Kiekko-Espoo 2020–2021

  • 285 089
  • 1 310

Turunpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oli kyllä aikamoista sompailua tuo vantaata vastaan pelaaminen. Jotenkin tuntuu, että valmentaja ei saa joukkuettaan kuriin. Aiemmin nostamani peluutus tuli myös viime peleissä esiin. Jotenkin tuntuu siltä, että ei ole väliä mitä kaukalossa tekee, valmennus päättänyt jo ennen peliä kuka pelaa ja missäkin vaiheessa.

Tästä hyvänä esimerkkinä jo aiemmin nostamani pelaajien peluutus. Takaveräjä pelasi peliittoja vastaan ensimmäisessä alivoimassa. Sai riiston ja siitä joukkue sai purun. Seuraavassa alivoimassa Takaveräjä oli pudotettu pelaavasta alivoimasta. En ymmärrä. Toisessa erässä sitten jokin vamma ja tänäänkin sivussa, toivottavasti ei kauaa.

Myös mietityttää miksi peluutetaan uusia pelaajia paljon kun pudotuspelit tulossa ja peliittoja vastaan ei kovin valmiilta näyttänyt.. Mutta toivotaan että valmennus saa hommat jiiriin ja Espoo näyttää paremmalta pudotuspeleissä. Vaikka näiden esitysten jälkeen luotto ei ole kovin korkealla.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
No niin. Viikonlopun järktytyksestä on pikkuhiljaa päästy yli, joten ehkäpä sitä nyt uskaltaa tänne jo jotain kirjoittaa.

Joukkueen kokonaisvaltainen suorittaminen. Tämä on hyvää, koska runkosarjassa ollaan kahden parhaan joukossa. Tämä ei muuksi muutu. Fanin sydäntä raastava tehtävä on tietysti elää mukana hyvinä ja huonoina aikoina. Sitä tässä ketjussa on nyt tehty ja mielestäni parannuskohteet on hyvin tunnistettu useamman kirjoittajan toimesta. Niistä alla omia mietteitä.

Kurittomuus
Kiekko-Espoo on onnistunut myös tottamaan sarjan kärkipaikan jäähyissä: 17,32 per ottelu. Tämä siis tarkoittaa epäsuorasti 17 minuuttia ja 19,2 sekuntia alivoimaa (kannatta lukea pidemmälle ennen kommentointia kympeistä). Toisena on TUTO ja heillä tuo luku on melkein puolitoista minuuttia vähemmän. Kolmantena ja neljäntenä olevat oleva FPS ja Ketterä pääsivät 14,20 ja 14,07 minuuttiin ottelua kohden. Näihin kahteen verratuna pelataan siis reilu minuutti enemmän alivomaa per erä. Hermeksellä ja KOOVEElla on vähiten jäähyjä (10,04 ja 9,96). Näitä vastaan pelataan alivoimaa keskimäärin reilu kaksi minuuttia enemmän per erä.

Noh kokonaismäärä ei tietysti kerro kaikkea. Vitosia Kiekko-Espoo onnistui haalimaan runkosarjassa yhteensä 5 kappaletta. Ottelu-/pelirangaistuksia on saman verran. Toiseksi "paras" tässä oli Peliitat kolmella. Huomiona sellainen, että KeuPalla näitä ei ole yhtään. Kymppitilastokin varmaan voitetaan lukemalla 13 yhdessä TUTOn kanssa. Tällä hetkellä toista sijaa jakavat Ketterä, Hokki, IPK ja Lohi. Pikkukakkosten tilaston voittanee Ketterä. Imatralaiset ovat nyt ottaneet kakkosia 140 kpl ja jäljellä on vielä yksi ottelu. Kivikovalla lukema 143 ja FPS:llä sekä TUTOlla 141. Hermeksellä ja peliitoilla molemmilla 97 kpl.

Puolivälierissä vastaan tulee joku nelikosta K-Vantaa, TUTO, Hermes, Peliitat. Näihin vertailtaessa jätetään kympit ja otteliu-/pelirangaistukset pois, koska niistä ei tule alivoimaa. Tästä saadaan keskimääräinen ottelukohtainen alivoima-aika per joukkue.
  • Kiekko-Espoo 9,9 (9 min 54 s)
  • TUTO 9,7 (9 min 42 s)
  • Kiekko-Vantaa 8,0 (8 min)
  • Hermes 7,4 (7 min 24 s)
  • Peliitat 6,7 (6 min 42 s)
Samalla tahdilla TUTOlle ei anneta hirveästi etumatkaa ja Lohellekin vaan vähän alle kaksi minuuttia per ottelu. Peliittoja vastaan luku onkin sitten jo yli minuutti per erä.

On täysin selvää, että tällaista etumatkaa ei voida pudotuspeleissä antaa. Varsinkaan, kun sarjat ova lyhyitä, jolloin yksikin maali merkitsee paljon.

Joukkuepelaaminen
Muutama perusasia ensialkuun. Joukkuueen tulee puolustaa ja hyökätä viisikkona. Puolustajien tulee nousta tukemaan hyökkäystä ja vastaavasti hyökkääjien on tarjottava avausmahdollisuutta tarpeeksi alas. Samalla on tärkeätä, että jokaisella ns kaistalla (molemmat laidat ja keskusta) löytyy pelaaja. Hyökätessä tämä venyttaa vastustajan puolustusta niin, että rakoja löytyy helposti. Eritoten hyökkäyssinisestä ylitettäessä tämä korostuu.

Tähän on vähän hankala löytää tilastoja, mutta hyvänä mittarina toimii ylivoimahyökkäysten määrä. Toinen käytännöllinen mittari on kiekon tuonti hyökkäysalueelle vs heitto päätyyn ja perään. Molemmissa vastustaja on lähes joka ottelussa ollut edellä. Ensimäisessä syynä on se, että viisikon väliset etäisyydet kasvavat liian pitkiksi. Tällöin hyvin organisoitunutta joukkuettava vastaan kärjistetysti hyökätään kolmella ja puoluestetaan kahdella. Tuo jälkimmäinen taas kertaa kahdesta asiasta. Ensimmäisenä heikosta avauspelaamisesta johtuen kiekkoa ei saada vapaalle pelaajalle, joka olisi vauhdissa oikeaan suuntaan. Toisena tuen puuttuminen. Kolmen hyökkääjän leveässä rintamahyökkäyksessä ei käytännössä ikinä tarvitse heittää kiekkoa päätyyn, vaan aina löytyy syöttöpaikka. Liian usein nähdään kuinka kaikki kolme hyökkääjää ylittävät sinisen muutaman metrin etäisyyksillä. Tällainen hyökkäys on helppo sumputtaa kulmaan.

Huolimattomuus / haluttomuus
Tätä voidaan mitata hyvin kolmella asialla. Syöttöjen laatu, syöttöjen vastaanottaminen ja syöttöjen helppous. Viimeksi mainitusta aloittaen, pitää olla malttia antaa se ensmmäinen helppo syöttö. Tätä toki helpottaa, kun viisikko on kasassa. Liian usein pakki nostaa omalle siniselle jalalla, jonka jälkeen painetaan punaiselle saakka ja kiekko ammutaan päätyyn. Toinen vaihtoehto on yrittää ns vapauttavaa syöttöä, jolla saadaan vaikkapa läpiajo. On sanomattakin selvää, että tämä on aika vaikea ratkaisu. Ääritapauksessa haetaan "no look" syöttöä rystyltä selän takaa, kun ei vaan viitsitä tehdä asioita kunnolla. Ensimmäisen syötön ei tarvitse olla viittä metriä pidempi. Tuo syöttöjen vastaanottamine sitten liittyy vain ja ainoastaan keskittymiseen. Jokainen tällä tasolla pelaava pelaaja osaa ottaa syötön vastaan. Toki niskaan satelevat kaaliperhoset ovat oma lukunsa.

Mitäs sitten, kun se ensimmäinen helppo syöttö on annettu ja vastaanotettu? Tämän jälkeen viisikon eheys on kaikki kaikessa. Pitää olla mahdollisuus edetä itse tai syöttää. Eteneminen vaatii sen, että syöttö on vastaan otettu vauhdissa oikeaan suuntaan. Seuraava syöttö sitten vaatii sitä, että on joku jolle antaa seuraava helppo syöttö. "Oppikirjan" mukaan kiekko tulisi käyttää keskellä ja hyökkäyssininen ylittää rintamana siten, että kiekko tuodaan laidasta.

Suoritusten tasaisuus
Parhaimmillaan joukkue suorittaa hyvin. Työmäärä on toki valtava, kun kiekkoa joudutaan räiskimään, mutta kokonaista peliä, tai edes erää, ei peli pysy kasassa. Omalla mutulla sanoisin, että yleisin syys on ollut jäähy. Joko vastustaja ottaa jäähyn ja peli passivoituu ylivoimalla, joka sitten jatkuu tasakentällisin ja paino piste siirtyy omaan päätyyn. Toinen on oma jäähy, jonka jälkeen kiekolliseen peliin ei oikein löydetä punaista lankaa. Mielestäni tähän syynä on pelitavan puute ja henkinen puoli. En osaa sanoa miten tuota jälkimmäistä pystytään parantamaan.

Täältä ruudun takaa on toki helppo huudella, mutta kyllähän nuo kaikki suoraan tai epäsuorasti valmennukseen viittaavat.

Kevään pituus riippuu noista yllä mainituista neljästä asiasta, jotka kaikki liittyvät toisiinsa. Ikävä todeta, mutta onhan tuo sellainen noidankehä, että vaikea uskoa sen korjautuvat sormia napsauttamalla. Joukkueessa on kuitenkin niin paljon yksilötaitoa, että uskon Kivikovan löytyvän neljän parhaan joukosta pölyn laskeuduttua. Sarjanousijalle se ei ole ollenkaan huono suoritus. Mitalikin on ihan mahdollinen, mutta se vaatii jo huomattavaa tason nostoa. Silloin pitää kuitenkin voittaa joku nelikosta JoKP, Ketterä, IPK, KeuPa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Aika kova perstaklauksesta, jossa oli paljon epäonnea mukana.
Tässä ote tiedotteesta:
" Taklaus suoritetaan taklattavissa olevaan pelaajaan, ja se suoritetaan hyväksyttävästä suunnasta. Hämäläisen asento ei myöskään nouse taklauksen yhteydessä. Asiassa saadun selvityksen perusteella kurinpitoryhmä katsoo kuitenkin näytetyksi, että ylävartaloon kohdistuvassa taklauksessa Hämäläisen vartalo osuu vastustajaa päähän. Näin kyseessä on edellä kuvatun sääntökohdan tarkoittama päähän kohdistunut taklaus, ja siten rangaistava teko."

Taklattavan vastuusta on puhuttu ja tässä nähdään, ettei sitä tosiaan ole.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Eli runkosarjan voitto ratkesi K-Espoolle, kun Joki-Pojat hävis Ketterälle. Nyt vaan paketti kuntoon.
Kun katsoo miten suuri ero koti- ja vieraspelaamisessa on ollut tuloksellisesti, on tämä kyllä iso asia.

Todella hieno juttu tämä runkosarjan voitto muutenkin.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Onnittelut joukkueelle! Mahtava suoritus kyllä voittaa runkosarja ensimmäiselle Mestis-kaudella. Kyllä se ihan oikea päätös näköjään oli urheilullisesti nousta Suomi-sarjasta ylös viime vuonna.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Hieno saavutus, vaikka se tulikin melkoisella räpiköinnillä lopussa. Sitten ei muuta kuin päätyyn asti, sinisilmäinen usko menestykseen on muutaman päivän jäähdyttelyn jälkeen taas palannut :)
Ja niin se Ketterä pelasi teille runkkarin voiton, onnittelut siitä.
Toivottavasti kohdataan viimeisissä otteluissa, ja saame murskata tuhkimotarinan. :)
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja niin se Ketterä pelasi teille runkkarin voiton, onnittelut siitä.
Toivottavasti kohdataan viimeisissä otteluissa, ja saame murskata tuhkimotarinan. :)
Eiköhän se Ketterä pelannut ihan itselleen niitä pisteitä ja siinä sivussa se johti siihen ettei JoKP pysty enää ohittamaan Kiekko-Espoota. Ihan yhtälailla kaikki pelit ja joukkueet vaikuttavat sijoituksiin.

Se kohtaaminen viimeisissä otteluissa onkin sitten enemmän hänessä. Nyt näyttää pahasti siltä että Korona tulee vaikuttamaan tuloksiin enemmän kuin peliesitykset. Liigassa on nyt useampi joukkue karanteenissa ja on vain ajan kysymys milloin Mestiksessä on taas joku samassa tilanteessa. Pahoin pelkään että enemmän kuin yksi joukkue putoaa Koronan takia pudotuspeleistä. Oikeastaan on melko selvää että jos jossain joukkueessa on tartunta, niin sen vastustajakin lähtee lomille.

Junnuissahan Pelicans putosi jo pois kun seurassa on tartunta. Jäin vain miettimään että mitkä fiilikset on sillä pelaajalla jonka tartunnan takia oma joukkue lähtee lomille puolivälieristä pelaamatta peliäkään. Joukkue oli vielä lohkovoittaja.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Pahoin pelkään että enemmän kuin yksi joukkue putoaa Koronan takia pudotuspeleistä. Oikeastaan on melko selvää että jos jossain joukkueessa on tartunta, niin sen vastustajakin lähtee lomille.
Tämä on kyllä varsin mahdollista. Suurin riski tähän ns kaupunkijoukkueille, eli me, Lohi, KOOVEE ja TUTO.

Mitenköhän tuo sitten hoidetaan? Ennen sarjan alkua on selvää, että vastustaja etenee jatkoon, mutta sarjan aikana tullut tieto onkin sitten vaikeampi hanskata. Meneekö homma sitten niin, että seuraavan kierroksen vastustaja menee suoraan jatkoon?
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Nyt näyttää pahasti siltä että Korona tulee vaikuttamaan tuloksiin enemmän kuin peliesitykset. Liigassa on nyt useampi joukkue karanteenissa ja on vain ajan kysymys milloin Mestiksessä on taas joku samassa tilanteessa. Pahoin pelkään että enemmän kuin yksi joukkue putoaa Koronan takia pudotuspeleistä. Oikeastaan on melko selvää että jos jossain joukkueessa on tartunta, niin sen vastustajakin lähtee lomille.
Onkohan näissä sellainenkin vaihtoehto pöydällä, että runkosarjan voittaja julistetaan sarjan voittajaksi?
Nimittäin, tuleehan siinäkin seinä vastaan jossain vaiheessa, jos syntyisi tilanne, jossa mestaruus ratkaistaan kynnelle kykenevien kesken. Todettakoon vielä selvyyden vuoksi, etten todellakaan toivo mitään tällaista.

Toistaiseksi runkosarjavoiton suurin ja selkein etu on siinä, että vältettiin K-Vantaa sääleissä. Mun papereissa Vantaa olisi ollut näistä vaihtoehdoista ylivoimaisesti pahin.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onkohan näissä sellainenkin vaihtoehto pöydällä, että runkosarjan voittaja julistetaan sarjan voittajaksi?
Nimittäin, tuleehan siinäkin seinä vastaan jossain vaiheessa, jos syntyisi tilanne, jossa mestaruus ratkaistaan kynnelle kykenevien kesken. Todettakoon vielä selvyyden vuoksi, etten todellakaan toivo mitään tällaista.
Se olisi täysin naurettavaa. Ei niin voi tässä vaiheessa tehdä. Se olisi pitänyt päättää jo syksyllä että jos pudotuspelejä ei voida pelata runkosarjan voittaja on mestari. Jälkikäteen ei niin mun mielestä voi tehdä.

Tämän kauden runkosarjan jälkeen se olisi vielä tavallista typerämpää kun on pelattu lohkoissa eikä kaikki ole kohdannut kaikkia runkosarjassa eikä lohkojen tasoeroja ole testattu pelaamalla.

En pitäisi tuollalailla voitettua mestaruutta minkään arvoisena.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ääritapauksessa haetaan "no look" syöttöä rystyltä selän takaa, kun ei vaan viitsitä tehdä asioita kunnolla.
Tänään kaksi perättäistä "ääritapausta" tuotti komean maalin. En näemmä ymmärrä tästä lajista mitään.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tappio tietysti harmittaa, mut mun on vaikea yhtyä näkemyksiin pelistä tänään. Ei tuo peli niin huonoa ollut, mitä täällä on maalailtu. Ensinnäkin paketti pysyi paremmin kasassa kuin joulun jälkeisissä matseissa ja ajoitukset natsasi paremmin.
Tämä tietysti riippuu siitä mihin vertaa. Runkosarjan loppuun nähden peli oli hieman parempaa ainakin kolmannessa erässä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kiekollinen pelaaminen olisi ollut huomattavasti vastustajaa huonompaa. Aiemmin kirjoitinkin toiseen ketjuun hieman kärjistetysti, että jokaista laukaisupaikkaa kohden kiekko pitää riistää kahdesti. Viittaan tällä siihen, että oman pään riistot päättyvät lähes poikkeuksetta kiekon heittämiseen päätyyn ennen hyökkäyssinistä. Kuljettamalla ja syöttöketjuilla alueelle ei tasakentällisin päästä kuin pari kertaa ottelussa. Käytännössä tällainen pelaaminen myös mitätöi aloitusvoitot, koska kiekosta joudutaan kuitenkin luopumaan. Hyökkäyspään riistot ovat sitten kokonaan toinen asia. Samoin ns. jatkolaukaukset.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Roope Taposen mailalla pelaaminen... Maalissa meillä on erittäin hyvä maalivahti mutta mielestäni yksi miinus miehellä on, ja se on mailapeli. Taposen torjunnat eivät aiheuta sykkeen nousua mutta kun kiekko on jäässä ja Roope päättää pelata mailalla, syke minulla nousee.

Ehkä katson tätä liian kriittisellä silmällä, mutta harvoin hänen mailalla tekemänsä avaukset edistävät Kiekko-Espoon lähtöä hyökkäykseen vaan oikeastaan päin vastoin, eli kiekko päätyy vastustajalle.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Yön yli selvitty ja nyt voi ehkä vähän purkaa omia fiiliksiä liian aikaisin päättyneestä kaudesta.

Parannettavaa jäi mielestäni seuraaviin asioihin.
Viestintä
Linja on turhan niukka. Ymmärrän kyllä, ettei pelaajia julkisteta ennen kuin sopimus on kourassa, mutta joukkueen kuulumiset, kuten ilmeisesti valmentajan irtisanominen, jäi aika vähälle tiedottamiselle. Resurssit ovat rajalliset, mutta tämänkin lakkaa olemasta hyväksyttävä syy jossain vaiheessa. Hommaa pitää kuitenkin koko ajan kehittää. Toivoisin panoksia applikaatioon.
Valmennus
Tyly tapa arvostella, mutta joukkueen ollessa enemmän kuin osiensa summa, on valmentaja onnistunut. Nyt jäällä oli joukko yksilöitä ilman mitään pelisuunnitelmaa. Kiekollinen peli etenkin oli aivan käsittämättömän huonoa kauden lopulla. Ei se missään vaiheessa silmiä hivellyt, mutta ”kunnon ajoituskin” epäonnistui täysin. Tästä vielä sen verran, että Tuunasella on tosiaan jotain henkilökohtaisia asioita, jotka ovat hänen tilannettaan vaikeuttaneet. En tiedä mitä ne ovat tai jatkuvatko ne vielä. Voimia ja jaksamista joka tapauksessa siihen suuntaan. Seuraavan kerran töihin sitten, kun on siihen 100 % kykenevä.

Positiivista kaudessa oli myös paljon. Niistä omat mietteet alla.
Sarjapaikan ”lunastaminen” & runkosarjan voitto
Kabinettinousun jälkeen on tärkeätä näyttää, että joukkue ja organisaatio tähän sarjaan kuuluvat. Siinä mielestäni onnistuttiin hyvin. Runkosarjan voitto on aina runkosarjan voitto.
Joukkueen kokoaminen
Vaikuttaa siltä, että joukkueeseen on imua. Nopealla aikataululla saatiin kasaan todella vahva nippu. Hämmästyin, kuinka hemmetin kovia jätkiä siellä oli. Tästä on hyvä jatkaa.
Varainhankinta
Mielestäni taloutta pyrittiin paikkaamaan uusilla melko kekseliäillä keinoilla. Tästä posia johdon suuntaan, ettei jääty jumittamaan erääntyvien laskujen alle. Tätä(kin) pitää koko ajan kehittää, mutta yritystä on jo nyt.
Tunne on palannut
Täällä on hienoa nähdä, kuinka joukkueen mukana taas eletään, kirotaan ja juhlitaan.

Kauden lopullinen sijoitus on siis viides. Sarjanousijalle hyvä suoritus, mutta lopun sähellys jätti kieltämättä paskan maun suuhun. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut ja espoolainen edustustason jääkiekko on taas hieman paremmassa jamassa. Pakko sanoa, että kaikesta huolimatta kaudessa oli kokonaisuudessaan enemmän hyvää kuin huonoa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Todella hyvä kirjoitus @The Nikkari ! Nuo ovat mielestäni hyviä kehityskohteita. Lisäisin vielä, että annan kuitenkin posia viestinnän kehittämisestä. Verrattuna mitä se oli tosiaan Suomi-sarjassa niin askel on tällä kaudella otettu eteenpäin. Kuitenkin kuten sanoit niin kehitettävää on vielä paljon. Muutenkin oikeastaan samaa mieltä kaikesta.

Ensi kaudella haluaisin itse nähdä rohkeammin vielä omia junnuja kokeiltavan pelaamassa. Pesonen, Takkunen ja Somppi (sekä Henault jos nyt ei oma junnu) näyttivät, että taso riitti Mestiksessä. Pitkäaikasesti tuon junioripolun takaisin tuonti on yksi tärkeimpiä tavotteita.

Sopimukset ei kellään taida jatkua, niin toivoisin että nämä nimet voisivat jatkaa. Jurmo, Anttila, Virtanen, Takaveräjä, Kaila, Lemberg, Pesonen, Somppi, Kosunen, Takkunen. Lisäksi Taponen, Laatikainen, Autio ja Henault ovat minun puolesta erittäin tervetulleita takaisin, jos ovat tullakseen.

Kaiken kaikkiaan tunne on palannut ja se on erinomainen asia. Rehellisesti ottaen itsellä mielenkiinto on ollut enemmän Hongan toiminnan seuraamisessa, mutta kyllä selkeästi Kiekko-Espoo alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. Vitutus eilen oli ainakin samoilla leveleillä. Ja kyllä näitä pudotuspelejä oli oikeasti jännittävä seurata. Positiivinen kausi ja paljon on tehtävää. Toivottavasti ensi kaudella saataisiin mielenkiintoinen espoolainen jengi ja yleisö löytää katsomoon.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllähän pettymyksestä huolimatta kausi oli jälleen erinomainen steppi eteenpäin seuran kannalta. Runkosarjan voitto tietysti paaluttaa tietyn tekemisen tason toivottavasti tulevillekin vuosille ja kertoo ambitioista tulevaisuuteen. Mutta paljon muuta positiivista oli myös:

- juniorien yhdentyminen seuran alle
- potentiaalisesti vahva runko tulevien kausien joukkueelle
- ns. toimistopuolen vahvistuminen. Näitä tarvitaan lisää sopivaan tahtiin, jotta tekemisen taakkaa saadaan jaettua
- naisten mestaruus (hieno, turhan aliarvostettu juttu!)
- faniromppeiden lisääntyminen (ja laatu)
- Restel ei saanut penniäkään itseltäni hallilla

Ei muuta kuin katseet ensi kauteen, sitten vielä vahvemmin liikkeelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös