Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 278 591
  • 66 554

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Mulla on vielä kaksi tytärtä joka päivälle ja tunnille, kai nekin lasketaan? Plus sitten tavalliset naissuhteet päälle. Ja kimppakivasta pitää saada useampi ruksi kirjanpitoon per päivä tai tunti, jos naisten lukumäärä on yhtä suurempi. Mietin vaan, että jos porukkavedossa on mukana myös useita miehiä, niin voiko miehet silloin vaan ignoroida, vai merkitäänkö kukin mies taulukkoon esimerkiksi lukuarvolla -1? Tämä on ihan keskeinen master data -kysymys.
Tässä taulukoinnissa tyttäret voi laskea mukaan jos meininki on kuin kirjasta ja elokuvasta Syvä joki. En siis lainkaan eli vähääkään usko, että tässä sinun tapauksessasi heitä lasketaan mukaan. Mutta täytyyhän teoriapohja taulukoinnista tietää.

Ja sitten jos on kimppakivaa, jossa könsikkäitäkin on mukana, niin heille voi antaa lukuarvoja sen mukaan mikä on oma mieltymys. Esimerkiksi vaikka -1 per mies. Tai jos ei ihan niin paljoa haittaa, niin vaikkapa -0,5. Toisaalta jos kokemus on miellyttävä, niin voihan miehistä antaa taulukkoon esim. +2 tai +100. Tai miksei vaikka +10000, jolloin yksi mieskokemus vuodessa toisi enemmän plussia kuin ympäri vuoden naisen kanssa oleskelu. Siinä kohtaa voi tehdä eksakteja laskennallisia havaintoja omista mieltymyksistään.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Saatiin tuo mustikkapiirakkakin leivottua. Joku vaan ehti käydä siipasemassa siitä palan ennen kuin kerkisin kuvan ottaa. Hyvää oli... Aamupäivällä käytiin siellä mustikassa. Likat innostui leikkimään mustikkasotaa... otetaan kourallinen mustikoita ja heitetään sillä toista. Ensimmäinen hyökkäys on tietenkin paras kun vastustaja ei arvaa että hyökätään. Tylsänä ja jalat maassa ihmisenä yritin vähän hillitä tuollaista pelleilyä mutta minulle todettiin että älä nipota ja viskaa mustikka. No kyllähän minäkin joitain mustikoita viskoin. Yhteistuumin saatiin muutama litra kerättyä... Mitä nyt mustikoiden heittelyltä ehdittiin. Kyllähän niistä kerätyistä mustikoista riitti sitten hyvin piirakkaan.
 

Liitteet

  • piirakka.jpg
    piirakka.jpg
    920,9 KB · kertaa luettu: 110

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Voi juku, muutama tunti ja alkaa NHL pleijarit! Jossain kohtaa tuntui ettei tää päivä koita koskaan.
 

444

Jäsen
Repun peseminen aiheuttaa pään vaivaa. Yksi sininen reppu ollut nyt käyttämättä pidemmän aikaa koska on ollut likainen. Rauman reissulle ajattelin sen ottaa mukaan mutta sitä ennen se pitäisi saada puhtaaksi. Löytyykö täältä hyviä vinkkejä repun pesuun? On repussa noita pesumerkintöjäkin ja kaikkien merkkien päällä on viiva eli kielletään tekemästä aika paljon asioita repulle. Mutta kai tuon nyt jotenkin voi puhdistaa?
Sappisaippua. Joko palana tai suihkeena. Anna vaikuttaa ja pese pois kädenlämpöisellä vedellä. Toista tarvittaessa. Hellävarainen mutta tehokas pesuaine. Ei haalista värejä. Jos tahrat ovat oikein imeytyneet kudoksiin, niin eivät välttämättä lähde millään aineella pois kokonaan ilman, että vie värin mukanaan.
 

redpecka

Jäsen
Saatiin tuo mustikkapiirakkakin leivottua.
Nätti kuva piirakastasi. Ja ei turhaa huomionhakua sen yhden aikoinaan Granlundia jallittaneen missin tapaan - että biitti olisi leikattu jostain keskeltä - vaan tässä on mielestäni lähdetty oikeaoppisesti hyvällä pelikirjalla toteuttamaan omaa peliä kivasti omalta puolustusalueelta käsin. Omenapiirakoista jos tulee vielä kuvia niin tulen ihan hulluksi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Hassua tää, et ennen yleisurhelukisojen alkua telkkarissa, käydään läpi urheilijoiden sometilejä.
Vai onko se hassua?
 

redpecka

Jäsen
Ei...Suomalaista musiikkia. Viimenen vihje tossa. Jos ei kukaan tiedä, niin poistun palstalta. For good.
Hienon arvuutuksen olet väsännyt. Toivottavasti joku tajuaa ettei sun tarttis lähteä sillä tällaiset kuva-arvoitukset ovat kivoja. Mulla ei vaan ole mitään hajua nyt missä tässä läähätetään.

Arvaan varmuuden vuoksi Aaweeyrjänä tai Y.U.P kun ovat jo valmiiksi niin sekaisin niin hyvällä tsägällä voisi osua.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veikkaan, että Paranoid.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuli tänään poimittua mustikoita ehkä jotain 700 grammaa. Kesti reilusti yli kolme tuntia matkoineen. Ei siinä tuntipalkoille pääse ja ötökät olivat kiusana. Jos sitä löytyisi ensi viikolla vielä parempi mustikkapaikka, josta saisi paljon isoja mustikoita helpommalla ja nopeammin. Käsin poimin, niin ei joudu tekemään tuplatyötä mustikoiden puhdistamisessa tämän poimimisen lisäksi.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Yritin tuossa jo mennä nukkumaan mutta yritykseksi se jäi. En nimittäin saanut vielä ainakaan unta. No, näin lomalla ei haittaa onneksi milloin nukahtaa. Tietenkin yö on usein aika tylsä jos sitä unta ei tule vielä silloinkaan.

Voi olla että minua valvottaa nyt tämä Rauman reissu jota jo odottelen isolla innostuksella. Täytyy vain toivoa että sitä unta nyt kuitenkin vielä saisin jossain vaiheessa tätäkin yötä. Nukuttaa jo nyt ihan tarpeeksi mutta olen liian malttamaton ja levoton nukahtaakseni.

Rauman reissua en ole vielä sen ihmeemmin suunnitellut enkä tiedä aionko suunnitellakaan. Viikko kuitenkin aikaa seikkailla siellä niin eiköhän siinä ajassa ehdi sitten tutustumaan Raumaan ihan riittävästi, suunnitteli reissua etukäteen tai ei.

Reissuihin tuppaa aina kulumaan rahaa reilusti enemmän kuin on budjetoinut. Nyt on kuitenkin vakaa pyrkimys pysytellä etukäteen laaditussa rahan käytön suunnitelmassa. Sellaiset 200 euroa on viikon aikana käytettävänä viihdykkeisiin kuten vesibussimatkoihin, pyörävuokraan ja museokäynteihin. Eiköhän se riitä?

Jo yksistään kahvi on ollut sellainen pieni ja lopulta aika isokin menoerä reissuilla. Nyt kuitenkin leirintäalueella on yhteiskeittiössä kahvinkeitin joten kun vaan hommaa termospullon niin voi siellä yhteiskeittiössä kahvit keitellä ja näin säästää kahvilakuluissa.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tästä tuli mieleeni, puhuuko ihmiset yleensä tuommoisissa illanvietoissa miehistään/naisistaan?
Kyllähän puolisot kuuluu niin tiukasti meidän arkeen ettei oikein voi viettää päivää&iltaa yhdessä ettei heistäkin joku sana tulisi sanottua. Mutta ei meillä ole porukalla tapana kuluttaa aikaa ruotimalla miehiä... Ja varsinkaan haukkumalla. Yleensä kyllä hyvässä hengessä puhutaan puolisoistamme koska aika hyviä löytöjä/valintoja ollaan kaikki tehty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös