Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

KHL:ssä muutoksia – asetelmat tasoittuvat?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Jesus Shaves, 27.03.2018 klo 14.21.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Luin jostain Twitteristä että SKA taitaa jyrätä tänäkin vuonna Gagarin cupin voittoon ja muilla ei ole sitten mitään mahdollisuuksia.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Se että ottaa takkiin yhdessä pleijarisarjassa ei pelasta tilannetta yhtään mihinkään.
   
 3. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Slovakikendoilijat ovat vaan tätänykyä aikalailla täyttä paskaa ainakin Euroopassa olevien osalta, joten jengi tulee jatkossakin olemaan yhtä turha kuin Riika jollei löydy haluja pestata runkoa kokonaan ulkomailta täydennettynä parilla parhaalla slovakkipelaajalla.
   
 4. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No se ei ainoastaan muuta tilannetta, vaan se vie pohjan kokonaan ainakin noilta ”tuomarit on maksettu sokeiksi”-väitteiltä.
   
 5. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Minusta tuntuu, etten usko, että varsinaisia voittajaehdokkaita tulee lisää, vaikka KHL:ään tulisi mitä muutoksia. Suuret ovat aina vahvoja ja ehkäpä saattaa tulla vähän ns. vahvempi keskiluokka joukkueita enemmän.
   
 6. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta se varmaan on tarkoituskin. 10-vuoden aikana kuitenkin viisi eri mestaria, eli kärjen osalta jo nyt varsin tasaista. Hyvä jos saadaan entistä vahvempi keskiluokka siihen sitten haastamaan. Vaikuttaa siis lupaavalta, jos ennustuksesi osuu oikeaan. Come on Hande75!
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  KHL:n omien sivujen mukaan divisioonat muuttuvat hieman ensi kaudeksi ja ensi kaudella jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 62 peliä. Kaikki pelaa kaikkia vastaan kahdesti (kertaalleen kotona ja kertaalleen vieraissa), tästä luonnollisesti tulee 48 peliä, kun vastustajia on 24 joukkuetta. Tämän lisäksi jokainen joukkue pelaa omassa konferenssissaan 14 lisäpeliä (seitsemän kotona ja seitsemän vieraissa). Eli onkohan tuo sillä tavalla, että kaikki oman divisioonan joukkueet kohdataan toiseen kertaan kotona ja vieraissa ja sitten yksi tai kaksi joukkuetta toisesta saman konferenssin divisioonasta kotona ja vieraissa? Uutinen ei löydy KHL:n englannin puolisella sivulla, mutta venäjänkielisen puolen kun kääntää googlekääntäjällä englanninkieliseksi, niin sieltä sitten löytyy. Jokereiden divisioonassa pelaa ensi kaudella Dynamo Moskova, Dynamo Riika, Severstal, SKA ja Spartak Moskova. Dynamo Minsk ja Slovan Bratislava siirtyvät lännen toiseen divisioonaan.