juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
19.10.2011 16:18 | 0 |
A A HELSINGIN SANOMAT
Jokerit on lähettänyt ruotsalaislupauksensa John Klinbergin Mestikseen. Klingberg, 19, kohtaa tänään Jokerien farmijoukkueen Kiekko-Vantaan riveissä JYP-Akatemian.

Onko tosiaan näin? Itseltäni on mennyt ainakin ko. sopimus ohitse täysin. Kyllähän tuo pelaajarumba melkoinen Vantaalla tosiaan on ollut.
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kokoonpanossa näkyy olevan. Mielestäni ei ollut vielä aiemmin päivällä, kun kurkkasin. Mutta liekö Kiekko-Vantaan historian ensimmäinen aito ruotsalaispelaaja?

EDIT: nyt vasta hokasinkin, että tarkoitit tuota farmisopimusta. Eiköhän tuosta ole täälläkin jo aika paljon puhuttu. Ja mustaa valkoisella löytyy Jääkiekkoliiton sivuilta, jossa on listattunaa kaikki hyväksytyt yhteistyöseurasopimukset.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Lohipoika

Jäsen
Lainapelaajien määrä on saatu sopivaksi, mutta edelleen ongelmia löytyy. Näistä aikaisemmin mainostamastani neljästä pitkästä lainasta viime pelissä mukana oli enää kaksi, Koski ja Nyqvist, kun Tallberg siirtyi Tapparaan ja Manelius oli nostettu Jokereihin. Sitten kokoonpanosta löytyy ties minkänimisiä kavereita, kuten esimerkiksi Teppo tai Klingberg. Kivistökin oli lähetetty viime peliin Vantaalle, vaikka tuskin tulee montaa peliä täällä pelaamaan. Kauttokaan ei vielä ole pelannut sekuntiakaan Mestiksessä, vaikka on taatusti aivan yhtä hyvä kuin joku Tuohimaa tai Hetényikin. Oma sopimuspelaaja, oma kasvatti ja saldo on tämä: O.

Tämä onkin se suurin ongelma tässä liigayhteistyössä. Jokerit ja HIFK eivät näe Kiekko-Vantaata minään yhteistyöseurana, johon lähettää pelaajia kaudeksi kasvamaan suure(mma)lla peliajalla ja vastuulla, vaan aivan puhtaana farmina, jonne on hyvä heittää junnuja hakemaan vauhtia miesten peleistä tai peluutta pari peliä liigajoukkueesta rannalle jääviä kavereita. Tässä tulee sitten sitä pahaa vaituvuutta ja peli on jatkuvasti sekaisin, kun ukot vaihtuvat melkein pelistä toiseen. Onneksi omia ei enää jää rannalle samalla lailla kuin viime kaudella tai alkukaudella.

Rahahan ei tunnetusti haise, mutta tämä touhu löyhkää.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Lohipoika

Jäsen
Muutaman pelin ajan sitä luuli, että hommaan olisi tullut järkeä, mutta vielä mitä. Liigalainojen määrä on taas kasvanut sinne kymmenen pintaan ja tämänpäiväisessä ottelussa jokainen kuudesta pakista on liigalaina. Kun vielä hyökkäyksessäkin on neljä lainaa lisää (en lue Juntheikkiä tähän porukkaan), päästäänkin jo täysin sietämättömiin lukuihin. Kaiken hyvän lisäksi kaksi lainaa on vielä täysin uusia.

Tähän touhuun ovat fanit jo täysin kyllästyneet. Pahoin pelkään, että seuraavina ovat vuorossa pelaajat ja taas saadaan kokea viime kauden tapainen joukkopako. Yritä siinä sitten ensi keväänä hankkia uusia pelaajia joukkoon, kun tämä lainat ensin -kuvio on kaikkien tiedossa.

Tämä on kyllä hyvin ristiriitainen tunne. Ainahan sitä haluaisi K-Vantaan voittavan ja mielellään vielä kunnolla, mutta pakko se on myöntää, että tällaisella kokoonpanolla rökäletappiokaan ei tuntuisi yhtään pahalta. Ehkä se ulostaisi nämä lainarumbasta vastuulliset pian pois ja päästäisiin siihen tilanteeseen, että lainoja olisi korkeintaan pari ja koko kauden kestäviä.

Sehän on tiedostettu tosiasia, että yksi vantaalainen vastaa tusinaa helsinkiläistä.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehkä se ulostaisi nämä lainarumbasta vastuulliset pian pois ja päästäisiin siihen tilanteeseen, että lainoja olisi korkeintaan pari ja koko kauden kestäviä.
Sen enempää itse lainarumbaan en ota kantaa, ymmärrän toki Kiekko-Vantaan fanien turhautumisen tähän. Mutta ei liigajoukkuekaan voi sitoutua siihen, että tietyt pelaajat ovat koko kauden Vantaalla. Liigajoukkuehan maksaa pelaajan paljan, ja jos esimerkiksi loukkaantumisia tulee niin tokihan haluavat silloin oman pelaajansa nostaa liigaan tai jos muuten haluavat välillä kokoonpanoa kierrättää. Jokereillahan on ollut sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä loukkaantumisia niin miehiä on jouduttu kierrättämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy