Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Konsti–Eskelinen–Essén ja SaPKon parhaat kolmikot kautta aikain

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Paul Kemp, 09.11.2009 klo 21.51.

 1. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Koskahan viimeksi on Pallokerholla ollut pistepörssin(minkään sarjatason) TOP-5:ssä kolme pelaajaa samaan aikaan? Vaikka SaPKo:n sarjasijoitus ei erityisen hyvä tällä hetkellä olekaan, niin joukkueen ykköskentän hyökkääjien peliä ei ole voinut kuin ihailla. .

  1 ESSEN Oskar SaPKo 17 11 11 22 -2 6
  2 LEHTONEN Petri Jukurit 15 7 14 21 2 0
  3 ESKELINEN Ville SaPKo 17 2 19 21 -4 26
  4 LIUKKONEN Mikko KooKoo 15 10 10 20 5 22
  5 KONSTI Kalle SaPKo 17 12 7 19 -5 8

  Eli pisteiden valossa vähintäänkin vakuuttavaa jälkeä ovat herrat tehneet ja voi vain kuvitella, että missä SaPKo olisi ilman heidän tekemiään maaleja. Toivotaan siis, että tahti jatkuu ja kiekkoa kaivetaan vastustajien maaleista myös jatkossa(toivotaan myös samalla, että muutkin pelaajat löytäisivät ne tehonsa..).

  Ja niin, olihan tässä tarkoitus muistella myös menneiden aikojen tehoketjuja. Ainakin Gennadi Kurdin ja nuori Tommi Turunen taisivat olla aika hyvä tutkapari joskus 1990-luvun alkuhämärissä? Mitään tarkempia muistikuvia ei allekirjoittaneella tuolta ajalta valitettavasti löydy ja muutenkin lätkän seuraaminen NHL:ää lukuunottamatta taisi olla aika pientä. Mutta entä aiemmilla vuosikymmenillä, oliko kukaan palstalainen seuraamassa pelejä esim. 1970- ja 1980-luvuilla?
   
 2. Anttiii Jäsen

  Konsti - Litmanen - Tiilikainen dominoi Suomi-sarjaa monen kauden ajan ja taispa kyseinen kolmikko hallita myös pistepörssiä, mutta tosin sitä ei voi täysin verrata Mestiksen pistepörssiin.
   
 3. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Joo ei oikein niitä 2 div./suomisarja kenttiä voi laskea mukaan.

  Gennadi Kurdin ja Tommi Turunen jakoivat maalipörssin voiton 93-94, mutta kolmatta kovaa ei silloin ollut.
  SaPKo oli silloin juuri noussut 1 divariin, joten nousija joukkueelta erinomainen saavutus.

  Kurdin vissiin voitti joskus divarin pistepörssin ja jäähykuninkuuden samana vuonna?

  Onhan se kaikille yllätys, että noin koviin tehoihin pääsee joukkue, mistä on ennen kautta arvioitu ettei tuosta porukasta edes saa kunnollista ykköskenttää.

  Katselin tänään vielä tuon maxin pelin ja kyllähän siinä tämän kentän hehkutus oli kovaa heti alusta asti ja toki aiheesta. Varsinkin Essenin touhua on kyllä mukava seurata katsomosta käsin, kaveri vetää kovasti tunteella (maila paukkuu laitoihin, jos ei onnistu jne.), mutta myös järjellä, eli vain 6 jäähyminuuttia.

  Toivottavasti pysyy koko porukka terveenä koko kauden ja tahti kestää vähintään samana.

  Yleensähän nämä kovat kentät on ainakin nhl:ssä nimetty hauskasti mm. tuomiopäivän legioona tulee heti mieleen.
  Siitä vaan nimeä keksimään tälle meidän kentälle.
   
 4. Arzamas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Muistanko väärin, mutta eikös ainakin liigakarsintakaudella Kurdin pelannut Varhevaaran sentterinä, ja Turunen laittoi maaleja Toni Koivusen laidalla?

  Noihin aikoihin tuli paljonkin katsottua SaPKon pelejä, ja mieleen on jäänyt mm. Kurdinin ensiesiintyminen pässipaidassa Talvisalossa. Hankintavaihessa vielä melko tuntematon venäläispeluri ei herättänyt vielä suuria odotuksia. Kurdin pääsi läpiajoon, mutta ratkaisuhetkellä pyyhki pölyt kiekon päältä. Joku raikaisi katkomosta ivalliseen sävyyn kovaan ääneen "GJENNNAADIIII"... mikä jäi ainakin allekirjoittaneelle ikimuistoisesti mieleen.

  Sittemminhän noita huutoja ei enää tuohon äänen sävyyn katsomossa kuulunut.
   
 5. laatokka Jäsen

  Lainaus:
  Turunen pelasi Viktor Tjumenevin kanssa samassa ketjussa SaPKo:ssa Suomi-sarjassa sinä vuonna, kun joukkue nousi divariin. Toisena pakkina oli yksi SaPKo:n taitavimpia pakkeja, Aleksander Fatkulin. Olisiko Aso Tirkkonen ollut toinen pakki.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Toiseen ketjuun kirjoitellessa tuli tämä ketju esiin ja varmasti yksi SaPKon kautta aikojen paras kolmikko on ollut sen hetkiseen sarjan tasoon suhteutettuna kauden 2016-2017
  Teemu Lepaus - Joona Monto - Jonatan Tanus
  ka 1,29pst ka 0,80 ka 1,39

  Lukemat ovat runkosarjasta sillä ketju hajosi pudotuspeleihin Monton loukkaannuttua. Ketju ei myöskään tainnut olla alusta kautta yhdessä jos en ihan väärin muista.
   
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Paljonkohan oli tuon Eskelisen kentän pistekeskiarvot? Meinaan siihen aikaan kun he pelasivat niin Mestiksen taso oli paljon kovempi, joten periaatteessa pienemmällä pistekeskiarvollakin kamppailee helposti tuon Monton kentän kanssa. Toki paljon on muutenkin muuttunut noiden vuosien välillä. SaPKo noussut niiltä pleijari kamppailupaikoilta vakituiseksi kärkijoukkueeksi.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Essen 1,29 (24 ottelua)
  Eskelinen 1,32 (31 ottelua)
  Konsti 1,24 (45 ottelua)

  Tämäkin ketju levisi kun Jokisen eväät ukkojen hajotessa. Konsti teki samalla kaudella silloisen maaliennätyksen 37 maalia ja oli noista ainoa joka pelasi likimain täyden kauden.
  Olisi tietysti mielenkiintoista nähdä mitä nuo pistemäärät samassa ketjussa pelatessa olivat, mutta se vaatisi vähän enemmän vaivaa.
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Tämä ketju oli hienoa nähdä SaPKossa. Edelleen on pari juttua siltä kaudella muistissa. Konstia olin jo katsomoon siirtämässä, kun pariin ekaan peliin ei tehoja tullut ja liike ei muka riittänyt. Toinen on se musta ilta Talvisalossa, kun Eskelinen talutettiin päädystä ulos ja kaverille sanoin, että siinä lipuu playoff paikka.

  Toisaalta toisen epäonni on toisen onni. Essenin tilalle ketjuun nousi vanhempi Piitulainen ja voitti muuten vuoden tulokkaan palkinnon, ja Eskelisen tilalle tuli JMJ. Paikkaajat nykyään pelaa liigan puolella eikä missään rotaatiossa.