KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 073
  • 3 460
Tämänpäiväisen ottelun saattoi ratkaista Ak Barsin maalivahtivalinta.

Ak Barsin maalin suulla torjui kolmosmaalivahti Ahtjanov Bobkovin ja Biljalovin ollessa sivussa. Ahtjanovin torjuntaprosentti jäi 81,0:aan kun hän päästi 4 maalia 21 laukauksesta.

Hyvä maalivahti toiki on. Loogista ettei liikaa vetoja mikään Red Star noita vastaan saa aikaiseksi.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pululla jo kaksi maalia kasassa
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Dynamo Moskova voitti tänään Avangard Omskin 5-2 ja nousi kolmella voitolla kolmesta ottelusta Läntisen konferenssin johtoon.

Joukkue on löytänyt uuden maalintekijän Dmitri Jaskinin tilalle. Hän on jo 34-vuotias, mutta on venyttänyt maaliverkkoja tötterölle vähän joka paikasta, suoraan edestä ja myös siniviivasta maskin takaa.

Tämä maalintekijänä myöhään kypsynyt pelaaja on nimeltään Vadim Shipatshov, jonka tehopisteet kolmessa ottelussa ovat olleet 6+2=8. #87 nousi tänään pistepörssissä jakamaan KHL:n ykkössijaa Miro Aaltosen kanssa.

Shipatshovin tehopisteet tänään 2+2=4. Muita useamman tehopisteen pelaajia tänään olivat: Petunin 1+1=2, Rashevsky 1+1=2, Voinov 0+2=2. 20-vuotias Rashevsky taistelee edelleen pelipaikasta kakkosketjussa. Tehopisteet kolmessa ottelussa 2+2=4. Voinov palasi tänään saikulta tositoimiin 2 syöttöpisteellä.

Bocharov on aloittanut kauden maalin suulla erittäin hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Riika on täynnä hiihtelijöitä, joilla ei ole mitään käsitystä, miten pelata joukkueena. Tiivolan meno tuossa laumassa on kyllä harvinaisen kulmikkaan näköistä. Elävä esimerkki siitä, että keskitason suorittaja liigassa on täysi vastaantulija kohelossa.
Kiinnitin huomiota Tiivolassa samaan Tikkurilan harjoitusottelussa: hän luistelee ja liikkuu ylipäätään kaukalossa erittäin kankeasti. Ei ole ollut toistaiseksi vahvistus joukkueelleen.

Jos ei tahti parane, niin Tiivola ei tulle näkemään joulua Riikassa.

Dinamo Riikan kauden kaksi ensimmäistä ottelua antoivat viitteitä paremmasta. Joukkue hävisi nuokin pelit, mutta vain yhdellä maalilla.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Ehkä offtopic mutta en tiedä miksi olen voittanut 1000€ Oliwer Kasken maalista vaikka hän ei eilisessä pelissä tehnyt Omskin paidassa maalia, vaikka näin löin. No ei siinä, rahat kotiutettu.

Ps. Ompa mukavaa kun pitkästä aikaa tulee laatulätkää taas telkkarista ja paikanpäällekin pääsee!
 
Cehlarik laukaisee kiekon suoraan Tolchinskyn passista ohi Olkinuoran. Maali syntyi siirretyn rangaistuksen aikana ja peli ehti pyöriä pitkän tovin Magnin päässä ennen kuin kiekko löytyi maalista.

Magnin tasoitus 2-2:een nähdään aivan erän loppuun, kun Korostelev lyö maalin edestä puolustaja Hultströmin laukomasta kiekosta syntyneen reboundin ohi Omskin maalivahdin.
 
Kaski pommittaa ylivoimalla suoraan passista kiekon ohi Olkinuoran ja Omskin 2-3 johtoon.

Pitkään ei mennyt kun toisessa päässä tapahtuu eli Koshelev laukaisee suoraan passista Magnin 3-3 tasoituksen.
 

Kece

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa
En tiiä onko pohdittu jo aiemmin, mutta pienet yleisömäärät ihmetyttää. Esim tänään Avto-Omsk -ottelussa vain 802 katsojaa. Onko siellä nyt korona vasta rajottamassa vai mitä?
 
En tiiä onko pohdittu jo aiemmin, mutta pienet yleisömäärät ihmetyttää. Esim tänään Avto-Omsk -ottelussa vain 802 katsojaa. Onko siellä nyt korona vasta rajottamassa vai mitä?

Viime keväänä esim. Kazanissa oli täys halli, mitä porukka ihmetteli, mutta siellä vaadittiin tuore negatiivinen testi, jotta pääs peliin.
 
Moskovan Spartak vs Dinamo Riika: Jelisejevs laukaisee ylivoimalla Riikan 0-1 johtoon ottelun avauserässä.

Jori Lehterä laukaisee hetkeä myöhemmin keskustasta Spartakin 1-1 tasoituksen.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Tsyplakov laukaisee taidokkaasti Spartakin 3-1 johtoon, Riikan pelaajien häirinnästä välittämättä.
Spartak on ollut alkukaudella yksi Läntisen konferenssin positiivisista yllättäjistä. Se näyttää onnistuneen ensimmäistä kertaa moneen vuoteen aika hyvin joukkueen rakentamisessa. Esim. Tim Heed on ollut hyvä haku puolustukseen.

Spartak on kerännyt 10 pistettä voittamalla 5 ja häviämällä 3 pelaamistaan 8 ottelusta. Tappioista kaksi tuli viime viikolla SKA:lle ja TsSKA:lle, mutta noissakin otteluissa Spartak pystyi haastamaan ennakkosuosikit, vaikka Jori Lehterä puuttui kokoonpanosta. Lehterällä oli jotakin pikkuvammaa ja hänen uutisoitiin parannelleen niitä noiden kahden ottelun ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös