Kolmen kruunun maa

  • 1 896
  • 13

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Moni on varmaan kuullutkin, miten läntisessä naapurimaassamme kiehuu ja kuohuu. Tällä kertaa kansalaiset on saatettu hämmennyksen valtaan itsensä kuninkaan toimesta. Kalle käväisi Bruneissa kääntymässä juttelemassa mukavia paikallisen sulttaanin kanssa, ja tokaisi että onpas sulttaani Hassanal Bolkiahilla avoin suhde kansaansa.

No, tästähän riemu repesi. Monet muut kun ovat sitä mieltä että Brunein systeemi on lähinnä diktatuuri jossa sulttaani hallitsee itsevaltiaan tavoin kansaansa. Ruotsissa on jo ehdotettu Kallen viraltapanoa ja Victorian nostamista kuningattareksi. Ja toiset taas olisivat valmiita muuttamaan koko Ruotsin tasavallaksi.

Kaarle on aikaisemminkin järjestänyt debattia kansalaisilleen, mm. esittämällä valtion lisärahoitusta kuningashuoneelle, kun raha ei kuulemma oikein riitä. Kuningashuoneen ei tosin tarvitse selitellä kellekään, mihin rahat oikein sitten kuluvat. Niinkuin ei myöskään kuninkaan matkustamisia ei selitellä eikä matkojen kohteita kyseenalaisteta. Paitsi tällä kertaa moni on ihmetellyt mitä tekemistä Kallella ylipäätään oli Bruneissa. Oli ilmeisesti ihan itse itsensä kutsunut.

Saapa nähdä kaatuuko kunkku tähän.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Niin voihan tuo Kalle olla etsimässä itselleen varmuusvarastoa eläkepäiviä ajatellen, eli äijähän on naittamismatkalla. Victoria taitaa kuitenkin olla liian persnaamainen ja helposti löysähtävä, mutta Madelein on paljon helpommin kaupattava yksilö. Madeleinia puoltaa sekin, että hänestä ei tule kuningatarta ja ompa vauhtipimulla ongelmia miestenkin kanssa. Tai miesten ja miesten, eihän noita nyt miehiksi voi sanoa seurapiiri puppelipojiksi paremminkin.

Tuo sulttaani Bruneista olisi oiva kandidaatti Madden mieheksi, koska massia löytyy. Myös Sulttaanin myönteinen suhtautuminen autoihin on ominaisuus jota vävypojalta odotetaan.

Mitä sitten tulee Kallen sanomisiin, niin eihän sitä nyt diktatooriksi voi rupea haukkumaan jos haluaa rahoihin päästä käsiksi.

Ruotsi on Euroopan USA, mitä sanomisien ja pikku möläytyksien setvimiseen tulee.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Mitenkäs kuningas voitaisiin "panna viralta"? Ei monarkiassa tuollaista asiaa ainakaan kansa päätä. Jos elettäisiin "vanhoja hyviä aikoja", niin Victoria voisi salakavalasti murhauttaa kuninkaan, että pääsisi nopeasti vallankahvaan. Vaan eihän noissa kuningashuoneissa enää nykyisin mitään noin repäisevää tapahdu. Toista se oli ennen esim. Brittein saarilla, missä kunkku mestautti vaimojaan sitä mukaa kun daamien naamataulu rupesi käymään rasittavaksi.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Kalle

Viestin lähetti Predator
Mitenkäs kuningas voitaisiin "panna viralta"? Ei monarkiassa tuollaista asiaa ainakaan kansa päätä.
On päättänyt kansa ennenkin tuollaiset asiat. Marseljeesi soimaan ja barrikaadeille.

Käsittääkseni kohu nousi siitä että edustuksellinen päämies julkaisi kannanottoja jotka ovat virallisen Ruotsin kannan vastaisia. Kuninkaan tehtävähän on eräänlainen pr-virka, ei siinä sovi ottaa poliittisiin asioihin kantaa kun ei valtaakaan ole. Tyhmä temppu Kallelta. Aika supernerona pitää itseään kun yhdellä vierailulla pystyy päättelemään että muiden tasa-arvoa tallovana diktaattorina pitämä herra on oikeasti lämmin kansanystävä.

Vähän sama kuin jos Suomessa eduskunnan puhemies ottaisi kantaa hallitukselle kuuluviin asioihin. Hetkinen...?
 

Klassikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssikerho
Jos olisin Paavo Lipponen, olisin erittäin huolissani jo täysin varman EU-presidentin postin lipumisesta ohi-sektoriin. Jos Kalle-Kustaa vapautetaan nykyisestä sopimuksestaan Ruotsin sarjassa, hän vapautuu käytettäväksi EU-liigaan. Itse näkisin erittäin todennäköisenä sen mahdollisuuden, että KK:sta tulisi seuraava EU-kuningas. Suuri osa euroopan valtioista on entisiä monarkioita, ja olisikin paljon "seksikkäämpää" saada kuningas presidentin tilalle. Toisaalta myös me suomalaiset voisimme saada hyvityksen Friedrich Karlista ja uuden tilaisuuden vuoden 1918 melskeissä menetetyn kuningaskuntamme muistolle nousta uuteen kukoistukseen.

En kuitenkaan osaa sanoa, kuinka pitkä karenssi Kalle-Kustaata odottaisi sopimuksen purkamisen jälkeen, saisiko Ruotsi EU:lta siirtokorvausta tai kuinka Bosman-sääntö tässä tapauksessa vaikuttaisi. Nämä asiat kun ovat vaikeita jopa asiantuntijoille.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ai jai.

Paha kämmi Kaarlo Kustaalta. Veikkaampa, että mies ei saa paljoakaan ääniä seuraavissa kuninkaan vaaleissa. Koskas ne kunkun vaalit Ruotsissa seuraavan kerran järjestetäänkään?

Jos kansalla on naputtamista kuninkaan asemasta/persoonasta/sanomisista, niin ei muuta kuin mellakka pystyyn ja näyteikkunoita paskaksi. Mallia vaikka Ranskan vallankumouksesta. Rinnat paljaaksi, bajonetit sojoon ja barrikaadeille.

Toisaalta en hirveästi ymmärrä koko kohun taustaa. Oliko siis tämä Ruotsin nykyinen kuningas siis Bruneissa jossain pr-matkalla? Pr-matkoissa on se vittumainen puoli, että niiden aikana saattaa olla pakotettu sanomaan jotain mukavaa isännilleen. Ei siellä voi vittuilla tauotta, jos aikoo jollain tavalla edustaa maataan.

Toisaalta ex-pääministeri Paavo Lipponen kertoi George W. Bushille miten Suomessa ihaillaan GWB:n globaalia johtajuutta. Suomessa sentään ymmärretään, että perseennuolennalla ja valehtelemisella on kuitenkin eroa.
 

sumumummu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JAVA
Kolme kruunua tunkiolla

Kaarle Kustaan juttu oli "kauhea järkytys", mutta lienee selvä ettei seuraavakaan tositarina aivan normaali ole.

Gay-olympialaisiin ilmoittautui jääkiekkopuolelle ensimmäisenä tietysti Ruotsin joukkue. Tämä tapahtui useita viikkoja sitten. Tämä kuitenkaan ei varmasti ketään yllätä, mutta:

Menneenä lauantaina Tukholmassa Swedish Hockey Gamesin lomassa avasin tv ja katselin teksti-tv:ltä illan ohjelmaa. Ruotsinpoijaat oli parhaaseen katseluaikaan pistäneet valtakunnalliselta pääkanavalta tulemaan Gaygaala 2004 ohjelman. Lauantaina STV2 esitti ohjelman kello 21.00 alkaen.

1,5 tuntia siinä paijattiin kaikenlaisia hanurinvenyttäjiä ja ylistettiin että homous on pop.

Show alkoi siten että lavalle astui joku naisjuontaja ja osoitteli sormella yksitellen yleisössä istuvia ja sanoi gay,gay,gay,gay,gay...... ja kaikilla yleisössä oli hauskaa.
Sitten valittiin oman lajinsa parhaita homoja mm. viihdeosastolta "Tiffany", noin 130 Kg mies, pukeutuneena naiseksi, isot tissit ja parta puoliksi ajamatta.
Paikallinen kansanedustajakin kävi lavalla vemputtamassa persettään, kunnes saatiin lopuksi ladattua lavalle vuoden homo.
72-vuotias pappa oli ilmeisesti ottanut suurimman mahdollisen laitteen pyllyynsä kun kerran sai tämän kunnian, olla siis vuoden sorvatuin henkilö.

Miettikääpä itse sopisiko Ylen uutisten, lottoarvonnan ja urheiluruudun jälkeen lauantai-iltaan joku perseenräjäytysgaala ????
Kyseessä kuitenkin oli jälkilähetys, itse valinnat ohjelma oli tehty edellisellä viikolla. Tätä ei ymmärrä pieni eikä edes vähän isompikaan pää.

Tämä on siis naapurimaan tila, joka tiivistyy seuraavaan tosiasiaan:

Ruotsissa nuollaan kakkaa

4
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tarja Halonen kehui Kiinan nykyisiä oloja ja sitä että maa on mennyt suuresti eteenpäin.

Niin, Kiinassa ei onneksi tapeta kuin 3000 ihmistä kuukaudessa mielipiteidensä takia. Eikä ole ainoa Halosen sammakko jota on sittemmin piiloteltu mediassa.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Sergei, mukavien puhumisen ja tauotta vittuilun välistä saattaisi löytyä muitakin käyttäytymismalleja? :)

Luin muuten, että Kallekustaata kieltää peräti LAIN SANA sanomaan tommosia mukavuuksia. Aika karua. Eli jos Iso Tupla-K esim.saunassa heittää vähän hauskaa etnistä läppää ja kehaisee vaikkapa Kim Jong-Iliä hyväksi jätkäksi ja sen saakin HockeyNight nauhalle, nousee siitä kova ulkopoliittinen kriisi! "Vittu sä oot niitten kunkku!" -Pentti M.

Joka tapauksessa, Madeleinen dokauksen kulut on peitettävä jollain....on vain aivan oikein, että isäpappa auttaa jälkikasvuaan ja käy pyytämässä pientä vippiä Kaakkois-Aasiasta.

Sumumummul muuten, oletko kuullut sitä hokemaa jonka mukaan homofoobikot on itse äärimmäisen kovia homoja!? Hahaa, kiinni jäit. Varmaan otit koko ohjelman ihan nauhalle, eks vaa? Ihihihiiii.....oot sä sitt ttuhma!

Mats Sundiiiin är heterosexuell, heterosexuell, heterosexuell.....
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Re: Ai jai.

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Pr-matkoissa on se vittumainen puoli, että niiden aikana saattaa olla pakotettu sanomaan jotain mukavaa isännilleen.
Ruotsin radiolle ruotsiksi tapahtui ko. sanominen.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, kuningasperheen elättäminen on yksi tapa pitää iltapäivälehdistö henkiss niin Ruotsiss ku meilki. Mutta kallis tapa. Pääasia, että ne on ruotsalaiset, kun maksaa sen 'lystin'.
Tosin, voisimmehan mekin täällä pohtia, että mikä on presidentti-instituution painoarvo tänään. Siis: vastaako se kuluja?
 

Papillon

Jäsen
"Gay-olympialaisiin ilmoittautui jääkiekkopuolelle ensimmäisenä tietysti Ruotsin joukkue."

Suomalaisia pelaajia pelaa elitserienissä kaksi joukkueellista, onko silläkään mitään seksuaalista merkitystä?
Tuo mitä heitit on tosi lapsellista, perustuu toivomukseen sinun kannaltasi että näin olisikin, mutta tässä sinulle faktaa...

How Common Is Bisexuality?
It is not easy to say how common bisexuality is, since little research has been done on this subject; most studies on sexuality have focused on heterosexuals or homosexuals. Based on research done by Kinsey in the 1940s and 1950s, as many as 15-25% of women and 33-46% of men may be bisexual, based on their activities or attractions. Bisexuals are in many ways a hidden population. In our culture, it is generally assumed that a person is either heterosexual (the default assumption) or homosexual (based on appearance or behavioral clues.) Because bisexuality does not fit into these standard categories, it is often denied or ignored. When it is recognized, bisexuality is often viewed as being ``part heterosexual and part homosexual,'' rather than being a unique identity. Bisexuality threatens the accepted way of looking at the world by calling into question the validity of rigid sexual categories, and encourages acknowledgment of the existence of a diverse range of sexuality. Since there is not a stereotypical bisexual appearance or way of acting, bisexuals are usually assumed to be either heterosexual or homosexual. In order to increase awareness, bisexuals have begun to create their own visible communities.

Se on muuten kumma juttu aina kun otetaan homous halveksitussa mielessä puheenaiheeksi, se on miespuolisten välinen, pornoteollisuushan sallii hetero puolella naisten väliset jutut - jos kauniit naiset lesboilee se on cool, mutta jos miehet sitä tekevät se on likaista. Tässäkin kun otit puheenaiheeksi tuon "gay gaalan" sävysi kuvastaa suurta ahdistusta, mikä siinä on niin ahdistavaa?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Oli ihan pakko kaivaa tämä ketju esille, onhan sentään kysymys maasta, jossa ihmiset ovat ystävällisempiä, kuin missään maailman kolkassa. Myöskään tässä siirtolaisten luvatussamaassa ei asu "juntteja", häiritsemässä yhteiskunnan- ja maailman kerman elämänrytmiä.

Puhumattakkaan siitä tosiseikasta, että ravinteleissa ei kukaan pelaa rahapelejä huvikseen, vaan kaikki ovat kivikovia ammattilaisia, jotka pelaavat tähtitieteellisistä summista.

Eihän tällaista naapuria voi olla kadehtimatta, eihän voi?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Eipä voi paljon muusta sanoa pahaa kuin siitä vanhasta: Bisse on paskaa. Mutta niin on Suomessakin.

Ja niin muuten ovat ystävällisiä...

Olen nyt asustellut Tanskassa pari vuotta ja täytyy sanoa notta ei täällä mitään järkyttävän ystävällistä porukkaa asu. Voi kyllä johtua että kaupunkini Horsens sisältää maan suurimman vankilan joten täällä on reilusti sellaista ihme nyhjääjää ja uhoajaa. Visiitit Århusissa ja Kööpenhaminassa ovat olleet huomattavasti positiivisempia.

Olut on kyllä loistavaa...ei mitään Budvaria mutta vaahto pysyy kyllä päällä tuopin loppuun asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös