Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 316 662
  • 66 798

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kesälomallani on ollut lätkätermein sanottuna mielestäni varovaisen tunnusteleva alku. Vielä ei olla yritetty tehdä mitään hienompaakaan hyökkäyskuviota ja ratkaisua siitä, mutta toisaalta taas omissakaan ei ole soinut. Olen pelannut sellaista perusvarmaa peliä, tunnustellut hieman mihin suuntaan tämä peli lähtee etenemään.

Tuossa kun omaa kesälomani pelikirjaa katselin niin se sisälsi sekä menoa ja meininkiä eli näitä reissuja ihan kivasti mutta toisaalta myös lepopäiviä. Aika tasainen sekoitus kaikkea näitä se lomakalenteri nyt olisi. Reissuissakin voi olla huilipäiviä kyllä ja sitten niitä huilipäiviä on mielestäni hyvä olla kotonakin. Silloin voi laittaa vaikka jotain hyvää ja enemmän vaivaakin vaativaa ruokaa. Ensimmäisenä tuli mieleen lasagne, pitkästä aikaa.

Loma on siitä hyvä kun silloin voi levätä ja palautua työvuodesta mutta toisaalta se on myös siitä hyvä kun silloin on aikaa mennä ja tehdä asioita mitä ei välttämättä työaikana jaksa ja ehdi. Eli siksi mielestäni on ihan hyvä että kesäloman pelikirja sisältää sekä menoa ja meininkiä että myös lepoa.

Mutta valmennusta on alkanut hieman hiertämään se kun johtoporras ei ole vieläkään laatinut selkeää strategiaa siitä miten käytetään käytössä olevia rahoja. Lopullisten päätösten tekeminen tuntuu olevan nyt hankalaa. Ettei nyt vain nukuttaisi onnensa ohi?

Mutta huomenna yritän rakentaa ensimmäisiä hyökkäyskuvioitani ja tehdä kesälomani ensimmäisen reissun ja se suuntautuu Hämeenlinnan naapuripitäjään Hauholle. Odotuksissa on hienoja maisemia ja hyviä ruokapaikkoja. Tämä on siinä mielessä varovainen hyökkäyspelin avausyritys sillä ainakin taloudellisesti se ottaa hyvin vähän. Jos ei mitään sitten antaisikaan. Tätini asui kyllä miehensä kanssa monet vuodet Hauholla.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Huomenna on sossussa käynti kello 13, koitin siirtää kello 15 jälkeen, mut mentävä klo 13.. Lähinnä sen takia koitin siirtää että olis bussiaikataulun kanssa mennyt hyvin yhteen.. Nyt joutuu kysymään kyytiä muualta tuonne kaupunkiin ja se ei aina ole helppoa. Tänään en jaksa mennä tuonne kylille pitämään seuraa kylän puliukoille.. Ei jaksa sitäkään aina, tarpeeksi on kokemusta siitä. 12 euroa on rahaa, sillä sais jo 12 kaljaa.. 6 kaljaa ostin tänään kaupasta, joista toinen menossa. Bussilla jos meet niin menis jo 5e siinä..

Jomppa vois lähtee allekirjottaneen kanssa vaikka joku kerta dokaan jos niikseen tulee koska sovellun ulkoiselta habitukselta tarvittaessa tohon sakkiin kun nenä päähän.

Vaihtoehtona olis kyl vaikka Tallinnan reissu jos nappaa.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
En oo miettinyt ootko sinä, mutta ite varmaankin oon päästäni vialla keskimääräistä enemmän. SIellä hulluuden ja nerouden kuuluisalla rajalla.
Kyllä kai sitä nyt saa olla iloisesti ihan vähän hullu, eihän tästä elämästä muuten mitään tulisi. Ei ainakaan mun kohdalla.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Nyt on pojat romanttista kera Sesku, vaan on se jo tarpeen. Tiistaina lähdin matkaan ja nyt auto kertoo minun ajaneen tuona aikana (neljä ajopäivänä) 2081 kilometriä.
Viimeksi ollut jossain mökillä muistaakseni kesällä 2015.
Keskiviikkona pahennusta aiheuttamaan Lappeen Rantaan.
 

Liitteet

  • received_567076900638804.jpeg
    received_567076900638804.jpeg
    139,7 KB · kertaa luettu: 166

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu mikä MILF telkkarissa juuri nyt, Heidi Jaari. Upeat hiukset ja olemus huokuu valtavaa seksuaalista energiaa. Perustanut jonkun apuna ry:n ja on siis hyvä ihminen mikä vaan lisää kontrastia ja siten seksuaalista vetovoimaa.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Vittu mikä MILF telkkarissa juuri nyt, Heidi Jaari. Upeat hiukset ja olemus huokuu valtavaa seksuaalista energiaa. Perustanut jonkun apuna ry:n ja on siis hyvä ihminen mikä vaan lisää kontrastia ja siten seksuaalista vetovoimaa.
Oli muuten upea ilmestys. Heralla on hyvä maku. Olisin lisännyt Jatkiksen äänestykseen ihan välittömästi, no, ensi vuonna sitten.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Keskiviikkona haetaan jomppa (sai suojabannit tänään) mukaan ja käydään pistämässä Lappeenranta sekaisin.
Toivon todella vilpittömästi, että teidän reissunne sujuu hyvin ja arvostan palstalaisten tapaamisia. Jompan tapauksessa vaikuttaa vaan siltä, että hän tarvitsisi elämäänsä aivan toisenlaista apua kuin ryyppyseuraa. Hauskaa iltaa kuitenkin ja huolehtikaa kaveristanne.
 
K

Kiekkokatsoja

Harvoin on noin pitkää putkea ollut päällä. Ja nyt en tarkoita alkoholia.
No joskus kävin kaivoksessa, n 500 metriä maan alla.
Noh olen "pinnalla" en "maan alla", hyvä se.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi kissalle tulee loppuillasta energiakohtaus, ja pitää säntäillä ympärinsä?

Hommahan on niin, että kissat luulevat olevansa leijonia. Ja kuten leijonat, nekin viettävät päivän kuumat tunnit mieluummin jossain löhöillen ja säästävät energiaa. Leijonat sitten käyttävät tämän energian metsästämiseen ja hengissä pysymiseen, kissat ihan johonkin muuhun.

Meidän kissa sai sellaisen kunnon ahvenen kokoisen ja näköisen leikkikalan. Iskettiin sinne vähän kissanminttua sisälle ja annettiin kissalle iltapalan jälkeen. Aikamoinen meteli kuului kisun yksiöstä pari tuntia, mutta sen jälkeen nukkui kuin tukki aamuun asti.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tein tänään tosiaan vierailun Hauholle. Hauho on nykyään yksi osa Hämeenlinnaa. Varsinaisesta Hämeenlinnasta on matkaa Hauholle noin reilut kolmisen kymmentä kilometriä. Hauholla kiertelin lähinnä vain Vanhalla raitilla, mutta se olikin sitten niin vallan mahdottoman kaunista seutua. Vanhalla raitilla oli vanhoja puutaloja ja näkötorni sekä ihan kauniita maisemia. Sitten siellä oli myös vanha kivikirkko. Kirkkoakin ulkoapäin ihastelin. Matkan varrella söin myös hampurilaisaterian Vanhan raitin kievarissa.

Matkani aikana kelikin oli pääosin hyvä ja aurinkoinen. Välillä oli vähän pilvistä mutta onnekseni ei satanut kuitenkaan. Tämä reissuni Hauholle oli ihan kiva, varmaan nähtävää jäi vieläkin sinne kun kolusin lähinnä vain tuota Vanhaa raittia. Kyllä nämä lyhyetkin reissut ihan kivasti mieltä piristää.

Hauholle ja takaisin kuljin sellaisella minibussilla. Yllätyin ensin täällä Hämeenlinnan linja-autoasemalla kun ei tuon isompaa bussia tullutkaan ja en aluksi meinannut tajuta edes nousta kyseisen bussin kyytiin. Sitten onnekseni seisoskelin kuitenkin oikealla laiturilla niin bussikuski huuteli minulle mihin matka... Ja löysin oikeaan bussiin. No, eipä sen isompaa bussia kyllä tarvittukaan sillä olin Hauholle päin mentäessä ainoa matkustaja. Hämeenlinnaan tultaessa meitä matkustajia oli jo kolme mutta minibussilla tulimme silti Hämeenlinnaankin Hauholta. Matkani kesti kokonaisuudessaan noin kuusi tuntia ja 40 minuuttia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös