KooKoo kaudella 2020–2021

  • 403 545
  • 1 510

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salon legioona
Mikäli huhujen mukaan Setäsen kyydissä Liedes saapuu vielä Sumulaaksoon, niin luulisi olevan johtajuutta kopissa. El capitan Bonsan lisäksi löytyy varakapuja Mannista ja Suurosta, mestari kapteeni Liedestä ja Nikkilää. Ei varmaan yhtään huonompi juttu, mikäli löytävät yhteisen sävelen.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Älä nyt Rautiaista unohda kun tän päivän lehdessä oikein huokui johtajuutta ja äänen pitäjän roolia. Kunhan tässä nyt ei käy niin,että on liian monta kokkia saman padan ääressä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Jatkoaika valitsi jutussaan Oksasen viime kauden ykköslaitahyökkääjäksi. Ihan perusteltu valinta mielestäni ja olihan Oksanen ehkä juuri kokonaisvaltaisin pelaaja koko uudelta Liiga-ajalta. Strömwall oli hyökkäyspäähän juonikkaampi kaveri, mutta muilla osa-alueilla Ahti ajaa selvästi ohi.

JA kirjoitti:
Hieman jopa yllättävä valinta, mutta jatketaan samaa rohkeaa linjaa. Katsoin lukuisia KooKon otteluita kauden aikana ja lähes jokaisessa ottelussa Oksanen oli erinomainen.

Laadukkaan ja työtelijään kahden suunnan voimahyökkääjän roolin takaa hän on myös pelaaja, jolla on potentiaalia iskeä tällä tasolla 30 maalin kausia.

Oksasen monipuolisuus vie hänet tämän listan ykköseksi. Valinnoissamme painaa kokonaisvaltaisuus. Hänet voi laittaa kentälle ylivoimalla, alivoimalla tai tasakentällisin pelaten.

Olisi voittanut pistepörssin täysillä otteluilla ja hieman terävämmällä alkukaudella.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viime kauden joukkueesta ilman julkaistua sopimusta minnekään ovat vielä:

* Erik Autio
* Kasper Björkqvist
* Jere Friberg
* Saku Kinnunen
* Trevor Mingoia
* Ahti Oksanen
* Christian Thomas
* Joona Voutilainen

Mingoia siis ilmeisesti Ilvekseen, jos selvittää lääkärintarkastuksen. Oksanen pelasi niin vahvan kauden, että on varmaan menossa isompiin ympyröihin. Kun liigasopimuksesta ei ole vielä kuulunut mitään, niin olisiko sitten suuntana SHL tai KHL? Björkqvist jatkanee Pohjois-Amerikassa ja Thomas jatkanee kiekkokiertolaisena jossain muussa maassa. Lopuilla sitten vaihtoehdot lienevät Mestiksessä, Allsvenskanissa, Saksassa tms.

Lisäksi Brättströmillä ja Aleksandrovilla on ensi kaudesta NHL-sopimukset, mutta nähtäväksi jää, mikä on heidän tuleva pelipaikkansa.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onko @Henkka tietoa onko Brattströmille ensi kaudella jo käyttöä rapakon toisella puolen?

Ei ole kyllä kuulunut maalivahdeista yhtään mitään Yzermanin suulla.

En ihan heti usko että olisi P-Amerikkaan vielä lähdössä. Parempi kausi tarvitaan pohjille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös