Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Ketterän ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 25.10.2018 klo 20.57.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Avataan Ketterän ottelutapahtumalle oma ketjunsa.

  Imatralla on tällä kaudella luvassa katsojille monenlaista uutta muun muassa videotaulun välityksellä.
  Linkki vie Ketterän kotisivujen juttuun Ottelutapahtumassa uudistuksia
   
 2. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Hyvän kuuloista uudistusta. Varsinkin tuo että ne haastattelut saadaan halliinkin näkymään. Se oli myös hienosti tehty mikä ennen peliä pyöri kaikki pelaajat kuvineen läpi. Juonnettu ennakko kuulostaa kyllä myös erittäin mielenkiintoiselta. Isoa peukkua officelle!!
   
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Täältä myös tykkäys ottelutapahtuman kehittämiselle. Erätaukohaastatteluja onkin jo näkynyt screeneiltä ja kaikenlainen lisämauste tuo mukavasti lisää viihtyvyyttä peliin. Sinällään pieni huoli kuitenkin tuon orastavan yleisökadon takia. Olikohan lippuhintojen nostaminen virhe? Ei kai ihmiset enää mökeillä ole? Keskiarvo varmaan kohta pienempi, kuin viimeisenä suomi-sarjakautena. Ei hyvä. Metakkaa tarviis myös halliin, siinä ollaan mielestäni pahasti alkutekijöissään. Tuntuu enemmän sille, että saat kylähullun leiman otsaasi jos menet jotain kajauttamaan ilmoille.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Onhan tuo yleisökato aikamoinen trendi ihan jokapuolella. Kyllä se varmasti tästä alkaa nousemaan, ja kyllähän täällä minun mielestä ihan hyvin porukka on yleensä peleissä käynyt. Kyllähän tuo lippujen hinnoittelu on ihan ok varmaankin. Tarkemmin en tosin muista missä kohti hallissa menee rajat noissa 15,13 ja 10€ lipuissa. Siinä mielessä en tykkää siintä miten katsomo on rakennettu, itse tosin tykkään peliä seurata tarkemmin niin olen vähän nirso sen suhteen missä haluan istua.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Yleisesti ottaen hyviä uudistuksia ollut kaikki mitä on nyt tullut. Tänään tuli pitkästä aikaa katsottua peli omassa kotistudiossa, ja tuli todettua myös tämä Tynkkynen hyväksi selostajana.Tehnyt hyvin kotiläksynsä ja hankkinut tietoa pelaajista. Eikä ole ns. liian tasapuolinen että hehkuttaisi yhtä paljon molempien maaleja vaan on ihan aidosti Ketterän mies, toisaalta onhan hän Imatran poikia. Ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun kuulen häntä mutta tuon nyt esille kun on vain Kokkoa hehkutettu.

  Semmoinen tuli vielä mieleen jos jollain olisi parempaa tietoa, eli onko tässä kun halli rakennettiin niin mietitty sitä että voiko/pystyykö katsomoa laajentaa/lisätä helposti mihinkään suuntaan?

  Sitten on vielä semmoinen asia mistä minut voidaan dumata aivan täysin mutta koen tämän kuuluvan isona osana ottelutapahtumaa, eli siis hallin kuuluttaja. Eikä tässä nyt ole kyse mistään sukupuoli asioista, mutta onhan tässä eroa Keskiviikon peliin missä oli tämä nainen kuuluttajana. Eikä kyse ole siintä etteikö nainen osaisi kuuluttaa koska olen niitäkin hyviä kuullut. Tämä vanha tuttu ja uusi ovat vetäneet kyllä hyvin.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lauantaina 1.12. ottelutapahtuma aloitetaan Suomen Cupin mestaruusviirin nostolla
  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen

  Myös Suomi-sarjan mestaruuksista kertovat viirit saadaan vihdoin seinälle, hienoa!
   
 7. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Jaahas… Seuraavassa kotiottelussa, lauantaina 29.12., ottelutapahtuma jatkuukin aina klo 01.30 saakka!

  Spa Areenalla vietetään välipäivien fiestaa :)
  Linkki vie Ketterän Facebookkiin