KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 156
  • 3 460

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moskovan paikallinen alkamassa Viasatilta. Odotusarvot pelistä ei ole kauhean korkeat, koska molemmilla joukkueilla on taipumusta tylsään kiekkoon.

Riika otti yllätysvoiton Barysista. Riikalla on muutenkin alkanut kulkemaan paremmin. Edellisestä viidestä pelistä kolme voittoa. Parit potkut ja maalivahtihankinta herätteli joukkuetta.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Linden Vey sai suihkukomennuksen kulkushipasta. 5 minuuttisen loppupuolella Petterson lyö Dynamon johtoon. Hyvää peliä ollut tähän mennessä. Ei tietoakaan tylsästä ja uneliaasta.
 

Ysipakki

Jäsen
SKA taas häviöllä avauserässä 0-2. On kyllä SKA:n suomalaiset sentterit pelanneet heikosti alkukauden, ei vain riitä kädet ja jalat Kemppaisella, Lehterällä ja Koskirannalla tossa keskikaistalla. Hyviä laitureita tossa joukkueessa riittää pilvin pimein.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
On kyllä SKA:n suomalaiset sentterit pelanneet heikosti alkukauden, ei vain riitä kädet ja jalat Kemppaisella, Lehterällä ja Koskirannalla tossa keskikaistalla.
Lehterä on koko sarjan maalipörssin toisena. 10+5 toistaiseksi eli sellaisessa 31 maalin tahdissa. Kyllä varmaan ihan tyytyväisiä ollaan Pietarissa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin. Vitjaz - SKA alkamassa. Samonov ei löydy SKA:n kokoonpanosta, mutta Rogovoi ja Byvaltsev pelaavat.

Vitjazin kakkoskenttä on mielenkiintoisessa muodossa:

Jormakka - Aaltonen - Nättinen

SKA sai tappioputken poikki Severstalia vastaan, mutta tuskin tulee helppo ilta tänään. Lehterä ja Kemppainen askissa mukana.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Ska ihan sekaisin. Mutta Rigakin osaa iskeä oikeisiin paikkoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös