Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ketjukoostumukset kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 28.08.2017 klo 19.20.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Muutaman SaiPa-sivun selasin taaksepäin eikä tällaista löytynyt, joten pannaan tulille spekuloitavaksi. Vaikka se kuuluisa (!?) sateentekijä puuttuukin vielä. En tiedä, mitä Tuomenoksa ja kumppanit oikein hakee, mutta muille tuntuu kavereita löytyvän, kuten Ässille tänään Ferriksen bongaama Laganière. Odottavan aika on pitkä.

  Veskariosasto lie kuitenkin kunnossa ja pakistokin sitä mukaa kuin Vaakanainen palaa kehiin. Jokunen viikko on vielä odotettava ennen kuin paras rosteri saadaan jalkeille. Toivottavasti.

  Suuri yllätys ei ole, jos ja kun FT ottaa paikan ykkösveskarina heti kauden alussa. Jussi voi pelailla päivän kunnon ja fiiliksen mukaan. Westerholm stunttaa tarvittaessa, minkä A:n peleistä ehtii.

  Tuohimaa
  Markkanen
  Westerholm

  Carson - Maalahti
  Vaakanainen - Lappalainen
  Taipalus - Savilahti
  Sneck - Kojo
  Torikka - Maarnela

  Goodwin - XX - Oksanen
  Kaksonen - Löfman - Radke/Strömberg
  Nättinen - Koho - Tanus
  Kettunen/Nikko - Koski/Virkkunen - Radke/Strömberg
  Mönkäre - Koski/Virkkunen - Salminen - Kettunen/Nikko

  5-ketjussa toivoisin peliaikaa myös Mönkäreelle vaikkapa Nikon ja Salmisen kustannuksella. Viime mainittuihin ei liity suuria odotuksia nytkään. Näytettävää on paljon.

  Jotensakin näin tekisi mieli lähteä liikkeelle, tähän astisten esitysten perusteella. Toki loukkitilanne muuttaa perussapluunaa heti, mutta jospa lokakuussa olisi pelipaikoista jo kilpailuakin. On valitettavaa, ettei joukkueella ole enempää harkkapelejä, jottei tarvitsisi niin paljoa spekuloida. Mutta minkäs teet. SaPKo-matsista ei osaa paljoa odottaa, jos kokeilut jatkuvat entiseen malliin ja jotakuinkin terveet pelaavat.

  Kapea on rosteri tällä haavaa, mutta kaipa budjetissa on varaa ostoksiin tarpeen tullen. Sormet ja varpaat ristiin, että esim. Koho ja Löfman kestävät kasassa suurimman osan kaudesta.
   
 2. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Tällä hetkellä ketjut vaikuttaisivat menevän treenien perusteella siten, että ykkönen tulisi olemaan Radke-X-Oksanen ja kakkonen Tanus-Löfman-Nättinen. Goodwin on pelannut yhdessä Kaksosen ja Strömbergin kanssa. Nelosessa sitten Mönkäre-Koski-Kettunen. Koho on nyt ollut ykkösen keskellä, mutta tulee varmastikin löytämään lopullisen paikkansa kolmosketjusta. Näin uskoisin.
   
 3. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Rotaatiolle on ainakin tuon listan mukaan varaa, ja pikaisella perehtymisellä näyttää että kilpailupelipaikoista on kovaa kolmos-ja neloskentässä. Jalka käy.

  Loukkaantumiset ovat asia erikseen ja siellä on muutama kysymysmerkki jo valmiina jos historiaa katselee. Koko runkosarjan pelaaminen läpi on heille terveenä kova juttu. Joten toimistolla varmasti pidetään faksissa virta päällä, jos jotain pikahankintoja joudutaan lennossa tekemään.

  Ikoniosasto ei tosiaan ehkä pelaa kaikkia pelejä, mutta hyvä että myös kokemusta on mukana ettei mene ihan hurlumheiksi ja hawaijiksi koko homma.

  Tämä ei ole vielä se kausi milloin kapteeni pelaa samassa kentässä kuin liigauran alussa. Vauhti riittää vielä ylemmissäkin ketjuissa.
   
 4. stuba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, St. Louis Blues
  Koponen näyttäisi puuttuvan tuosta ahalin listasta kokonaan, eli pakkipuolelle yksi lisä. Toki mies on pärjännyt harkkapeleissä hyökkääjän tontillakin ihan ok.
   
 5. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep, näin pääsi käymään. Saa nähdä, mihin rooliin asettuu vai jatkaako all round -miehenä ja hyppää laatikkoon tarvittaessa. Periaatteessa hyvä, mutta käytännössä ehkä hankalaa ja pitkästyttävää odottaa vuoroaan ja pelipaikkaa.
   
 6. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Huomenna se taas alkaa ja itsekin aion paikan päälle kaasutella. Nyt kun rosteri on täysi niin oma hahmotelma huomiseen kotiavaukseen voisi olla seuraavanlainen:

  1. Nättinen-Kunyk-Radke
  2. Oksanen-Löfman-Goodwin
  3. Tanus-Koho-Strömberg
  4. Virkkunen-Koski-Kaksonen

  1. Carson-Taipalus
  2. Maalahti-Lappalainen
  3. Kojo-Nagander
  + Sneck

  Tuohimaa
  Markkanen

  Toki jos Carson ei vielä pelaa niin sitten Lappalainen ykköspariin ja Kojo Maalahden kanssa, Sneck kolmoseen ja ylimääräisenä pakkinä häärii Koponen.
   
 7. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Näinköhän Kunyk laitetaan kylmiltään ykkösen keskelle? Alottaisi jostain alemmasta kentästä, kun on vissiin parit treenit alla..
   
 8. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse laittaisin ainakin, toki se nyt on kosmetiikkaa kumpi kulkee ykkösenä, Löfmanin kenttä vai Kunykin kenttä.

  E. Ja kaveri on kuitenkin pelannut ammattilaisena, ilmeisesti taitaa hyvän kahdensuunnan pelaamisen ja on huhujen mukaan ihan hyvät hansikkaatkin niin ei muutakun heti tulosyksikköön esittelemään temppuja. Huomenna annetaan se kuuluisa ensivaikutelma.
   
 9. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Itse lähtisin asettelemaan ketjut huomiseen peliin näin:

  1. Radke-Koho-Oksanen(pelanneet jo yhdessä)
  2. Tanus-Kunyk-Nättinen
  3. Kaksonen-Löfman-Goodwin
  4. Virkkunen-Koski-Kettunen

  Pakkiparit

  1. Carson-Taipalus
  2. Kojo-Lappalainen
  3. Sneck-Maalahti
  7. PSN

  Maalissa Markkanen

  edit. unohdin Strömbergin. No jos sit vaikka Kettusen paikalle.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2017 klo 22.07
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Voiko siis olla totta, että kukaan palstalainen ei oo käyny päivää ennen sarja-avausta vahtaamassa joukkueen treenejä ja etenkin ketjukoostumuksia?
   
 11. Spin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Boston Bruins, Minnesota Wild
  Elmeri ei kyllä kuulu neloseen. Kuitenkin ollut harjoituskauden SaiPan parhaimpia hyökkääjiä ja uskon että saa Lehterältä vastuuta. Itse lähtisin lähtisin huomenna tälläisellä:

  Radke - Koho - Oksanen
  Goodwin - Kunyk - Kaksonen
  Nättinen - Löfman - Tanus
  Kettunen - Koski - Strömberg
   
 12. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Perkele kun on pitänyt olla töissä...
   
 13. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Elmeri kuuluu nimenomaan neloseen. Harjoituskausi on harjoituskausi. Saanut edelliskausilla useamman mahdollisuuden ja on sen jättänyt käyttämättä ja tehnyt itsestään loistavan bottom-6 pelaajan, joka kykenee myös pisteiden tekoon kunhan se ei liikaa ole siellä kapeilla hartijoilla.
   
 14. Kipi Jäsen

  Kyllähän huomenna meidän ykkönen on aika saletisti Radke-Kunyk-Oksanen.

  Nättinen-Löfman-Tanus on toinen aika varma trio.

  Kolosta johtaa Koho, laidoillaan Goodwin ja Kaksonen.

  Ströbä neloseen Kosken ja Kettusen kanssa. En usko minäkään että Lehterä heittää Kaksosen neloseen, ollut tosi hyvä harkkamatseissa.
   
 15. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Radke-Koho-Oksanen
  Taipalus-Savilahti

  Tanus-Kunyk-Strömberg
  Maalahti-Sneck

  Nättinen-Löfman-Kaksonen
  Lappalainen-Kojo

  Goodwin-Koski-Kettunen
  Torikka

  Markkanen
  Tuohimaa

  Vaihtaisin ehdottomasti Strömbergin ja Goodwinin paikkoja. Mutta katsotaan...
   
 16. Abdel Jäsen

  Oliko Vaakanaisella jotain vammaa?
   
 17. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos Kunykin pelilupa ei tule ajoissa niin siirtyyköhän Goodwin sitten keskelle kakkosketjuun? Eikös Goodwin pysty pelaamaan myös keskellä? Nouseekohan Mönkäre sitten kokoonpanoon jos Kunyk ei pelaa?
  Hemmetin byrokratia...
   
 18. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo pari viikkoa on Vaakanainen vielä sivussa. Loukkaantui nuorten maajoukkueottelussa elokuussa.
   
 19. Abdel Jäsen

  Lainaus:
  Oolrait, kiitos nopeasta vastauksesta!
   
 20. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Eli varmuudella ykköspakkipari molemmat sivussa, top6 hyökkääjäkandidaatti Nikko sivussa ja mahdollisesti ykkössentteri Kunyk sivussa.

  Siitä se taas lähtee, pieneltä takamatkalta.

  Goodwin pelasi nimenomaan sentterinä yliopistossa minun käsittääkseni, ja ihmettelin harjoituspeleissä miksi muutaman pelin jälkeen paikka löytyi laidalta. Siitäkin huolimatta että normaalisti laidassa pelaavia peluutettiin sentterinä. Bauerissa ensimmäisessä pelissä hurja aloitusprosentti, jälkimmäisessä "koskirantamainen".
   
 21. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onpas paskat ketjukoostumukset SaiPalla.

  E. Ja jos Kunykin pelilupa-asiat on kustu niin lippu takkaan ja odottelemaan huomista valjukierrosta.
   
 22. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pojat, me ollaan hävitty tää peli...
   
 23. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Viime kausi meni laidalla.
   
 24. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Siinä on aina riski kun jättää nuo vahvistuksen hankkimiset syyskuulle. Tällä kertaa ei tullut pelilupa ajoissa, mutta tuskin Kunyk montaa matsia joutuu sen takia odottamaan. Vituttaa toki tuollainen etumatkan antaminen (tämä sillä oletuksella, että Kunyk on parempi kuin esim. Mönkäre joka saanee mahdollisuuden tuurata). Muutenhan nuo kokoonpanot ovat vähän pakon sanelemia, ei tuolla hirveästi reserviä ole. Ja toisaalta aika näyttää miten ketjut löytyvät.
   
 25. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa