Toimitus

Jäsen
Huom! Telia näyttääkin 5. puolivälieräottelun, sillä teknisten ongelmien takia 6. ottelua ei saada näytetyksi!

Runkosarjan voittanut Jokerit, 10. sijalta kevääseen ponnistanut Lukko… ja täysin pitelemätön Justin Azevedo. Telia näyttää ottelun klassikkouusintana ti 7.4. klo 17.00 alkaen.

Tässä ketjussa voi ennakoida, liveseurata ja keskustella ottelusta.

Alkuperäinen otteluketju: To 28.3.2013 Lukko - Jokerit 6. puolivälieräottelu

Jatkoajan verkkolehden artikkelit ottelusta:
 
Viimeksi muokattu:

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä sarja on jopa kevään 2011 jullisarjaa pahempi tapaus. 2011 lähdettiin selkeänä altavastaajana ja koko sarja oli jollain tavalla hurmiollinen.

Sen sijaan Rauman kevät 2013 ei tule pahassa mielessä unohtumaan ikinä. Eero ja jogurttipurkit... Voi vittu!
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Korventaa niin perkeleesti että on pakko avautua myös täällä. Piti olla klassikkokamaa, mutta tästähän Telian omasta showsta tuli se paras klassikkokama. Ei onnistunu tämäkään...

Tässähän koko sarjassa piti olla ajatuksena klassikko ja juuri tuossa ottelusarjassahan oli ideana näyttää kun altavastaaja haastaa miljoonamiehistön. Paitti ähäskutti, eipäs näytetäkkään. Siinä sarjassahan oli kuusi, siis kuusi peliä ja kun yksi ei toimi niin otetaan niistä se joka ei täydennä sitä koko homman ideaa saatikka koko videorumban ideaa joka oli: TADAA KLASSIKKOHETKET.

Taitaa kyseinen Telian jääkiekkostudio olla kaikki koronariassa kun joku toistaitoinen ideanikkari päättää valita ajatuksella: "Aivansama, vittu kun vituttaa tää koko homma. Arvotaan vittu ny joku että pääsee tästäkin paskasta hommasta." Tai ainakin toivon näin, sillä muutoin kyllä koko jääkiekkostudio näyttää tosi amatööripoppoolta.

Telia... Eivät edelleen ole päässeet eroon Telen historiasta, eli virkamiehet vaan ilmestyy työpaikalle kun on pakko.
 
"Ei ole olemassa virheitä. On vain olemassa puuttuvia yrityksiä." Henrik Dettmann
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy