Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Ja niinhän siinä kävi, että Rämölle napsahti yhden ottelun banni. Hienoa. Kannatti varmasti.

Ei se mitään, niillä mennään ketä on!
Matias Varttinen onneksi palaa kokoonpanoon, ei varmaan tosin ihan täydessä kunnossa ole. Seiskapakkina Leevi Juselius. Lipi jatkaa tolppien välissä. Ei muuta kun sarja tasoihin!
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joku voisi sanoa, että 3-3 tasoituksen tehneen kaverin pitäisi istua jäähyllä. Huom joku vaan..
Ihan samaa ajattelin. Jos tuo kupoliin osui niin ei pitäis ton äijän olla enää koko pelissä. Aika irvokasta tuomarointia muutenkin tänään, melkein kaikki menee läpi ja välillä vihelletään jotain ihan ettei pilli ruostu. Ekassa erässä olivat vaan paikalla...
 

Robetsu93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
Jatkoerän perusteella ansaittu voitto Ketterälle. Kyllä tuosta paisto läpi kumman oli PAKKO voittaa tämä ottelu. Torstaina saadaan toivottavasti hieno päätös sarjalle toivon itse tiukkaa matsia ja harmi kun peli olis voitu pelata mieluummin vaikka perjantaina. Parempi voittakoon.
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoahan tuo on, ettei Ketterä lannistunut viime pelistä. Tästä vielä selvästi kuokkaan, niin paska maku olisi kaudesta jäänyt. Nyt ei. Tasaista oli jäällä tälläkin kertaa, ja onneksi Zedlak ei tehnyt neljättä maalia. Ilman häntä sarja saattaisi olla jo taputeltu. Ruutu järjesti oikein aimo jullikan kaatumalla just avainhetkillä, mutta onneksi tuli jatkoerät. No ne meni ohi saunan takia, mutta ratkaisumaalin ehdin nähdä. Pakkohan se on torstainakin seurata. Mason hieman "kyllästynyt ilme" hieman ihmetyttää, mikähän miestä riepoo?
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Hyvin Ketterä oli kerännyt itsensä siitä lauantaisesta ylimielisyyden tunkiosta ja teki tarvittavat. Mun mielestä Lipiäinen oli viimeistä tasoitusmaalia lukuunottamatta ihan mukiin menevä. Kyllähän niitä kiekkoja räki edelleen vaarallisesti, mutta nyt oli pakit hyvin siivoamassa. Huomenna sitten samanlaista ja Rämö mukana, Maso varmaan pitänyt puhuttelun hermokontrollin hallinnasta.

Epäilen että Hermeksen Sedlak selviää ilman rangaistusta, ei taida olla kanttia Mestiksellä hyllyttää naapurin ykköstykkiä. Paremmalta se mestaruuskin tuntuu jos Sedlak saa olla kokoonpanossa eikä mennä hänen poissaolon taakse.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Huomiset ja samalla kauden viimeisen ottelut tuomarit:
ET Mäkisalo Jonne
ET2 Vares Joona
LT1 Niemelä Petteri
LT2 Skinnarla Miro

On muuten haettava kotikatsomoon muutama KeskiKetterä avuksi, ihan vaan tasaamaan sykettä.
(ja samallahan tuossa tulee tuettua kotijoukkuetta)
 

Impiumpilampi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Nyt oli munaa matkassa!!! Tätä lisää torstaina, kävi miten kävi.
Dumareilta meni matsissa puolin ja toisin kyllä aika selkeitä jäähyjä ohitse, mutta Hermekseltä 2 aika selkeää selkäänajoa, joista olisi pitänyt ukko heittää huilaamaan välittömästi. Etenkin tuo Zedlakin hyppytaklaus oli melkoisen irvokas teko....
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Totta tuo Zedlakin homma ja pari muutakin, mutta Ahoniemen "kuolema" taas oli jotain ihan muuta, seuraavassa tilanteessa n. 3 sekuntia myöhemmin kuolleista heränneenä tekemässä maalia. Eikä ole enää edes pääsiäinen. Tosin hiuskuontalo samankaltainen, mikäli vanhoja kirjoja on uskominen.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Nyt on otettava pien nosto, tukkajumalien jumala tullut takapiiska pikku Jeren rinnalle, tästä hyvä kutina. Jospa tänään Ahoniemi-Alanen-Haaparanta sais pelin uomiinsa ja paniikin poikasta Herpa päätyyn.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Peli on vielä kesken, mutta kiitos Ketterä. Olihan vaihe rikas finaalisarja. Välillä olin jo varma, että turpaan tulee, mutta niin vaan soturit nousi. Ei olisi kyllä uskonut 2017 keväällä, kun Mestis paikka avautui, että 4v päästä on taskussa 2x Mestiksen voittoa ja 2x Suomen Cupin voitto. Kaunista Ketterä!!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy