Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Käsittääkseni mestiksen runkosarjan voitosta saa jonkinlaisen rahapalkinnon. Ainakin 5 vuotta sitten summa oli 40.000eur. En tiedä, mikä tämän kauden käytäntö on, mutta kyllähän tässä tilanteessa kaikki ylimääräinen raha olisi tervetullutta. Väkisinkin tulee mieleen, että kaikki ei ole nyt pukukopissa kunnossa, koska pelin taso on ollut nyt muutaman viikon mollivoittoista laskua.
Mun käsittääkseni ei saa mitään rahapalkintoa ainakaan runkosarjasta.
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: Vepa

Turunpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oli kyllä aikamoista sompailua tuo vantaata vastaan pelaaminen. Jotenkin tuntuu, että valmentaja ei saa joukkuettaan kuriin. Aiemmin nostamani peluutus tuli myös viime peleissä esiin. Jotenkin tuntuu siltä, että ei ole väliä mitä kaukalossa tekee, valmennus päättänyt jo ennen peliä kuka pelaa ja missäkin vaiheessa.

Tästä hyvänä esimerkkinä jo aiemmin nostamani pelaajien peluutus. Takaveräjä pelasi peliittoja vastaan ensimmäisessä alivoimassa. Sai riiston ja siitä joukkue sai purun. Seuraavassa alivoimassa Takaveräjä oli pudotettu pelaavasta alivoimasta. En ymmärrä. Toisessa erässä sitten jokin vamma ja tänäänkin sivussa, toivottavasti ei kauaa.

Myös mietityttää miksi peluutetaan uusia pelaajia paljon kun pudotuspelit tulossa ja peliittoja vastaan ei kovin valmiilta näyttänyt.. Mutta toivotaan että valmennus saa hommat jiiriin ja Espoo näyttää paremmalta pudotuspeleissä. Vaikka näiden esitysten jälkeen luotto ei ole kovin korkealla.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
No niin. Viikonlopun järktytyksestä on pikkuhiljaa päästy yli, joten ehkäpä sitä nyt uskaltaa tänne jo jotain kirjoittaa.

Joukkueen kokonaisvaltainen suorittaminen. Tämä on hyvää, koska runkosarjassa ollaan kahden parhaan joukossa. Tämä ei muuksi muutu. Fanin sydäntä raastava tehtävä on tietysti elää mukana hyvinä ja huonoina aikoina. Sitä tässä ketjussa on nyt tehty ja mielestäni parannuskohteet on hyvin tunnistettu useamman kirjoittajan toimesta. Niistä alla omia mietteitä.

Kurittomuus
Kiekko-Espoo on onnistunut myös tottamaan sarjan kärkipaikan jäähyissä: 17,32 per ottelu. Tämä siis tarkoittaa epäsuorasti 17 minuuttia ja 19,2 sekuntia alivoimaa (kannatta lukea pidemmälle ennen kommentointia kympeistä). Toisena on TUTO ja heillä tuo luku on melkein puolitoista minuuttia vähemmän. Kolmantena ja neljäntenä olevat oleva FPS ja Ketterä pääsivät 14,20 ja 14,07 minuuttiin ottelua kohden. Näihin kahteen verratuna pelataan siis reilu minuutti enemmän alivomaa per erä. Hermeksellä ja KOOVEElla on vähiten jäähyjä (10,04 ja 9,96). Näitä vastaan pelataan alivoimaa keskimäärin reilu kaksi minuuttia enemmän per erä.

Noh kokonaismäärä ei tietysti kerro kaikkea. Vitosia Kiekko-Espoo onnistui haalimaan runkosarjassa yhteensä 5 kappaletta. Ottelu-/pelirangaistuksia on saman verran. Toiseksi "paras" tässä oli Peliitat kolmella. Huomiona sellainen, että KeuPalla näitä ei ole yhtään. Kymppitilastokin varmaan voitetaan lukemalla 13 yhdessä TUTOn kanssa. Tällä hetkellä toista sijaa jakavat Ketterä, Hokki, IPK ja Lohi. Pikkukakkosten tilaston voittanee Ketterä. Imatralaiset ovat nyt ottaneet kakkosia 140 kpl ja jäljellä on vielä yksi ottelu. Kivikovalla lukema 143 ja FPS:llä sekä TUTOlla 141. Hermeksellä ja peliitoilla molemmilla 97 kpl.

Puolivälierissä vastaan tulee joku nelikosta K-Vantaa, TUTO, Hermes, Peliitat. Näihin vertailtaessa jätetään kympit ja otteliu-/pelirangaistukset pois, koska niistä ei tule alivoimaa. Tästä saadaan keskimääräinen ottelukohtainen alivoima-aika per joukkue.
 • Kiekko-Espoo 9,9 (9 min 54 s)
 • TUTO 9,7 (9 min 42 s)
 • Kiekko-Vantaa 8,0 (8 min)
 • Hermes 7,4 (7 min 24 s)
 • Peliitat 6,7 (6 min 42 s)
Samalla tahdilla TUTOlle ei anneta hirveästi etumatkaa ja Lohellekin vaan vähän alle kaksi minuuttia per ottelu. Peliittoja vastaan luku onkin sitten jo yli minuutti per erä.

On täysin selvää, että tällaista etumatkaa ei voida pudotuspeleissä antaa. Varsinkaan, kun sarjat ova lyhyitä, jolloin yksikin maali merkitsee paljon.

Joukkuepelaaminen
Muutama perusasia ensialkuun. Joukkuueen tulee puolustaa ja hyökätä viisikkona. Puolustajien tulee nousta tukemaan hyökkäystä ja vastaavasti hyökkääjien on tarjottava avausmahdollisuutta tarpeeksi alas. Samalla on tärkeätä, että jokaisella ns kaistalla (molemmat laidat ja keskusta) löytyy pelaaja. Hyökätessä tämä venyttaa vastustajan puolustusta niin, että rakoja löytyy helposti. Eritoten hyökkäyssinisestä ylitettäessä tämä korostuu.

Tähän on vähän hankala löytää tilastoja, mutta hyvänä mittarina toimii ylivoimahyökkäysten määrä. Toinen käytännöllinen mittari on kiekon tuonti hyökkäysalueelle vs heitto päätyyn ja perään. Molemmissa vastustaja on lähes joka ottelussa ollut edellä. Ensimäisessä syynä on se, että viisikon väliset etäisyydet kasvavat liian pitkiksi. Tällöin hyvin organisoitunutta joukkuettava vastaan kärjistetysti hyökätään kolmella ja puoluestetaan kahdella. Tuo jälkimmäinen taas kertaa kahdesta asiasta. Ensimmäisenä heikosta avauspelaamisesta johtuen kiekkoa ei saada vapaalle pelaajalle, joka olisi vauhdissa oikeaan suuntaan. Toisena tuen puuttuminen. Kolmen hyökkääjän leveässä rintamahyökkäyksessä ei käytännössä ikinä tarvitse heittää kiekkoa päätyyn, vaan aina löytyy syöttöpaikka. Liian usein nähdään kuinka kaikki kolme hyökkääjää ylittävät sinisen muutaman metrin etäisyyksillä. Tällainen hyökkäys on helppo sumputtaa kulmaan.

Huolimattomuus / haluttomuus
Tätä voidaan mitata hyvin kolmella asialla. Syöttöjen laatu, syöttöjen vastaanottaminen ja syöttöjen helppous. Viimeksi mainitusta aloittaen, pitää olla malttia antaa se ensmmäinen helppo syöttö. Tätä toki helpottaa, kun viisikko on kasassa. Liian usein pakki nostaa omalle siniselle jalalla, jonka jälkeen painetaan punaiselle saakka ja kiekko ammutaan päätyyn. Toinen vaihtoehto on yrittää ns vapauttavaa syöttöä, jolla saadaan vaikkapa läpiajo. On sanomattakin selvää, että tämä on aika vaikea ratkaisu. Ääritapauksessa haetaan "no look" syöttöä rystyltä selän takaa, kun ei vaan viitsitä tehdä asioita kunnolla. Ensimmäisen syötön ei tarvitse olla viittä metriä pidempi. Tuo syöttöjen vastaanottamine sitten liittyy vain ja ainoastaan keskittymiseen. Jokainen tällä tasolla pelaava pelaaja osaa ottaa syötön vastaan. Toki niskaan satelevat kaaliperhoset ovat oma lukunsa.

Mitäs sitten, kun se ensimmäinen helppo syöttö on annettu ja vastaanotettu? Tämän jälkeen viisikon eheys on kaikki kaikessa. Pitää olla mahdollisuus edetä itse tai syöttää. Eteneminen vaatii sen, että syöttö on vastaan otettu vauhdissa oikeaan suuntaan. Seuraava syöttö sitten vaatii sitä, että on joku jolle antaa seuraava helppo syöttö. "Oppikirjan" mukaan kiekko tulisi käyttää keskellä ja hyökkäyssininen ylittää rintamana siten, että kiekko tuodaan laidasta.

Suoritusten tasaisuus
Parhaimmillaan joukkue suorittaa hyvin. Työmäärä on toki valtava, kun kiekkoa joudutaan räiskimään, mutta kokonaista peliä, tai edes erää, ei peli pysy kasassa. Omalla mutulla sanoisin, että yleisin syys on ollut jäähy. Joko vastustaja ottaa jäähyn ja peli passivoituu ylivoimalla, joka sitten jatkuu tasakentällisin ja paino piste siirtyy omaan päätyyn. Toinen on oma jäähy, jonka jälkeen kiekolliseen peliin ei oikein löydetä punaista lankaa. Mielestäni tähän syynä on pelitavan puute ja henkinen puoli. En osaa sanoa miten tuota jälkimmäistä pystytään parantamaan.

Täältä ruudun takaa on toki helppo huudella, mutta kyllähän nuo kaikki suoraan tai epäsuorasti valmennukseen viittaavat.

Kevään pituus riippuu noista yllä mainituista neljästä asiasta, jotka kaikki liittyvät toisiinsa. Ikävä todeta, mutta onhan tuo sellainen noidankehä, että vaikea uskoa sen korjautuvat sormia napsauttamalla. Joukkueessa on kuitenkin niin paljon yksilötaitoa, että uskon Kivikovan löytyvän neljän parhaan joukosta pölyn laskeuduttua. Sarjanousijalle se ei ole ollenkaan huono suoritus. Mitalikin on ihan mahdollinen, mutta se vaatii jo huomattavaa tason nostoa. Silloin pitää kuitenkin voittaa joku nelikosta JoKP, Ketterä, IPK, KeuPa.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Aika kova perstaklauksesta, jossa oli paljon epäonnea mukana.
Tässä ote tiedotteesta:
" Taklaus suoritetaan taklattavissa olevaan pelaajaan, ja se suoritetaan hyväksyttävästä suunnasta. Hämäläisen asento ei myöskään nouse taklauksen yhteydessä. Asiassa saadun selvityksen perusteella kurinpitoryhmä katsoo kuitenkin näytetyksi, että ylävartaloon kohdistuvassa taklauksessa Hämäläisen vartalo osuu vastustajaa päähän. Näin kyseessä on edellä kuvatun sääntökohdan tarkoittama päähän kohdistunut taklaus, ja siten rangaistava teko."

Taklattavan vastuusta on puhuttu ja tässä nähdään, ettei sitä tosiaan ole.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

T1971

Jäsen
Eli runkosarjan voitto ratkesi K-Espoolle, kun Joki-Pojat hävis Ketterälle. Nyt vaan paketti kuntoon.
 
Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja.
@SergeiK

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Eli runkosarjan voitto ratkesi K-Espoolle, kun Joki-Pojat hävis Ketterälle. Nyt vaan paketti kuntoon.
Kun katsoo miten suuri ero koti- ja vieraspelaamisessa on ollut tuloksellisesti, on tämä kyllä iso asia.

Todella hieno juttu tämä runkosarjan voitto muutenkin.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnittelut joukkueelle! Mahtava suoritus kyllä voittaa runkosarja ensimmäiselle Mestis-kaudella. Kyllä se ihan oikea päätös näköjään oli urheilullisesti nousta Suomi-sarjasta ylös viime vuonna.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Hieno saavutus, vaikka se tulikin melkoisella räpiköinnillä lopussa. Sitten ei muuta kuin päätyyn asti, sinisilmäinen usko menestykseen on muutaman päivän jäähdyttelyn jälkeen taas palannut :)
Ja niin se Ketterä pelasi teille runkkarin voiton, onnittelut siitä.
Toivottavasti kohdataan viimeisissä otteluissa, ja saame murskata tuhkimotarinan. :)
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja niin se Ketterä pelasi teille runkkarin voiton, onnittelut siitä.
Toivottavasti kohdataan viimeisissä otteluissa, ja saame murskata tuhkimotarinan. :)
Eiköhän se Ketterä pelannut ihan itselleen niitä pisteitä ja siinä sivussa se johti siihen ettei JoKP pysty enää ohittamaan Kiekko-Espoota. Ihan yhtälailla kaikki pelit ja joukkueet vaikuttavat sijoituksiin.

Se kohtaaminen viimeisissä otteluissa onkin sitten enemmän hänessä. Nyt näyttää pahasti siltä että Korona tulee vaikuttamaan tuloksiin enemmän kuin peliesitykset. Liigassa on nyt useampi joukkue karanteenissa ja on vain ajan kysymys milloin Mestiksessä on taas joku samassa tilanteessa. Pahoin pelkään että enemmän kuin yksi joukkue putoaa Koronan takia pudotuspeleistä. Oikeastaan on melko selvää että jos jossain joukkueessa on tartunta, niin sen vastustajakin lähtee lomille.

Junnuissahan Pelicans putosi jo pois kun seurassa on tartunta. Jäin vain miettimään että mitkä fiilikset on sillä pelaajalla jonka tartunnan takia oma joukkue lähtee lomille puolivälieristä pelaamatta peliäkään. Joukkue oli vielä lohkovoittaja.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Pahoin pelkään että enemmän kuin yksi joukkue putoaa Koronan takia pudotuspeleistä. Oikeastaan on melko selvää että jos jossain joukkueessa on tartunta, niin sen vastustajakin lähtee lomille.
Tämä on kyllä varsin mahdollista. Suurin riski tähän ns kaupunkijoukkueille, eli me, Lohi, KOOVEE ja TUTO.

Mitenköhän tuo sitten hoidetaan? Ennen sarjan alkua on selvää, että vastustaja etenee jatkoon, mutta sarjan aikana tullut tieto onkin sitten vaikeampi hanskata. Meneekö homma sitten niin, että seuraavan kierroksen vastustaja menee suoraan jatkoon?
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Nyt näyttää pahasti siltä että Korona tulee vaikuttamaan tuloksiin enemmän kuin peliesitykset. Liigassa on nyt useampi joukkue karanteenissa ja on vain ajan kysymys milloin Mestiksessä on taas joku samassa tilanteessa. Pahoin pelkään että enemmän kuin yksi joukkue putoaa Koronan takia pudotuspeleistä. Oikeastaan on melko selvää että jos jossain joukkueessa on tartunta, niin sen vastustajakin lähtee lomille.
Onkohan näissä sellainenkin vaihtoehto pöydällä, että runkosarjan voittaja julistetaan sarjan voittajaksi?
Nimittäin, tuleehan siinäkin seinä vastaan jossain vaiheessa, jos syntyisi tilanne, jossa mestaruus ratkaistaan kynnelle kykenevien kesken. Todettakoon vielä selvyyden vuoksi, etten todellakaan toivo mitään tällaista.

Toistaiseksi runkosarjavoiton suurin ja selkein etu on siinä, että vältettiin K-Vantaa sääleissä. Mun papereissa Vantaa olisi ollut näistä vaihtoehdoista ylivoimaisesti pahin.
 
"Jussi on oppinut virheistään"

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onkohan näissä sellainenkin vaihtoehto pöydällä, että runkosarjan voittaja julistetaan sarjan voittajaksi?
Nimittäin, tuleehan siinäkin seinä vastaan jossain vaiheessa, jos syntyisi tilanne, jossa mestaruus ratkaistaan kynnelle kykenevien kesken. Todettakoon vielä selvyyden vuoksi, etten todellakaan toivo mitään tällaista.
Se olisi täysin naurettavaa. Ei niin voi tässä vaiheessa tehdä. Se olisi pitänyt päättää jo syksyllä että jos pudotuspelejä ei voida pelata runkosarjan voittaja on mestari. Jälkikäteen ei niin mun mielestä voi tehdä.

Tämän kauden runkosarjan jälkeen se olisi vielä tavallista typerämpää kun on pelattu lohkoissa eikä kaikki ole kohdannut kaikkia runkosarjassa eikä lohkojen tasoeroja ole testattu pelaamalla.

En pitäisi tuollalailla voitettua mestaruutta minkään arvoisena.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ääritapauksessa haetaan "no look" syöttöä rystyltä selän takaa, kun ei vaan viitsitä tehdä asioita kunnolla.
Tänään kaksi perättäistä "ääritapausta" tuotti komean maalin. En näemmä ymmärrä tästä lajista mitään.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

T1971

Jäsen
Tappio tietysti harmittaa, mut mun on vaikea yhtyä näkemyksiin pelistä tänään. Ei tuo peli niin huonoa ollut, mitä täällä on maalailtu. Ensinnäkin paketti pysyi paremmin kasassa kuin joulun jälkeisissä matseissa ja ajoitukset natsasi paremmin. Puolustamisen ongelmat oli periaatteessa samat kuin aiemmin, purkuja ei saada ja juostaan vastustajan perässä, mut näitäkin tänään vähemmän. Ylivoimassa oli tänään ideaa, viimeisen yv:n aikana peli olisi pitänyt laittaa pakettiin noista paikoista. Maalinteko vaikeaa...
Taponen oli ehkä hermostuneempi kuin normipeleissä, mikä näkyi välillä ylipelaamisena ja hätäilynä. Toki sekaan mahtui muutama parempi koppi. AV:lle ja 3 erän loppuun olisi tarvittu Hämäläinen kiekkoa syömään.
Mä rusnaisin ketjuja torstaille, mut ikävä kyllä ei ole mun päätettävissä.
Takaveräjä-Kaila-Järvinen
Kosunen-Virtanen-Anttila
Lemberg-McLean-Ollikainen
Rantaeskola-Somppi-Pesonen
Hopponen-Jurmo
Kuukka-Alho
Kokkonen-Takkunen
Merikanto

Ihannekokoonpanosta tietty puuttuu nuo loukit, mut niillä mennään ketä terveenä löytyy.

Posia oli se, et joudutaan menemään muutama hetki ajassa taaksepäin kun peli on saanut sykkeen näin ylös ja tunteita pintaan. Kertoo siitä, et joukkue ja sen menestys merkitsee itselleni oikeasti jotain.
Kokkolan reissuun evääksi, et nauttikaapa pojat pelaamisesta niin se voitto tulee sitten lisukkeena.
 
Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja.
@SergeiK

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tappio tietysti harmittaa, mut mun on vaikea yhtyä näkemyksiin pelistä tänään. Ei tuo peli niin huonoa ollut, mitä täällä on maalailtu. Ensinnäkin paketti pysyi paremmin kasassa kuin joulun jälkeisissä matseissa ja ajoitukset natsasi paremmin.
Tämä tietysti riippuu siitä mihin vertaa. Runkosarjan loppuun nähden peli oli hieman parempaa ainakin kolmannessa erässä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kiekollinen pelaaminen olisi ollut huomattavasti vastustajaa huonompaa. Aiemmin kirjoitinkin toiseen ketjuun hieman kärjistetysti, että jokaista laukaisupaikkaa kohden kiekko pitää riistää kahdesti. Viittaan tällä siihen, että oman pään riistot päättyvät lähes poikkeuksetta kiekon heittämiseen päätyyn ennen hyökkäyssinistä. Kuljettamalla ja syöttöketjuilla alueelle ei tasakentällisin päästä kuin pari kertaa ottelussa. Käytännössä tällainen pelaaminen myös mitätöi aloitusvoitot, koska kiekosta joudutaan kuitenkin luopumaan. Hyökkäyspään riistot ovat sitten kokonaan toinen asia. Samoin ns. jatkolaukaukset.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Roope Taposen mailalla pelaaminen... Maalissa meillä on erittäin hyvä maalivahti mutta mielestäni yksi miinus miehellä on, ja se on mailapeli. Taposen torjunnat eivät aiheuta sykkeen nousua mutta kun kiekko on jäässä ja Roope päättää pelata mailalla, syke minulla nousee.

Ehkä katson tätä liian kriittisellä silmällä, mutta harvoin hänen mailalla tekemänsä avaukset edistävät Kiekko-Espoon lähtöä hyökkäykseen vaan oikeastaan päin vastoin, eli kiekko päätyy vastustajalle.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Ilves - HPK
 • 1.85
 • 4.20
 • 3.50
JYP - SaiPa
 • 2.60
 • 3.80
 • 2.40
Lukko - Tappara
 • 2.40
 • 3.80
 • 2.60
Sport - KooKoo
 • 1.92
 • 4.10
 • 3.35
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy