heti lähde toimimaan, niin turha masentua, käytännössä ilman ylivoimaa jätkät taisteli itsensä neljänneksi!
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Hieno kausi KooKoolta, eikä vääryys olisi ollut nuo pronssiset laatat jengille kaulaan saada. Kovaa ja suoraselkäistä taistelua loppuun saakka. Moni ei olisi uskonut, mutta niin vaan jengi meni pitkälle. Huge respect myös valtavalle Tampereelle matkanneelle kannattajajoukolle, kun jaksoivat pitää meteliä vielä pitkälle pelin loppumisen jälkeenkin. Lisäksi vielä erityismaininta joukkueelle, että tuli vielä kiittelemään kannattajia uudelleen jäälle. Niin paljon kun siitä pronssipelin tärkeydestä länkytetään, niin teidän joukkue ja kannattajat näytti kyllä pitkät näille länkyttäjille. Itse toivon pronssipelin säilyvän hamaan loppuun asti, vaikka 2014 Rauma kipeästi kaivertaa sielua vieläkin. Toki se olikin meillä se once in a lifetime mahdollisuus *hymiö*.
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Olihan tää kausi huikea tunteitten vuoristorata. Kuten aiemmin tällä palstalla höpötin, menetin uskoni jo Sport tappion jälkeen. Siitä on kova tie menty eteenpäin, ja ylpeä saa olla omista.

Mun lyhyen kannatuksen aikana tää kausi on ollut ehdottomasti paras. On ollut hienoa olla osa KKP:n yhteisöä kavereitten kanssa, eikä kukaan meistä vaihatisi hetkeäkään mitä matseissa on koettu, miksikään.

On myös ollut hienoa nähdä, miten muitten joukkueitten kannattajat ovat alkaneet sympatioimaan meitä. Meidän joukkuetta ja meidän faneja. Ei enää olla mikään "mestisjoukkue". Kiitos palstalaiset, olette huikeaa porukkaa.

Kiitos KooKoo! <3
 
Viimeksi muokattu:

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Ittehän tuolla tötöillään, mutta onhan toi tuomarilinja mennyt taas runkosarjameiningiksi. Tollasista läpsyistä mistä nää jäähyt tuli niin niitä nähtiin aiemmissa pudotuspeleissä 100 joka peliin ja ei taidettu viheltää 2 enempää niistä sadasta jos niitäkään.
Tuomareilta meni ihan jokainen Ilveksen filmi ja sukellus läpi. Karmeeta kattoo ja niinkun tuolla toisessa ketjussa jo joku totesikin että harvinaisen yksipuolista viheltämistä. Jos vertaa eiliseen finaalipeliin niin linja oli aivan naurettava.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jeejee, kaikki on kivaa, mutta kyllä se paska vaan suussa maistuu… Ilves oli tänään parempi ja siitä on turha jossitella, mutta kyllä silti ”harmittaa.”

Olli Salo sexyhockey jatkaa ensi kaudella liitoaan, mutta vittu kun kaikki kasaa hirveitä rahajengejä. Kai me sitten taas nöyryytetään mestisjenginä? Onneksi tehdään ihan kiva tili.

Laitetaan myöhemmin pelaaja-arvioita.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
KooKoon IG:ssä kyllä aika huima pätkä kun Joukkue tulee vielä tervehtimään kannattajia!



Ja kiitokset erityisesti Lekelle olivat hienot.


Huhhuh aika kylmät väreet tulee, kun kattoo ton videon. Meidän fanikulttuuri on mennyt aivan jäätävän paljon eteenpäin. Ja vielä loppuun kiitos joukkueelle huikeasta kaudesta ja palstalaisille myös, on ollut ilo seurata tätä teidän kanssa. Ens kaudella jatketaan!
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Isot kiitokset joukkueelle tästä vuodesta. Vaikka kausi oli vuoristorataa ja itselläkin usko koetuksella välillä, niin tuloksena oli yhteenhitsautunut joukkue, ja kaikkien aikojen kausi. Tälläistä lisää tulevillakin kausilla sitä on ilo seurata kun kaikki pelaa joukkueelle suurella sydämellä. Olisihan tämä joukkue ansainnut vieläkin enemmän, mutta tyytyväinen pitää olla tähänkin kaikkien vaiheiden jälkeen.

KIITOS KOOKOO!
 

Karvikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiitos kaudesta KooKoo. Se mikä tästä joukkueesta jää mieleen on sitkeys. Aina kun luultiin että se oli siinä, niin joukkue näytti miten kova porukka se on. Joulukuun sukellus ja siitä nousu tammikuun pitkän karanteenin jälkeen, kunnes näytti että homma lässähtää taas runkosarjan loppupuolella niihin kolmeen pakkovoittoon jotka hävittiin. Siitäkin joukkue keräsi vielä itsensä. Ja mitkä playoffit päälle kaikkine käänteinen, huh huh. Ikimuistoinen kausi. Jääkiekko on siitä hieno peli, että homma voi alkaa kulkemaan milloin vain. Uskoa ja tukea joukkueelle silloinkin kun on vaikeaa, niin välillä voi käydä näinkin.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kiitos vielä KooKoo. Upea perinteinen seura, loistavat kannattajat ja hienoa kulttuuria.
Olitte mukana myös eilen tekemässä illasta historiankirjoihin jäävän.
Kouvolassa nähdään, kun taas uusi kausi alkaa ja uudet väännöt. Kaikkea hyvää ja lämmintä kesää meille !
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiitokset täältäkin KooKoolle. Hieno joukkue, joka olisi totisesti ansainnut tästä kaudesta jonkin konkreettisen todisteen. Pronssimatsi oli kuitenkin upea reissu. Tuo joukkue ansaitsi kaiken sen kannustuksen, jota se sai. Nyt on hieman sanat vähissä ja tyhjä olo, mutta eiköhän se tästä. Ensi kaudella tullaan taas ja lujaa!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Neljäs sija oli KooKoolta loistava saavutus siihen nähden kuinka repalaisella puolustuksella KooKoo joutui neljä viimeistä peliä Tapparaa vastaan ja pronssipelin Ilvestä vastaan pelaamaan. Puolustusta koeteltiin kovalla kädellä koko kauden ajan. Ensin putosi jo ennen kauden alkua Berger ja alkukaudesta Vesterinen ja myös Bonsaksen oli suurimman osan kaudesta sivussa. Pahimmat menetykset puolustuksessa tuli Tapparaa vastaan Nikkilän ja Teräväisen kaudet päättäneiden loukkaantumisten muodossa.

Eilisessä pronssipelissä Peetro Seppälä oli silminnähden puolikuntoinen. Kaikesta näki, että Seppälän liikkuminen oli rajallista ja Seppälä olikin jäällä kaikkien kolmen takaiskumaalin aikana. Seppälän pelaaminen oli viimeiseen saakka epävarmaa viimeisessä välierässä sattuneen puujalan takia. Hän pääsi takaisin jäälle ensimmäistä kertaa vasta pronssipelipäivän aamuna.

Nuoret Riku Tuomola (peliaika 18:02) ja Kalle Loponen (13:56) selvisivät eilen hienosti puhtain paperein, sillä kumman jäällä ollessa Ilves ei onnistunut maalinteossa. Myös Mannisen (23:16) ja Bonsaksenin (19:13) kentällä ollessa KooKoon maali pysyi puhtaana.

Normaalitilanteessa Seppälä olisi ollut sivussa ja hän totesikin, että kovatasoinen kamppailupeli. Kun ei ollut pelaajia, niin hänkin pelasi. Haastavaa se oli puolikuntoisena sinnitellä. Simppeliä peliä yritti pelata, mutta ei se ihan parasta ollut.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Pakko todeta, että hienosti noussut KooKoo erittäin varteenotettavaksi liigajengiksi joka vuosi taistelemaan noista top6-8 sijoituksista (runkosarjassa). Ja hienoa kannattajakunttuuria selvästi löytyy. Harmi, että 2019-20 playoffit jäivät näkemättä, olisi olleet meinaan kovat väännöt. Tsemppiä sinne myös jatkoon!
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika jännä tuo tilasto että KooKoo voitti pudotuspeleissä yhden kerran kotona. Tai no 1,5 jos Pelicans jatko-ottelu lasketaan puolikkaaksi
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika jännä tuo tilasto että KooKoo voitti pudotuspeleissä yhden kerran kotona. Tai no 1,5 jos Pelicans jatko-ottelu lasketaan puolikkaaksi
Joo ja vieraissa KooKoo puolestaan voitti pudotuspeleissä viisi kertaa.
KooKoo pelasi pudotuspeleissä yhdeksän vieraspeliä, joista voitti viisi ja hävisi neljä peliä.
KooKoo teki vieraissa 18 maalia ja päästi 16 maalia. Varsinkin Pelicansia ja Jukureita vastaan omaa maalia puolustettiin kiitettävästi. KooKoo ei päästänyt pudotuspelien 1. kierroksen ja puolivälierien viidessä vieraspelissä yhdessäkään pelissä enempää kuin yhden maalin.
 
Viimeksi muokattu:

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Nyt kun Terozin tekstiä lukee, tulevat mieleen nuot kohta 20 vuoden takaiset tapahtumat. Itsekin olin silloin erittäin kiihkoissani. Sen näkee tuossa filmissä, kun räplään koko ajan sytkäriä käsissäni ja toistan hullun lailla samoja asioita, ja pitkitän kokousta. Tuosta me lähdettiin Timpan kanssa Ässätorniin tapamaan silloisia kaupungin herrroja ja anelemaan heiltä rahaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nyt kun Terozin tekstiä lukee, tulevat mieleen nuot kohta 20 vuoden takaiset tapahtumat. Itsekin olin silloin erittäin kiihkoissani. Sen näkee tuossa filmissä, kun räplään koko ajan sytkäriä käsissäni ja toistan hullun lailla samoja asioita, ja pitkitän kokousta. Tuosta me lähdettiin Timpan kanssa Ässätorniin tapamaan silloisia kaupungin herrroja ja anelemaan heiltä rahaa.

Ilman sitä kiihkoa - ja jopa anelua Ässätornilla - seura ei olisi tänään tässä. Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös