Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 524 283
  • 20 124

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei siellä ole kuin 4 ulkkaripakkia. Viro on suomalainen, vaikka onkin Viro.

Sori, Viron toki tiesinkin suomalaiseksi mutta katsoin jotain ketjuhahmotelmaa ja olin näkevinäni 5 ulkkaripakkia. Minun mokani

edit: se oli tuo Rafkin joka hämäsi minua, pidin automaattisesti ulkomaalaisvahvistuksena, aivan tuntematon nimi minulle ennestään
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Heh.. Käykääpä kurkkaamassa alle. Ilmoittakaa sitten.
Menee täysin OT:ksi, mutta on ihan pakko. Vaikka kuinka kurkkisit lehmän alle, niin mu***ua et sieltä löydä. Se on sula mahdottomuus, ellei kyseessä ole sukupuolenvaihdosleikkauksen läpikäynyt lehmä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
SHL kutsuu kyllä näillä näytöillä enemmän.

Jos nyt yritettäisiin muutama kausi liigassa kunnialla.

Vai joku kiire tekemään meidät naurunalaiseksi muuallakin juuropassa?

Toivottavasti olisi kiekollinen sentteri pelaaja joka ilmoitetaan.

Ja taitaa olla tämä muukalaislegioona vähän pakonsanelema juttu. Ei olla ihan ykkös valinta ihan jokaisen kotimaisen pelaajan listalla.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terry Broadhurst
Jos nyt yritettäisiin muutama kausi liigassa kunnialla.

Ei. Nyt lähdetään SHL:n, koska joku huumorinimierkki jatkiksen keskustelupalstalla vitsaili siitä.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ikävää että nämä Bibicin veljekset eivät pelaa Serbian maajoukkueessa. Olisivat aika tiukkoja vahvistuksia MM-kisojen alasarjoihin. Jos Ivarssonille on tärkeää kertoa, ettei Liigassa saa olla liikaa munaa, niin nyt se pitää kertoa kahta nopeammin ja kovemmin. Mielenkiintoista nähdä miten paljon Serbistä on hyötyä, jos/kun junnuja suojeleva läpsyttelylinja säilyy tälläkin kaudella.

Eiköhän seuraavaksi tule kiekollinen puolustaja. Rightin pakkeja taitaa olla vasta Rafkin, joka ei välttämättä mahdu edes kokoonpanoon kun kaikki ovat terveitä. Sentteriä ei ole järkeä hankkia ennen kuin Koivun tilanne selkeytyy. Jenkkien tilanne on muutenkin aika sekasortoinen tällä hetkellä, joten kärkisentterin voi löytää AHLstäkin jos Koivu jatkaa vielä kauden rapakon takana. Farmipelaajat haluavat varmaan ennemmin pelata edes jossain, kuin istua kotona johonkin tammikuuhun asti jos pelejä ei saada Amerikassa käyntiin. Tämä koskee varsinkin euroopalaisia pelureita. Honka osuisi tähän muottiin ainakin paremmin kuin tähän asti tulleet kaverit.

Tähän peilaten olen aika yllättynyt ettei farmista ole vielä hankittu yhtään pelaajaa. Se olisi käynyt järkeen myös Uraman puheiden kanssa, joiden mukaan miehiä ei voida vielä julkaista. Oikeastaan kukaan tähän asti tulleista ei ole sen kaliiberin kaveri, että heitä pitäisi jotenkin pantata. Ortega on toki tunnettu pelaaja mutta silti. Rahaakin luulisi olevan vielä pariin vähän nimekkäämpään/kalliimpaan kärkipelaajaan.

Rosteri näyttää nyt kuitenkin ihan positiiviselta! Laituriosastolla on mukavasti kilpailua ja vaikka kaikki eivät tietenkään onnistu, niin en kyllä usko myöskään mitenkään että kaikki kysymysmerkit epäonnistuisivat! Jos alaketjujen hyökkääjät ovat Iskhakov, Kestner, Jasu, Wirtanen, Ibragimov ja Kuru/Haapanen, niin onhan tuo aika paljon mielenkiintoisempi nippu kuin sarjan 7-8 heikointa, jotka ovat niitä todellisia HMV-ryhmiä!!

edit. jos sieltä olisi tulossa hyökkääjä, niin joku maalinedessä viihtyvä panssarivaunu-laituri olisi tietysti periaatteessa tilauksessa. Laitureita alkaa kuitenkin olla rosterissa niin suuri määrä, etten oikein tiedä miten tuo käytännössä toimisi. Kestnerin hankinta vesitti mielestäni sen, että Budish olisi voitu korvata yksi yhteen hieman paremmalla AHL-voimamiehellä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin on suomalainen (on kuitenkin kuin näin toteaa). Joku Janne Keränen olisi aika iso yllätys.

Varmaankin joku 19-25 -vuotias venäläinen? Vähän vastapainoa lisää ruotsalaisille? Mieluusti se sentteri.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Honka ei ole NHL floppina juuri kiinnostanut, niin onko kaveri nopea vai ei? Mun omasta mielestäni joukkueen pakisto on jo valmis. Antaisin kunnolla tilaa Virolle ja Rafkinille, jos ne kerran on niin isoja tulevaisuuden nimiä.

Toisaalta hyökkäykseen on jo tullut paljon nopeutta, hankitaanko vielä lisää? No, ei se mitään haittaakaan. Sentteristö on aika ohut. Koivun tuloon en usko, vaikka aika hauskaa kaverilla tuntuu Suomessa nyt olevankin. ;)
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin on suomalainen (on kuitenkin kuin näin toteaa). Joku Janne Keränen olisi aika iso yllätys.

Varmaankin joku 19-25 -vuotias venäläinen? Vähän vastapainoa lisää ruotsalaisille? Mieluusti se sentteri.
Oliko työnjako niin, että Kallio hoitaa ulkomaiden pelaajakoordinoinnin ja Suoraniemi kotimaan (?). Eli kun Kallio edelleen kommentoi, voidaan kaiketi olla melko varmoja, että edelleen ulkomailta tuulee. (edit: toki voihan ulkomailta tulla myös kotimaista ja toisin päin).

Nopeajalkaisuus viitannee useasti laituriin. Laitureita alkaa olemaan melko paljon, joten edes hybridi olisi toivottava. Kilpailutilanne on kyllä joukkueessa melkoinen ja sementoituja paikkoja melko vähän. Liigaringin junnut mukaan lukien, hyökkääjiä on kohta 7 ketjua ja pakkeja 5 paria.
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Niin kyllä kai kaikille on selvää että joukkueen materiaali on muuten laaja eli valmis, pl. keskikaista. On iso sääli ja harmin paikka jos hyvin edennyt joukkueen rakentaminen jää noin typerällä tavalla vajaaksi. No, en manaa vielä tämän enempää.

Eli laadukas sentteri ainoa toiveissa oleva. Kotimainen olisi kiva yllätys, vaan ketäs heitä nyt vapaana enää on? Ei tule muita mieleen kuin Konna, joka hänkin on vahvasti huhuttu Ipandeerukseen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Suosikkijoukkue
TPS
Keskikaistaa ei ole vahvistettu, kaikkea muuta on. Samaan aikaan Koivu kertoo rapakon takaa, kuinka pitää hauskaa ja nauttii. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kevään aikana Turussa ollessaan Koivu teki päätöksen palata Tepsiin ensi kaudeksi. Nyt nauttii viimeisistä hetkistään änärissä ja ottaa kaiken ilon irti. Samalla Kallio uskaltaa hankkia ulkomaisia pelureita maailmalta kun tietää, että kuri ja järjestys tulee ensi kaudella säilymään kopissa.

:)
 
Eli laadukas sentteri ainoa toiveissa oleva. Kotimainen olisi kiva yllätys, vaan ketäs heitä nyt vapaana enää on? Ei tule muita mieleen kuin Konna, joka hänkin on vahvasti huhuttu Ipandeerukseen.

Kyllähän nuo kotimaiset vapaana olevat sentterit ovat sitä pappa-osastoa, joten eivät oikein sovi nykylinjaan. Filppula, Hytönen, Kontiola, Ramstedt, Niemi jne. Jos Suomessa viime kaudella pelanneita ulkomaalaisia katsoo, niin Chris DeSousa olisi yksi ja Vadim Pereskokov toinen ja Tylor Spink kolmas. Näistäkin kaksi ensin mainittua enemmän laitureita kuin senttereitä. Sama koskee kotimaisista Jussi Jokista. Hieman nuoremmista Järviset Matti ja Jan-Mikael sekä Matias Myttynen ja Michael Keränen voidaan kai mainita.

Silti kukaan em. nimistä tuskin on a) TPS:n saavutettavissa tai b) TPS:n hankintaprofiilissa
 
Viimeksi muokattu:

Dwightschrute

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCTPS
Kyllähän nuo kotimaiset vapaana olevat sentterit ovat sitä pappa-osastoa, joten eivät oikein sovi nykylinjaan. Filppula, Hytönen, Kontiola, Ramstedt, Niemi jne. Jos Suomessa viime kaudella pelanneita ulkomaalaisia katsoo, niin Chris DeSousa olisi yksi ja Vadim Pereskokov toinen ja Tylor Spink kolmas. Näistäkin kaksi ensin mainittua enemmän laitureita kuin senttereitä. Sama koskee kotimaisista Jussi Jokista. Hieman nuoremmista Matti Järvinen ja Matias Myttynen voidaan kai mainita.

Siis kukaan em. nimistä tuskin on a) TPS:n saavutettavissa tai b) TPS:n hankintaprofiilissa

Antti Suomela olisi yksi. Mutta en kyllä usko siihen hetkeäkään.
 
Antti Suomela olisi yksi. Mutta en kyllä usko siihen hetkeäkään.

Joo totta, Suomela on toki myös ilman sopimusta ensi kaudeksi, mutta jätin NHL:ssä tällä kaudella pelanneet ihan suosiolla pois. Mikael Granlund, Mikko Koivu, Erik Haula, Miikka Salomäki, Aleksi Saarela ja Henrik Borgström ovat muut tuon kategorian nimet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös