Ketterän runkosarjaottelut 2019–2020

  • 79 403
  • 522
Peli oli maalien suhteen tasainen, kun puolustus kämmäili Ketterällä aika paljon. Tosin ei tuo Kooveenkaan puolustus joka hetki loistanut. Hyökkäyspeli Ketterällä oli vahvaa lähes kaikilla ketjuilla, Kooveella ei vastaavaa tasaisuutta löytynyt. Hyvä peli.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Elä sie kirroo ku voitettii ylivoimaisesti! Saakeli että maistuu hyvältä!!
Hyvä et en jo ruvennu pahoja sanoja laskettelemaan. Pääasia ei ole voitto vaan murska voitto Ketterä Rules.

Mikähän Viktor Tihonov tuo Kuusela luulee olevansa.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ei tuosta tämänvuotisesta Ketterästä ota paskankaan selvää, mutta käy se näinkin.
Tämä voitto oli kyllä isoakin isompi ja loistavasti taas nenä pinnalle. Way to go!
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Ei tuosta tämänvuotisesta Ketterästä ota paskankaan selvää, mutta käy se näinkin.
Tuo pitää täysin paikkansa.
Pakit pelas tänään niikuin junnut eka Mestis pelissä ei tienny yhtään mitä tapahtuu. Paitsi tietysti tuo Airolan kiekollinen pelaaminen, oli kyllä oikein hyvää. Kliimaksina tuo syöttö Rämön maaliin huh.
63 laukausta joukkueelta ja puolet seinille, järkyttävää.
 

X-Stiff

Jäsen
Sen verran täytyy vielä kommentoida tuota tehokkuutta nyt kun on monta kierrosta seurattu Ketterän kamppailua tuon maalinteon kanssa, että KV ei näytä ainakaan vielä kärsivän vastaavasta ongelmasta. Aivan jäätävän kovalla prosentilla pussittaavat tilanteistaan maalin. Saahan nähdä kauan tuo lento jatkuu, varsinkin jos puolustus vuotaa noin pahasti.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Tuossa kun katseli eilisen pelin laukasukarttaa, niin olipa huima ero tehokkuudessa.
Tuostapa sitten tuli mieleen et Kenraali Maso vois johdatta Vuoksen Soturit tuonne Simo Häyhä museoon meditoimaan, imemään ja hengittämään tarkkuutta. Jospa sit alkas osumaan.
 

X-Stiff

Jäsen
Vaikuttaa kokoonpano aika hyvälle. Pakistokin on nyt siinä jamassa kun pitää ja alisuorittajat on laitettu katsomoon. Rokille puhaltaa tänään kylmä tuuli HAKALISTA!
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Vaikuttaa kokoonpano aika hyvälle. Pakistokin on nyt siinä jamassa kun pitää ja alisuorittajat on laitettu katsomoon. Rokille puhaltaa tänään kylmä tuuli etelästä.
Parahin Toveri X-Stiff. Mikäli sinulle sopii, niin vaihtaisin viestisi viimeisen sanan tilalle ”Hakalista”...
 

X-Stiff

Jäsen
Mitähän vanhat silmäni näkivätkään juuri äsken? Ei näköjään vieläkään pojat tiedä, ettei 10 minuutin pelaaminen riitä voittoon edes Rokia vastaan. En edes viitsi alkaa listata mitään, kun enemmän vaikutti Kummeli sketsille koko touhu. Ainoat plussat, Niemi - pari hyvää niittiä, Lipari - yksi loistava pommi ja Forsblom - Soturilla ei jää peli kesken vaikka tulee kiekko naamaan. Näytti todella epäilyttävästi klassiselle saunailta-pelille. Noh, eipä muuta, kun nyt oikeen huolella sitten pojat nollaus ja eteenpäin.
Toivottavasti ensiviikolla lopetellaan näiden perinteiden ylläpito ja pidetään pisteet täällä, kun Lohi vierailee Arenalla.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Noinikkästää, nyt on sit nähty pohjakosketus.
Tolla sukellusveneellä ei voi syvemmälle mennä. Valmennuksen on ruvettava tekee ihan mitä vaan et keula kääntyy nousuun. Ei tonne pohjamutiin voi jäädä kyntämään perunavakoo. Jotain tarttee tehdä ja äkkiä, tai väki kaikkoaa hallilta. Asenne kuntoon ja äkkiä, kuulitteko vittu ASENNE!!!
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Kyllä on raskasta taas.. Hyi helvetti mikä esitys, kyllä on Imatran spa-areenan lauantai sauna kaunis muisto vain. Allekirjoitan @X-Stiff plussat, varsinkin nuori herra Forsblom, 3 hammasta meni ja jokunen tikki naamariin kuulemma, ja ei muutakun peli jatkuu. Pakko nostaa hattua.
 

X-Stiff

Jäsen
Jotain tarttee tehdä ja äkkiä, tai väki kaikkoaa hallilta.
Eilen jo kauden surkein yleisömäärä, reilut 500 katsojaa. Onhan se totta, ettei näillä esityksillä pidetä kohta katsomossa, kuin die hard fanit. Etelä-Karjalainen kiekkoyleisö vaan tarvitsee voittoja, että jaksetaan tulla uudelleen. Eilekin kuulin kommentteja ettei tällaista hirvittävää paskaa voi kiekoksi kutsua ja ihmisiä lähti pois kesken pelin.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Etelä-Karjalainen kiekkoyleisö vaan tarvitsee voittoja, että jaksetaan tulla uudelleen. Eilekin kuulin kommentteja ettei tällaista hirvittävää paskaa voi kiekoksi kutsua ja ihmisiä lähti pois kesken pelin.
Vaativaa on yleisö ikävä kyllä, jos kesken pelin lähdetää tuollaisien kommenttien saattelemana niin saattaapi olla ettei ihan heti takas tuu.
Tuossa edellisessä viestissäni asenteen perään huutelin, niin ei voi enempää pyytää mitä eilen Saku tarjoili. Siinä oli Soturilla sydän paikallaan ja Asenne kohdallaan. Tuossa ois moni Maija Mehiläinen jättänyt pelin sikseen, mutta ei Saku.
Toivottavast Maso nyt vihon viimein tajuu et tää kaveri kuuluu pelaavaan miehistöön alotus kuusikkoon.

Eilenkin näytti taas alku oikein hyvältä, 2-0 mitä vittuu taas pääs hiipimään tukan alle. Joku sellainen ajatus mikä ei kuulu HYVÄN joukkueen reperttuaariin. Siksipä Ketterä ei ole tällä hetkellä hyvä joukkue vaan hyväkäs joukkue.

Alus näytti et hei nyt taklataan, ja paskat se olikin vain harhaa. Tuotahan kuulemma oli Maso Niemeltä kysynyt mikset taklaa, vastaus oli et jos taklaan oon heti pelikiellossa. Ei hyvää päivää käet alhaalla ja antaa paukkuu.

Onhan tuo Ketterän pelaaminen tällä hetkellä todella ikävää kateltavaa. Tuon joukkueen potenttiaalin kun tietää niin hiukan on pää pyörällä. Omissa visioissa tuo joukkueen peli käy kuin unelma.

Ei mitään leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.......
 

X-Stiff

Jäsen
Lisään eiliselle plussan päävalmentajalle siksi, että pyysi näköjään pressissä anteeksi kaikilta luokatonta esitystä. Eiköhän se nöyryys ala kohta löytymään koko poppoolle. Meinaan varmasti kyrsii nämä tappiot vaikka omaa syytä onkin. Edelleen näen niin paljon samoja elementtejä näiden ongelmien kanssa, kuin viime vuonna ja iloksi se lopulta kääntyi. Se on siis jaksettava tässä synkkyydessä edelleen uskoa, että keväällä on taas kirkas aurinko.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Edelleen näen niin paljon samoja elementtejä näiden ongelmien kanssa, kuin viime vuonna ja iloksi se lopulta kääntyi. Se on siis jaksettava tässä synkkyydessä edelleen uskoa, että keväällä on taas kirkas aurinko.

Tässä syy, minkä takia en ite vielä panikoi tai ajaudu ahdistukseen. Tossa joukkueessa on niin hemmetisti potentiaalia, että kun se saadaan vaan ulosmitattua 100%:sti niin loppu tulee olemaan historiaa. Masolle pisteet suoraselkäisistä kommentoinnista millaista skeidaa eilen nähtiin.

Forsblomin paita tilaukseen, tuollaisia sotureita on ilo katsoa.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
No nyt vast tuli katottuu tuo lehdistötilaisuus, niin eilinen saatu yksi piste tuli tuosta Mason anteeksi pyynnöstä ei mistään muusta.

Vaikka uskoa on tulevaan, niin pienen pieni pelko on.

Kun tiedän et jos lähdetään väärille raiteille, niin huonostihan siinä voi käydä ( ja kalliiks käy )
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
No niin nyt on viikonlopun yli rauhoituttu, voikin kääntää katseen tulevaan viikkoon.

Toivottavasti joukke ja valmennus on palaveerannut ja sopineet uusista askeleista kuin myös asenteesta peliä kohtaan. Sekä pitäneet hiljaisen häpeä hetken tuosta lauantain pelistä.

Taas yhen kerran tuntuu siltä et keskiviikkona nähdään uudesti syntynyt Ketterä, ja pelataan täydet 60 minsaa.
Tuon launtain konttaamisen jälkeen se on vähintä mitä joukkue voi tehdä.

Perjantaina Itsenäisyys päivän kunniaksi lyödään se taisteluilme päälle ja näytetään millä keinoi se raja pysähtyi mihin pysähtyi.
Nyt tarvitaan tekoja jolla Spaa Areenan lehterit saadaan täyttymään.
 

X-Stiff

Jäsen
Kokoonpano on muuttunut hieman viimeisestä. Itse olisin ehkä vaihtanut Haaparannan ja Sjöholmin paikkoja mutta annetaan nyt poikien näyttää. Kokoonpanoa tärkeämpänä pidän sitä että asenne on kunnossa ja vedetään oikeasti 100 lasissa joukkueen eteen.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Sekavaa. 4-4 pelissä puolustaminen melko olematonta. Mutta kyllähän noista paikoista pitää saada 3-4 maalia tehtyä, vaikka Vantaan maalivahti olikin todella hyvä, niin silti.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Välillä tuntui et peli oli täydellisesti Soturin hallussa, välillä taas näytti että Soturi oli ihan pihalla. Maalipaikkoja kuitenki taas riittävästi, mutta kun ei uppoo niin ei uppoo. Karjalainen näytti turhautuvan jonnin verran avauserän yläriman jälkeen. Sen jälkeen ei herran peli kulkenu normaalilla tavalla.

Airola tykitti tänään mututuntumalla joku 10 vetoa, eikä laisinkaan huonoja. Tällä menolla se maali kolahtaa piakkoin.

Lipiäinen is the new Kaarlehto?
 

X-Stiff

Jäsen
Kyllä Lipiäinen on ollut maalivahdeista selkeästi varmempi. Odotin Tervolta paljon enemmän, mutta ei ainakaan vielä ole lähtenyt kulkemaan. Tänään oli esitys pirteämpi mutta maalinteko taas tuskaa. Kevyttä kohellusta muutenkin taas touhu rakenteeltaan. Vielä on onneksi paljon aikaa laittaa peli kuntoon ja nyt on se aika jolloin voi vielä mokailla, keväällä ei. Onneksi tuli voitto ja Vantaa oli aika pahasti pesukoneessa pitkän aikaa. Numerot ei tosin tätä todista. Sen 3 pinnaa olisin kyllä nyt suonut.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Paljon oli hyviä elementtejä KiVa pelissä näkyvillä. Mutta ei nöyryys riittänyt jatkaa sitä samaa rataa.
Kyllähän tuo Lipiäinen alkaa olla todellakin luotettava tuolla maalilla. Illan pelissäkin kaksi todellista gamesaveria, toisessa KiVa kaveri oli jo valmis nostamaan kädet ilmaan vaan Santeri teki todellisen ryöstön.

On ilo seurata tuota Airolan touhua ja itseluottamusta kentällä, ei päätä palella. Pisti kyllä poika viivasta muutaman tosi kovan onetimer lämärin. Kyl se koht alkaa uppoomaan. Vielä kun sais tuon valmennuksen muuttamaan tuota yv kuviota niin et Airolalle ja Olkkoselle pelattas noita vastapalloon vetoja. Kaverit kun oikeesti osaa laukoa, antas paukkuu vaan et olkapäät ois punasena.

Hyökkääjillä vaan tuo maalin teko jatkaa tökkimistään, no säästelköön kevääseen jos siltä tuntuu. Nytkin muutamat yläputket kilahteli, mut ei niin ei. Siellä jo näkyy silmin havaittava kyrsiminen.
Itse olen ollut tyytyväinen tuohon nelosketjun touhuun parissa viime pelissä. Siinä on ollut työnteon meininkiä, sitä kautta saaneet painettua peliä vastustajan päätyyn ja pikku myllyjä aikaiseksi. Hyvä hyvä!

Tuli aika liuta nukahduksia mut hyvin paikattiin tilantee suurimmaksi osin liikkeen ansiosta.
Pikkasen tuntuu siltä et joku vastustaja joutuu sijais kärsijäksi kun siitä Heinz pullosta korkki posahta tuhannen pillun päreiks. Oispa se jo perjantaina kenties?
Sitä kannattas tulla katsomaan sit ihan tuvan täydeltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös