KHL – pelin ulkopuolisista asioista

  • 1 133 343
  • 4 078

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
KHL:ssä pelaa muuten tällä kaudella noin 115 näiden osallistujamaiden ulkopuolista pelaajaa. Kanadalaisia 67, Yhdysvaltalaisia 32, Slovakialaisia 9, Ruotsalaisia 4 ja Tsekkiläisiä 3.

Aika nopeasti on unohtunut kyseisen sarjan boikotointi ja olen aika varma siitä, että Ruotsalaisten ja Tsekkiläisten määrä tulee vain nousemaan. Suomessa ilmapiiri on sellainen, että en usko kenenkään tuonne menevän vielä pitkiin aikoihin.
Viime kaudella ruotsalaisia oli 4 ja tshekkiläisiä
5. Edelliskaudella 6 ruotsalaista ja 4 tshekkiläistä.
Mihin se boikotti on unohtunut ja miten se näkyy?

Pohjois-Amerikkalaisten määrä on kasvussa edelleen, mutta heillähän ei mitään boikottia ole missään vaiheessa ollutkaan.
 
Ei tarvittu droneja. Uusi jättihalli oli nimittäin perivenäläiseen tyyliin rakennettu ihan päin helvettiä ja perustavan laatuisten puutteiden ja rakennusvirheiden vuoksi ska on palannut pelaamaan entiseen kotihalliinsa.

Haha. Päivän hyvän mielen tarina.

Onko muuten Rotenberg edelleen Ska:n valmentaja? Itse odottelen milloin Kummola hyppää Tapparassa päävalmentajan paikalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös