Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 26.05.2010 klo 22.15.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Hermes on harvinaisessa tilanteessa siinä mielessä että edes mestisaikana ei aina ollut toukokuussa montaa sopparia julkaistu. Nyt niitä on 6kpl. Maalivahti, pakki ja neljä hyökkääjää.

  Maalissa Friis, pystyy pelaamaan varmasti hyvin myös tällä sarjatasolla mutta toinen pelaava maalivahti tarvitaan vielä. Tästä pelipaikasta ei löydy itselläni mitään epäillystä, eiköhän Jens Friis ole kykynsä jo todistanut.

  Puolustus: Sippola on varmaan kolmosparin peruspuolustaja jota rightin puolen pelaajana voidaan jopa käyttää yv:ssä. Huutaa kovasti lisämateriaa ja varmasti tämä on seuraava pelipaikka mihin lisää soppareita on tulossa. Tälle pelipaikalle tarvitaan tällähetkellä siis kaikkia, hyökkääviä ja puolustavia puolustajia. Huhut kertovat että Martinka jatkaa Kokkolassa.

  Hyökkäys: Anttila todenäköisesti kakkosentteri, Juujärvi sitten kolmosen keskelle. Jos/kun Uski jatkaa. Kivinen on toinen laituri kakkoseen ja Jeppiksestä hommattu Väänänen on sitten luultavasti se ensimäinen palanen siihen ykköskenttään. Kuitenkin mielestäni erittäin hyvät tehot aikasemmilta kausilta jeppiksessä. Jarrukenttä rakentamatta ja kakkoskenttään laituri.

  Töitä on edessä joukkueenjohdolla mutta uskon että saadaan kasaan ihan kelpo joukkue ensikaudeski millä voisi taistella paikasta lopulliseen suomi-sarjaan.
   
 2. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Rahahuolia?

  Tämän päivän kauppalehdessä oli iso lista protestilistalla, vajaa 30 merkintää Kokkolan Hermeksen nimissä. Ei vaikuta hyvältä, mutta ehkä asia on jollain tapaa kuitenkin hoidossa?
   
 3. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Sen suurempia nyky-Hermeksen raha-asioista tietämättä, nuo merkinnät oli Hermes Hockey Team:n, eli kaudella 08-09 konkurssiin menneen seuran. Nykyinen Edustus Hermes Ry perustettiin kupsahtaneen HT:n raunioille ja on sinänsä eri seura, vaikka yleisesti Kokkolan Hermes nimeä käyttääkin.
   
 4. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aaha, miä jo ihmettelin että mikä on homman nimi kun oli kanssa jonkinlainen muistikuva että siellä on uusi alku jo menossa. Sitä vasten kummastelin mutta sinänsä nuo eivät siis ilmeisesti rasita nykyistä Hermestä mitenkään?
   
 5. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
 6. Dragan Jäsen

  Hermeksen sivuilla kerrotaan, että Jukka Olli siirtyy Jeppiksestä Kokkolaan. Jere-Matti Ojala, Jaakko Viljanen ja Joonas Kaas solmivat jatkosopimuksen.

  Training Campille osallistuu ainakin 5 pelipaikkaa hakevaa latvialaista. 2 puolustajaa + 3 hyökkääjää, pelaajat on 19, 22, 20 ja 25 vuotiaita ja ovat pelanneet lähinnä Valko-Venäjällä ja Latviassa.
   
 7. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Järki käteen

  Lainaus:
  No niin, näinkö se taas menee. Pankaa ne kovalla vaivalla kerätyt pennoset valmennukseen ja junnuihin. Kokkolassa mainostetaan kovasti että omille pelureille ei makseta mitään - vain varusteet saa. Millähä nää latvianpojat elelee - asunto, ruoka jne.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.07.2010 klo 18.09
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Ongelma ?

  Uskon että jos on sanottu että mitään ei makseta niin sillon ei mitään makseta. Voihan tänne ottaa vaikka Marko Jantusen try-outille jos tehdään selväksi että mitään ei makseta. Itsekkin ajattelen toki vähän skeptisesti asiaa että joku tulee ulkomailta pelaamaan ilmaseksi.

  Mutta onko olemassa sellainen vaihtoehto että ulkopuolinen rahoittaa nämä mahdollisesti tulevat pelaajat. Ja eihän näistä edes tiedä minkälaisia pelimiehiä ovat.

  Itse olen vahvasti siinä uskossa että seura pitää linjan eikä maksa mitään.

  Toinen karu totuus on se että ei ole yksinkertaisesti omia poikia kenellä vauhti riittää tuohon sarjaan.

  Ainiin, voittihan se TPS:kin mestaruuden vaikka siellä pelasi ulkomaalaisia ja budjetti ei ollut läheskään liigan kärkipäätä. Ulkomaalainen ei ole aina = kova palkka.
   
 9. ozo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Latvia, Dinamo Riga
  Lainaus:
  Lainaus:
  En osaa sanoa Kokkolan tilanteesta, mutta esimerkiksi Ruotsin Arboga J18 ja J20 -joukkueissa pelaa peräti kahdeksan latvialaista nuorta. Seuran GM:n mukaan (Latvian maajoukkueen ex-kippari ja ex-Hermes Aleksandrs Semjonovs) seura ei maksa pojille mitään, vaan he rahoittavat itse asumisensa Ruotsissa vanhempien ja erilaisten EU:n avustusten avulla (tarkoittaa varmaan jotain ulkomaanharjoittelutukea jne).

  Aiheesta lisää Google Translaten kautta.
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Huomenna alkaa Kokkolassa jäätreenit. Pitää mennä kattoon että montako uutta naamaa on huomenna mukana. Varsinaiset try-out jätkäthän tulee sitten ensi viikon maanantaina tai sen viikon aikana. Ykköskentän pakki kiitos. Ja vielä toinen Väänäsen lisäksi joka latoo kiekkoja pussiin. Ainiin, ykkösveskari.
   
 11. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Karo Koivunen treenaa Hermeksen mukana. Aivan mahdottomuus ei ole se että koivunen pelaisi kokkolassa ensikauden. Syyt miksi pelaa on perhe ja syyt miksi sitten ei pelaisi on raha. Yksinkertaista. Tai näin voisin kuvitella.

  Myös Aku Joki-Erkkilä pyörii kovasti huhuissa, Kokkolassa kuulemma asuu mutta ei tuo Kokkola-Kalajoki väli niin pitkä ole etteikö voisi ajella sinne pelaamaan. Suomi-sarjaan voisi olla kova kenttä Joki-Erkkilä - Uski - Koivunen. Lisäksi jos latvianpojista edes yksi olisi pelimies niin kakkoseen olisi heittää Anttila - Viljanen - "Latvianpoika". Hyvältä näyttä tällähetkellä, jopa liian hyvälle.
   
 12. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  "Kokkolan Hermes järjestää tiedotustilaisuuden Kokkolan jäähallin VIP - Tilassa Perjantaina 20.8 klo. 14.30."

  - www.kokkolanhermes.fi
   
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Tänään julkaistut sopimukset:

  Puolustajat
  Gints Purins 1+1vuotinen
  Juri Medjanoi
  Filip Lund

  Hyökkääjät
  Gatis Gricinskis 1+1vuotinen
  Sami Leiviskä
  Sami Leskelä
  Pauli Sneck

  KP: Kokkolan Hermekselle 3 ulkomaalaista

  Lainaus:
  Vielä kentällisen verran tarvitaan.
   
 14. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes - TICH 16-0

  Hermes paranteli maalisaldoaan oikein urakalla lauantain ottelussa. Nämä maalit voivat nousta arvoon arvaamattomaan taisteltaessa varsinaiseen Suomi-sarjaan pääsystä. LINKKI maalivideoon.
   
 15. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes - S-kiekko

  Hermekseltä tärkeä voitto jatkoajalla taisteltaessa pääsystä varsinaiseen Suomi-sarjaan! LINKKI maalivideoon.
   
 16. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes - RoKi la 6.11.2010

  Ottelun maalikooste löytyy täältä ,ja valokuvat täältä.
   
 17. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes-Ketterä la 20.11.2010

  Värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelu päätyi jatkoajalla 7-8 salibandy lukemiin ja ottelun maalit täältä.
   
 18. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Nyt kun tuosta videosta katsoo Ketterän viidennen maalin, taisi käydä niin, että Gatis sai turhaan paskat niskaan "ottelun kääntäneestä" huitomisesta. Selvästi #5 tarjoaa viikatteen vastustajalle ja Gatis vain tönäisee miestä. Alunperinhän tuo rangaistus myös kuulutettiin Sippolalle mutta se vaihdettiin. Pieni salaliittoteoria, oliko vain "taktinen" veto säästää yksi runkopakki, kun heitä oli käytettävissä vain neljä?

  Positiivistä oli, että Hermes osoitti pystyvänsä haastamaan tuollaisellakin rosterilla yhden ennakkosuosikeista, ainakin kotonaan. Tämän päiväisessä pelissä RoKi pääsi helpolle haaskalle. Materiaali on vain kovin kapea ja Viljasen loukkaantuminen hirvittävä menetys. Toinen puoli on tietenkin se, että nuoret ja vielä nuoremmat junnut pääsevät pelamaan, ainakin jonkun verran. Voi maksaa tulevaisuudessa takaisin, vaikka kyllä jostain tarvis rosteriin täydennystä, mutta mistä?
   
 19. Globe Jäsen

  Jaakko Viljanen huilaa 1-2 viikkoa venähtäneen nilkan vuoksi, ei ole todellakaan loppukautta pois. Tämä on tieto.
   
 20. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Vaasan Sportista tulee kolme pelaajaa avuksi paikkaamaan loukkaantumisien aiheuttamaa vajetta.

  Toni Mäkinen, Christian Sundman ja Markus Talas. Siirto kestää 20.12 asti

  Lähde: Jääkiekkoliiton vahvistamattomat pelaajasiirrot
   
 21. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Viimeksi, kun näin Talaksen, se oli 3,5 minuuttia ja päädystä ulos,(pitipä tarkistaa, liioittelin, kuten niin usein, aika oli 3:08), et silleen. Peräti iso harmi, ettei ole mukana enää sillon, kun Herpa tulee Keravalle, saattais lyödä ennätyksensä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2010 klo 22.36
 22. Mikael Jäsen

  Ennästyksistä ja saavutuksista puheenollen Talas voitti alkusarjan ykkölohkon puolustajien pistepörssin (6+8). Talaksen myötä Hermes saa viivalle melkoisen määrän tulivoimaa lisää ja tietenkin muutenkin täydennystä kapeaksi käyneeseen pakistoon.
   
 23. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes-HC Luvia la 27.11.2010

  Ottelun maalikooste täältä.
   
 24. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes - KJT TuusKi su 5.12.2010

  Ottelun maalit täältä.
   
 25. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Modet suuressa "viisaudessa" poisti videoitten lähettäjän kirjoitusoikeudet, joten kannattaa ensikerralla hankkia linkki jostain muualta jossa ymmärretään, että sanojen määrä ei ole ratkaiseva jolla viestin tason määrätään.

  Ehkä suoraan youtubesta tai ....

  jsa