Ilmoitukset

Nimimerkki Outpostin anti palstalle sisälsi lähinnä provosointia ja heikkoa kielioppia. Koska aiempi pelikielto ja huomautus asiasta ei tuonut toivottua parannusta, päätimme laittaa hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi kiinni.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit teppana ja Rene Saari huilaavat seuraavan viikon keskityttyään Patrik Laine -ketjussa ketjunootin jälkeenkin asian sijasta toiseen nimimerkkiin ja offtopiciin.

Myös nimimerkki psychodad syyllistyi samoihin rikkeisiin. Hänellä on kuitenkin vastaavista asioista pitkä rikehistoria ja hänen kohdallaan koimme varoitusten ja pitkien pelikieltojen tien päättyneen, joten tällä kertaa poistimme hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi. 

Nimimerkki david ei avaa uusia ketjuja kolmeen kuukauteen. Ketjunavaukselta odotamme hivenen enemmän sisältöä kuin yhden sanan verran.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

KHL:ssä muutoksia – asetelmat tasoittuvat?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Jesus Shaves, 27.03.2018 klo 14.21.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Luin jostain Twitteristä että SKA taitaa jyrätä tänäkin vuonna Gagarin cupin voittoon ja muilla ei ole sitten mitään mahdollisuuksia.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Se että ottaa takkiin yhdessä pleijarisarjassa ei pelasta tilannetta yhtään mihinkään.
   
 3. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Slovakikendoilijat ovat vaan tätänykyä aikalailla täyttä paskaa ainakin Euroopassa olevien osalta, joten jengi tulee jatkossakin olemaan yhtä turha kuin Riika jollei löydy haluja pestata runkoa kokonaan ulkomailta täydennettynä parilla parhaalla slovakkipelaajalla.
   
 4. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No se ei ainoastaan muuta tilannetta, vaan se vie pohjan kokonaan ainakin noilta ”tuomarit on maksettu sokeiksi”-väitteiltä.
   
 5. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Minusta tuntuu, etten usko, että varsinaisia voittajaehdokkaita tulee lisää, vaikka KHL:ään tulisi mitä muutoksia. Suuret ovat aina vahvoja ja ehkäpä saattaa tulla vähän ns. vahvempi keskiluokka joukkueita enemmän.
   
 6. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta se varmaan on tarkoituskin. 10-vuoden aikana kuitenkin viisi eri mestaria, eli kärjen osalta jo nyt varsin tasaista. Hyvä jos saadaan entistä vahvempi keskiluokka siihen sitten haastamaan. Vaikuttaa siis lupaavalta, jos ennustuksesi osuu oikeaan. Come on Hande75!
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  KHL:n omien sivujen mukaan divisioonat muuttuvat hieman ensi kaudeksi ja ensi kaudella jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 62 peliä. Kaikki pelaa kaikkia vastaan kahdesti (kertaalleen kotona ja kertaalleen vieraissa), tästä luonnollisesti tulee 48 peliä, kun vastustajia on 24 joukkuetta. Tämän lisäksi jokainen joukkue pelaa omassa konferenssissaan 14 lisäpeliä (seitsemän kotona ja seitsemän vieraissa). Eli onkohan tuo sillä tavalla, että kaikki oman divisioonan joukkueet kohdataan toiseen kertaan kotona ja vieraissa ja sitten yksi tai kaksi joukkuetta toisesta saman konferenssin divisioonasta kotona ja vieraissa? Uutinen ei löydy KHL:n englannin puolisella sivulla, mutta venäjänkielisen puolen kun kääntää googlekääntäjällä englanninkieliseksi, niin sieltä sitten löytyy. Jokereiden divisioonassa pelaa ensi kaudella Dynamo Moskova, Dynamo Riika, Severstal, SKA ja Spartak Moskova. Dynamo Minsk ja Slovan Bratislava siirtyvät lännen toiseen divisioonaan.