Kiitos Matti ja muut Hopea-Kärpät kaudella 2008-09

  • 6 020
  • 30

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tyhjä on olo pahan finaalipettymyksen jäljiltä ja kaikkea tuskin saa purettua paperille mutta kaikesta pettymyksestä huolimatta päälimmäisenä ihan kohtalaisen onnellinen olo tästä kaudesta jäi. Paljon jäi parannettavaa että tuosta olisi saatu kermaisen kakun päälle punnerrettua lakka, hilla, kirsikka, mansikka tai edes sokeroitu variksenmarja hyvien finaalien muodossa setvittyä mutta Alatalon valmentajanvalinnan ja kauden aikana koettujen vaikeuksien kanssa peilattuna ei voi muuta sanoa kuin että ihan hyvä tulos tämä oli.

Se ei ollenkaan tarkoita että tähän olisi ollenkaan täysin tyytyväinen, tai että Kärppien kannattaisi tavoitella vähempää, tai että ei olisi ollut aineksia ja valmiuksia parempaan, mutta koko kauden elinkaari katsellen upeaa että on kulttuuria ja asennetta sekä ennenkaikkea joukkue joka taistelee mestaruudesta vuodesta toiseen. Ja tänä vuonna teki sen viihdyttävällä pelityylillä! Pelityyli, joka ei ollut aukoton, mutta ei mitään 1estakiekkoa. Ei pilata tätä ja jatketaan hyvää työtä.

Kiitos organisaatio, joukkue ja kaikki te muutkin iki-ihanat fanit ja ~FACK ORF heittereille! Mietitään pelaajakohtaisia arvioita jahka pöly ja kullan karkaamisen pöly hieman laskeutuu.

PS. JYP on arsesta
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Ei voi mitään, Jyppi oli loppuen lopuksi melko suvereeni koko kaudella. Kiitos Masalle silti odotuksien yli pääsemisestä. Ennen kautta harva odotti finaalipaikkaa Oulussa kuitenkin. Päälimmäisenä eniten kuitenkin harmittaa CHL-paikan ohi meneminen. Ensi vuonna sitten uudestaan.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos Kärpät! Taidanpa riipaista HOPIA-kännit!!!
 

Palomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät,Carolina Hurricanes
No,todella hieno kausi loppujen lopuksi Kärpiltä. Hieman jäi kuitenkin harmittamaan tuo pelin täydellinen sekoaminen juuri kauden tärkeimmillä hetkillä, mutta so what.

Ens vuonna taas uutta matoa koukkuun ja eiköhän joitakin viimesen päälle pelimanneja tännekki saada.

Onneksi olkoon Kärpille hopeasta,se ei ole häpeä.

p.s ei se nyt niin arsesta se Jyppi ole,pelityyli kylläkin.
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Kiitos Kärpät! Ennen kauden alkua tätä ei odotettu, joten plussan puolelle tämä kausi meni. Ensi kauden rakentaminen alkaa ja paljon taitaa olla taas vaihtuvuutta. Saa nähdä, millainen muukalaislegioona ensi kaudelle saadaan.

Mutta nyt keskittyminen NHL:n pudotuspeleihin, Devilsin otteisiin ja MM-kisoihin!
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Hirveästi ei selittelyjen varaan jäänyt. JYP oli selkeästi paras tällä kaudella. Kärpät oli kuitenkin hyvä kakkonen, eikä tässä ihan hirveän pettynyt voi olla. Syksy näytti pahalta ja CHL meni päin persettä, mutta usko omiin ei heikennyt missään vaiheessa. Vasta viimeisen finaalin kahden viimeisen minuutin aikana ensimmäistä kertaa ajatteli, että ei meistä mestareita tulekaan.

Päällimmäisenä mielessä on Alatalon Kärppäkiekon viihdyttävyys suhteessa Jalosen aikoihin ja siihen voi olla erityisen tyytyväinen. Vaihtelu virkistää ja hopea on voitettu mitali.

Kiitos Matti, kiitos Kärpät!
 

Tipi78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tää kausi on tässä...hopea ei ole häpeä...Kiitos Kärpät

Tyhjä on olo, mutta ei voi mitään...parempi voitti...

Vielä kerran...KIITOS KÄRPÄT!
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa kiekkoa finaaliin asti. Tosin eiköhän se ollut ihan Jypin hyvyyttä että sai Kärpät näyttämään paskalta. Pelityyli on viihdyttävä ja hieman erilailla kootulla pakistolla on mahdollisuudet ensi kaudella ihan tappiin asti.

Olenko ainoa, ketä vituttaa, että Alatalo on noin hyvä häviäjä. Olkoonkin, että miehellä vahvat siteet nykäskylänsuuntaan, ei hävinneen finaalisarjan valkun kuulu naama messingillä hellästi halaillen esiintyä 10 min matsin päättymisen jälkeen. Ei nyt sentään tarvitse ihan tammisfääreihin viedä tuota touhua, mutta...

Enivei, ennakko-odotuksiin nähden hyvä kausi Kärpiltä ja Matilta.
Ensi kaudella jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Hopealle tuolla pakistolla (ja sen valmennuksella) on erinomainen suoritus. Matkan varrella kaatui toinen suurimmista mestarikandidaateista ja täysin ansaistusti. Ei ole syytä pistää päätä puskaan, välikaudella.

Ensi kaudelle puolustus (ja sen valmennus) kuntoon. Haapakoski ei riitä, jos joukkueen pelitapa ja käytettävä kalusto ei ole sarjan parasta, kuten nyt näimme.

Muutamia pelimiehiä ei Kärppä-nutussa varmastikaan enää tämän jälkeen nähdä. Kiitos näistä hetkistä ja leppoisaa jatkoa...

Vituttaa The Veskun puolesta. Vielä yksi kausi?
 

Jansperi

Jäsen
Kyllähän tämä on kiistatta voitettu hopea kun ottaa huomioon että iso joukko epäili kärppien pääsyä edes pudotuspeleihin saakka tällä kaudella. Iso voitto myös Alatalolle jota allekirjoittanut mukaanlukien epäili vielä kovasti kauden alla.

Ensikaudella sitten yritetään taas kirkastaa mitalia ja toivotaan että vaihtuvuus joukkueessa ei olisi odotetun suurta.
 

Otteluvalvoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvää työtä Kärpiltä! Kyllä kai se hopeakin alkaa tässä loppuviikosta mielessä kirkastumaan. Peli-ilo olisi voinut löytyä jo ennen neljättä finaalipeliä, mutta ei auta jossitella...

Matilta hyvät näytöt katastrofikauden jälkeen, onnittelut siitä! Ei muuta, kun uutta matoa koukkuun...
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Kiitos Kärpille ja faneille rehdistä sarjasta ja onnittelut hopeasta! Saavutus on hyvä kuitenkin vaikean kauden päätteeksi.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olenko ainoa, ketä vituttaa, että Alatalo on noin hyvä häviäjä. Olkoonkin, että miehellä vahvat siteet nykäskylänsuuntaan, ei hävinneen finaalisarjan valkun kuulu naama messingillä hellästi halaillen esiintyä 10 min matsin päättymisen jälkeen. Ei nyt sentään tarvitse ihan tammisfääreihin viedä tuota touhua, mutta...

Kieltämättä et.

Muistan kuinka viisi vuotta ja kolme päivää sitten Tepsin kannattajat kirjoittelivat hieman nyrpeään sävyyn Jukka Koivun heti pelin jälkeen annetuista Kärppiä ylistävistä kommenteista, ja nyt ymmärrän varsin hyvin miksi.

Ehkä tässäkin tapauksessa on enemmän kyse luonteen hienoudesta kuin tappajavaiston puuttumisesta mutta kuitenkin...

Niin, ja kiitos ja onnittelut vielä kerran Kärppäjoukkueelle hienosta kaudesta.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos vielä tälläkin palstalla koko organisaatiolle, seitsemäs kausi peräkkäin mitalleilla on aika pirun kova saavutus, siihen harva pystyy.
Ns. "Dynastian" vahvuus mitataan sillä, miten joukkue pysyy kärjen tuntumassa käyrän laskuvaiheessa, aikana jolloin tehdään työtä seuraavan huipun eteen.
Ensi kausi on taas haaste seurajohdolle muuttuvien ulkomaalaispykälien ja palkkakilpailun keskellä. On varmasti jo tehty sopimuksia ja uusia tehdään, Junno ja Hilli, nyt tarkkana, kiekkomiehinä varmasti tiedätte mitä tämän kauden joukkueesta puuttui.
Nautitaan nyt hopeasta ja palataan syksyllä taas kaukalon ääreen.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kiitoksia. Mielettömiä elämyksiä, tappeluita(!), Myyttiset ulkomaalaisvahvistukset, Matti Alatalo.. CHL -skabailut, Junnoon kauden aikana kohdistuneet paskuudet, Case -Granlund, Järventien akillesjänne. Viuhkolan selkä. Corson pelaamattomuus?!

Tuossa jokunen asia, joka kiteyttää kiekkokauden Kärppien osalta. Oli kauden aikana ripulia, lentämistä ja suuria pettymyksiäkin. Jumbofinaaliakin pelailiin ja sitten reagoitiin. Joukkue oli vahva ja päättäjät saivat perseet kuitenkin tulille! Corso iski Venäläispeluria nenään niin, että ranne meni paskaksi. Huikea kausi. Sanoin kuvailematon

Kausi oli huikea. Värikäs ja armottoman tasainen. SM-liigassa ei ole aikoihin ollut näin tapahtumarikasta ja en näkisi sitä huonona asiana

Ensi kautta odotellessa ja kaljamahaa kasvatellessa..

Kiitos Kärpät!! Kiitos Kärpät!! Kiitos Kärpät!!

Nyt on fanien taas aika poistua takavasemmalle vietäämään myös ansaittua taukoa jääkiekosta. Lehdistotilaisuuksia ja uusia signauksia odotellessa. Miettiessä, mistä ja milloin taas tapaillaan kiekon merkeissä :)) Kiitos!
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viitakoskelle olisi mestaruuden mieluusti suonut, mutta eipähän voi mitään. Ei ollut edes lähellä tälläkertaa. Vaan menihän tämä paremmin kuin viimesyksynä oli ennusteet.

Ainiin, huhuja...?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Niin ja vielä se, että fanien suhteen EtäKärpät on edelleen Suomen äänekkäin (järjestäytynyt) faniryhmittymä. Se ei voi olla vaikuttamatta joukkueen otteisiin positiivisesti. Elikkä erikoiskiitos.

PS. Paukku Metaxaa kauden kunniaksi.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kiitos todellakin Kärpille !!

Kauden piti olla "välikausi" mutta paskanmarjat!

Syksyllä kun oltiin sarjan hännillä niin näytti jo todella pahalle, mutta niinvain sieltä noustiin torsolla pakistolla ylöspäin! Erityiskiitokset tästä Matille!

Loppuun asti ei ihan riittänyt, mutta mitaliputki sai kuitenkin jatkoa ja dynastia voi vielä hyvin!

Kaiken tämän jälkeen todellakin voitettu hopea! Lähtee mitalikahveille... :)

EDIT.

Vielä erityiskiitokset tämän kauden hyökkäävästä ja erittäin viihdyttävästä pelityylistä. Jatketaan ensi kaudella samaa rataa !!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Pakko vielä todeta tähän ettei triploja kannata voittaa, se on silloin yleensä lopun alkua !

Nyt on ensi kaudelle taas sitten nälkää ;)
 

ahal

Jäsen
Joo, kyllähän Matti ja kumppanit ison kiitoksen ansaitsevat lopputuloksesta. Ja rehdistä kiekkofinaalista. Toisin kuin muutama päivä sitten sarjan alapäässä. Kärpät hävisivät pikkuisen joka osastolla (eniten puolustuksessa), mikä ratkaisi voiton Jyväskylään. Toivottavasti hopea lisäsi sopivasti nälkää ensi kautta ajatellen, ja Alatalon lisäksi Veskukin saisi uuden mahdollisuuden. Näytöt kyllä riittävät, jos motivaatiota piisaa ja yöjunalla matkustelu vielä maistuu.

Edit. Aamulehti tiesi kertoa, että: Kärpillä oli optio Viitakoskesta ensi kaudeksi, mutta oululaisjoukkue jätti optionsa käyttämättä.

Se siitä tarinasta sitten. Taitaa pysyä Veskulla jatkossa hampaat enimmäkseen suussa...
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Onnea Matille mitalista. Täytyy myöntää etten olisi koskaan uskonut mutta niin vain Kärpät nousi alkukauden suosta ja murtautui finaaleihin. Miehekäs ja tunteikas puhe finaalin jälkeen kertoi että siltoja ei ole poltettu takana - tätä arvostan suuresti. Onneksi olkoon Matti Alatalo!
 

janóz

Jäsen
Noh, ei tämä kausi nyt niin hirveästi päättynytkään. Välillä näytti pahalta, mutta finaalipaikka ja mitali on kuitenkin kova saavutus. Onnea hopeasta, kunhan ei oteta tavaksi!
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Värikäs kausi takana ja vaikka poika lähtikin lainalle paikkaan missä,,,, tai mihin lie, niin hopea ei ole häpeä. ( Ainoa häpeä tieten, että se piti hävitä RD:lle ja niiden idiooteille kannattajille ).

Pienet oli erot finaaleissakin ja tällä kertaa ei pomppinut meille yhtään räkäkiekkoa. Varmaan tälläinen tappio jättää sopivan nälän ensi kauteen ja hyvä meno jatkuu,,, Kiitos Kärpät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös