KHL:n huhuketju

  • 271 256
  • 558
Eikös Puljun ELC lopu tähän kauteen?
Veikkaan ettei Oilers kummosta lappua tarjoo esityksien valossa joten jos ruplatukku on tarpeeks paksu niin ehkä KHL voisi kutsua. Tosin tuskin Torpedoon. Eiköhän Torpedo tee tiliä oikeusmyynnillä

Miljoonaa taalaa minimissään, jotta Oilers pitää Puljujärven oikeudet itsellään. En usko, että Jesse nykynäytöillä ihan samaan tiliin Venäjällä yltäisi.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Onko Maionen seuraavasta osoitteesta liikkunut mitään huhuja? SKA?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Colorado Avalanchen pelaaja Sven Andrighetto signaamassa Omskiin. Lähteenä Igor Eronko.

Onko Maionen seuraavasta osoitteesta liikkunut mitään huhuja? SKA?
SKA:lla taitaa olla ulkkarikiintiö täynnä, joten tuskin sinne. Jännä nähdä, koska tuskin myöskään jatkaa Riikassa tommosen kauden jälkeen.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Valko-Venäjän nuorehkoja peruspakkeja viedään Venäjän suurseuroihin. Jevgeni Lisovetsin osoite olisi UFA ja Kristian Khenkelin Kazan. Vaikea uskoa että nämä pelaajat mahtuisivat noin koviin jengeihin jos heidät lasketaan ulkomaalaiskiintiöön. Olen myös ymmärtänyt, että he eivät saa pelata Belarussian maajoukkueessa, jos he ovat "venäläisiä" KHLn laskuissa. Kun Valko-Venäjän pakisto (ja materiaali muutenkin) alkaa ukkoutumaan, niin tällaisten kohtuullisten ja hyväikäisten pakkien menetys olisi isku, kun 98-01 ikäluokkien lupauksienkaan varaan ei voi laskea vielä ihan heti liikoja. Belarussialla on vielä kotikisat ovella, joten siirrot olisivat outoja. Ruplakasa sumentaa tietysti silmiä, mutta diktaattorilta luulisi löytyvän jotain takataskusta, jos hänen tietoonsa vain saatetaan että ongelmasta voisi selvitä rahalla.

On tietysti toinen juttu pitäisikö pienten maajoukkueiden pelaajat laskea kotimaisiksi. Kazakstan, Ukraina, Liettua, Puola ja Valko-Venäjä ovat vähän sellaisia maita ettei se ketään haittaisi. Varsinkin jos ei lasketa Kanadan mahdollisia kaksoiskansalaisia.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ois kyllä mahtava nähdä Jortsi SKA:ssa. Jokereihin ei taida ikinä olla enää palaamassa, joten ei osaa oikein harmissaan olla vaikka SKA:han meniskin.
 

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kolkata Knight Riders
Erikoista siinäkin mielessä, että siellä on ulkkaripaikat täynnä.
Kuka tuolta sitten lentää pihalle? Koskiranta vai Rundblad? Tilastoscouttauksen perusteella tuossa on varmaan ne vaihtoehdot.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ei varmaan kukaan lennä pihalle. Varmaan kierrätetään pelaajia. Yks ulkkari istuu aina poppareilla ja 5 kentällä.

Tuo on muutenkin ns. rahaseuroille varmaan ihan hyvä ratkaisu. Todennäköisyys sille, että tuo kuusikko on kokoajan täysin kunnossa on aika pieni kuitenkin. Ja jos yksi loukkaantuu pidemmäksikin aikaa niin silti on heittää ns. maximit kehiin ulkkareiden osalta.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Artikkelia kääntäjällä lukemalla voisi saada käsityksen, että Zapolski olisi matkalla Riikaan

Olisi varmasti ihan hyvä paikka Zapolle lähteä rakentamaan itseluottamusta pienemmillä paineilla. Vähän samantyylinen kaupunki ja ilmastokin, kuin Helsingissä, joten vaimokaan ei ehkä jätä miestään.

Gudlevskis jatkaa toisena maalivahtina, eikä hän mitenkään erityisen maagisesti käsittääkseni vetänyt, joten Zapolski voisi hyvinkin saada juonesta taas kiinni Riikassa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jason Spezzaa huhuillaan Avagard Omskiin. Omsk tehnyt käsittääkseni tarjouksen myös Sven Andrighettolle. Kovia nimiä.
 

Kari Runk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jason Spezzaa huhuillaan Avagard Omskiin. Omsk tehnyt käsittääkseni tarjouksen myös Sven Andrighettolle. Kovia nimiä.
Siellä on tainnut mennä jollain suomalaisilla paskasivustolla hieman oikopolulle, kun uutisessa puhuttiin Spezzan kohdalla, että on "siirtymässä Omskiin". Toisella sivustolla sentään mainittiin, että Omsk on Spezzan perässä. Molemmilla oli sama lähde mainittuna.

Alkuperäisen lähteen käännös englanniksi: (saattaa toki sisältää virheitä kun translaten avulla käänsin, saa korjata)

Work is underway in the signing of the central striker from overseas. Names are not called, but the center is strong by the standards of the KHL. In this version with Jason Spezza, Theodor Blugers and Zemgus Girgensons (the last two worked with him in the national team of Latvia) were noted. However, there are quite a few options, especially considering the connections of Bob Hartley, who is able to persuade many people (for some reason, Nick Cousins comes to mind).

Tuosta nyt on kuitenkin aika pitkä matka siihen jonkin sivuston mainitsemaan "on siirtymässä"...
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Omskilla lienee tosiaan vetovoimaa kun Bob Hartley on kuitenkin erittäin hieno valmentaja KHL-mittapuulla! Nuo nimet kuulostavat kuitenkin vähän siltä, että siellä on silmäilty vapaiden pelaajien listaa ja nostettu sieltä esiin ne jotka ovat edes jossain määrin mahdollisia. Spezzan ura on jyrkässä laskussa ja Girgensons junnaa paikallaan, joten leipääntyminen voisi olla mahdollista. Vaikea nähdä että he kuitenkaan lähtisivät mineekään Änäristä. Blugersista ei tarvitse edes keskustella koska hän on pitkän työn jälkeen puhkaissut paikan Penguinsistä, niin siitä ei kannata luopua ihan helpolla.

En kuitenkaan ihmettelisi jos Omskin ulkkarit olisivat taas ensi kaudella kovia. Andrighetto kuulostaisi järkevältä monella tapaa. Hän on rimpuillut pitkään sarjassa, mutta katsomo on tullut tutuksi lähes jokaisella kaudella. Eurooppaan paluu lienee edessä. Kysymys on lähinnä se, kuinka paljon KHL maksaa versus Davos, Zurich yms. Laadukaat ulkomaalaiskiintiöön kuulumattomat pelaajat saavat määrittää käytännössä itse palkkansa NLAssa kun heitä pitää palkata jokaiseen joukkueeseen melkein 4 ketjua. Omskin pitääkin lyödä kunnolla ruplia pöytään jos haluavat sveitsiläisen. Heitä ei ole tainnut pelata juurikaan KHLssä Goran Bezinan pikaista pyörähdystä lukuunottamatta..

Kristers Gudlevskis ei tunnu kasvavan koskaan kunnolliseksi ykkösvahdiksi. Hänen fysiikassaan voi olla puutteita, mutta epäilen myös pään kestävyyttä (miehen pitää olla tyhmä jos ongelmat johtuvat kuntopohjasta 6 vuotta putkeen, mutta toisella suurikokoisella vahdilla Kari Lehtosella taisi olla myös nuorena jotain ongelmia treenaamisen kanssa, joten veskarit taitavat olla vähän outoja). Hän ei pysty pelaamaan viikosta toiseen ykkösvahtina korkealla tasolla. Riga tarvitseekin kohtuullisen vahdin, joka pystyy syömään kunnollisen määrän otteluita Gudlevskisin kuormasta. Zapolski olisi aika ymmärrettävä hankinta, koska hänellä on potentiaalia nousta ykköseksi, ja hinta ei toisaalta liene taivaassa heikompien otteiden jälkeen. Zapolskilla on myös kokemusta, joten hän voisi pelata vaikka parikin kautta ennen kuin Columbuksen farmeissa kokemusta keräävä Matiss Kivlenieks on vähän kypsempi. Hänet voisi kotiuttaa parin vuoden päästä nuoreksi kakkoseksi, koska potentiaali ei mielestäni riitä lähellekään NHLää..
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Heh. Eronkon mukaan Kazan tarjoaa/on tarjonnut 4 miljoonaa Mikko Rantaselle ensi kaudesta. No, saman saisi Rantanen käteen, jos Avs maksaisi 8 miljoonaa.

Ihan höpöhöpö puheitahan nämä on, koska ei Rantanen tee "Nylandereita", mutta aina hauska spekuloida.

Toisaalta, jos Avs ei ole valmis maksamaan kunnon palkkaa, niin kaikkihan on mahdollista.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mun oman veikkauksen mukaan Kazanin päällimmäisenä motiivina, jos siis puheet 4m tarjouksesta pitävät paikkansa, ovat pikemminkin suhteiden luomista kuin mitään muuta. Nyt kun saavat luotua suhteet kuntoon Rantaseen ja tämän agenttiin, niin mahdollisen NHL-lockoutin koittaessa pohjatyöt on jo tehtynä ja nopea soppari todennäköisempi kuin se olisi ilman konkreettista ja sinänsä kovaa tarjousta aiemmin tehtynä. Ja jos nyt jostain kumman syystä Rantanen pistäisi nimen alle jo kaudelle 2019-20, niin se olisi vain ylimääräinen lottovoitto. Ja mun silmissä yhtä todennäköinenkin kuin jättipotti lotosta, eli teoriassa mahdollista ja käytännössä ei niinkään.

Ja tuskin Rantasenkaan leirissä kauhean pahalla suhtautuvat siihen, jos tuollaista pahvia on oikeasti tarjottu. Vaikka motiivina olisi jatkaa Coloradossa monivuotisella pahvilla, niin tuosta saa pelillisten näyttöjen kylkeen vielä lisää vipuvartta.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei Rantanen siirry Kazaniin tulevalla kaudella, asiasta voisin lyödä oman pääni pantiksi. Kovin on vaikeaa myöskään kuvitella, että jos/kun kirjoittaa sopimuksen, minkä arvo lähentelee jotain 80 miljoonaa, niin tämänkään tähden lähtisi mahdollisesti tulevalla työsulun aikana Venäjälle. Rahan tähden ei Rantasen tarvitse pelata Kazanissa, joten omat veikkaukseni ovat TPS, TPS sekä vielä kerran TPS. Samat sävelet pätevät niin Ahoon, Laineeseen, Heiskaseen kuin Kakkoon.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kovin on vaikeaa myöskään kuvitella, että jos/kun kirjoittaa sopimuksen, minkä arvo lähentelee jotain 80 miljoonaa, niin tämänkään tähden lähtisi mahdollisesti tulevalla työsulun aikana Venäjälle. Rahan tähden ei Rantasen tarvitse pelata Kazanissa,
Onhan näitä esimerkkejä Pekka Rinteestä lähtien.

Mutta joo, asia on varmaan niin, kuten sekolust sanoi.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, Seattle Kraken, 1923 (1897)
KHL-seura Vitjaz kertoo IL:lle, että seuran suomalaiset eli V. Lajunen, Jormakka ja Joonas Nättinen jatkavat uraansa muualla.

Sasha Huttusen Twitteristä, onko huhuja mihin suuntaavat jos paikkaansa tuo pitää.

 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Omsk on kenkimässä Sven Andrighetton Sveitsiin. Tai ainakin osoittaneet tyytymättömyyden esityksiin. 0.4 ppg on hyvä osoitus, että ei sieltä NHL:stä kävellä noin vaan pisteiden tekijäksi KHL:ään. Kelpais kyllä Jokereihin myös.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Paajanen Leksandiin, harmi olisi ollut hyvä valinta M Niemen tilalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös