Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Se tuossa yleisömäärässä eniten ihmetytti, kun viikko sitten kotiavauksessa merkittävästi myöhäisempään ajankohtaan kuitenkin oli 843. Joukkue on jopa jonkin verran esillä ihan yleismedioissa, kuten esim MTV:n tekemä haastattelu McLean osoittaa. Honka pisti kyllä edellisenä päivänä varoituksen mahdollisesta ruuhkautumisesta Urheilupuiston useiden tapahtumien vuoksi, oliko siellä kahden lätkä- ja yhden futismatsin lisäksi jotain muutakin?
 
Episode III: Revenge of the Sith (2016)
Episode IV: The New Hope (2018)

Kaivari99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti on vain alkukauden haasteita, mutta kyllähän toi yleisömäärä tulee varmasti pysymään niin kauan maltillisena kunnes a) ihmisiä oikeasti kehotetaan alkaa tekemään asioita ja b) maskisuositus puretaan tuollaisista tapahtumista. Niin kauan kuin on epämääräisiä kannanottoja, tyyliin "rokottamattomien olisi syytä käyttää maskia ja muidenkin jos siltä tuntuu", on osa porukasta sellaisessa välitilassa, jossa he eivät uskalla ihmisten ilmoille vanhaan malliin.

Toivottavasti kaikki potentiaaliset kiinnostuneet myös tietävät, että pelejä pelataan ja katsomoon voi tulla kuten ennenkin. En tiedä kuinka paljon Kiekko-Espoo mainostaa tapahtumiaan eri kanavissa, mutta voisi kuvitella, että somen lisäksi tarvitaan myös perinteisempiä kanavia, jotta massat tavoitetaan.
Luulen, että yks suuri syy oli, että HIFK;lla oli peli samaan aikaan. Minkäänlaista maskisuositustahan ei ole päällä eikä nordiksella lähes kellään ollut maskia päällä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Se tuossa yleisömäärässä eniten ihmetytti, kun viikko sitten kotiavauksessa merkittävästi myöhäisempään ajankohtaan kuitenkin oli 843.
Myöhäisempi ajankohta oli itse asiassa mielestäni aika hyvä. Hyvä dinneri alle ja muutama olut hallilla. Ottelu loppui niin myöhään, ettei siinä juurikaan ollut menohaluja jäljellä. Eipä mikään toki ollut aukikaan. Tuo viiden peli on varmasti perheille parempi, mutta kelien puolesta oli myös hyvä hetki laittaa mökit ja veneet talviteloille. Tai ulkoilla muuten vaan.
IntoTurhanen arvio, että kausareita olisi myyty reilut 600 kpl. Tämänkin perusteella voidaan olettaa, että sää verotti hieman, kun ei kausarillakaan tultu paikalle.
Joukkue on jopa jonkin verran esillä ihan yleismedioissa, kuten esim MTV:n tekemä haastattelu McLean osoittaa. Honka pisti kyllä edellisenä päivänä varoituksen mahdollisesta ruuhkautumisesta Urheilupuiston useiden tapahtumien vuoksi, oliko siellä kahden lätkä- ja yhden futismatsin lisäksi jotain muutakin?
Joukkue on ollut ihan hyvin esillä, mutta somen lisäksi en ole nähnyt yhtään ottelumainosta missään. Juhaht tuossa pohti samaa.

Mutta mikä olisi järkevä yleisökeskiarvotavoite tälle kaudelle? Mikäli kausareita on mennyt se 600 kpl, ei kai nelinumeroinen ole mahdoton? Muuttujina ainakin peliesitykset, näkyvyys ja korona. Juuri nyt tuhat toki vaikuttaa aika optimistiselta.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos 800 päästään koko kauden keskiarvona, on se erittäin jees kun huomioi että kausi alkoi kuitenkin vielä koronan viime hönkäyksissä. Ensi kaudella tavoite voisi olla sitten jo 1000 katsojaa per peli ja siitä kasvattaa vuosi vuodelta kohti 1500:aa mikä on Mestikseen erinomainen luku. Enemmänkin tietty kelpaa, mutta ei ne katsojat yhtäkkiä jostain vain ilmesty, ihmisiä pitää houkutella pikkuhiljaa ja opettaa käymään hallilla.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Luulen, että yks suuri syy oli, että HIFK;lla oli peli samaan aikaan. Minkäänlaista maskisuositustahan ei ole päällä eikä nordiksella lähes kellään ollut maskia päällä.
Niin, Espoossahan oli edelleen hallissa maskisuositus päällä ja lähes kaikilla maski. Tästä suosituksesta pitäisi nyt luopua.

Samaten irtoliput pitäisi ruveta myymään numeroituina.

Lyhyesti sanottuna, myös ottelujärjestäjän pitäisi palata normaaliin. Muutoin ei yleisökään palaa.
 
Ceterum censeo Matikainen terminatur.

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Laskeskelin Lippuautomaatin kausikorttimyynnin katsomokartasta varatuille paikoille lukumäärän 614. En tiedä onko siellä punaisella merkitty muitakin kuin ostettuja kausikorttipaikkoja mutta tuollainen epävirallinen tieto siis on.
Mun arvio on että reipas puolet tuosta on todellinen kausikorttimyynti. Kuuteensataan myytyyn korttiin en usko. Toivoin tälle kaudelle nelinumeroista keskiarvoa, mutta nyt näyttää siltä ettei ihmiset ihan vielä koronan jälkeen ole löytäneet hallille. Toi maskisuositus on varmasti monelle se kynnyskysymys. Eihän sitä mukava ole käyttää. Mitä noin lukuja on katsellut, niin muilla näyttäisi karkeasti kolmasosa puuttuvan normaalista yleisömäärästä.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Edellistä kautta on turha käyttää verrokkina koronan takia, mutta Kiekko-Espoon kauden 2019-2020 katsojakeskiarvo alkusarjassa oli 647.

Tämähän oli ensimmäinen (uuden tulemisen) Metro Areenalla pelattu kausi, ja sarjatasona oli Suomi-sarja. Mieluusti näkisin että vielä tällä kaudella tämä luku ylitettäisiin selvästi.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Edellistä kautta on turha käyttää verrokkina koronan takia, mutta Kiekko-Espoon kauden 2019-2020 katsojakeskiarvo alkusarjassa oli 647.

Tämähän oli ensimmäinen (uuden tulemisen) Metro Areenalla pelattu kausi, ja sarjatasona oli Suomi-sarja. Mieluusti näkisin että vielä tällä kaudella tämä luku ylitettäisiin selvästi.
Korona vaikuttaa vielä. Kyllä tässä silti pitäisi yli 800 saada toi keskiarvo. Siitä sitten parinsadan korotus per vuosi.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Pari huomiota yleisömääristä, joita ei ole ehkä niin paljon käsitelty täällä vielä.

Mielestäni aliarvioidaan usein sitä tietynlaista tapariippuvuutta, mitä urheilujoukkueen seuraamisen helposti liittyy. Puhutaan siitä, että on fanaattinen kannattaja tai suuri jääkiekon ystävä, mutta helposti unohdetaan se, miten suuri merkitys sillä matseissa käymisen tavalla ja siihen liittyvillä rutiineilla on. Tarkoitan tällä siis sitä, että kun on vuosikaudet käynyt jonkun tietyn joukkueen otteluissa, jossain tietyssä hallissa ja siihen ympärille on rakentunut kokonainen rutiinien ja sosiaalisen kanssakäymisen verkosto: esim, että syö tiettyyn aikaan ennen matsia, kulkee matsiin aina samalla tavalla, käy jossain tietyssä paikassa ennen/jälkeen ottelun, tapaa tiettyjä ihmisiä hallilla, istuu aina samalla paikalla jne. Se voi monesti olla yhtä lailla syvään juurtunut tapa tai rutiini, kuin fanaattisuutta tai suuren luokan urheiluhulluutta.

Itse hahmotin näiden rutiinien ja tapojen voiman kunnolla vasta Bluesin konkan jälkeen. Kuten kaikki muutkin täällä, tarkastelin Salonojan EU-viritystä ja lähteäkö sen kelkkaan, ja muodostin sitten omaksi kannaksi sen, etten aio tukea Jussin urheiluvaikuttaja-leikkejä. Alkuun se oli helppo päätös, mutta kun kausi alkoi syyskuussa, tuntuikin hyvin erikoiselta, etten ollutkaan hallissa, enkä lukenut kaikkea Jatkoaikaan kirjoitettua jne. 30 vuotta kestänyt suhde katkesi ja koin siinä jopa jonkin sorttisia vieroitusoireita. Mutta suht nopeasti huomasin, että kyllähän ne tiistai-, torstai- ja lauantai-illat täyttää helposti muullakin, eikä se välttämättä edes ole huono juttu. Kuten kaikki tiedämme, urheilujoukkueen kannattaminen on usein aika masokistista touhua, etenkin jos kyseessä on espoolainen joukkue.

Kun K-Espoo sitten tuli EU:n tilalle pohdin taas suhtautumistani uuteen joukkueeseen, ja pienen empimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että tämä viritelmä kulkee niitä oikeita polkuja pitkin. Mutta se ei tarkoita sitä, että olisin valmis tai halukas palamaan omalta osaltani vanhaan, eli siihen, että seuraan sen 15-20 kotipeliä paikan päällä kaudessa. Se ei vaan tunnu järkevältä tai samalla tavalla houkuttelevalta kuin joskus ennen. Uskoisin, että aika moni vanha Blues-fani on enemmän tai vähemmän vastaavien kysymysten äärellä. Kun kerran on oppinut pois sen matseissa käymisen, niin se tapa ei synny uudestaan ihan heti, eikä sitä välttämättä haluakaan. Tämän lisäksi tämän ”hallirutiinin” uudelleen rakentuminen on nyt katkennut kahteen otteeseen koronan takia. Se on kaiken järjen mukaan ollut erityisen paha isku sellaisille seuroille, joilla on muutenkin ollut haasteita houkutella katsojia paikan päälle, oli taso tai laji mikä tahansa. K-Espoo voitaneen lukea tähän joukkoon.

Toinen pointti on se, että vaikka K-Espoo onkin seurana kehittynyt todella ihailtavalla tavalla hyvinkin nopeasti, niin urheilulliset kohokohdat ovat täysin jääneet kokematta (otteluissa enemmän käyneillä voi olla tästä eri mielipide, mutta mun silmin asia on näin). Tai tarkemmin sanottuna: korona on vienyt urheilulliset kohokohdat meiltä.

Toisella Suomi-sarja -kaudella oli orastavaa kasvua havaittavissa. FPS-pelissä oli 1200 katsojaa ja tuo sinänsä vaatimaton katsojaennätys olisi ilman muuta mennyt rikki kolmannessa ja ratkaisevassa Hunters-ottelussa. Se ottelu olisi ollut aivan pakko nähdä paikan päällä! Jos ja kun Kiekko-Espoo olisi hoitanut sen ottelun, niin uusia yleisöennätyksiä ja suuria tunteita olisi todennäköisesti myös koettu Mestiskarsinnassa.

Ja sama juttu viime kaudella: meillä oli hyvä joukkue, jossa paljon mielenkiintoisia pelaajia. Mutta tyhjien katsomoiden edessä pelattu ”etäkiekko” johti kuitenkin siihen, että joukkuekin jäi tavallaan vähän etäiseksi. Se nyt vaan ei ole sama asia seurata jonkun Ruutu-appin ja somen kautta joukkueen tekemisiä, jos sitä hommaa ei koskaan pääse aistimaan paikan päälle. Vaikka Hermes-tappio vituttikin, niin nyt jälkikäteen ajateltuna se ei pahemmin enää liikuta. Viime kausi oli välikausi joka tapauksessa, ja tavallaan on mielestäni jopa hyvä, ettei menty päätyyn asti, sillä sehän olisi tavallaan ollut ihan hukkaan heitettyä menestystä.

Suuret voitot ja sydäntä särkevät tappiot merkityksellisissä otteluissa ovat kuitenkin se minkä ympärille koko tämä touhu rakentuu. Mun mielestä K-Espoo ei ole vielä pelannut ensimmäistäkään tällaista ottelua ja näin ollen seuralla ei käytännössä katsoen ole myöskään ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia rakentaa hypeä hienon ja menestyvän joukkueen ympärille. Vaikka kuinka mainostaisi tai tekisi hyvää duunia somessa, niin ne aidot urheiluelämykset ovat kuitenkin kaiken a ja o, ja se homma ei ole koronan takia vielä mahdollistunut. Yleisöpohjan rakentamisen kannalta tässä on siis tullut kaksi menetettyä kautta, ja näin ollen koen, että seura on käytännössä katsoen aika lailla samassa tilanteessa kuin kaksi vuotta sitten, jolloin pelattiin toista kautta Suomi-sarjassa ja ekaa kautta Tapiolassa – eli hyvinkin alkuvaiheessa vielä.

Eli summa summarum: pitää hyväksyä, että tämän seurayhteisön rakentaminen on todella, todella aikaisessa vaiheessa vielä, ja korona oli varsin iso takaisku tässä työssä. Mitään pikaista tietä parempiin yleisömääriin tuskin on olemassa, vaan se tulee kyllä vaatimaan vuosien työtä ja merkityksellisiä otteluita (mitä jääkiekon umpityperä sarjajärjestelmä ei todellakaan tue). Mutta toivottavasti tässä nähtäisiin pieniä edistysaskelia kuitenkin. Itse olen ihan varma, että tonni menee rikki runkosarjassa, ja useammin kuin kerran. Ja pleijareissa voidaan jo unelmoida liigatason luvuista.
 
"Jussi on oppinut virheistään"

Physical Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo + Release the Kraken
Moni espoolainen elää aktiivista elämää. Illat täyttyvät töillä sekä omilla ja lasten harrastuksilla. Itse saan oikeutettua itselleni peliin lähdön (jonkin muun tekemisen sijasta) lähinnä, jos saa houkuteltua kaverin, broidin tai lapsen mukaan. Tulee kaksi kärpästä samalla iskulla.

Joskus mietin, kannattaisiko markkinoinnissa yrittää rakentaa tällaisia kaverikomboja? Kaksi lippua, bisset ja nakkikori pakettihintaan tms. Olisi just sellainen, joka saattaa tulla heitettyä (duuni)kaverille, että kiinnostaisiko.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
YLE raapaisee vain pintaa, mutta pinta on oikea. Menestys lähtee omasta tekemisestä ja osaamisesta. Joo-o, Mestiksestä ei voi nousta kuin kabineteissa ja palkat on huonot. Näissäkin olosuhteissa on kuitenkin mahdollista päästä parempaan. Toivottavasti kunnianhimo riittää ainakin Espoossa.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mun mielestä Suomen ja Ruotsin yleisömääriä ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Ruåtsissahan on perinteisesti, joukkuelajeista riippumatta yleisöä tolkuttomasti enemmän kuin Suomessa. Just taisi naisten fudispelissä viikonloppuna olla muistaakseni n.16.000 katsojaa. Mutta onhan se ilman muuta huolestuttavaa, jos Espoon kokoisessa kaupungissa Mestispelissä käy keskimäärin 700 katsojaa. Ollaan ilmeisesti kaivauduttu niin syvälle koronapoteroon, että sieltä ylösnousemiseen menee pari vuotta.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Mun mielestä Suomen ja Ruotsin yleisömääriä ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Ruåtsissahan on perinteisesti, joukkuelajeista riippumatta yleisöä tolkuttomasti enemmän kuin Suomessa. Just taisi naisten fudispelissä viikonloppuna olla muistaakseni n.16.000 katsojaa. Mutta onhan se ilman muuta huolestuttavaa, jos Espoon kokoisessa kaupungissa Mestispelissä käy keskimäärin 700 katsojaa. Ollaan ilmeisesti kaivauduttu niin syvälle koronapoteroon, että sieltä ylösnousemiseen menee pari vuotta.
Naisten Hammarby-AIK pelissä oli 18537 ja miesten AIK-Djurgården pelissä 42539 katsojaa. Helsingissä HJK-SJK oli 1017 katsojaa pelissä, millä oli paljon merkitystä mestaruuden kannalta, mikä kertoo paljon helsinkiläisestä jalkapallokulttuurista tai paremminkin sen puutteesta.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomalaiset taitaa olla vain sellaisia juntturoita, että ihmisiä ei vaan kiinnosta urheilu yhtä paljon kuin naapurissa.
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
On totta, että naapurissa ihmisiä ei veroteta hengiltä on varaa käydä tapahtumissa useammin. Ostovoima on suurempi. On myös totta, että suomalaisille menestys merkkaa enemmän kuin naapurissa. Samalla on kuitenkin todettava, että tuotekin on naapurissa parempi ja tähän täällä olisi keskityttävä. Tekosyitä ja asioita, joihin ei pysty vaikuttamaan, on helppo keksiä. Menestyvät yhteisöt kuitenkin keskittyvät asioihin joihin voivat vaikuttaa ja tekevät parhaansa parantaakseen niitä.

Tarkoitus ei ollut kritisoida Kiekko-Espoota vaan koko Mestistä ja kaikkia sen joukkueita. Maailma muuttuu ja se on nähtävä mahdollisuutena tai kuihtua pois.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mun mielestä Suomen ja Ruotsin yleisömääriä ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Ruåtsissahan on perinteisesti, joukkuelajeista riippumatta yleisöä tolkuttomasti enemmän kuin Suomessa. Just taisi naisten fudispelissä viikonloppuna olla muistaakseni n.16.000 katsojaa. Mutta onhan se ilman muuta huolestuttavaa, jos Espoon kokoisessa kaupungissa Mestispelissä käy keskimäärin 700 katsojaa. Ollaan ilmeisesti kaivauduttu niin syvälle koronapoteroon, että sieltä ylösnousemiseen menee pari vuotta.
Tässä myös pitää ottaa ero koronarajoituksista, ruotsissahan taidettiin pariviiikkoa sitten vapauttaa maa kurimuksesta ihan kokonaan ja antaa lupa elää normaalisti. Täällä suunitellaan lisärajoituksia.
 
Hockeyarena.net

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olympiastadionilla oli lauantaina katsomossa lähes 30 000 katsojaa aivan kylki kyljessä kiinni. Se niistä koronan vaikutuksista.

Tuote ratkaisee kuten @The Nikkari sanoi. Liigalla on sama yleisöongelma naapurin punanuttuja lukuun ottamatta.
 
Elämä on!

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Olympiastadionilla oli lauantaina katsomossa lähes 30 000 katsojaa aivan kylki kyljessä kiinni. Se niistä koronan vaikutuksista.
Eilen Friends Arenalla Tukholmassa oli n. 47500 katsojaa Ruotsi-Kreikka -pelissä ja yhtään maskia en siellä nähnyt enkä ole täällä missään muuallakaan kenelläkään nähnyt. Tartuntoja on nyt Ruotsissa vähemmän kuin Suomessa.

Oli muuten mukava olla stadionilla, missä kaikki toimi verrattuna viime lauantaina Helsingin museostadikalla pelattuun peliin. Sisäänkäyntejä oli paljon eikä tarvinnut kauan jonottaa, opasteet olivat selvät ja stadionin ulkopuolella oli ystävällisiä opastajia, vessat olivat lohkoittain lähellä katsojia eikä missään erillisessä vessojen elämysmaailmassa ja myös tarjoilu pelasi hyvin. Edellisessä Suomen Kazakstan -pelissä stadikalla tuuli myös helvetisti. Friends Arenalla ei tuule ja katto on suljettavissa. Ulkoilmamuseon remontointi maksoi saman verran kuin Friends Arenan rakentaminen. Oliko järkevää?
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvä muistaa myös, että Ruotsi on melkein tuplasti Suomea isompi maa ja se tarkoittaa isoa määrää lisäkatsojia. Siellä on myös sarjajärjestelmiä myöten palloilusarjat elinvoimaisia, toisin kuin Suomessa.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Niin, Espoossahan oli edelleen hallissa maskisuositus päällä ja lähes kaikilla maski. Tästä suosituksesta pitäisi nyt luopua.

Samaten irtoliput pitäisi ruveta myymään numeroituina.

Lyhyesti sanottuna, myös ottelujärjestäjän pitäisi palata normaaliin. Muutoin ei yleisökään palaa.

Seuraava kotipeli on sitten huomenna. Tiedotusta muutoksista en ole nähnyt, mutta ilmeisesti ainakin irtoliput myydään nyt numeroituina?

Mahtaako olla muita muutoksia?
 
Ceterum censeo Matikainen terminatur.

pinky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Seuraava kotipeli on sitten huomenna. Tiedotusta muutoksista en ole nähnyt, mutta ilmeisesti ainakin irtoliput myydään nyt numeroituina?

Mahtaako olla muita muutoksia?
Febussa oli viikko sitten tällaista tietoa.


Muutoksia ottelutapahtuman käytäntöihin:
Kaikki liput ovat jatkossa paikkaan sidottuja.
Maskipakko poistuu otteluista, suosittelemme kuitenkin maskin käyttöä oman harkinnan mukaan.
Sisäänkäynti tapahtuu jatkossa pääovilta. Vain aitioihin menijät käyttävät klubiovia - toisesta kuvasta löydät havainnollistavan kuvan
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Febussa oli viikko sitten tällaista tietoa.


Muutoksia ottelutapahtuman käytäntöihin:
Kaikki liput ovat jatkossa paikkaan sidottuja.
Maskipakko poistuu otteluista, suosittelemme kuitenkin maskin käyttöä oman harkinnan mukaan.
Sisäänkäynti tapahtuu jatkossa pääovilta. Vain aitioihin menijät käyttävät klubiovia - toisesta kuvasta löydät havainnollistavan kuvan
Ok, kiitos. Tää oli mennyt itseltäni ohi.

Edit:
Ja tämä siis tarkoittaa mielestäni että tiedotus ei ole ollut riittävää.

Mä luen useita kertoja viikossa K-E:n fb:tä, instaa, kotisivuja jne.

Tänään etsin tuota tietoa, en löytänyt. Voisi ehkä olla paremmin esillä?
 
Ceterum censeo Matikainen terminatur.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy