Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 563 626
  • 5 790
Kun nyt näyttää siltä ettei keskustelua yhdestäkään try out-pelaajasta tai vahvistuksesta pystytä käymään ilman pakonomaista tarvetta postailla fantasiakokoonpanoja, niin jatkossa tähän ketjuun kaikki ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot.

Moderaattorit
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Avataanpas peli ja taiotaan tähän kokoonpano runkkarin ekaan peliin. Eli, 16.9 Nordiksen jäälle luistelee seuraava poppoo:

Rita-Eaves-Hentunen
-Hentunen ja Eaves on pakko pistää yhteen mikäli Eaves on kunnossa. Rita sopii leftinä parhaiten vasempaan laitaan kolmikosta Hentunen/Rita/Pulkkinen.
Lahti-Pirnes-Pulkkinen
-Pulkkiselle laatuketjukaverit ja loppukaudesta toiminut Pirnes-Lahti tandem palaa yhteen.
Saarinen/Gallagher-Kerälä-Vauhkonen
-nuoruuden voimalla painetaan, mutta voipi olla että laidalle tarvitaan joku maaliin osuva. Perjaatteessa kaikissa on potentiaalia ja varsinkin Vauhkoselta odotan sellaista 8-10 maalia mikäli peliaikaa vaan tulee.
Mäki-Hämäläinen-BenAmor
-täydellinen jarruketju, joka pystynee myös pisteiden tekoon. Hämäläinen ei ole puukäsi ja Mäki tekee aina niitä satunnaisia tahtohäkkejä ajaessaan kovaa maalille. Semir... no Semir hoitaa omat hommansa ;)

Väänänen-Laatikainen
Kauppinen-Kivistö
Niemi-Eronen

-kaikissa pakkipareissa sama idea eli selvästi roolitetut parit. Laatikaista tuodaan niin monesta suunnasta meille, että siirto lienee jo varma. Ei siis tarkoita, että olen tämän siirron kannalla.

Järvinen
(Strömberg)

-tämä taitaa olla se kaikista selvin osasto.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Avataanpas peli
Eipä tuohon kauheasti lisättävää ole, näin itsekin näkisin ketjut. Luultavasti kuitenkin Mäki ja BenAmor viilettävät kolmoskentässä kohtuuisoilla minuuteilla kun Kerälä, Pulkkinen ja Saarinen pelaavat 5 minuuttia neloskentässä Jortikan odottaessa näyttöjä.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Kuulun itse niihin ihmisiin, jotka jaksavat päivät pitkät raapustaa ketjukokoonpanoja peperille päivät pitkät. Joten pistetään nyt yksi vaihtoehto Jortsulle perusteluineen.

Järvinen
Strömberg
Järvinen pelaa niin paljon kuin jaksaa, jos kulkee. Strömberg tuuraa ja pitää pelituntumaa yllä muutamilla otteluilla.

Väänänen - Eronen
Väänänen pelaa perusvarmaa peliä ja ottaa Erosesta hyvän oppipojan rinnalleen. Eroselta odotan yli 20 pinnaa tältä kaudelta.

Laatikainen - Niemi
A.J noussee takaisin hyvälle tasolle, mutta jos ei nouse, niin Mälli jr. tämän paikalle. Laatikaista huhuillaan niin paljon, joten uskallaan hänet jo pistää kokoonpanoon. Tuo kiekollista peliä ja on aina antanut sellaisen varman pakin kuvan itselleni.

Kivistö - Kauppinen
Jortsun lempilapsi Kivistö jatkaa mihin viimekaudella jäi. Pelasi Kauppisen kanssa jo paljon viime kauden lopussa. Kauppinen hoosaa ylöspäin ja Kivistön rooli on varmistaa.

Mälkiä, Manelius, Ölander

Ja tietenkin Justin Dehner voi vakuuttaa niin hyvin, että ottaa paikan puolustuksesta. Kauppinen tällöin lihoiksi...

Saarinen/Gallagher - Eaves - Hentunen
Eaves passaillee ja Hentu pamauttelee maaleja. Saarisen näkisin niin mieluusti kentällä. Keklukin vissiin näkee Ossissa jotain, kun treidiä ei oo vielä kuulunut. Gallagheria ei olla vielä tositoimissa nähty, joten odotetaan vielä hetki ja dumataan vasta sitten. Jos Staple II, niin ehdottomasti ykkösen laitaan vaan.

Lahti - Pirnes - Rita
Vitja oli viime kaudella jo paljon yhdessä. Lahdessa potentiaalia paljon, kun on saanut olla terveenä nyt pitkään. Pirnes ehjänä ollessaan yksi liigan parhaista senttereistä. Ridalla alkoi kulkemaan ihan kivasti joulun jälkeen. Yli 20 maaliin mahdollisuuksia joka jannulla.

Vauhkonen - Kerälä - Te.Pulkkinen
Teemun näkisi ehkä jopa vähän ylempänä, mutta alottakoon kolmosessa ja jos peli alkaa näyttämään hyvältä, niin pikkuhiljaa vitjakateogoriassa ylöspäin. Ylivoimalla voidaan hyvin Teemua käyttää paljonkin. Vauhkonen jos on saanut kesän aikana lisää liikettä, niin tässäpä potentiaalinen kaveri. Kädet ei jäädy ja kokoa riittää suojaamaan kiekkoa. Pulkkinen-Vauhkonen pelanut varmaan joitain pelejä myös yhdessä? Kerälä on ollut tulevaisuuden nimi ja pelasi viime kauden hyvin mestiksessä. Ketju kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja potentiaalinen.

Mäki - Hämäläinen - Ben-Amor
Mäki pääsee omalle paikalleen laitaan ja toisessa laidassa viilettää tuttu mies Semir. Hämäläinen myös mieluinen sentteri, jonka kädetkään eivät ole ihan sementtiä. Sanon vain, että tämä ketju painaa lätyn toiseen päähän vaihdosta toiseen.

Vantaalle suuntaavat Kautto, Manelius, Ölander, Pitkänen, Pallassalo, Helenius etunenässä...
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Näillä kauden avaukseen: (Rita jätetty pois loukkaantumisen vuoksi)

Gallagher-Eaves-Hentunen
Lahti-Pirnes-Pulkkinen
Saarinen/Juutilainen-Kerälä-Vauhkonen (riippuen kumpi kuuluu joukkueeseen liigan startatessa)
Mäki-Hämäläinen-Ben-Amor

Väänänen-Kauppinen
Niemi-Dehner
Eronen-Kivistö

Järvinen
Strömberg

Kolmen harkkamatsin perusteella näkemys aavistuksen muuttunu... :)
 
Viimeksi muokattu:

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Rita-Eaves-Hentunen
Lahti-Pirnes-Pulkkinen/Gallagher
Saarinen-Helenius-Vauhkonen
Mäki-Hämäläinen-Ben-Amor

Gallagherin otettava kahden ensimmäisen kentän paikka, muuten turha palkata miestä oman tuotannon edelle. Saarinen oltiin ulostamassa ainakin Jortikan sanojen mukaan, saa nähdä onko Kekäläinen lopulta toista mieltä. Kerälä paikkaa tarpeen mukaan Eavesia ja Pirnestä.

Väänänen-Eronen/Dehner
Kauppinen-Laatikainen
Niemi-Kivistö

Laatikainen on ilmeisesti tulossa puolustukseen sisäpiiritietona, joten laitetaan nyt varmaksi. Dehnerin otettava paikka kahdesta ekasta parista tai muuten hänenkin on turha viedä oman kasvatin paikkaa.

Järvinen
Strömberg

Järvinen pelaa kaikki pelit, paitsi peräkkäisinä päivinä Strömberg saa hoitaa jälkimmäisen pelin.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Gallagheria ei olla vielä tositoimissa nähty, joten odotetaan vielä hetki ja dumataan vasta sitten. Jos Staple II, niin ehdottomasti ykkösen laitaan vaan.

Gallagher on itseasiassa keskushyökkääjä, joten pelannee myös Jokereissa tässä roolissa. Gallagher tuli yliopistovuosinaan tunnetuksi hyvänä aloittaja. Parhaimmillaan voittoprosentti ollut lähes 60% luokkaa NCAA-liigassa.

Omissa papereissa joukkue näyttää seuraavalta.

Hyökkääjät:
Jani Rita - Esa Pirnes – Jukka Hentunen
Teemu Pulkkinen – Blake Gallagher - Tomi Mäki
Janne Lahti – Antti Kerälä - Ossi Saarinen
Semir-Ben Amor – Ville Hämäläinen – Olavi Vauhkonen

Try-out:
Jan-Mikael Juutilainen
Ben Eaves

Mestikseen lainalle:
Tomi Pallassalo
Ilmari Pitkänen

A-junnut:
Tony Pulkkinen
Sami Tervonen
Henrik Koivisto

Puolustajat:
Jeremy Dehner – A-J Niemi
Teemu Eronen - Ossi Väänänen
Marko Kauppinen – Tommi Kivistö
Simo Mälkiä

Mestikseen lainalle:
Jere Ölander
Nico Manelius

Maalivahdit:
Mika Järvinen
Mikko Strömberg

Mestikseen lainalle:
Jani Kautto

A-junnut:
Frans Tuohimaa
 
Viimeksi muokattu:

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jos Laatikainen sainataan, tarkoittaa se mielestäni, että Dehner ei ole kyennyt vakuuttamaan eikä saa sopparia tai sitten joku sopimuspakeista ollaan ulkoistamassa (Mälkiä tai Kauppinen).

Muuten on kyllä jo liikaa pakkeja.

Väänänen - Eronen
Niemi - Laatikainen
Kivistö - Dehner
Manelius - Kauppinen
Mälkiä - Ölander
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Jos Laatikainen sainataan, tarkoittaa se mielestäni, että Dehner ei ole kyennyt vakuuttamaan eikä saa sopparia tai sitten joku sopimuspakeista ollaan ulkoistamassa (Mälkiä tai Kauppinen).

Muuten on kyllä jo liikaa pakkeja.

Pitäisin tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa realistisempana. Kauppista ja Mälkiää oltiin kauppaamassa huhujen mukaan jo aikaisemmin muualle. Dehner on sen verran vähän aikaa ollut Suomessa ettei sillä voi paljoakaan olla vaikutusta Laatikaisen hankintaan.

Laatikaisen tullessa puolustus toivottavasti näyttää seuraavalta.

Väänänen - Eronen
Laatikainen - Dehner
Kivistö - Niemi
Mälkiä

Manelius ja Ölander Vantaalle hakemaan tuntumaa. Kauppinen voidaan myydä ulkomaille.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Niin, kyllähän optimaalisin tilanne olisi se, että saataisiin kusetettua jotakin Elitserien tai KHL jengiä ostamaan Kauppinen ja myytäisiin Mälkiä Ipaan, Pelsuihin yms. ja ostettaisiin Laatikainen ja pidettäisiin Dehner.

Silloin pakkeja ei olisi liikaa ja nuoret saisivat vastuuta kokeneemman kaverin vierellä:

Väänänen - Eronen
Kivistö - Laatikainen
Niemi - Dehner
Manelius, Ölander, muut junnut

Tämä tietysti fantasiahokia...
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, kyllähän optimaalisin tilanne olisi se, että saataisiin kusetettua jotakin Elitserien tai KHL jengiä ostamaan Kauppinen ja myytäisiin Mälkiä Ipaan, Pelsuihin yms. ja ostettaisiin Laatikainen ja pidettäisiin Dehner.

Noh, noh. Eipähän myydä Mälkiää vielä minnekään Dehnerin tieltä ennenkuin Pohjois-Amerikan avun taidot on testattu ja hyväksi havaittu. Mälkiä voi olla snadi, mutta puolustaa isolla sydämellä.

Jos Dehner on yhtä hyvä kuin miltä paperilla näyttää, niin sitten homma on eri ja omille kundeille pitää tehdä rosteriin tilaa.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tuli funtsisttua vähän lisää. Hentunen,Rita ja Pulkkinen oikean laidan pelaajia, joten sijoittaisin heidät edelleen 3 eri ketjuun.

1. Lahti-Pirnes-Hentunen, pelasi 18.2.1010 kolmannen erän yhdessä Ilvestä vastaan (joo, ei oo saavutus viime kauden ilvestä vastaan) ja dominoi täysin kolmatta erää. Ritaa ja Hentusta en pistäisi samaan ketjuun, koska ovat omalla tapaa aika samanlaisia pelureita.

2. Saarinen/Gallagher-Eaves-Rita, saisiko Eaves Ridan piilevät kyvyt taas irti. Saarinen/Gallagher taitavat olla molemmat peliä tekeviä laitureita, joille myös maalinteko maistuu. Itse kyllä haluaisin nähdä Saarisen kokoonpanossa. Gallagherikin taitaa olla sentteri, mutta sille paikalle en osaa häntä vaan sijoittaa.

3. Vauhkonen-Kerälä-Te.Pulkkinen, nuoriso-osasto --> vauhtia ja vaarallisia tilanteita

4. Ben-Amor-Hämäläinen-Mäki, tää taitaa olla kaikilla selvää pässin lihaa. Jännä nähdä, näkeekö Jortsu samoin.

Pakkitilanne on mielenkiintoinen. Mielestäni, jos nykyiset sopparipelaajat pidetään, niin yhtä pelaajaa se kaipaa. Meillä on kolme hyvää lupausta puolustuksessa, Eronen,Kivistö ja Manelius. Kaksi edellä mainittua lunasti paikan viimekauden otteilla top 6:een, joten Maneliukselle jää vielä tällä kaudella statistin rooli. Sillä kolmea näin junnua ei varmaan hirveän monta kertaa yhtä aikaa kentällä nähdä. Manelius on silti heistä se lupaavin, joten peliminuutteja hänellekin on saatava kauden mittaan, eniten kuitenkin vantaalla. Ölander sitten täydet pelit vantaalla.

Väänänen,Kivistö,Eronen,Kauppinen,Niemi ja Mälkiä on tämän hetken top-6. Kun Dehner tai Laatikainen sinne tulee (molemmat ei mielestäni mahdu), niin joku top 6:sta tippuu 7.pakiksi.

Ehkä näillä mennään:

Väänänen-Eronen
Laatikainen/Dehner-Niemi
Kauppinen-Kivistö
Mälkiä
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jos nyt tuli heitettyä optimaalinen, joskaan ei kovin realistinen visio ensikauden pakeista niin heitettäkööt se samalla myös hyökkääjistä.

Hieman perinteistä hyökkäysketjun rakennuskaavaa mukaillen ketjussa siis pelintekijä, duunari ja sniper. Hämäläisen kenttä on enemmän sitten jarrukenttä, jolla on kyllä myös jotakin annettavaa myös offensiivisesti.

Vauhkonen - Eaves - Pulkkinen (Duunari - Pelintekijä - Sniper)
Saarinen - Pirnes - Hentunen (Pelintekijä - Duunari - Sniper)
Lahti - Kerälä - Rita (Duunari - Pelintekijä - Sniper)
Ben-Amour - Hämäläinen - Mäki (Jarrukenttä)

Eavesin, Pirneksen ja Kerälän kentät saa peliaikaa suht tasaisesti ja ne keillä kulkee pelaa eniten. Yv:lle sitten jokatapauksessa erikoiskentää, Hentunen viivaan yms.

Paljon tässä on muttia, Pystyykö Eaves pelaamaan? Onko Vauhkonen saanut jalkoihin liikettä ja vielä rahtusen itseluottamusta ja röyhkeyttä? Pystyykö Pulkkinen heittämään byyrejä? Pystyykö Rita heittämään byyrejä? Osoittautuuuko Gallagher kuitenkin niin hyväksi pelimieheksi, että hänelle pitää raivata tilaa rosterista?

Mutta tuollaisilla lähtisin kauteen. Pulkkisen ja Hentusen paikkoja voi sitten vaihtaa jos tarvitsee lähteä hakemaan muutosta.

Sori mahdolliset typot, muutama lasi punkkua pitää ottaa aina kun alkaa vakavasti pohtimaan ja filosofoimaan ketjuja...
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mannheim-peliin lähdetään seuraavilla kokoonpanoilla:

Gallagher - Hämäläinen - Hentunen
Lahti - Kerälä - Rita
Saarinen - Helenius - BenAmor
Vauhkonen - Juutilainen - Pallassalo

Väänänen - Kauppinen
Niemi - Dehner
Eronen - Ölander

Strömberg (Järvinen)

Uusille kavereille annetaan siis kunnon näyttöpaikat sekä ketjukaverit, odotukset lienee täten suht korkealla. Poissa ainakin seuraavat kaverit: Mälkiä, Kivistö, Manelius, Pulkkiset, Mäki ja Pitkänen.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Gallagher - Hämäläinen - Hentunen

Bremberg-Hauhtonen-Hentunen, anyone?

Mielenkiintoiset kokoonpanot ja erityisellä mielenkiinnolla seuraan Dehnerin ja Kerälän otteita. Tulevan kauden potentiaaliset yllättäjät!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Ensimmäisen harkkamatsin perusteella saattaisin lähteä näillä liikkeelle avauksessa. Saataisiin jalkeille kolme hyökkäyssuuntaan laadukasta vitjaa ja erittäin kova jarruketju. Puolustus ihan mutulla puolustava+hyökkäävä-roolituksella.

X/Gallagher* - Eaves - Hentunen
Lahti - Pirnes - Rita
Vauhkonen - Kerälä - Pulkkinen
Ben-Amor - Hämäläinen - Mäki

Väänänen - Kauppinen
Niemi - Dehner/Eronen
Kivistö - Dehner/Eronen

*Keklu voisi jo katsella sitä äxää tähän, koska Gallagher on vielä täydellinen kysymysmerkki.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Ensimmäisen harkkamatsin perusteella saattaisin lähteä näillä liikkeelle avauksessa. Saataisiin jalkeille kolme hyökkäyssuuntaan laadukasta vitjaa ja erittäin kova jarruketju. Puolustus ihan mutulla puolustava+hyökkäävä-roolituksella.

X/Gallagher* - Eaves - Hentunen
Lahti - Pirnes - Rita
Vauhkonen - Kerälä - Pulkkinen
Ben-Amor - Hämäläinen - Mäki

Väänänen - Kauppinen
Niemi - Dehner/Eronen
Kivistö - Dehner/Eronen

*Keklu voisi jo katsella sitä äxää tähän, koska Gallagher on vielä täydellinen kysymysmerkki.

Täysin samaa mieltä näiden kokoonpanojen kanssa. Näin ne olen jo itsekkin nähnyt jo hetken aikaa. Jos Gallagher ei muutaman seuraavan treenipelin jälkeen vakuuta laisinkaan, niin vaihtoon vain. Ykkösen vasempaan laitaan kuitenkin jätkää etitään.

Dehner vaikuttaa jätkältä, joka voi hyvinkin saada jonkilaisen sopparin. Mälkiä taitaa olla vielä hetken pois, joten puolustukseen tarvitaan täydennystä. Jos siellä jonkinlainen Campbell jr. on, niin kaveri voi nousta yllättävänkin hyväksi kauden aikana.

Saarinen ei vissiin vaikuttanut ensimmäisessä pelissä...noh, antaa pojan vielä näyttää osaamistansa, vaikkapa muille joukkueille...
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ensi keskiviikon otteluun HIFK:ta vastaan saadaan Mäki ja Pulkkinen takaisin sairastuvalta, joten tekisin hyökkäysketjuihin seuraavat muutokset.

Teemu Pulkkinen - Ville Hämäläinen – Jukka Hentunen
Janne Lahti – Antti Kerälä – Blake Gallagher
Semir-Ben Amor – Jan-Mikael Juutilainen - Olavi Vauhkonen
Ossi Saarinen – JP Helenius – Tomi Mäki

Perjantaina kun Ben Eaves hyppää askiin voitaisiin mennä seuraavasti.

Teemu Pulkkinen - Ben Eaves – Jukka Hentunen
Janne Lahti – Antti Kerälä – Blake Gallagher
Semir-Ben Amor – Ville Hämäläinen - Olavi Vauhkonen
Ossi Saarinen – Jan-Mikael Juutilainen – Tomi Mäki
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Jos ja kun Mäki ja Pulkkinen hyppäävät HIFK-matsissa laatikkoon, näkisin ketjut mieluusti näin

Gallagher-Hämäläinen-Hentunen

Lahti-Kerälä-Pulkkinen

Mäki-Helenius-Ben-Amor

Saarinen-Juutilainen-Vauhkonen


- Pulkkinen rightin laiturina "Ridan paikalle", Gallagher ykkösen vasempaan laitaan käsiä tuomaan (mies kuitenkin enemmän pelintekijä kuin sniper)

- Mäki ja Semir pelasivat lähes koko viime kauden yhdessä, joten laittaisin miehet taas yhteen. "Ykköskokoonpanossa" ketjuna sitten Mäki-Hämäläinen-Ben-Amor

- Saarinen tiputtaisi Pallassalon kokoonpanosta, en millään jaksa uskoa että Tomi kuitenkaan ottaisi paikkaa liigakokoonpanosta, ennemmin antaa vielä Ossille näyttöpaikkoja
 
Viimeksi muokattu:

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
- Saarinen tiputtaisi Pallassalon kokoonpanosta, en millään jaksa uskoa että Tomi kuitenkaan ottaisi paikkaa liigakokoonpanosta, ennemmin antaa vielä Ossille näyttöpaikkoja

Tomi Pallassalon ohi menee ainakin minun papereissani myös taskuraketti Henrik Koivisto. Harmi vain että armeijan takia taitaa tippua ringistä ainakin tässä vaiheessa. Kauden mittaan toivottavasti saa kuitenkin mahdollisuuden näyttää taitonsa myös liigassa.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun Gallagher ei sitten saanut sopimusta pitää odotella että se uusi vasenlaita sieltä tulee, mutta siinä välissä voisin haistella vähän kokoonpanoa.

xxx - Pirnes - Hentunen
Lahti - Eaves - Pulkkinen
Mäki / Vauhkonen - Kerälä - Rita
Mäki /Vauhkonen - Hämäläinen - Ben-Amor

Koska loukkaantumisia tulee aina niin paikkoja löytyy myös junnuille, kuten esimerkiksi nyt. Tälläisen nipun kokoaisin huomiseen peliin, jos nyt Benkku on jo pelissä mukana:

Mäki - Eaves - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Vauhkonen - Hämäläinen - Ben-Amor
Saarinen - Juutilainen - Koivisto
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös