KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 182
  • 3 460

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kyllä on tänään tullut vähän maaleja. Ei missään pelissä yli neljää maalia. Underia pitää ruveta näköjään alkaa pelaamaan kun suuntaus on tämä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Spartak näytti sen, miten paremmat voidaan voittaa. Vain 23 blokkia.

Muuten mukava loppu, vaikka taso putosi kolmannen erän loppua kohden. SKA sai järkeä pelaamiseensa sen verran, että jos noin jatkaa, voittoja tuolla rosterilla tulee. Mutta miksi hyvän kakkoserän lopun ja kolmannen erän alun jälkeen vaipui heikkoon pelaamiseen 5vs5 pelissä. Oli paikoin kuraa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Avton pitäisi pelata suoraviivaisemmin. Nyt yritetään jäädä alueelle pyörimään hienon maalin toivossa, kun pitäisi laukoa laukoa ja laukoa. Eli Avto pelaa ison kaukalon peliä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä on Pavelkin suorastaan huono. No, pitkä loukki takana ja ikää jo, niin ymmärrettävää.

Avtolla oli hyvä vaihde toisessa erässä, mutta hukkasi sen täysin. SKA myllyttää kentän väsyneeksi, eikä enää jaksa vastahyökkäyksiä
 
Lehterällä näköjään A rinnassa. Ei ole kovin yleistä, että Venäjällä ensimmäisen kauden ulkomaalaispelaaja pääsee kapteenistoon.
 

Alligator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cleveland Crusaders, Phoenix Roadrunners
Aika paljon tullut maaleja tänään KHL-kierroksella. Heitän mutulla, että tällä kaudella maalikeskiarvo laskee viime kaudesta. Oliskohan viime kauden maalikeskiarvo ollut jotain 4,4 luokkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös