Kiitos Kerho – Suomen mestarit 2019!

  • 23 535
  • 134

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@McTorso lle onnittelut hopeasta. Hyvin taisteltu.
Tällä palstalla alkaa olla liikaa pikkusieluisia ja asiakeskustelusta katkeroituneita nimimerkkejä minun makuuni. Kirjauduin Jatkoaikaan ja kirjoitin vilpittömät onnittelut HPK:n kannattajille huikeasta suorituksesta. Sen jälkeen rupesin perkaamaan hälytyksiä. Vittuiluitahan sieltä löytyi yli seurarajojen. Ihme heeboja kerrassaan. Eipä siinä, jokainen vetää tavallaan.

Onnittelut vielä kerran Hämeenlinnaan! Uskomattoman hieno urheilutarina.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Onko jollain videomateriaalia torilta maalin syntymishetkeltä? Olis hienoa nähdä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Onnea hämptoniin hieno kausi ja tarina!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
ONNEA HPK HASSUTTELUSTA!! Huikea jengi ja täysin oikeaan osoitteeseen kanisteri matkasi. Henki voitti materian ja runkosarjan sijoituksilla voi pyyhkiä,,,ihan mitä vaan.
 

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Onnea Hämptoniin täältä Stadista! Pian jatkuu :D

Edit: typo
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Liiga ei ole moneen vuoteen enää hirveästi kiinnostanut, mutta jollain tasolla sitä kuitenkin vuodesta toiseen seuraan. Kerhon hieno venyminen seitsemänteen matsiin innosti kuitenkin kuuntelemaan matsin Yleltä ja hyvinhän siinä kävi. HPK:n voitto oli todella upea suoritus ja onnittelut siitä. Terveisiä Niemisen Juusolle!
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Jokeri-koutsina ja stadilaisen kiekon kannattajana olen viime vuodet tarkkaillut ja samalla digannut HPK:n edarin ja A-junnujen pelaamaa jääkiekkoa. Hieno mestaruus, loistavaa duunia eli onnittelut Hämeenlinnaan! Paita pois ja torille! Cmon!
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Onnea Hämeenlinna ja Kerho - pikkukaupungin ja pienemmän seuran mestaruus, arvostan! Tulee mieleen Leicester jokunen vuosi sitten Valioliigassa. Eipä sitä Kerhoakaan välttämättä ennen kautta edes play offs joukkueeksi välttämättä ennustettu...runkosarja meni hyvin, mutta siinäkin suuremmat otsikot keräsi toinen Hämeen joukkue Pelicans. Tämä kevät piti olla Ville Niemisen ja Oliwer Kasken, mutta se olikin lopulta koko Kerhon joukkueen.

Ja pakko myöntää, että itsekin uumoilin, että välierissä Tapparaa vastaan tulee kovan taistelun jälkeen noutaja...mutta se tulikin Kirvesrinnoille. Ja ei kuitenkaan taida riittää Kärppiä vastaan, mutta niin vaan joukkue oli valmis taistelemaan vaikka seitsemännen pelin jatkoeriin asti..
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Missä sinä olit kun HPK voitti Suomenmestaruuden 4.5.2019? Minä olin bussissa matkalla Palman lentokentältä kohti Alcudiaa :) täydellinen alku viikon ulkomaanmatkalle! Kiitos siitä kuuluu HPK:lle!!!
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Tauti ei anna myöden lähteä torille riekkumaan, mutta mestaruussauna lämpiää, ja konjakkipullo aukesi. Kyllä järjesti HPK sellaisen kevään ettei tämä ihan hevillä unohdu. Nyt nautitaan täysillä ORANSSISTA KEVÄÄSTÄ.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos Kerho! Huikea setti. Tiputettiin kolme jättiläistä. 7. finaalin jatkoajalla oltiin aivan poikki, mutta jätkät anto kaikkensa. Kaikki jäi jäälle.

4-vuotias poikani innostui lätkästä ja kerhosta tällä kaudella toden teolla ja yhden finaalinkin pääsi näkemään. Ei ymmärrä jäbä, ettei tämä välttämättä toistu 30 (tai mihin ikinä) vuoteen. Nyt ilo irti ja torille kun poika sinne tuodaan 13 vuoden tauon jälkeen. Ei tosin tänään vielä.

TILLILIHAA SAATANA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös