Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ketterän ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 25.10.2018 klo 20.57.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Avataan Ketterän ottelutapahtumalle oma ketjunsa.

  Imatralla on tällä kaudella luvassa katsojille monenlaista uutta muun muassa videotaulun välityksellä.
  Linkki vie Ketterän kotisivujen juttuun Ottelutapahtumassa uudistuksia
   
 2. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Hyvän kuuloista uudistusta. Varsinkin tuo että ne haastattelut saadaan halliinkin näkymään. Se oli myös hienosti tehty mikä ennen peliä pyöri kaikki pelaajat kuvineen läpi. Juonnettu ennakko kuulostaa kyllä myös erittäin mielenkiintoiselta. Isoa peukkua officelle!!
   
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Täältä myös tykkäys ottelutapahtuman kehittämiselle. Erätaukohaastatteluja onkin jo näkynyt screeneiltä ja kaikenlainen lisämauste tuo mukavasti lisää viihtyvyyttä peliin. Sinällään pieni huoli kuitenkin tuon orastavan yleisökadon takia. Olikohan lippuhintojen nostaminen virhe? Ei kai ihmiset enää mökeillä ole? Keskiarvo varmaan kohta pienempi, kuin viimeisenä suomi-sarjakautena. Ei hyvä. Metakkaa tarviis myös halliin, siinä ollaan mielestäni pahasti alkutekijöissään. Tuntuu enemmän sille, että saat kylähullun leiman otsaasi jos menet jotain kajauttamaan ilmoille.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Onhan tuo yleisökato aikamoinen trendi ihan jokapuolella. Kyllä se varmasti tästä alkaa nousemaan, ja kyllähän täällä minun mielestä ihan hyvin porukka on yleensä peleissä käynyt. Kyllähän tuo lippujen hinnoittelu on ihan ok varmaankin. Tarkemmin en tosin muista missä kohti hallissa menee rajat noissa 15,13 ja 10€ lipuissa. Siinä mielessä en tykkää siintä miten katsomo on rakennettu, itse tosin tykkään peliä seurata tarkemmin niin olen vähän nirso sen suhteen missä haluan istua.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Yleisesti ottaen hyviä uudistuksia ollut kaikki mitä on nyt tullut. Tänään tuli pitkästä aikaa katsottua peli omassa kotistudiossa, ja tuli todettua myös tämä Tynkkynen hyväksi selostajana.Tehnyt hyvin kotiläksynsä ja hankkinut tietoa pelaajista. Eikä ole ns. liian tasapuolinen että hehkuttaisi yhtä paljon molempien maaleja vaan on ihan aidosti Ketterän mies, toisaalta onhan hän Imatran poikia. Ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun kuulen häntä mutta tuon nyt esille kun on vain Kokkoa hehkutettu.

  Semmoinen tuli vielä mieleen jos jollain olisi parempaa tietoa, eli onko tässä kun halli rakennettiin niin mietitty sitä että voiko/pystyykö katsomoa laajentaa/lisätä helposti mihinkään suuntaan?

  Sitten on vielä semmoinen asia mistä minut voidaan dumata aivan täysin mutta koen tämän kuuluvan isona osana ottelutapahtumaa, eli siis hallin kuuluttaja. Eikä tässä nyt ole kyse mistään sukupuoli asioista, mutta onhan tässä eroa Keskiviikon peliin missä oli tämä nainen kuuluttajana. Eikä kyse ole siintä etteikö nainen osaisi kuuluttaa koska olen niitäkin hyviä kuullut. Tämä vanha tuttu ja uusi ovat vetäneet kyllä hyvin.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lauantaina 1.12. ottelutapahtuma aloitetaan Suomen Cupin mestaruusviirin nostolla
  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen

  Myös Suomi-sarjan mestaruuksista kertovat viirit saadaan vihdoin seinälle, hienoa!
   
 7. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Jaahas… Seuraavassa kotiottelussa, lauantaina 29.12., ottelutapahtuma jatkuukin aina klo 01.30 saakka!

  Spa Areenalla vietetään välipäivien fiestaa :)
  Linkki vie Ketterän Facebookkiin