Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT:n valmennus 2014–2015

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Reff, 01.06.2014 klo 16.24.

 1. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Keupan uudeksi päävalmentajaksi on valittu Jussi Tupamäki. Tässä uutinen suurkeuruusta: Suur-Keuruu
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tupamäki on juuri oikea mies luotsaamaan KeuPan laivaa Mestis-kartalla. Nyt vain seuraavaksi niitä pelaajasopimuksia julki!
   
 3. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onko keupan 2.koutsista kuulut mitään puheita? Vai meinataanko Tupamäki laittaa hoitamaan koko paletti yksin?
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  "– Lähdemme Mestikseen sillä mielellä, että olemme siellä myös kauden päätyttyä. Vasta, kun kaikki pelaajasopimukset ovat allekirjoitettu, on tavoitteiden yhteenvedon aika. Sitä en tee minä yksin, vaan sen teemme yhdessä valmennustiimin ja pelaajien kanssa, Tupamäki painottaa."

  Näin luki Suur-Keuruun verkkolehdessä. Eli ei taida Tupamäki koko palettia itsekseen hoitaa, vaan ympärille tulee osaava valmennustiimi.
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Aikaisemmin kakkos -sekä mv-valmentajaksi huhuttiin mm. JYP:n maalia vartioinutta, sittemmin SaPKossa sekä Italian liigassa valmentanutta Marko Leinosta. Nimiä ei kaiketi kuitenkaan (vielä) ole papereissa tai sitten tämä huhu on täysi ankka.
   
 6. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kappas, tuli bongattua keupan kakkosvalmentajan nimikin! Mikko Heiskanen on Tupamäen aisaparina. Tieto bongattu mestiksen sivuilta. KeuPa Hockey Oy
   
 7. chubster Jäsen

  Onko jokin erityinen syy miksi Rautakorpi ei jatka joukkueen peräsimessä? Liian aikaavievää ja valmennusunelmat jo kuopattu, eli keskittyy siviiliammattiinsa?
   
 8. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Rautakorpi on viimeiset viisi vuotta ilmoittanut joka kauden jälkeen, että nyt oli viimeinen kausi valmentajana. Mutta kummasti aina kauden alkaessa aikaa löytikin valmentamiseen. Nyt jättänyt valmennuksen, mutta jatkaa edelleen joukkueen fysioterapeuttina. Ainakin mestiksen sivujen mukaan.
   
 9. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Rautakorpihan oli jonkin aikaa virallisesti kakkosvalmentaja, johtuen juurikin työkiireistä? Ehkäpä tässä järjestelyssä Kalan olisi vaikea asettua aidosti kakkosvalmentajan rooliin?