Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Lohipoika, 13.05.2015 klo 00.02.

 1. Lohipoika Jäsen

  On siis aika katsoa taas tulevaan, josko siellä näkyisi parempaa huomista. Kaikista huhuista huolimatta K-Vantaa jatkaa Mestiksessä.

  Uudeksi päävalmentajaksi valittiin siis Simo Mälkiä (http://www.kiekko-vantaa.fi/uutiset/k-vantaa-ja-hifk-yhteisty%C3%B6h%C3%B6n-m%C3%A4lki%C3%A4-p%C3%A4%C3%A4valmentajaksi). Samalla selvisi, että yhteistyötä Hifkin kanssa jatketaan. Erityisesti Nybondasin sanat särähtivät korvaan:

  Lainaus:
  Ensimmäinen reaktio oli siis, että hitto vie, mikään ei muutu. Onneksi Mälkiällä tuntuu olevan kohtalaisen terve asenne, niin kuin hän Ilta-Sanomien haastattelussa (http://www.iltasanomat.fi/mestis/art-1431327031370.html) kertoo:

  Lainaus:
  Toisaalta samanlaisia korulauseita on kuultu jokaisen kauden alla, joten sikäli hieman varautunut fiilis.

  Kunhan siis samanaikaisten lainapelaajien määrä saataisiin pysymään esimerkiksi siinä kolmen tuntumassa ja ne olisivat koko kauden lainoja, niin homma lähtisi liikkumaan kohti oikeaa suuntaa. Mitään ei ole julkisesti tiedotettu, mutta mitä nyt on viitisen kautta siitä, kun seura meni saneeraukseen, niin luulisi homman olevan jo ohi. Rovaniemelläkin on homma jo hoidettu.

  Mielenkiintoinen kausi kuitenkin vantaalaisittain tulossa. Entinen Itä, nykyinen HC Vantaa (on muuten pirun hieno nimi), pelaa suomi-sarjaa ja A-junnut SM-liigaa.
   
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 4. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Leinonen on hyvä alku. Aiemmilla kausilla joutunut aika paljon pomppimaan eri joukkueiden ja seurojen välillä. Mielenkiintoista nähdä, mihin rahkeet riittävät koko kauden aikana.

  Jännä kanssa seurata, mitä tekevät viime kauden joukkueesta Juntheikki, Iossafov, Lehtinen, Järvinen, Mielonen, Heikkilä... Niin ja Räty etenkin.
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Kaksi ketjua kasassa Joukkue | Kiekko-Vantaa edustus | Mestis lupaavalta näyttää! Tuleekohan lisää uutisia ennen lomia? Maalivahti tarvitaan? Liigasta putoavia? Yhteistyö pelaajia? (toivottavasti koko kauden?)
  Rahoituksestakin jotain uutisia voisi tulla!
   
 6. Camo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ei ostanut Jokerit lohea, Ei mennyt konkurssiin(saanut mestis lisenssiä). Jokerit neuvotteli pulivuotta K-Vantaan ostamisesta, mutta tulivat siihen tulokseen, että ei tarvitse Mestijouukkuetta. Konkurssin esti Vantaan kaupunki.

  Tällä hetkellä mennään Lohessa siinä, että HIFK.n kanssa on yhteistyösopimus, joka takaa pelaajia Loheen. Ja saamieni tietojen perusteella HIFK antaa 10 pelaajaa Loheen, joista 5 on koko kauden ja 5 juoksee Mestiksen ja Liigan väliä. Maalivahteina Pelaa Heljanko. Lipiäinen ja Jani Kautto, kun Jokerit on kotona.
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Saa nähdä miten onnistuu tällä kertaa virallinen yhteistyö HIFK.n kanssa? Tunnetusti AINA on siirtorajalla viety kaikki HIFK.n puolesta pois!!
   
 9. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Eikä nytkään ole odotettavissa mitään muuta. Hifkin linja tiedetään. Täytyy vain toivoa, että lainapelaajia on korkeintaan vain muutama, jotta ne eivät muodostaisi joukkueen runkoa kauden aikana.
   
 10. Lohipoika Jäsen

  Tuomisto ja Raitanen vahvistavat Kiekko-Vantaata

  Tomi Tuomisto ja Lassi Raitanen Vantaalle!

  Raitanen on pieni kysymysmerkki miesten tasolla. Oli viime kaudella yksi KooKoon A-nuorten kirkkaimmista tähdistä, pakko olla jos pakin paikalta tehdään yli piste/peli ja voitetaan joukkueen sisäinen pistepörssi. Tuomisto sen sijaan on ehdottomasti kovan luokan kaappaus ja normikunnossa kamppailee runkosarjan pistepörssin voitosta.
   
 11. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  No nythän alkaa tapahtua. K-Vantaa voi olla kauden mustahevonen? Tähän laitetaan kauden lainat ja ovet kiinni, katsellaan!
   
 12. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuomisto on tervetullut paluumuuttaja ja tuttu kaveri jo junnuvuosilta. TT muodosti yhdessä Joel Lehtisen kanssa mainion tutkaparin A:ssa muutamia vuosia sitten. Tänään TuToa vastaan molemmat pelasivat ihan ok-matsin, vaikkakin eri ketjuissa. YV:lla Mälkiä peluutti kavereita yhdessä.

  Lohipenkin takana seisoo nykyään kaksi entistä pakkia, joten mikään ihme ei ole, että puolustuksen kautta pelataan. Se onnistuikin hyvin, sillä turkulaiset laukoivat peräti yli 50:n torjunnan verran, mutta Yrjölä maalissa oli lähes ohittamaton. Laine pääsi kuitenkin napauttamaan läheltä 0-1 ja Keinänen rankkareissa vihaisesti ranteella yhden osuman. Lohipaidat tekivät sekä varsinaisella peliajalla että rankkareissa kaksi maalia, osin Setäsen avustuksella. Nyt kun hyökkäyksiin saataisiin vielä tehoja, niin kaudesta voisi tulla mielenkiintoinen ja tuloksekas. Vantaalaista energiaa tuntuu yhä löytyvän nuorista hemmoista. Vain kaksi on syntynyt 80-luvulla, muut ovat 90-lukulaisia. Ainakin tänään jäällä olleista. Muutamalla oli huilivuoro.

  Yhtä lailla nuori oli turkulaistenkin rosteri. Joukkueen nestori (31 v) on Keinänen ja seuraavaksi vanhin Virkki (26 v). Muut olivat 90-luvulla syntyneitä. Ainakin tänään. Nuorten miesten mittelössä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, mutta tehot jäivät vielä pääosin piippuun.

  Ikävä episodi sattui kolmannen erän alkupuolella, kun vauhdikkaan mutta vaarattoman näköisen laitaan taklauksen/kiilauksen jälkeen turkulaispelaaja (Linke?) jäi jäälle makaamaan eikä kyennyt ilman paareja poistumaan. Elvyttely jäällä kesti lähes 10 minuuttia. Toivottavasti ei mitään pahempaa vauriota kuitenkaan sattunut, mutta verta jäälle kuitenkin valui.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2015 klo 00.09
 13. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Nyt on, sitten harjoituspelit pelattu ja odotetaan kauden alkamista. Itse näin vain yhden Lohen harkkapelin ja siitä ei hirveesti voinut päätellä mitään. Sen kumminkin, että omia pelaajia on viime kausiin verrattuna enemmän, joten lainoihin ei tarvii turvautua hirveesti (toivottavasti). Mälkiän pelikirjasta yhden pelin perusteella ei osaa sanoa juuta eikä jaata. Näyttää hyvältä, näin ennen kautta. Seura on siirtynyt Suomalaisiin käsiin, lainoja ei juokse liikaa ja katsojiakin yritetään saada hallin lisää.

  Vantaalaista jääkiekkoa kohtasi kesällä suru uutinen. 7.7.2015 Pentti Hyväri nukkui ikuseen uneen. Hieno ihminen on poissa.
   
 14. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jaaha. Tänään uutisoitiin kolmesta sopimuksesta, mutta Lassi Yrjölä ei ollut yksi heistä. Kyllä Vantaa yhden Lassin tasoisen oman maalivahdin tarvitsisi, kun pelkästään sen varaan ei voi laskea, että Kautto olisi aina käytettävissä. Tämä tarkoittanee sitä, että Lassin pyynti on ainakin vielä liian kova ja/tai katselee vielä ensisijaisesti paikkaa kovemmista/maksykyisemmistä sarjoista.
   
 15. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Ahaa! Löytyihän se Yrjölän manageri vihdoinkin,) No asiaan kyllä Yrjölä tosiaan kelpaisi K-Vantaaseen oikein mielellään!
   
 16. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei oo mitään tekemistä Yrjölän tai hänen mahdollisen managerinsa kanssa. Ihan oli yksityistä ajatteluani tämä. Uhkapeliä se K-Vantaan osalta on, jos pelkän Kauton varassa mennään, koska kyllä Jokerit sen ottaa ylös kotipeleihinkin, mikäli tarvetta vain ilmenee loukkaantumisten vuoksi. Ja helvetin pitkiä noi KHL:n vierasreissutkin on.

  EDIT: Ja yhdistelin vain Mälkiän viime viikon toiveita ja tällä viikolla tapahtuneita asioita yhteen. Toivoi, että sopimukset saataisiin näin alkuviikosta sorvattua. Yksi nimi vain puuttui ja siihen kiinnitin huomiota.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2015 klo 20.29
 17. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Rovaniemeltä haettiin pisteet. Lohi oli oikeestaan niin kunnossa että pisteet tulee kotiin. Lainoja ei ole just lainkaan ja homma näyttää just siltä, että on uusi alku Vantaalla. On tää näyttänyt huimalta eteenpäin menolta...
   
 18. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kärkimatsi ja Hokki oli vaan parempi. Lohi pelas sitä omaa peliään, mutta Hokki puolusti helvetin hyvin. Parempi voitti ja sillä selvä.
   
 19. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  K-Vantaa-Leki 2-0. On tää vaan uskomatonta. Joukkue pelaa aivan uskomattomatta peliä. Mälkiä on luonut pelikerjan jota joukkue noudattaa ppiirun tarkasti. Pelaajilla on aivan älytön itse luottamus, jonka johdosta tekevät ihan uskomattomian yksilösuorituksia.
   
 20. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  ...ja mikä parasta! Korea-sähläykset ovat historiaa. Vielä kun potkitte nämä liigasidokset helvettiin. Pelkkiä tapauskohtaisia lainoja. Mestis kaipaa Vantaan Vantaana!
   
 21. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Ei noita lainoja ole ollut kuin max 3 pelissä jos Kautto lasketaan lainaksi? Onko enään yhtään mestisjoukkuetta jolla ei ole yhteistyösopimusta liigaan?
   
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Ainakin yksi...
   
 23. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  LOHI MÄÄRÄÄ!!!
   
 24. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Näin epävirallisten tilastojen valossa voidaan sanoa että Tomi Tuomisto oli Mestiksen tärkein yksittäinen pelaaja joukkueelleen.
  Tuomiston aikana Lohi voitti yhdeksästä pelistään kuusi ja hävisi kolme. Kun Tuomisto lähti HIFK:hon on Lohi pelannut kahdeksan ottelua josta on voittanut vain kaksi ja nekin vasta jatkoajalla. Toivottavasti verkot on vesillä ja Tuomiston korvaaja löydetään.
   
 25. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Jesse Uronen olis halunnut tulla joukkueesseen ja valmennuskin oli halunnut, mutta se kolmas? oli este.