Kiitokset pelaajille – thanks to players!

  • 4 667
  • 11

ahal

Jäsen
En löytänyt ketjua lähivuosilta, joissa voisi kiittää pelaajia hyvistä suorituksista joko tässä ja nyt sekä pitemmän ajan uurastuksesta. Kaikilla joukkueen jäsenillä ei ole omaa ketjua, mutta kenties hekin ansaitsevat muutaman mainesanan ja (symbolisen) kädenpuristuksen sekä onnen toivotukset. Ainakin pois lähtiessään. Veikkaan, että ketjulle tulee kohta käyttöä.
 

Bacon

Jäsen
Kiitos Antti Uitto gladiaattorimaisista otteista, joita joukkueen eteen teit. Olit todellinen gladiaattori vailla vertaa enkä koskaan tule unohtamaan niitä hetkiä, kun SaiPan paita päällä pelasit. Muistan sen merkkausvirheen, jonka siniviivalla teit ja gladiaattorimaisesti yritit korjata virheesi selkä suorana, mutta tilanne päättyi valitettavasti maaliin.

Juha-Petteri Purolinna. Kiitos siitä Tapparan pelistä, jossa mukana olit. SaiPa muistaakseni päästi ottelussa neljä maalia ja vain kaksi (2) niistä meni täysin sinun piikkiisi. Todellinen kiekollinen dynamo.

Jussi Halme en unohtanut sinua. Olit puolustaja. Tai yritit olla. Oikeastaan et ikinä tiennyt missä pitää olla. Pyörit kuin väkkärä, mutta aina väärässä paikassa. Jos pitäisi keksiä ikiliikkuja niin se olisi Jussi Halme ottamassa SaiPan pelikirjasta selvää.
 

Barney

Jäsen
Kiitos Marlo "kikka" Koponen niistä 103 ottelustasi ja 6 syöttöpisteestäsi SaiPan paidassa. Jätit minulle ikuiset muistot, ja sinun jälkeesi olen osannut arvostaa jokaista SaiPassa pelannutta puolustaa. Siis jopa Antti Uittoa, Juha-Petteri Purolinnaa, Jussi Halmetta ja Lasse Lappalaista. Parhaiten minulle on jäänyt mieleen sinun aggressiivinen pelityylisi ja Kisapuiston laidat olivat useasti kovilla, siis koska peruutit laitoja päin, kun sinulle tuli kiire vastustajan hyökkääjiä karkuun. Toivottavasti tulet ensi kaudellakin paukuttamaan Kisapuiston laitoja - siis KooKoon paidassa. Kaikkea hyvää, tsemppiä ja jaxuhaleja, <3:llä Barney.
 

ahal

Jäsen
Pannaas tänne nyt lopuksi kollektiiviset kiitokset sputnikeille mallia 2014-15. Kiitos joka jannulle, jotka touhusivat joukkueen eteen niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä! Kausi tarjosi paljon ilonaiheita, mutta myös surun kyyneliä jouduttiin nieleskelemään. Sitähän se urheilu pohjimmiltaan on: Aina ei voi voittaa, edes suomalainen tai lappeenrantalainen. Koko kautta ajatellen vaaka kallistuu posin puolelle, ja arvosanaksi pyöräytän 8. Kiitos SaiPa!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Komiaa nähdä SaiPa kausi kauden jälkeen playoffeissa. Kauas on tultu niistä ajoista, kun pieni ja sympaattinen Saimaan Pallo keräsi säälipisteita ympäri härmän, mutta joka nyt on noussut varteenotettavaksi ja vittumaiseksi kisaajaksi aivan kirkkaimmista mitaleista.
Kärpät oli tällä kaudella liian kova, on varmaan kaikille muillekin, mutta vielä tulee se hetki, kun teilläkin saadaan pyttyä nostella. Time will tell...Kunhan ei ennen meidän lössiä. ;)
 

ahal

Jäsen
Jesse Mankinen. Nuoresta iästä huolimatta olet kuulunut jo vuosia ns. omiin poikiin, mutta nyt oli muutoksen aika. Uusi ympäristö, toki keltapaidassa :), antaa toivottavasti uutta potkua urallesi ja kehityksesi loikkaa taas pykälän pari eteenpäin. Lämmin kiitos SaiPa-vuosistasi ja onnea uuteen joukkueeseesi!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suuret kiitokset Mankiselle SaiPa -ajoista! Nyt on Jessenkin kannalta aika lähteä haistelemaan uusia tuulia ja hakemaan uutta nostetta uralleen.

Hieno joukkuepelaaja ja toivotan oikein hyvää menestystä ja uraa Mankiselle. Tervetuloa sitten joskus vielä takaisin, kun on sen aika.
 

atsku

Jäsen
Mustolasta Maailmalle.
Mustolan legendaariselta koulun kentältä on kyllä ponnistanut pelimiehiä aika kiitettävällä tavalla. Viimeisimpinä SaiPan pelaajina Jere Pulli, Jesse Mankinen ja Joni Suutari. Lisäksi mm. jääpallon puolella useampia liigapelaajia. Siellä on ollut vahva pihapelikulttuuri vuosikymmenet valloillaan, joka tuntuu kantavan hedelmää tämän tästä.

Onnea matkaan vaan Jesse!
 

ahal

Jäsen
Janne Tavi. Jatkosopimusta ei ole kuulunut, ja huhut vievät sinua ensi kaudeksi Jyväskylään. Vieköön minne vaan, mutta olemme jo pitkään olleet käsityksessä, että pelipaita vaihtuu loppukesästä. Ilmalasta lähtenyt matkareittisi toi sinut muutaman Pelsu-vuoden jälkeen Lappeeseen. Parin kauden aikana opimme tuntemaan sinut työteliäänä ja taitavana laitahyökkääjänä, joka antoi aina kaikkensa joukkueen eteen. Tilastojen mukaan kehitystäkin tapahtui, mitä myös paikkasi 1-ketjussa osaltaan tuki. Keltamustat kannattajat kiittävät panoksestasi SaiPan menestyksen eteen ja toivottavat hyvää jatkoa uusiin maisemiin!
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Mustolan legendaariselta koulun kentältä on kyllä ponnistanut pelimiehiä aika kiitettävällä tavalla. Viimeisimpinä SaiPan pelaajina Jere Pulli, Jesse Mankinen ja Joni Suutari. Lisäksi mm. jääpallon puolella useampia liigapelaajia. Siellä on ollut vahva pihapelikulttuuri vuosikymmenet valloillaan, joka tuntuu kantavan hedelmää tämän tästä.

Oli kysessä sitten jalkapallo tai kiekko, niin kikat opitaan pihapeleissä. Tilannekovuus opitaan Hakalin kujilla.
 

ahal

Jäsen
Ahosen Ronylle ja Flinckin Makelle tiukka ja lämmin kädenpuristus ja kiitokset vuosista SaiPassa! Molemmat parhaimmillaan joukkueen runkopelaajia ja luotettavia voimajanttereita. Heitä joukkueessa ei ole koskaan liikaa, joten sikäli siirrot hieman kirpovat, mutta eteenpäin on tekevän mieli ja aikansa kutakin. Taas pari "ikävää vastustajaa" lisää ensi kauden joukkueissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös