Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 613 450
  • 20 671

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lisäksi olisi hyvä varmistua oikeasti intresseistä eli sykkiikö sydän uudelle seuralle, joka sattuu olemaan ns. paikallisvastustaja vai onko tulossa hakemaan mukavat rahat pois parilla pleijaripelillä. Jos ei sellaista tervettä vimmaa ole, niin sitten vain sinne Zagrebin aurinkoon Tikkasen Hapan ja Koskirannan kanssa. Niitä laturetkeilijöitä on nähty aivan riittävästi kevään kovissa peleissä, juuri silloin kun pitäisi laittaa kaikki likoon ja syödä sitä kiekkoa.

Nimenomaan näin. Luotan kyllä Antsaan tämän suhteen. Jos Kärki ei halua tulla meille ja/tai menee mieluummin ulkomaille, niin menköön. Ei tänne kaivata puolivaloilla himmailevia pelaajia, vaan kaikkensa likoon laittavia vahvistuksia. Jos Kärki tänne tulee, niin haluan uskoa hänen myös olevan motivoitunut pelaamaan meidän logolle.
 

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä uskon että sieltä vielä joku tulee.. Kärki (Jos on motivoitunut pelaamaan meidän logolle) tai Strömwall. Jotenkin myös voisi tulla omaa päätä suojeleva puolustaja.
Tämä on siis mutuilua :)
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Nyt alkavat olla käsillä ne päivät, jolloin tyhjennysmyynnit käyvät kuumimmillaan ja TPS:ssäkin on päätettävä, mikä on tämän kauden urheilullinen tavoite. Jos joukkuetta ei nykyisestä enää vahvisteta, niin menestyshaaveet kevään play offien suhteen saa hyvin suurella todennäköisyydellä heittää romukoppaan. Kärpät, Tappara ja viime päivinä vahvistunut HIFK ovat TPS:lle liian vaikeita vastustajia paras seitsemästä sarjoissa. Nykyjoukkueen maalintekotaito lepää liiaksi muutaman huippupelaajan yksilötaidon varassa ja kun vastustaja osaa "ottaa" heidät oikealla tavalla pois pelistä, niin TPS:n eväät on syöty. Duunariosastolta kun ei löydy minkäänlaista maalintekotaitoa. Tässä on TPS:n tämän kauden joukkueen akilleen kantapää muutaman muun seikan ohella.

Jarno Kärjen hankkiminen tai hankkimatta jättäminen ei tähän ongelmaan ole riittävä lääke, joten ehkäpä järkevämpää olisikin jättää nuokin rahat jemmaan ja pyrkiä sen sijaan rakentamaan ensi kaudeksi kokonaan uudenlainen TPS-joukkue, jonka pelinopeus, pelikirja ja joukkueen pelaajien roolitus sekä valmennuksen tieto/taito loisivat aidosti edellytyksiä saavuttaa urheilullista menestystä Liigassa ja kansainvälisissä otteluissa. Jotain uutta TPS nimittäin tarvitsisi, jotta yleisön kiinnostus Turussa heräisi ja katsomot täyttyisivät "kuten ennen wanhaan". Nykyisin TPS ei valitettavasti kiinnosta kuin hard core kannattajia. Peliesitykset ovat luvalla sanoen liian usein virkamieskiekkoa parhaasta päästä vailla minkäänlaista tunnetta.
Katsomoon asti välittyy erittäin hyvin pelaajien tunnetila. Jos pelaajia ei homma kiinnosta, niin miksi sen pitäisi kiinnostaa maksavia katsojiakaan. Eihän kukaan mene teatteriinkaan katsomaan esitystä, jossa näyttelijät eivät osaa vuorosanojaan eikä ohjaaja saa heihin minkäänlaista tolkkua.

Kuten joku kommentoija kirjoittikin, TPS tarvitsisi "uutta raikkautta". Siksi oma ehdotus onkin, että "näillä mennään" tämä kausi ja satsataan liikenevät rahat siihen, että ensi kaudella näkisimme urheilulliseen menestykseen pystyvän "uudenlaisen TPS-joukkueen", jossa muutokset olisivat olleet niin suuria, että markkinointikin voisi myydä "Uutta Alkua" perustellusti. Nykymenoon pitäisi saada jotain muutosta, koska liian usein katsojalle ottelutapahtumasta jää suuhun p:n maku ja näinhän sen ei pitäisi mennä, jos halutaan katsomoihin väkeä ja eloa halliin.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Toivottavasti näillä ei todellakaan mennä. Olisi suurta typeryyttä ja vastustajan tahallista auttamista, jos runkosarjan kakkonen luovuttaa ja keskittyy ensi kauteen. Toivottavasti saadaa isoja kaloja, eikä jäädä ihmettelemään.
Tuskinpa ensi kaudella turkulaiset löytävät katsomoon sen paremmin, kun uusi ja raikas tepsi tulee jäälle, jos vahvistamaton joukkue on tippunut ennen finaaleja. Todennäköisesti tepsi on silloin vain taas menettänyt muutaman katsojan lisää.

Kärki käy aivan hyvin kunhan on valmis pelaamaan tepsin paidalle.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kuten joku kommentoija kirjoittikin, TPS tarvitsisi "uutta raikkautta". Siksi oma ehdotus onkin, että "näillä mennään" tämä kausi ja satsataan liikenevät rahat siihen, että ensi kaudella näkisimme urheilulliseen menestykseen pystyvän "uudenlaisen TPS-joukkueen", jossa muutokset olisivat olleet niin suuria, että markkinointikin voisi myydä "Uutta Alkua" perustellusti. Nykymenoon pitäisi saada jotain muutosta, koska liian usein katsojalle ottelutapahtumasta jää suuhun p:n maku ja näinhän sen ei pitäisi mennä, jos halutaan katsomoihin väkeä ja eloa halliin.

Toisena runkkarissa ja kasassa ihan kilpailukykyinen joukkue, eli: Vedetää vituiks ja ens kaudella uudestaa!

Helvetin hyvä idea! Pitäisikö pistää tyhjennysmyynti Turussakin käyntiin, niin saadaan ensi kaudella ihan vitusti väkeä katsomoihin ja eloa halliin!
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei kai se luovuttamista tarkoita jos ketään ei enää hankita? Onhan tuohon rosteriin nyt jo käytetty ihan kohtalainen summa rahaa. Eikä joukkuetta loputtomiin voi vahvistaa. Muutenkin vähän vierastan näitä "siirtorajan" hankintoja. Onko näillä oikeasti joskus ollut käänteentekevä merkitys? No, ehkä 2010.

Bottom-osaston maalinteko-ongelmat huolettavat minuakin mutta ne ovat mielestäni korjattavissa ihan ketjumuutoksilla. Saapa nähdä kuinka kauan Kalle ja kumppanit hakkaavat päätä seinään esim. Tuon kolmoskentän kanssa. Ehkä Kuru jakaa treeneissä sellaisia rystylättyjä joista Nurmi paukuttaa onetimereita yläpeltiin että on vain ajankysymys koska nuo siirtyvät peleihin. Tai sitten ei.

Toiveissa jotain tälläistä.

Kakko-Filppula-Pajuniemi/Budish
Palmu-Palve-Nurmi
Nieminen-Bjorkstrand-Budish-Pajuniemi
Väyrynen-Virtanen-Kuru
 

Lazy bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt alkavat olla käsillä ne päivät, jolloin tyhjennysmyynnit käyvät kuumimmillaan
Ässien osalta ne päivät on kuumimmillaan. Muilta joukkueilta ei taida vielä hetkeen näkyä tyhjennyksiä. Jos näkyy ollenkaan.

Sairastuvan ollessa tyhjä, ei tuo hyökkäys tarvitse ainoatakaan vahvistusta. Mutta se tuskin on koko kevättä ihan tyhjä..........
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Nyt kun Gormley ulkoistettu niin olisi aika kutsu Fraserin Markku takaisin vastaavanlaista oman pään luuttaa ei löydy mistään. Markku veti yksin koko vastustajan hyökkäyskolmikon tps:n maalilta ja oikeasti oli vain makuupaikkoja tarjolla.
Todella viihdyttävö ja mielenkiintoinen pelaaja.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Markku olisi kyllä hyvin mahdollinen kulttipelaaja vielä pitkäksi aikaa. Vieläkin muistuu viime kaudelta mieleen, kun Tukonen lensi kuin leppäkeihäs Tepsin maalin edestä Fraserin pitäessä vahtia. Voisi myös Tirrosen hermot mennä vähän harvemmin, kun ei maalille enää ihan ilmaiseksi tullakkaan häiritsemään maalivahdin työskentelyä.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei millään jaksaisi uskoa että tämä jää tähän. Pakistossa oli jo ennen tätä toivomisen varaa ja nyt vielä enemmän.

Sisääntulevaa liikennettä odotellessa.

Jos kauden tavoitteet on pytyssä asti, niin noin kapealla pakistolla ei voida kautta vetää läpi.

Edit. Korjataan sen verran että kapea on väärä sana, ankea ehkä ennemmin. Enemmänkin suoritustasossa on toivomista kuin lukumäärässä. Lukka, Gromley, Eronen ja Heikkinen vetävät kaikki friendzonella vaikka pitäs olla menossa muna pystyssä kohti rakkauden tekoja.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Markku olisi kyllä hyvin mahdollinen kulttipelaaja vielä pitkäksi aikaa.

Helposti. Yritän pysyä kärryillä nykyjääkiekosta ja kai siinä vähintään totuuden siemen on, että tuollaisten oman pään spesiaaliluutien aika alkaa ainakin kotoliigassamme olemaan ohi. Kuitenkin muutosvastarintaisena jääränä ja urheiluromantikkona toivottaisin edelleen koska tahansa Markun takaisin Tepsiin jakamaan makuupaikkoja oman maalin eteen. Vaan onhan se totta, että kiekolliset avunsa olivat ja mitä todennäköisimmin ovat edelleen pahasti vajaavaiset, en kiistä. Oli silti tekemisellään ainakin minun silmiini erittäin viihdyttävä ja tarpeellinenkin pelaaja. Käsitän kyllä, että Fraserin tarjoamat erikoisavut puristuvat kotokiekossamme koko ajan kapeampaan marginaaliin, mutta kiekkoromantikko minussa kaipaa joukkueeseen hänen kaltaistaan ukkoa, mieluiten juuri häntä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Fraser on pelaajatyyppinä liigaan juurikin sen 7-9 vuotta myöhässä. Kun vielä Kip Brennanit, Trevor Gilliesit, Sami Heleniukset ja Ryan Vandenbusschest riehuivat liigassa, niin Markku olisi mennyt joukon jatkona hyvin relevattina tapauksena. Nyt, kun hokkari liikkuu liigassakin keskimääräistä napakammin, niin ainakin pleijareissa Fraserin liuku oli valitettavan vähemmän kepeä siinä pelivauhdissa. Jos mäkin ajattelisin oikein idealistisesti, niin Mara olisi se kuuluisa 7. pakki, joka laitettaisiin jäälle, kun peli on ratkaistu pitämään ns. järjestys mökissä maalin edessä, mutta turhan kallis hankinta Fraser olisi pelkästään tuollaiseen. Kyllä kiekolla pitäisi pystyä tekemään muutakin kuin vain lyömään sitä rumpuun osoitteetta.

Fraser pelasi mun mielestä jopa passiivisemmin kuin NHL:ssä viime kaudella eikä juuri noussut hyökkäyspään siniviivaa ylemmäs. Oliko syynä juurikin iso kaukalo?
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisiko Fraserin kaltainen pelaaja sitten ratkaisu pakiston ongelmiin? Eli avauspelaamiseen. Etenkin paineen alla pelaamiseen? Forsström vielä menee mutta että vielä toinenkin kädetön puujalkapakki? Ei kiitos. Fraser on hieno pelaaja ja pidän kyllä itsekin hänestä mutta en nää että hän olisi jonkin sortin vahvistus.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
- - - ainakin pleijareissa Fraserin liuku oli valitettavan vähemmän kepeä siinä pelivauhdissa.
Pitää muistaa, että Henrik Tallinderin loukkaantumisen johdosta Mark Fraser joutui pleijareissa liian suureen rooliin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pitää muistaa, että Henrik Tallinderin loukkaantumisen johdosta Mark Fraser joutui pleijareissa liian suureen rooliin.

Totta, tuon kokoluokan kivitalolla kuorma alkoi näkyä toivottoman isona. Päälle vielä ehkä juuri pykälää kiekollisempi rooli, niin liika oli liikaa. Kyllähän tuonne yksi pakki tarvitaan tosiaan, mutta ylempänä nimim. mikkelsonilta hyvä huomautus, että onko Fraserin kovistelu juuri sitä mitä nyt tarvitaan? Mä hakisin ennemmin hakusanoilla Kris Russell, Alec Martinez ja sen korkeakoulun kiekko-oppeja saaneita työmiehiä.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Fraser oli kyllä viihdyttävä pelaaja ja isäntä maalin edessä, mutta en sitten tiedä, sopiiko kunnolla Kaskisen peluuttamaan (ja nykykiekossa muutenkin yleiseen) kiekon hallintaan perustuvaan pelaamiseen. Pelkkä alueelta pois roiskiminen ei riitä, vaan kiekolla pitäisi osata syöttelemällä päästä omista pois ja hyökkäysalueelle. Tässä Fraser ei ole vahvimmillaan, joten jättäisin hankkimatta (jos edes olisi saatavilla).

Gormleyn lähtö ei harmita, sillä kaverista jäi varsin vaisu kuva. Välillä ihan vahvoja otteita, mutta vastineeksi joitain aivan kardinaalivirheitä. Ei ollut sitä tasoa, jolla ulkkarivahvistuksen tulisi olla. Eiköhän tuonne pakistoon vielä uusi kaveri ennen siirtorajan umpeutumista hommata.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Eikun vain legendaarinen eliteprospects auki ympäri EU:ta VHS Amerikkaa ja free agents, sen verran voin Niittyä pakkiasioissa konsultoida. Näitä löysin:

-Kyle Klubertanz. Vanha tuttu yleispakki Suikkasen ajoilta. Marinoitunut kiekolliseksi pakiksi tuon jälkeen ja oli hyvä Av:lla muistaakseni. Ketjukin on jo valmiina jatkoajassa, eikun tervetuloa.

-Matt Tomassoni. Kolmekymppinen 178/80 mitat omaava hyvin kiekollinen pakki, viimeksi pelannut Suikkasen Bolzanossa.

-Simon Despres. Kolmekymppinen kanukki, mittaa 193 senttiä ja painokkaan ei neuvolassa mitata. Maltilliset tehot, mutta vaikuttaa rutinoituneelta soturilta.

-Andre Benoit. Tässä mielenkiintoinen nimi rapakon takaa. 32 vuotta ja kaudella 07-08 yli 30 pinnaa Tapparassa. Pelannut Nahilassa, mutta vanha manterekin tuttu Tapparan lisäksi Spartak Moskovasta ja Södertäljestä.

-Mark Fayne. 191 senttiä ja vajaa sata kiloa elopainoa. Yllättäen pari viime kautta AHL:ää tahkonnut pakki vailla työpaikkaa. Ikää 31 vuotta 389 matsia NHL:ää. Ei menetetty tapaus.

-Nostetaan vielä tällainen nimi kuin Gabe Guentzel. Kyllä, Jaken isoveli. Viime kausi DEL:iä Augusburgissa 57 pelissä 21 pinnaa. 30 ikävuotta ja neuvolakorttiin lyödään 183 ja 88 kiloa strategista mittaa.

-Ja sitten näyttää liigasta olevan muuten sellainen kuin Topi Jaakola myös eliteprospectsin mukaan vapaana.

Olisihan siellä Pavel Skrbekia ja vastaavaa nelikymppistä ikimäntyä, mutta jos ei Fraser kelpaa, niin näitä tuskin kannattaa vitsilläkään mainita...
 
Viimeksi muokattu:

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Turha uusia pelaajia hommata niin kauan kuin Kaskinen valmentaa, Björkstrandin voi lähettää takaisin Tanskaan.
i
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Santeri Virtanen jatkaa SaiPassa. Olisi ollut hyvä kiinnitys meillekin, on kuitenkin monipuolinen, työteliäs ja liikkuva pelaaja. Äkkiä olisi nytkin samoin tein kakkosketjussa meilläkin.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Ymmärsinkö tuon oikein: Holm tulee Turkuun jos AIK ei nouse? Eli siirto näin ollen vasta kauden päätteeksi.

Juurikin näin - eli missään ei ole sanottu, että olisi tulossa tällä kaudella. Mikäli AIK ei nouse SHL:ään, tullee Turkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös