Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ketterän juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Son of the Beach, 07.06.2017 klo 22.54.

 1. Avataan nyt tänne oma ketju myös juniorijoukkueille, kun ensimmäistä kertaa on saatu oma palsta. Tulee vähän vaihtelua, eikä ole palsta täynnä pelkkiä kausiketjuja. Täällä sana vapaa juniorijoukkueiden edesottamuksista.

  Ketterä on tehnyt kokoisekseen kaupungiksi mielestäni varsin kelvollista juniorityötä jo vuosia. Tätä toki avitti kaksirataisen hallin valmistuminen kuutisen vuotta sitten, joten tästä seura pääsee toivottavasti nauttimaan myös tulevaisuudessa. Ketterän A-juniorit porskuttivat pitkään viime syksynä Nuorten Mestiksen kärjessä, mutta ilmeinen hyytyminen tapahtui loppukaudesta? Ollaanko Imatralle kasailemassa millaista A-nuorten porukkaa ja voidaanko lähitulevaisuudessa, jopa haaveilla Nuorten liigakarsinnoista?
   
 2. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Ketterän A-nuorten harjoitusrinki löytyy täältä
  (Linkki vie Ketterän verkkosivuille)

  Uusina pelaajina A-nuorten ryhmään on liittyneet maalivahti Henri Penttilä (Titaanit), puolustajat Samuli Seppänen (SaPKo A), Valtteri Myllykallio (Ilves B), Saku Suutarinen (SaiPa B) ja Otto Nuutinen (SaiPa B), sekä hyökkääjät Santeri Suomalainen (KalPa A), Henri Vierimaa (KalPa A), Tuomas Lyytikäinen (PEPO A), Jere Laitinen (SaiPa B) ja Joni Sihvonen (SaiPa B).

  Valmennuksessa jatkaa viime kaudelta tuttu kolmikko; Teemu Asikainen, Esa Puuska ja Simo Liukka.
   
 3. A-nuoret avasivat omat harjoitusottelut Kunlun Red Star U20 vastaan 3-5 tappiolla viime sunnuntaina. Suoritus on ilmeisen kova, kun toissapäivänä sarjatasoa ylempänä pelaava SaiPa:n A hävisi samalle porukalle 2-5. Kertooko tämä sitten enemmän Ketterän nuorten tasosta vai SaiPa:n, sitä en tiedä.
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  SaiPan A:lla pitäisi olla kyllä kaikki kunnossa, kun mietitään että penkin takana seisoo valmentajavelho J.Mälkiä, kaikkine VHS nauhoineen;).

  Asiaan kuitenkin sen verran, että Ketterän A:n menestymistoiveet tulevassa sarjassa ovat vähintäänkin hyvät.

  SaiPan vanhimmalle junioriryhmälle puolestaan lienee haastava sarja luvassa, vaikkakin toivon menestystä myös sinne.
   
 5. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Onko kukaan sattumoisin tietoinen miten (ilmeisesti) A-junnujen kakkosvahti Santeri Hämäläinen on pelannut? Muutaman ottelun ilmeisesti pelannut runkosarjaa.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän A-nuorten harjotusrinki kaudelle 2018-2019 on julkaistu

  Mukana uusia pelaajia Lahdesta, Vierumäeltä, Mikkelistä ja Espoosta.

  Maalivahdit
  Henri Penttilä (-97)
  Miikka Kojo (-99) Ketterä U18
  Joni Holopainen (-00) Ketterä U18

  Puolustajat
  Juuso Järvinen (-97)
  Samu Viskari (-97)
  Elmo Tynkkynen (-98) Vierumäki United U20
  Valtteri Myllykallio (-99)
  Otto Nuutinen (-99) Ketterä U18
  Saku Suutarinen (-99)
  Viktor Grytsiv (-00) Ketterä U18
  Jere Kääriäinen (-00) Pelicans Akatemia U18

  Hyökkääjät
  Akseli Rautio (-97)
  Aleksi Sinkkonen (-97)
  Jesse Holmberg (-98)
  Tuomas Lyytikäinen (-98)
  Martin Mäkinen (-98) Jukurit U20
  Leevi Pekkarinen (-98)
  Jere Laitinen (-99)
  Eetu Laukkanen (-99) Blues Akatemia U20
  Joonas Kangaskolkka (-99) Vierumäki United U20
  Vitali Raijas (-99) Ketterä U18
  Joni Sihvonen (-99)
  Vilho Airola (-00) Pelicans Akatemia U18
  Aleksi Akkila (-00)
  Ilya Morozov (-00) Ketterä U18

  A-ikäisistä edustusjoukkueen harjoitusringissä ovat mukana;
  Maalivahti Ville Viskari (-97), puolustaja Santeri Airola (-00), sekä hyökkääjät Mikko Haaparanta (-97), Santeri Suomalainen (-97) ja Jesse Viskari (-98)

  Lähde: Ketterä | Ketterä
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2018 klo 15.08
 7. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän A-nuorten päivitetty pelaajalista löytyy seuran verkkosivuilta.

  Joukkueeseen ovat liittyneet hyökkääjä Aku Hannula (Vierumäki United), puolustaja Jere Kivinen (Jukurit B) ja maalivahti Emil Vainikka (SaiPa B).
   
 8. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ketterän A:n kausi lähtenyt aika tahmeasti käyntiin, epätasaista on ollut mutta loppukausi varmasti taas nuorten mestistä pelataan ja kärkisijoista tapellaan. Tällä hetkellä 15 matsia pelattu, pisteitä kerätty 24 ja sijoitus 7.

  Todella hyvin oli imua Imatralle ja keväällä järjestetyssä try out tapahtumassa oli yllättävän paljon porukkaa, ja hyvistäkin pelaajista jouduttiin kieltäytymään. Ja nythän meillä on esimerkkejä että myös nuorten mestiksestä pystyy hyppäämään suoraan mestikseen.
  Näistä ”junantuomista” ja vanhoista parhaiten mieleen on jäänyt, muutaman pelin otannalla:

  Martin Mäkinen
  Tuli Jukureiden junnuista, mutta on Lahden kasvatteja. Pelannut Mason alaisuudessa vierumäellä joten sitä kautta todennäköisesti tänne eksynyt. On kyllä taitava kaveri, vielä on kuitenkin matkaa aikuisten peleihin.

  Elmo Tynkkynen
  Myöskin Lahden kasvatteja, ja Mason tuttuja. Ei ehkä kiekollisesti häikäise, tekee silti hyviä ja helppoja ratkaisuja kiekon kanssa. Lähinnä jäänyt mieleen fyysisellä pelillään ja taklaus halukkuudella, on ilkeä ja veemäinen vastustajalle.

  Aku Hannula
  Samat taustat kuin edellisillä. Ei oikeastaan häikäise millään osa alueella, mutta 13 maalia 15 peliin ja jätkät on valinnut kapteeniksi niin ansaitsee päästä tälle listalle.

  Aleksi Sinkkonen
  KooKoon junnuja, tuli jo viime kaudella Saipaan ja sitä kautta Ketterään. On kyllä myös erittäin taitava pelaaja kenellä on potentiaalia vaikka kuinka paljon. Kannattaa nimi laittaa mieleen.

  Aleksi Akkila
  Kyllä Imatraltakin löytyy, hyppäsi viime kauden lopussa B:stä mutta oli vähän hakemista, tällä kaudella kuitenkin on löytynyt tekemisen meininkiä ja on iso pala tässä joukkueessa. Myöskin kannattaa nimi laittaa muistiin.

  Totta kai sitten myös edustuksen mukana jo olleet Juuso Järvinen ja Santeri Suomalainen ovat nimiä muistiin. Kannattaa ehdottomasti käydä väijymässä nuorten otteita jos luppoaikaa löytyy, sieltä niitä tulevaisuuden toivoja löytyy!
   
 9. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Ei varsinaisesti kuulu tähän ketjuun, kun pelaa nykyisin SaiPassa, mutta nostan silti esiin. Ketterän kasvatti Santeri Airola (s. 2000) on pelannut Nuorten Liigassa 15 ottelua tehoin 0+8. Viime kaudella hyvä kausi Nuorten Mestiksessä, ja jatkaa samaa tahtia pykälää korkeammalla. On aikaisempina kesinä jo käväissyt Ketterän edustuksen treenivahvuudessa. Mielenkiintoinen nimi pyöriteltäväksi ensi vuoden Ketterän Mestis-joukkueeseen.
   
 10. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Toisaalta junnut paljon myös yhteistyötä Saipan kanssa tekee ja liikennettä on molempiin suuntiin. Mutta eikös Airola ole Saipan kasvatti? Näin ainakin itse olen käsittänyt. Vielä yksi Viskarikin, Jesse (s.1998) löytyy nykyisin Saipan A nuorista, kuka on myös lupaava kaveri, viime kaudella dominoi Haaparannan kanssa nuorten mestistä. Ja kolmas Viskari, Ville (s.1997) on muuten meidän nuorten veskari, eikä mikään huono ole hänkään. Ja myös Jesse Hallikas löytyy Saipan nuorista, kuka jo tällä kaudella oli palaamassa kasvattaja seuraan mutta armeijan takia jäi vielä junnuihin.
   
 11. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Käsi pystyyn virheen merkiksi, olisi pitänyt tarkistaa asia, ennen kuin huutelee. Muistelin, että oli pelannut pidempään Imatralla ja olisi Ketterän kasvatti. Yhtä kaikki, mielenkiintoinen nimi tulevaisuuteen.

  Juniorityötäkin ajatellen Ketterän Mestis-nousu oli kyllä loistava asia. Nyt SaiPan A-Nuorilla (ja tietysti omilla myös) on sopiva sarjataso ponnahtaa ylöspäin, kun hyppy nuorista suoraan Liigaan on melkoisen iso pala suurimmalle osalle. Suomi-sarja taasen oli monelle liian alhainen sarjataso. Toivottavasti Viskari/Hallikas/Airola jne. porukasta joku nousisi ensi kaudelle Ketterään Mestikseen.

  Itselle on jäänyt tuosta Ketterän A-nuorten Martin Mäkisestä erinomainen kuva. Voi olla hyvinkin ensi kesänä edustuksen ringissä mukana.
   
 12. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin joulutaukoa pukkaa päälle ja junnujen alkusarjat alkaa olla pelattu niin meinasin tähän vähän rustailla missä mennään tulevaisuuden soturien kohdalla.

  Nuorten mestiksessä Ketterä jää tosiaan mestikseen loppukaudeksi, tuskin kukaan odotti että alempaan sm-sarjaan oltaisiin noustu mutta olishan se hienoa joskus sinne päästä. Pieni mahalasku tuli tässä lopussa ja sijoitus on jäämässä 8 joskin tänään vielä on viimeinen peli K-Vantaata vastaan jolla sijoitusta voi nostaa. Tällä kaudella ei vielä ainakaan löytänyt samanlaisia tapauksia kuin Haaparanta ja Viskari ketkä pystyivät omalla panoksellaan kääntämään pelejä voitoiksi. Pisteitä kertynyt tähän asti 27 pelistä 44. Alempaan Sm-sarjaan nousee K-Kissat 69 pisteellä ja K-Vantaa jolla pisteitä on tällä hetkellä 57. Seuraavana tavoitteena varmasti runkosarjasta lähteä hakemaan mahdollisimman hyvää sijoitusta ja sitä kautta hyviä asetelmia pleijareihin.

  Ketterän tehokkaimmat pelaajat olivat:
  Martin Mäkinen 27. 10+17=27
  Aleksi Akkila 24. 7+14=21
  Leevi Pekkarinen 25. 6+15=21

  Ketterän B-junnut karsivat myös tällä kaudella mestikseen mutta jäivät sieltä niukasti ulos. 24 ottelusta käteen jäi 31 pistettä, viimeisenä Mestikseen mennyt Diskos keräsi 24 ottelusta 34 pistettä. Tärkeää on että Imatralla/Lappeenrannassa on riittävästi pelaajia tähän ikäluokkaan ja mahdollisimman korkealle tasolle. Saipan B jatkaa alemmassa sm-sarjassa ja toinen Saipan B suomi-sarjassa, Ketterän kanssa samassa lohkossa eli siellä nähdään harvinainen Ketterä vs Saipa vääntö.

  Ketterän tehokkaimmat alkusarjassa olivat:
  Ilya Morozov 14. 12+12=24
  Daniil Kulintsev 17. 4+8=12
  Aleksi Niemi 24. 3+9=12

  Pari faktaa vielä, tosiaan Morozov on nyt toista kauttaan Imatralla ja joutui tuossa kesken kauden palaamaan kotimaahansa viisumin umpeuduttua, silti aika leikiten voitti sisäisen pistepörssin. Aika pieni kokoinen mutta erittäin taitava pörrääjä. Ilmeisesti tykännyt olla täällä kun palasi vielä noihin 2 viimeiseen peliin. Toivottavasti vielä jatkaa.
  Aleksi Niemi taas on Valtteri Niemen nuorempi veli joka pelaa puolustajan paikalla.

  C-Junnuissa Saipa/Ketterä nimellä operoiva joukkue karsi sm-sarjaan ja pelaa loppukauden alempaa sm-sarjaa.

  Tehokkaimmat olivat:
  Otto Hokkanen 30. 9+26=35
  Joni Loukkojärvi 20. 15+18=33
  Niklas Liukka 29. 16+11=27

  Näistä Hokkanen ja Liukka ovat Imatralaisia joten siellä pullat hyvin uunissa.

  Saipa/Ketterä team puolestaan karsi C-mestikseen mutta ei sinne päässyt joten pelailee suomi-sarjaa loppukauden.
   
 13. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 14. SlabaQ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, NHL
 15. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nyt on kyllä melkoisen paksua tuubaa, kaikella kunnioituksella.
  (lienee kieli poskella kirjoitettu "ennuste")
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2019 klo 15.21