Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 278 714
  • 66 554

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tilipäivästä tulee huomenna kaksi viikkoa. Laskut maksoin ja sen jälkeen on kulunut rapiat 150 euroa rahaa. Ja tuohon sataanviiteenkymppiin kuuluvat ostamani Commodore 64 (69 e) sekä vaihdatin renkaat 25 eurolla. Tuommoiset 60 euroa on siis mennyt muuhun elämään.

Ja tuosta kuudestakympistä 20 euroa on mennyt Alkoon.

Halpaa on koronan aikana ollut.
 
Minulla tili on yli kymmenen euroa miinuksella, koska pankin automaattiset kuukauden palvelumaksut. Ilman noita olis nollilla. Tilipäivästä ei havaintoa. Puuhommista sain 50e käteistä, toinen 50e myöhemmin. Outoa että Brazzers toimii vaikka muistaakseni olisi pitänyt jo sulkeutua kuun alkupuolella.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tili väärässä pankissa. Nordealla ei voi mennä miinukselle. Minulta meni sieltä ulosottoon opintolaina 10v sitten ja vaikka olen sen maksanutkin enkä ole tiliä käyttänyt yli 10 vuoteen niin sieltä tuli juuri uusi pankkikortti. OP:ssä (jota käytän nykään) voi mennä palvelumaksuillakin.
Täällä molemmilla S-Pankki eikä kyllä mene mitään tilinhoitomaksuja tietääkseni... En ainakaan ole huomannu...
 
Tili väärässä pankissa. Nordealla ei voi mennä miinukselle. Minulta meni sieltä ulosottoon opintolaina 10v sitten ja vaikka olen sen maksanutkin enkä ole tiliä käyttänyt yli 10 vuoteen niin sieltä tuli juuri uusi pankkikortti. OP:ssä (jota käytän nykään) voi mennä palvelumaksuillakin.

Miulla on just tuo OP ollut aina. Tilille en ole pystynyt enää kirjautumaan aikoihin, mutta onneksi postin kautta tulee ilmoituksia miinukselle menneestä tilistäni.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Itselläkin joskus palvelumaksuilla mennyt miinukselle OP:lla. Kieltämättä aika perseestä. Välillä on käynyt mielessä vaihtaa pankkia.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Olen kuullut toisaalta hänen kertoneen miksi se minua inhoaa. Kuulemma koska olen aina ollut hyvä urheilussa, hyvä työpaikka, pidetty henkilö ja komea sekä naisten kanssa on ollut vilkasta.
Pakko tosiaan olla jotenkin sekaisin. Ei kukaan täysin terve ihminen voi keksiä mitään näin järjetöntä jostain jatkoaikalaisesta.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Tämä on niin totta. 100e säästöä iltapäiväkerhosta (maaliskuustakin palauttivat puolet jo) ja joku 60e lasten bussikorteista. Eikä pääse baariin tuhlaamaan rahaa. No täytyy myöntää että nettikasinot ovat saaneet rahojani. Tai niistäkin vain jotkut koska joistain olen voittanutkin.

Mutta ruokaan kyllä tullut laitettua rahaa normaalia enemmän (ja alkoholiin) mutta silti vielä paljon jäljellä ennen ylihuomista tilipäivää. Todella harvinainen tilanne.
Sattumalta laskin tänään paljon kuukaudessa menee kauppaan, 1050€ jossa Alkon osuus 25€. Kuulemma rouvakin oli pari kertaa kaupassa käynyt, mutta hiukan ihmettelin silti tuota summaa. Mielestäni teen sniiduilusta taidetta, toisin kuin rouva jolla on taito löytää kalleimmat artikkelit (myös) ruokakaupasta.
Vanhemmat skidit laitoin leipäjonoon koululle maanantaina ja saavat huomennakin mennä, ei niinkään säästön vuoksi ei vaan enää jaksa suunnitella ruuanlaittoa kolmea kertaa päivässä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tuli katsottua tuota Suurmestari sarjaa ekaa kertaa televisiosta ja olihan harvinaisen paska ohjelma. Onko tuon tarkoitus olla niinkuin hauska? Kaiken kukkuraksi tuo yliärsyttävä Pilvi Hämäläinen vielä tungettu sinne joksikin tuomariksi. Kaikkea paskaa sitä päästetään ihmisten silmille.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Huomenna olisi lääkärissä käynti edessä. Ei ihan kuukautta tullut tästä omaehtoisen eristäytymisen pätkästä. Samalla reissulla käyn töissä ja kaupassa. Varmaan kävisin kirjastossakin mutta kun niitä kiinni pidetään.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Itse en vois sietää tätä litkua. Kolme litraa juotu yökkäillen ja näyttää, että ainakin litran joutuu vielä nielemään.

Viimeksi omalla kohdalla itse letku perseessä -homma sujui lähes kivuttomasti ja alle puoleen tuntiin. Olihan se toisaalta ihan mielenkiintoista katsella ruudusta omaa annelia sisäpuolelta. Eikä tullut edes juna vataan.

Se onkin kai aika normaalia ettei sitä litkua oikein pysty sietämään. Minä vaan menin kirjoittamaan rehellisesti niistä tuntemuksista mitä tämä operaatio minussa herätti. Ne ovat kuitenkin vielä aika tuoreessa muistissa koska tähystys tehtiin minulle marraskuussa.

Minä se tässä erikoinen olen kun pidin juoman makua ihan hyvänä. Muistan vain senkin kun itsekin ihmettelin sitä jo silloin. Että eipä tämä niin pahaa olekaan kuin netissä luki.

Ja se on varmaan kai aika yksilökohtaistakin miten paljon tuo itse tähystys sattuu. Tarkoitus ei ole pelotella vaan olla taas rehellinen vastauksissaan. Minulla varmaan aika mutkikas suolistokin minun tuurillani niin teki kipeämpää.

Kirjoittelin tänne tuntemuksiani jo marraskuussa heti tuoreeltaan tähystyksen jälkeen. Muistaakseni kirjoitin silloin että pahimmillaan minulla oli kovimmat kivut silloin mitä on koskaan ollut. Enkä minä oikein pystynyt katselemaan edes sitä monitoria koska se operaatio oli sen verran kivulias.

Minulta löydettiin silloin kaksi kasvainta mahdollisesti ja oli mahdolllista että joutuisin uudestaan siihen tähystykseen vähän ajan kuluttua. Lääkäri vain sanoikin että seuraava tähystys tehdään vaan sitten sairaalassa jossa on kovemmat kipua lienentävät aineet käytössä.

No onnekseni kasvainlöydökset eivät lopulta olleet kasvaimia. Se oli tietenkin iso onni monessa mielessä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hmm... Sain palkkaa tekemättä mitään. Muutaman päivän kävin töissä, mutta sain täyden palkan. Olenko ansainnut tämän? Pitäisikö minun palauttaa rahat? Tai ainakin pitäisi varmaan kysyä onko käynyt kämmi? Omatunto meinaan vaan vähän kolkuttelee. Ei tule kuitenkaan olemaan helppoa lähitulevaisuus palkanmaksajalle ja itse tulisin kuitenkin pärjäämään ehkä jotenkuten heinäkuun alkuun asti. Siitä eteenpäin kyllä valtio pitää voin leivän päällä. Ja hernekeiton pakissa. Ei se rahallisesti helppoa tulisi olemaan minullakaan pärjätä sinne asti.
 
Itse en ainakaan palauttaisi mitään. Jos ei sinulle raha kelpaa, niin minulle maistuisi edes pari satkua. Viimeksi kun sain rahaa 30e tuossa ennen viime joulua.

EDIT: Puuhommista sain 50e käteistä ja lisää saan myöhemmin, mutta tilille sain rahaa viimeksi yli neljä kuukautta sitten. Ei minua kukaan auta asioissa ja synkkiä ajatuksia tullut jo monesti tietysti.
 
Viimeksi muokattu:

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt tulee pitkä viesti, lukekaa jos luette, suosittelen varsinkin nuorempia käyttäjiä tekemään niin.

Ihan ensimmäiseksi tahdon sanoa että en tule käyttämään löytämiäni tietoja hyväkseni ikinä missään, enkä tule palaamaan asiaan enää ikinä, näytän vain viestilläni esimerkin kuinka helppoa tämä on.

En puhu ihmisistä enkä nimimerkeistä, puhuttakoon nimillä käyttäjä1, käyttäjä2, käyttäjä3, käyttäjä4 ja käyttäjä5. Käyttäjä1 tulee lyhennysteknisistä syistä olemaan cz, käyttäjä2 tulee olemaan samasta syystä nk, käyttäjä3 olkoon pm, käyttäjä4 on bv ja käyttäjä5 on 0.

Nyt painotan että olen käyttänyt seuraavien tietojen löytämiseen ainoastaan palstalla yleisesti kaikille käyttäjille julkaistuja tietoja ja käytin PERÄTI 10 minuuttia tietojen löytämiseen. Tämän tekstin kirjoittamiseen meni kauemmin kuin tietojen löytämiseen. ELI SELVENNYKSENÄ: seuraavaksi esitän ranskalaisilla viivoilla palstalta saatujen tietojen perusteella löydettyjä tietoja.

-cz on paljastanut oikean nimensä ja asuinpaikkansa. Näillä tiedoilla löydän tiedon hänen työpaikastaan ja siitä että hänellä on kaksi tytärtä ja tiedän heidät ulkonäöltä.

-nk on paljastanut palstalla asuinpaikkansa ainakin suurinpiirtein, mutta nyt tiedän hänen oikean nimensä.

-pm on paljastanut nimensä ja asuinpaikkansa. Pienen selvityksen jälkeen tiedän myös hänen äitinsä ulkonäöltä ja nimen.

-bv on laittanut itsestään kuvan, joten pienen selvityksen jälkeen tiedän hänen oikean nimensä ja lapsien määrän ja heidän ulkonäkönsä.

-0 on ollut pitkään kirjoittamatta palstalle, mutta nimi löytyi helposti ja se että ainakin yksi lapsi löytyy ja hänen nimi on tiedossa.

Kaikki tämä edellämainittu tieto löytyi ainoastaan sen perusteella että yksi käyttäjä on paljastanut oikean nimensä ja asuinpaikkansa.

En tee näillä tiedoilla tosiaan yhtään mitään, eikä toivottavasti kukaan muukaan. Halusin vain antaa esimerkin varsinkin palstan nuoremmille käyttäjille, että miettikää vähän mitä internetiin itsestänne kerrotte.

Pitäkää huolta itsestänne ja olkaa ihmisiksi.

Ps. Jos joku kokee tarvetta jälkipyykille, niin mielummin yksityisviestillä kuin palstaspämmillä.
 
Viimeksi muokattu:
Olen ajatellut lopettaa ryyppäämisen kokonaan. Mutta tuskin siinäkään onnistun, alkoholisti mikä alkoholisti. Kunhan ei vaan puuhommista ansaittu rahakin menisi kurkusta alas, niin on käynyt ennenkin ja sen saa menemään nopeasti jos alkaa himottamaan. Melkeinpä parempi olis antaa raha jollekin huoralle ja se koittaisi saada kaluni seisomaan. Ei ole läheskään varmaa, että onnistuisiko.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Meinasin raportoida tuon viestin mutta miksipä minä sitä tekisin. Olen sanonut tänne jo 20v sitten (no melkein, silloin kun palsta perustettiin) että on vain yksi Czescku ja jokainen löytää sen googlella. Ei ole ketään kiinnostanut, Minä olen aina oma itseni. Töissä asiallinen Juha konsultti ja töiden ulkopuolella netissä ehkä vähemmän asiallinen mutta aina totta puhuva Czescku.
Kaikille on varmasti ihan ok tietää kuka on czeszcku, mutta onko se kaikille ok että sinun tietojen perusteella löytyy monta muuta käyttäjää tietoineen?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Se on heidän valintansa, ei minun. Minä olen avoin ihminen ja minun kaverini ovat julkisia.
Varmasti on heidän valintansa ruveta sinun kavereiksi, mutta tietävätkö mihin ovat lähdössä? Viestissäni sanoin myös että jos on jälkipyykille tarvetta niin mielummin yksityisviestillä.

Ihan itsekseni olen tutkimukseni tehnyt, kellään muulla käyttäjällä ei ole osaa eikä arpaa tapahtuneeseen. Olisin tehnyt jo aikaisemmin, mutta en halua tuhlata omaa aikaa siihen, toteutan nämä mielummin työnantajan piikkiin yövuorossa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Henkilökohtaisesti en jaksaisi nähdä vaivaa ensimmäistäkään sekuntia, että selvittelisin jonkun keskustelupalstalaisen todellista henkilöllisyyttä, ulkonäköä, asuinpaikkaa taikka serkun tyttöystävän pikkuveljen lemmikin lempiruokaa ja hampaiden väriä. Asia kun ei itseäni kiinnosta pätkän vertaakaan, enkä niillä tiedoilla tee lasta enkä paskaa.

Säästän kuitenkin uteliaiden Ulla Taalasmaiden nettisalapoliisi leikkejä ja paljastan, että olen oikeasti Tommi Läntinen.

No en ole
Oikeasti olen
...
Komea
Rikas
ja
Saatanan seksikäs
Michael Jackson
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Jossainpäin Suomenniemiä murahtelee tällä hetkellä kiukkuinen lajikannattaja. Tämä egoiluhan Kristalta on täyttä paskaa ja rienausta. Vittu, ei uskaltanut pistää edes hapenottokykytuloksiaan mutta sitäkin enemmän mitätöntä nippelitietoa!

linkki Suomiurheilu.fi juttuun Krista Pärmäkoskesta.
 

Glove

Jäsen
Itselläkin joskus palvelumaksuilla mennyt miinukselle OP:lla. Kieltämättä aika perseestä. Välillä on käynyt mielessä vaihtaa pankkia.
Älä vaihda. OP:sta saa nostettua rahaakin, jos jostain syystä tarvii. Nordeasta aika vaikea saada rahaa ulos. Kävi kerran niin, että mulla Nordean kortti lopetti toimimisen. Kävin konttorissa tilaamassa uuden ja kyselin, että mitenkäs nyt saa rahaa nostettua kun ei voi kortillakaan maksaa? "Meillä ei ole enää kassapalvelua, sun pitää hakea tuolta naapurikaupungin konttorista tiettyyn kellonaikaan." Vähän yli 30 km suuntaansa. Onneksi mulla oli tili ja kortti myös OP:ssa, joten siirsin verkkopankissa rahaa Nordean tililtä ja jatkoin elämää normaalisti. Mutta aika peestä tuo Nordean homma. Ei se mikään pankki enää ole.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Kai sentään sisätiloissa, että edes joku ero rahvaaseen säilyi?

No tietenkin. Ikkunaa pidin vähän auki. Ärsyttävää ettei voi mennä hipsterikahvilaan työskentelemään, kukaan ei nyt tiedä että tässä työskentelen. Mietin runkkaamistakin, mitä ei hipsterikahvilassa mieti, en tiedä miksi, ehkä siksi että siellä on hipstereitä. En runkannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös