Kiitos Kerho – Suomen mestarit 2019!

  • 23 545
  • 134

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Mahtavaa olla kerho ravintolassa katsomassa peliä josta nallen kautta ytimeen. Vastaantulijoita halata, heittää vitosia, autoista näytetään peukkua ja kaikki muu mahtava elämä jota hämpässä nähdään vain mestaruuden tultua!

Kiitos kerho ja fanit!

Lisäksi tavata yössä Kärppä ja TPS fanit jotka onnittelivat ja olivat iloisia mestaruudesta.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kun kerran juhlitaan, niin kyllä ateriatkin pitää olla viimesen päälle ja paikallista.

Minä tilasin netistä jo ennen finaalien alkua mustaa, oranssia ja silloin jo kullan väristä ilmapalloja ja serpentiiniä. Sekä jotain oransseja muita koristeita. Ovat ihan Kerhon värit ja sitten tuo kulta mikä toki sekin on nyt Kerhon väri.

Kisakatsomo oli sitten näillä somistettu finaalien ajan ja seinälle teimme myös isoilla kirjaimilla sanan HPK. Mustasta ja oranssista pahvista. Olihan kisakatsomo komea näky sitten ja nuo kirjaimet ovat seinällä vieläkin.

Vapuksi koristelin asunnon näillä mustilla ja oransseilla ilmapalloilla ja serpentiineillä enkä vieläkään ole ottanut ilmapalloja ja serpentiiniä tietenkään pois. Hienosti sopivat nyt asuntoon samalla kun juhlii. Lisäksi on tullut sekaan vain tuota kullan väristä serpentiiniä.

Nämä koristeet ovat kyllä hienoja varsinkin kun kävi kaukalossakin niin hienosti. Eivät varta vasten ole mitään HPK-ilmapalloja mutta hyvin menevät värien kanssa yks yhteen.

Jaa ja siitä ruokapuolesta. Sunnuntaiksi teen mestaruuskakun johon värjään kermavaahdon mustaksi ja oranssiksi sekä laitan kultaisia nonparelleja ja tuollaisen numero ykkösen koristeeksi.

Täällä tänään toki yhä myös juhlatunnelmissa kun katselen MM-kisoja. Katoin äsken juhla-ja kisaeväspöydän. Ruoka nyt ei mitään erityistä mutta onhan tuo komea pöytä kun koristelin sen niillä ilmapalloilla ja serpentiinillä.

Onhan tämä upeaa. Kiitos Kerho!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mä olin tossa, vaihteeksi pelikiellossa, niin laitan näin juhlahumun hieman laannuttua vain, että Kiitos ihan kaikille, joukkueelle, taustoille, kuin kannattajille!
 

Nicko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos!

Kerho tarjosi sellaisen kevään etäkannattajalle, että oksat pois. Hallille tuli lähdettyä useammin kuin viimeisen viiden vuoden aikana yhteensä. Glory hunter or not, mutta kyllä tuohon hallin tunnelmaan ja joukkueen peli-ilmeeseen jäi ihan koukkuun.

Hämeenlinna tarjosi myös parastaan lauantaina torilla. Ihmiset ja kaikki, oli ihan törkeen mahtavaa. Yhtä suurta oranssia onnellisuutta.

Jatkoaika on tarjonnut myös paljon vertaistukea lukijalle, muistin jopa ikivanhan salasanani ja aktivoiduin tänne kirjoituspuolellekin 10 vuoden tauon jälkeen! Ihanaa!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kauden aikana vitutti aika usein, kun Nenonen "pilasi" ylivoiman laukomalla usein ihan turhistakin paikoista.
Enää ei vituta yhtään.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Viime kevään finaalit olivat sen verran traumaattisia, että alan vasta hiljalleen toipua tapahtumasta. En kuitenkaan haluaisi olla ihan niin huono häviäjä. Tiedän, että viime keväänä sillä puolella fiilikset olivat tosi korkealla ja tällä puolella tosi matalalla. Miksikö sen tiedän? Koska tunnelmat ovat varmaan olleet samaa luokkaa kuin meillä ensimmäisen uuden vuosituhannen liiga-ajan mestaruudessa, ja koska HPK sen voitti niputtamalla suunnilleen kaikki ennakkosuosikit - pari lainausta vuoden 2004 finaalin ennakkotunnelmista (kts. 1. SM-finaali TPS-Kärpät Turkuhalli 6.4. klo 18.30):

Ja vielä yksi syy siihen, miksi Kärpät kuittaa kannun ("KKK"): Kärpät kuittaa sen niputtamalla kaikki median rakastamat "suurseurat" eli Jokerit, HIFK:n ja TPS:n. TPS kuittaisi sen niputtamalla "pikkuseurat" Bluesin, HPK:n ja Kärpät.

Mikäli näin käy ei liene kysyttävää mikä oli tällä kaudella paras seura.

Onnittelut siis mestaruudesta vähän näin myöhässä, mutta pureskelu on tarvinnut vähän aikaa...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös