Suosikkijoukkue
KK
Avataanpa ketju jo, ettei joukkueen kasaus mene täysin muihin ketjuihin. Varsinkin tuntuu, että uuden päävalmentajan spekulaatiot menee Ahokkaan ketjuun.

Eli mitä todennäköisemmin Ahokas ei jatka enää ensi kaudella KooKoossa. Tai ihme jos jatkaa. Ottajia on varmasti ympäri Eurooppaa eikä sitä tiedä jos lähtee jo (tuskin) rapakon taakse harjoittelemaan kuvioita AHLään tai änäriin apuhommiin.

Puolustuksesta sopimuksia ensi kaudesta on Bonsaksella, Seppälällä ja Palojärven optio. Itse toivon, että Pelli jatkaisi Kouvolassa. Olisi musertavaa nähdä Pellin (mahdollinen) todellinen breikkaaminen toisessa Liigaseurassa. Mielestäni Pelli on alku kaudella pelannut todella hyvin. Muita puolustajia ei niin hirveästi tule ikävä.

Hyökkääjistä KooKoossa minun tietojen mukaan jatkaa Ratinen, Engberg, Ojantakainen, Ainali ja tietääkseni Strömbergillä on kahden seuraavan kauden pahvi Kouvolaan. Toki jatkoja toivoisi vaikka kelle esim Ulkomaalaisille, mutta taas oman pojan, Odenin toivoisi jatkavan Kouvolassa. Ottajia saattaa alkaa ilmaantumaan hänelle, jos tulosta tulee tällä kaudella muutaman viime pelin mukaan.

Maalivahdeista ei tietääkseni kummallakaan ole vielä sopimusta. Brättsrömmin jatkoa voisi tässä vaiheessa toivoa, mutta onneksi maalivahti ei ole se tavallaan tärkein jatkaja, jos löydetään hyvä kassari siihen tilalle.

Joten aika paljon on Kultasella tekemistä tulevalle kaudelle. Toki varmaan jotain sopimuksia on jo rustattu mitä ei olla kerrottu tai mitkä ovat menneet multa ohi.

Tuossa nyt alkua ensi kaudelle ja viisaammat voi jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:
Vapaamatkustaja korona-junassa

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joten aika paljon on Kultasella tekemistä tulevalle kaudelle. Toki varmaan jotain sopimuksia on jo rustattu mitä ei olla kerrottu tai mitkä ovat menneet multa ohi.
Joo paljon on töitä Kultasella ja kelläpä liigajoukkueen urheilujohtajalla ei niitä olisi. Jokaisella liigajoukkueella on käytännössä sama tilanne jokaisella kaudella, että kaikkien pelaajien sopimukset ovat joko yhden tai kahden kauden mittaisia ja pelaajaneuvottelut seuraavan kauden joukkueen kokoamisesta täytyy käydä aina uudestaan ja uudestaan.

Aika hyvin KooKoo saanut pidettyä viime kausina runkopelaajat ja KooKoossa vaihtuvuus ei ole ollut sen suurempaa kuin keskimäärin muissakaan liigajoukkueissa. Koronan aiheuttaman epävarmuuden takia näkisin, että myös ensi kaudella joukkueen kasaamisessa tulee olemaan joukkueiden markkinat ei pelaajien markkinat, kuten monesti aikaisempina vuosina. Uskon, että moni nykyinen pelaaja tulee jatkamaan, mutta myös erittäin laadukkaita pelaajia tulee olemaan saatavilla todennäköisesti enemmän kuin koskaan. Täysi luotto on Kultaseen ja KooKoon organisaatioon ensi kauden joukkueen kokoamisen suhteen.
 
Suosikkijoukkue
KK
Jos onkin niin että Ahokas lähtee ja ItkuVirta ei tule koska KooKoo ei pelaa seuraavalla kaudella.
Jos onkin niin että ajatellaan spekuloidaan eikä koko Liigaa pelata tulevalla kaudella yhdenkään joukkueen toimesta.

Edit. Mitä painoarvoa tällaisillä spekulaatioilla on tähän ketjuun? Mitä jos mitä jos...
 
Vapaamatkustaja korona-junassa

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Edit. Mitä painoarvoa tällaisillä spekulaatioilla on tähän ketjuun? Mitä jos mitä jos...
No, aivan samanlainen painoarvo kuin kaikella ennustamisella. Paitsi jos jollain on sellainen ihan oikea ennustamisen lahja ja hänen tittelinsä on Valantehnyt Ennustaja. Niin ja täytyy myös olla ansioluettelossa tarpeeksi näyttöjä oikeista osumista.

Ensi kauden pelaaminen Liigassa ja etenkin yksittäisten joukkueiden pelaaminen on tähän maailmanaikaan ihan korkeamman kädessä.

Mutta saa toki haaveilla ja ennustaa vaikkei osaisikaan.
 
Suosikkijoukkue
KK
No, aivan samanlainen painoarvo kuin kaikella ennustamisella. Paitsi jos jollain on sellainen ihan oikea ennustamisen lahja ja hänen tittelinsä on Valantehnyt Ennustaja. Niin ja täytyy myös olla ansioluettelossa tarpeeksi näyttöjä oikeista osumista.

Ensi kauden pelaaminen Liigassa ja etenkin yksittäisten joukkueiden pelaaminen on tähän maailmanaikaan ihan korkeamman kädessä.

Mutta saa toki haaveilla ja ennustaa vaikkei osaisikaan.
Kyllä. Ehkä oikea ketju olisi kuitenkin Liigan yleisellä puolella oleva korona ketju?

Ettei mene täysin offtopiciksi. Itse uskon että Kultanen saa hyvän nipun tulevaksikin kaudeksi. Niin moni pelaaja on kehunut KooKoon organisaatiota ja sen henkeä monessakin yhteydessä. Se on KooKoon kannalta aivan loistava uutinen.
 
Vapaamatkustaja korona-junassa

Steus

Jäsen
(Björkvist,) Mingoia, Brattström ja Gallo varmaan karkaavat muualle kauden jälkeen, mutta kaikkiin muihin pitäisi olla saumat. Ihan hyvässä tilanteessa ollaan.

Platzer, Manninen, Berger, Pelli ja Oden olisivat juuri tässä järjestyksessä minusta ne ensimmäiset kiinnitettävät kaverit.

Platzer pystyy pelaamaan ykkösenkin keskellä, mutta on lähtökohtaisesti hyvä kakkossentteri. Kouvola on hänelle tuttu paikka ja hän on Kouvolalle tuttu mies. Tiedetään mitä saadaan. Toisaalta onko Platzer tullut Mingoian "kantamaksi" näinä kausina? En siis tiedä, mutta on tullut tuota mietittyä.
Manninen on loistava yleispelaaja, joka onnistuu pelistä toiseen pysymään "näkymättömissä". Osaaminen näkyy lähinnä edistyneissä tilastoissa, joita en koe osaavani tulkita riittävän hyvin niistä puhuakseni. Vaikea kuvitella kovinkaan kalliiksi mieheksi ja valittiin kuitenkin viime vuonna EHT:llekin.
Bergerin osalta ei voida puhua kulttimaineesta - vielä. Omien rakastamana ja muiden vihaama. Jääkiekon saralla on kuitenkin luotettava perusjuhta, joka pystyy pelaamaan 20 minuuttia illassa ja täksi kaudeksi on siistinyt pelaamistaan, vaikka 10-tili tulikin täyteen (Engbergin puolustaminen vs HPK, itsensä puolustaminen vs Lukko ja selästä taklaaminen vs Pelicans). En ainakaan koe, että Berger olisi sitä upgradea vaativaa osastoa.
Pellin osalta ollaan vielä lähempänä kulttimainetta tai ainakin seuralegendan mainetta. Jääkiekkoilu sujuu kausi toisensa jälkeen paremmin ja miehistynyt kouvolalainen on vähän maineensa vanki niiltä ajoilta, kun suurempi osa syötöistä meni vastustajan lapaan kuin omien. Tällä kaudella on paikannut Tuulolaa ja Ytterelliä, joiden piti kai kantaa jonkinlaista vastuuta meidän kiekollisesta pelaamisesta. Ei meillä tässä käsissä mitään Caito 2.0:aa ole, mutta jo tällä hetkellä Arttu pystyy pelaamaan tasakentin ja YV:tä ihan mukiinmenevästi. En myöskään keksi miksi Arttu haluaisi pois KooKoosta ja Kouvolasta. Tämän pitäisi olla helppo 2-vuotinen sopimus.
Oden ei nyt ole polkenut paikallaan, mutta kehitys ei ole ollut odotetunlaista. Putki kulkee ja veto on vaarallinen, mutta putki kulkee yleensä lähinnä keskialueella tyhjässä tilassa tai sinisen jälkeen tuomasmuhosmaisesti suoraan kulmiin pyörimään ja vetopaikoillakin tuntuu tulevan enemmän huteja kuin osumia. Oden pelaa aika paljon katse kiekossa, joten vapaana olevia ketjukavereita ei oikein meinaa löytyä, vaikka luistelullaan Joonas saakin etua luotua omaa puolustajaansa vastaan ja vihulaisen paketti alkaa rakoilla. Harmi, koska pelisilmää on vaikeampi korjata kuin teknisiä ominaisuuksia tai fysiikkaa. Kaiken tämän negan jälkeen sanottakoon voi kuitenkin todeta Joonaksen olevan matkalla noin 36-37 pisteen kauteen. Sillä ollaan yleensä 50 tehokkaimman pelaajan joukossa.

Ketään en olisi vielä pakolla ajamassa pois KooKoosta. Tällä pelillä tullaan pelaamaan suorasta pudotuspelipaikasta bottom3-budjetilla ja monella on vielä parannettavaa otteissaan. Voi varmaan sanoa ihan nimeltä herrat Ytterell, Tuulola ja Suuronen. Ytterellistä ei odotettu mitään Caiton korvaajaa, mutta kyllä hänestä kärkiparin pakkia odotettiin. Kesän loukkaantuminen pilasi kauteen valmistautumisen ja parempaa sopii odottaa jatkossa. Tuulolasta odotin jopa enemmän sitä pakiston kiekollista liideriä, mutta toistaiseksi on kuultu pelkkää takatukan huminaa ja heikkoa puolustamista. Suuroselta minä olen henkilökohtaisesti odottanut jonkinlaista kasvua edes johonkin suuntaan, mutta lupauksia herättäneen avauskauden jälkeen Suuronen on jäänyt vähän Mika Koivisto 1.1:ksi - syö kiekkoja alivoimalla ja kantaa mailaa lätkäpeleissä mukanaan koska muillakin sellainen on.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heikki Liedes on HPK:n kasvatti ja Olli Salolle tuttu pelaaja. Ainakin yhden kauden ajan ovat olleet samaan aikaan HPK:ssa. Kaudella 2015-16 Olli Salo oli loppukauden HPK:n päävalmentaja ja Heikki Liedes pelasi tuolloin myös HPK:ssa. On näköjään Lukon kapteeni tällä kaudella.
 

Kenneth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Liedes (ainakin Pelicans - Lukko ottelussa) oli nelosen sentteri, onkohan samaa sitten kaavailtu rooliksi KooKoossakin, vai onko hänestä nähtävissä jotakin piste potentiaalia, mikä nyt jäänyt hyödyntämättä?
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ketkä nykyisestä rosterista on jatkamassa ensi kaudella? Taitaa moni sopimus olla katkolla?

Hämeen Sanomissa oli taannoin Liedeksestä artikkeli. Ei huono pelimanni lainkaan. Otetaan vastaan, mikäli haluaa tulla.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Toivottavasti Pelli jatkaisi. Muita toiveita ei ole.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tällä viikolla luvassa kunnon tason mittaukset KooKoolle. Keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina kohdataan liigan kuumimmat joukkueet KooKoon ohella eli Lukko ja TPS.

Kymmenen ottelun kuntopuntarin kärki:

1) KooKoo (37-17) 25 pist.
2) Lukko (31-9) 24 pist.
3) TPS (28-17) 23 pist.

Ke 10.2. KooKoo-Lukko
Pe 12.2. TPS-KooKoo
La 13.2. KooKoo-TPS

Onhan tuo Lukon päästettyjen maalien määrä todella huikea. Yhdeksän päästettyä maalia viimeiseen kymmeneen peliin ja siitä pois Pelicansin tekemät neljä maalia, niin yhdeksässä viime pelissä Pelicans-peliä lukuunottamatta viisi päästettyä maalia.
Ilman maalia Lukkoa vastaan tällä kaudella on jäänyt JYP 2x, HPK, Kärpät, HIFK, SaiPa.

No tänään laitetaan verkot tötterölle.

Harmi, kun ei pääse paikan päälle.

Tänään liigassa 32. kierros ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella Lukon vastustajalla on pienempi pitkävetokerroin.
KooKoo voittaa 2,35
tasapeli 3,75
Lukko voittaa 2,70
 
Viimeksi muokattu:

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Tällä viikolla luvassa kunnon tason mittaukset KooKoolle. Keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina kohdataan liigan kuumimmat joukkueet KooKoon ohella eli Lukko ja TPS.

Kymmenen ottelun kuntopuntarin kärki:

1) KooKoo (37-17) 25 pist.
2) Lukko (31-9) 24 pist.
3) TPS (28-17) 23 pist.

Ke 10.2. KooKoo-Lukko
Pe 12.2. TPS-KooKoo
La 13.2. KooKoo-TPS

Onhan tuo Lukon päästettyjen maalien määrä todella huikea. Yhdeksän päästettyä maalia viimeiseen kymmeneen peliin ja siitä pois Pelicansin tekemät neljä maalia, niin yhdeksässä viime pelissä Pelicans-peliä lukuunottamatta viisi päästettyä maalia.
Ilman maalia Lukkoa vastaan tällä kaudella on jäänyt JYP 2x, HPK, Kärpät, HIFK, SaiPa.

No tänään laitetaan verkot tötterölle.

Harmi, kun ei pääse paikan päälle.

Tänään liigassa 32. kierros ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella Lukon vastustajalla on pienempi pitkävetokerroin.
KooKoo voittaa 2,35
tasapeli 3,75
Lukko voittaa 2,70
Taisi mennä tällä kertaa väärään ketjuun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tuolla siirtohuhut kaudelle 21-22 ketjussa huhua, että Joose Antonen olisi mahdollisesti Kouvolaan tulossa ensi kaudeksi. Olisi kyllä ihan hyvä haku.
Olli Salo valmentanut Antosta 2018-2020 eli huhutulle valmentajalle tuttu pelaaja. 1+1?
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Ja Pellin kahdeksan vuoden jatkosopimus!
Eihän Suomessa ole noita ison maailmam hölmöjä rajoituksia. Itse lähtisin tuollaisella Ryan Suterin ja Zach Parisen 13-vuotisella liikkelle neuvotteluissa. *hymiö*

Totisemmin puhuessa vähän voisi jo jotain jatkosopimusta tulla julki. Mielelläni katselisin esimerkiksi Platzeria (kakkossentterinä) ja Mannista vielä jatkossakin. Muita tärkeitä ja todennäköisiä Pelli, Oden ja Salminen.

Tällä hetkellä ensi kauden joukkueessa julki Bonsaksen, Seppälä, Ainali, Engberg, Ojantakanen ja Ratinen. Suuronen ja Karlsson myös hyökkääjistä lienee jonkin sortin mahdollisia jatkajia, jos seurajohdolle vain kelpaa. Itsehän en Ekiä katselisi enää, jos ei olisi pakko. Puolustuksesta Rautaselle jatko olisi kiva, niin vaihtuvuus ei olisi kovin suurta.

Näistä luulisin ensimmäisenä julkistettavan noita omia junnuja. Ja uskoisin, että heillä on jo sopimus allekirjoitettu. Ellei Pelli sitten alkukauden otteilla saanut mottipäistä Raumalta.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy