KHL-kausi 2022–2023

  • 17 370
  • 85

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, Sara Sieppi
Saahan sinne KHL:ään mennä kuka haluaa. Toivon tosin sitä että kun palkat maksetaan ruplissa, niin sen jälkeen vaihtaminen länsivaluuttaan olisi käytännössä mahdotonta.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Seuraava länsimainen Liiga-siirtyjä on Jack Rodewald TPS:stä Kunluniin. Pelasi ihan keskiverron kauden Liigassa, mutta ei liiemmin loistanut. Ottajia olisi voinut olla esim. Tshekissä, jossa hän ratkaisi mestaruuden.

Rodewaldin uraa on varjostanut myös Leipsic-kohusta tullut mainehaitta myötäillessään misogynisiä viestejä pari vuotta sitten. Toisin kuin Leipsicin kohdalla, Rodewaldin maine ei ole täysin menetetty. KHL-siirto ei tietenkään paranna Rodewaldin markkina-asemaa jatkossa. Itse Leipsic on jäänyt KHL:ään.
 
Ja seuraava siirtyjä on Kristian Afanasijev. Ihan sellainen kelpo huonon joukkueen peruspelaaja Liigassa. Ja ensi kaudella sitten KHL:ssä Kunlunin joukkueessa. Teki viime kaudella Slovakian Extraligassa neljä pistettä 11 otteluun.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Slovakian pääsarjan maali- ja pistepörssin viime kaudella voittanut Samuel Bucek siirtyy Neftekhimikin riveihin.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Mitenköhän suuren riskin KHL:ään lähtevät ulkolaiset ovat arvioineet lentoliikenteelle Venäjällä? Meinaa kaiketihan KHL:ää ei voi ilman lentomatkustelua pelata ja jos siellä alkaa varaosat koneista loppumaan (ja oliko jossain joku uutinen, jonka mukaan venäläisiä lentäjiä on pyydetty käyttämään vähemmän jarruja laskeutumisessa, ettei niiden osia tarvi vaihtaa normaaliin tahtiin.), niin hirvittäisi tuonne kyllä lähteä "nokikepeillä" lentelemään.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Jep, tässä tuota tukeva uutinen iltalööpistä:

Venäjälle on lähetetty näitä aseissa käytettäviä siruja tuhansien lähetysten edestä pelkästään sodan käynnistymisen jälkeen. Valtaosa näistä tuli välikäden kautta, mutta osuus lähetyksistä tuli myös suoraan valmistajilta.

Venäjä on hankkinut jo vuosien ajan salakuljetettuja siruja esimerkiksi satelliitteihin.

 
Voitti kuitenkin tänään Vitjazin 4-1 harjoitusottelussa.

Jos molemmat pelasivat ykkösillään, niin Vitjazille ei voi ennustaa kovin ruusuista kautta. Kuten ei toki Kunlunillekaan. Olisiko tässä kaksi liigan heikointa jengiä?

Enpä kyllä ole KHL:n voimasuhteiden kehitystä seurannut, sillä ko. liigalle en nykyisin uhraa ollenkaan aikaani. Sen verran katsoin, että Kunlunin ykkössentterinä pelasi Vitjazia vastaan Jack Rodewald, jonka anti kotimaisessa liigassamme jäi varsin keskinkertaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös