Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaan yhteistyö liigaseurojen kanssa

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Lohipoika, 29.09.2011 klo 00.20.

 1. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  19.10.2011 16:18 | 0 |
  A A HELSINGIN SANOMAT
  Jokerit on lähettänyt ruotsalaislupauksensa John Klinbergin Mestikseen. Klingberg, 19, kohtaa tänään Jokerien farmijoukkueen Kiekko-Vantaan riveissä JYP-Akatemian.

  Onko tosiaan näin? Itseltäni on mennyt ainakin ko. sopimus ohitse täysin. Kyllähän tuo pelaajarumba melkoinen Vantaalla tosiaan on ollut.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kokoonpanossa näkyy olevan. Mielestäni ei ollut vielä aiemmin päivällä, kun kurkkasin. Mutta liekö Kiekko-Vantaan historian ensimmäinen aito ruotsalaispelaaja?

  EDIT: nyt vasta hokasinkin, että tarkoitit tuota farmisopimusta. Eiköhän tuosta ole täälläkin jo aika paljon puhuttu. Ja mustaa valkoisella löytyy Jääkiekkoliiton sivuilta, jossa on listattunaa kaikki hyväksytyt yhteistyöseurasopimukset.
   
 3. Lohipoika Jäsen

  Lainapelaajien määrä on saatu sopivaksi, mutta edelleen ongelmia löytyy. Näistä aikaisemmin mainostamastani neljästä pitkästä lainasta viime pelissä mukana oli enää kaksi, Koski ja Nyqvist, kun Tallberg siirtyi Tapparaan ja Manelius oli nostettu Jokereihin. Sitten kokoonpanosta löytyy ties minkänimisiä kavereita, kuten esimerkiksi Teppo tai Klingberg. Kivistökin oli lähetetty viime peliin Vantaalle, vaikka tuskin tulee montaa peliä täällä pelaamaan. Kauttokaan ei vielä ole pelannut sekuntiakaan Mestiksessä, vaikka on taatusti aivan yhtä hyvä kuin joku Tuohimaa tai Hetényikin. Oma sopimuspelaaja, oma kasvatti ja saldo on tämä: O.

  Tämä onkin se suurin ongelma tässä liigayhteistyössä. Jokerit ja HIFK eivät näe Kiekko-Vantaata minään yhteistyöseurana, johon lähettää pelaajia kaudeksi kasvamaan suure(mma)lla peliajalla ja vastuulla, vaan aivan puhtaana farmina, jonne on hyvä heittää junnuja hakemaan vauhtia miesten peleistä tai peluutta pari peliä liigajoukkueesta rannalle jääviä kavereita. Tässä tulee sitten sitä pahaa vaituvuutta ja peli on jatkuvasti sekaisin, kun ukot vaihtuvat melkein pelistä toiseen. Onneksi omia ei enää jää rannalle samalla lailla kuin viime kaudella tai alkukaudella.

  Rahahan ei tunnetusti haise, mutta tämä touhu löyhkää.
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Muutaman pelin ajan sitä luuli, että hommaan olisi tullut järkeä, mutta vielä mitä. Liigalainojen määrä on taas kasvanut sinne kymmenen pintaan ja tämänpäiväisessä ottelussa jokainen kuudesta pakista on liigalaina. Kun vielä hyökkäyksessäkin on neljä lainaa lisää (en lue Juntheikkiä tähän porukkaan), päästäänkin jo täysin sietämättömiin lukuihin. Kaiken hyvän lisäksi kaksi lainaa on vielä täysin uusia.

  Tähän touhuun ovat fanit jo täysin kyllästyneet. Pahoin pelkään, että seuraavina ovat vuorossa pelaajat ja taas saadaan kokea viime kauden tapainen joukkopako. Yritä siinä sitten ensi keväänä hankkia uusia pelaajia joukkoon, kun tämä lainat ensin -kuvio on kaikkien tiedossa.

  Tämä on kyllä hyvin ristiriitainen tunne. Ainahan sitä haluaisi K-Vantaan voittavan ja mielellään vielä kunnolla, mutta pakko se on myöntää, että tällaisella kokoonpanolla rökäletappiokaan ei tuntuisi yhtään pahalta. Ehkä se ulostaisi nämä lainarumbasta vastuulliset pian pois ja päästäisiin siihen tilanteeseen, että lainoja olisi korkeintaan pari ja koko kauden kestäviä.

  Sehän on tiedostettu tosiasia, että yksi vantaalainen vastaa tusinaa helsinkiläistä.
   
 5. kaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sen enempää itse lainarumbaan en ota kantaa, ymmärrän toki Kiekko-Vantaan fanien turhautumisen tähän. Mutta ei liigajoukkuekaan voi sitoutua siihen, että tietyt pelaajat ovat koko kauden Vantaalla. Liigajoukkuehan maksaa pelaajan paljan, ja jos esimerkiksi loukkaantumisia tulee niin tokihan haluavat silloin oman pelaajansa nostaa liigaan tai jos muuten haluavat välillä kokoonpanoa kierrättää. Jokereillahan on ollut sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä loukkaantumisia niin miehiä on jouduttu kierrättämään.