Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 309 202
  • 66 755

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Saat kyllä @SMT halutessas VIP.n osallistuaksesi. Lähinnä pohdimme seuraavaa tulemistansa. Itse olen ehdotellut tyyliin "NeitoVarpunen", jottei ois niin mahtipontista ja ennalta arvattavaa.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tällainen pelottelu ei ole edes hauskaa. Mikä nyt on, Iisoppi?
Pyydän syvästi anteeksi. Ei ollut tarkoitus pelotella. Hyvähän se olisi ollut jos olisin tajunnut jättää sanomatta hyvää yötä vaan olisin vaan käynyt nukkumaan... En tajunnut että joku voisi tarttua niihin sanoihin... että joku välittäisi jonkun nimimerkin parista lauseesta.

Sä oot takasin! Huh kun pelästysin sitä viästiäs.
En kyllä tajunnut ihan tarkkaan mitä kirjoitin mutta tottahan jälkikäteen luettuna viesti oli vähän kolkko. Loputon yö... Vissiin alkoi lääkkeet vähän sumentaa harkintakykyä ja päänsärky haluamaan vaan päästä pois, ummistaa silmät ja mennä jonnekin jossa ei ole kipua (uni).
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Pyydän syvästi anteeksi. Ei ollut tarkoitus pelotella. Hyvähän se olisi ollut jos olisin tajunnut jättää sanomatta hyvää yötä vaan olisin vaan käynyt nukkumaan... En tajunnut että joku voisi tarttua niihin sanoihin... että joku välittäisi jonkun nimimerkin parista lauseesta.


En kyllä tajunnut ihan tarkkaan mitä kirjoitin mutta tottahan jälkikäteen luettuna viesti oli vähän kolkko. Loputon yö... Vissiin alkoi lääkkeet vähän sumentaa harkintakykyä ja päänsärky haluamaan vaan päästä pois, ummistaa silmät ja mennä jonnekin jossa ei ole kipua (uni).
Me hömelöt täällä Jatkiksessa välitetään veljistä ja siskoista. Helvetin hiano homma että oot OK!
 
K

Kiekkokatsoja

Tein tortilloja. Laitoin siihen mm. jalapenoa, ja chilijuustoa. Tuli hottista. Mutta ainakin tukkoinen nenä aukesi. Saa nähä, aukeaako pian hanurikin..
Onneksi oli maitoa, se lieventää makua. Menikin lähes litra maitoa ruokailessa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joposta puhkesi rengas. Etukumi tyhjeni. No katson joku päivä. Toisesta Joposta varmaan vaihdan renkaan kun toi on nyt käyttöjopona. Yhdessä Jopossa mulla on pykälää paksummat renkaat.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo... astun asepalvelukseen ensi vuoden heinäkuussa. Palveluspäivien määrästä ei ole tietoa, kunpa olisikin, mutta vähintään loppuvuosi tulee ryömittyä metsässä Satakunnan kangasmetsissä. Odotan innolla. Olen kuullut että joskus herätettiin kuulemma paiskaamalla peltiämpäri lattialle. Toivon mukaan herätys olisi juuri tuollainen, niin tietäisin millaista moinen on. Asenne on meikällä kohdillaan eikä terveyskään surkea. Ei ylipainoa, allergioita ynnä pitkäaikaissairauksia. Kaipa minä pärjään.
Hieno asenne sulla.

Intissä oli kivaa. Hyvä ryhmähenki ja paikoitellen jännääkin tekemistä. Stressitöntä aikaa, ruuat tehtiin valmiiksi ja pyykitkin pestiin puolesta. Joillakin kunto vähän kasvaa ja kaupunkilaispojat pääsee metsään jne.

Mä jo siinä iässä tajusin että se oikeastaan on vika sellainen juttu, missä kaikki sen ikäiset oli yhdessä. Porukka ei ollut vielä niin kuplaantunutta omalle alalla tai tyylille tai porukoille kun esimerkiksi peruskoulussa oli kaikki. No lukio/ammattikoulu vähän erottaa jengiä, mutta ei paljoa. Tai eihän kaikki tietty armeijaa käy tai vaikka autokoulua tai rippikoulua, mutta kuitenkin. Intissä joku oli nynny, joku hevari, joku hippi ja joku juppi, mutta kaikki samassa maastopuvussa frendejä.

Joskus hieman kummastuttaa joidenkin epäilyt fyysisestä jaksamisesta kun eihän siellä ole mikään pakko tehdä mitä ei jaksa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Intistä kun pääsin himaan ja vanhemmat kysyi ruokapöydässä että miltä nyt tuntuu kun armeija on ohi niin mä sanoin ettei se vielä ole. Vähän ennen kotiutusta anoin toista settiä ja sain. Allekirjoittaakohan naiset vastaavan paperin.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Puhutaanko täällä intistä?

Minun kamalin kokemukseni puolen vuoden mittaiselta sotarintamalta oli ehdottomasti 2. leiri Niinisalon. Itsessään metsäreissut eivät minua häirinneet, vaan pikemminkin jopa nautin niistä enemmän, kuin kasarmissa olemisesta joka oli sitä lievästi ärsyttävää lipanheittoa sekä puhutteluesittelyasia paskaa näille koulukiusatuille alikersanteille. Palataan kuitenkin siihen Niinisaloon. Ensinnäkin Niinisalosta täytyy todeta, että paikka on maantieteellinen perseenreikä. Kokemukset Kankaanpään metiköistä olivat ensimmäiseltä kokemukselta hyvinkin järkyttävät. Rakkaassa Porin Prikaatissa Säkylässä olivat lumet jo sulaneet, kun teimme lähtöä ensimmäistä kertaa kohti tyhmien tykkimiesten valtakuntaa. Pienet ylävitoset heitettiin tuvassa, että vihdoin pääsemme kuivaan/lumettomaan maastoon, mutta mitä vielä. Kun erittäin epämukava matka masissa oli päättynyt ja pressut sekä laidat avattiin nohevia taistelijoita varten, niin Via Dolorosan silmien edessä oli järkytys. Lunta oli valehtelematta varmaan 5metrin verran edessä ja ensimmäinen asia mikä juolahti mieleen, oli epäusko että ollaanko me saavuttu Siperiaan lahtamaan ryssiä. Viikko Niinisalossa oli järkyttävä, ensinnäkin jatkuvan pienen kuumeen vuoksi sekä sen esihistoriallisen heittiminen vuoksi, jota oppisin vihamaan pienen 6kk ajan. Toivoin kun matka alkoi kohti kotia ja 3.JK tukikohtaa, että ei enää ikinä Niinisaloon, mutta toisin kävi...

... Matka kohti huhtikuista Niinisaloa alkaa jälleen ja kauhukuvat lumisesta metsästä pyörivät mielessä. Perillä odotti helpotus ja maasto oli kuiva sekä vihreä, vihdoin! Minun käännekohtani Niinisalon kanssa tapahtui suunnilleen leirin puolessa välissä. Päivä taisi olla keskiviikko taikka torstai(?) ja jälleen oltiin painettu aamusta iltaan helvetillistä asemaanajoa ja tapettu mielikuvituksen tuottamia ryssiä miljoonia. Olin aivan loppu illalla ja mielessäni oli vain ja ainoastaan pienet maittavat yöunet, jotka ehkä saisin kipinän jälkeen ottaa. Kello lyö viittä vaille 3 ja kipinävuoroni on vihdoin loppu ja minun on aika herättää Porilainen taistelijatoveri jääkäri nönnönnöö. Vihdoin on aikani laittaa silmät kiinni ja yrittää nukkua hieman, ennen seuraavan päivän koitosta. Silmäni alkavat painua kiinni, nukahdan...

"JEEEEEEEEEEEEE" Kuuluu aivan helvetinmoinen huuto teltassa. Olin kaivamassa jo asetta unihiekat silmissä ja menossa jälleen metsästämään vihollisia mielikuvitusmaailmasta. "ÄSSÄT ON VOITTANUT MESTARUUDEN, AAAAAAAAAAAAAAHHH" Näin huutaa kipinässä oleva nönnönnöö. Puolet taistelijoista teltassa yhtyy huutoon ja rupeavat halamaan toisia. Katson ympärillä olevia ihmisiä, kasvoillani vähintään sadan tonnin seteli. Kaivan taskusta tupakan ja menen ulos sytyttämään sen. Huuto kuuluu ulos saakka ja ihmettelen, että eikö meidän ylikersantti tule tukkimaan juhlivia kannattajia hiljaiseksi, mutta turhaan. Taisi olla mokoma mulkku myös itse patasydän. Tupakkaa polttaessa ajattelen mielessäni kotiinpääsyä ja suunnitelmaa lyhyelle viikonloppuvapaille. "Mene Alkoon. Mene suoraan Alkoon, kulkematta lähtöruudun kautta."

Niinisalo. Vain kamalia muistoja.
 

Glove

Jäsen
Täällä tapahtuu jotain. Liuta hälytysajoneuvoja ajoi juuri ohitse.

Edit: tilannehuone osasikin jo kertoa, että kyseessä on keskisuuri liikennevälinepalo.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Onhan tää kendoaika nyt oikeesti ihan vitun paska keskustelupalsta.

Toisaalta kun en ole vielä parempaakaan löytänyt.
Tunnen jotenkin aika voimakasta ironiaa lukiessani nämä sanat yhdeltä palstan viestikuninkaista.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Olin eilen yhteyssä pomoon ja sovittiin että olen tämän päivän saikulla, huominen on vapaata muutenkin niin varmaan keskiviikkona palaan töihin jos ei kummempia satu. Nyt aloin tässä eilen kerättyjä sieniä keitellä. Tuli kyllä ihan hyvä saalis... joutuu keittämään kahdessa erässä seitsemän litran kattilassa. Nyt on kyllä varmaan talven suolasienet kerätty ja pitää kääntää katseet kohden suppilovahveroita.

Kyllähän sitä tällä hetkellä jotenkin kuulostelee (pelkää) että milloin sitä päätä alkaa taas koskea. Onhan minulla ennenkin päätä särkynyt aikas vietävästi ja olen siitä vissiin joskus tännekin valitellut... ollut töistä tai koulusta pois päänsäryn takia yms. Eikä varmaan ollut mikään hyvä idea kirjoitella hämärässä tänne siirtääkseen huomiota pois kivusta odotellessaan että lääkkeet alkaa vaikuttaa. Jos kyse on migreenityyppisestä särystä niin kirkkaan ruudun tuijotus hämärässä ei varmaan auta. Niin eikä niitä "kolmiolääkkeitä" kannata napsia kuin karkkia vaikka kuinka koskee. No katsellaan miten tämä tästä etenee...

Sienet ei vieläkään kiehu. Sitä odotellessa....
 

Glove

Jäsen
Taidan mennä tykistöön, vaikuttaa kivalta jutulta.

Suosittelen lämpimästi. Ainakin alikessuna/kessuna oli kivaa ja tehtäviä oli monipuolisesti. Toki se tuliasematoiminta on aika lailla samaa peruskauraa päivästä toiseen. Tykki asemaan, suunnataan, ladataan, ammutaan ja lähdetään seuraavaan tuliasemaan. Mutta saapahan ammuskella isolla pyssyllä pitkin metsiä näkemättä koskaan mihin on ampunut.

Omassa sotilaspassissa lukee tehtävänä mittausaliupseeri. Hyvin onnistui hommat vielä kertauksissa kun antamani koordinaatit heittivät kapparin GPS laitteeseen verrattuna metrin pohjoiseen ja kaksi länteen. Suunta tuli vielä tarkemmin, koska heitti vain puoli piirua. Eli asteina 0,03.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Rikoin juuri meidän kahvipannun. Voisihan tuo myös vituttaa mutta kun ei oikeastaan tee sitä. Onhan se vähän kettumaista siivota noita siruja lattialta mutta imuri auttaa siinä. Ollaan jo puhuttu että voisi ostaa uuden ja nyt se tulee sitten aiheelliseksi. Ei noihin nyt varaosia viitsi ruveta etsimään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Aivan yllättäen tänään paukahtaneiden Juha Mieto -otsikoiden perusteella Mietaasta(kin) on julkaistu elämäkerta.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tänään pitkä odotus sitten vihdoin palkittiin ja alkoi tapahtumaan. Soitin vielä kerran tänään aamupäivällä A-klinikalle kun mitään ei taaskaan ollut kuulunut vaikka olivat luvanneet ottaa minuun yhteyttä sieltäpäin. Tänään sitten soittoni jälkeen nyt äsken iltapäivällä A-klinikan työntekijä soitti minulle ja tarjosi tapaamisaikaa heti huomiselle. Sehän tietenkin sopii minulle. Huojentunut fiilis jo siitä kun pitkän venailun jälkeen alkoi jotain sieltäkin suunnalta tapahtumaan.

Alkoi mennä jo hermot siihen kun vaikka olin soitellut klinikalle ja he olivat luvanneet olla minuun sieltä yhteydessä niin mitään ei koskaan kuulunut. Kävin ensimmäisen kerran A-klinikalla kuitenkin jo heinäkuun alussa. Mikään onni ja autuus sekä helppo ratkaisu A-klinikalla tapaamisissa käyminen nyt tuskin on riippuvaisuusongelmaan, sen sain huomata jo alkoholin kanssa tapellessa mutta voihan tätäkin taas myös yrittää.

Olen pitkän aikaa jo kirjoitellut peliongelmastani tännekin palstalle ja kai siitä kuinka lopetan pelaamisen mutta tässä sitä edelleen ollaan. Olen yhä peliongelmainen, tässä kuussa meni aivan liikaa rahapeleihin rahaa ja se lopettaminen tuntuu nyt vain olevan pirun vaikeaa. No toki olin tuossa kolmisen kuukautta kokonaan pelaamatta keväällä. Silloin näin kyllä senkin että pystyn olemaan pelaamattakin.

Ja nytkin selkeä viesti mitä haluan sanoa koko minua ympäröivälle maailmalle on se että tällaista en enää halua! No se onni tässä nyt vielä on että rahapelaamisen takia elämäni ei onneksi ole vielä ehtinyt muuttumaan helvetiksi niin kuin kävi alkoholin kanssa. Olen selvinnyt välttämättömistä menoista kuten ruokaostoksista, asumiskuluista ja laskuista. Eikä ole tarvinnut ottaa velkaa. Siitä huolimatta pelaaminen pitää saada hallintaan tai parhaimmassa tapauksessa loppumaan kokonaan.

Eilen jo kyllä vakuuttelin että nyt lopetan pelaamisen. Sitten silmiini osui jokin mukamas hyvä kasinotarjous, talleta näin paljon ja saat näin paljon bonusrahaa. Siitähän se pelaaminen sitten taas jatkui. Yhteensä tallensin eilen illalla sitten 20 euroa ja sain 40 euroa bonusrahaa, yhteensä oli minulla kasassa 60 euroa ja kyllähän sitä sai jumputtaan pitkää yhtä kasinopeliä kymmenen sentin panoksella että rahat lopulta loppuivat. Valvoin viime yönä jopa kolmeen asti ja pelasin monta tuntia putkeen vain yhtä ja samaa kasinopeliä. Häpeän edes tunnustaa tällaista, mutta entistä enemmän haluan nyt pelaamisesta kokonaan eroon.

Juu, tällaista tänään. Ei kovin positiivinen viesti tällä kertaa mutta kiva kun on paikka mihin purkaa mieltään. Pitäisi kyllä käydä purkamassa mieltään tuonne Peluurin keskustelupalstallekin ja tutustua siihen paremmin. Näkisi myös ettei ole yksin ongelmiensa kanssa ja voisi saada vertaistukea.

Kyllähän tuo pelaaminen kaivertaa ja kiusaa nyt sitten myös tietenkin mieltä. Ikävää se on kun muuten elämässä menossa kaikki asiat kohti valoa. On edessä muuttoa, työkokeilua, sain taas kanavapaketin käyttööni, näen paljon urheilua... Kaikkea muuta positiivista elämässä tapahtuu mutta sitten tämä pelaaminen. Ikävää kun pitää olla tällainen harmi elämässä. Aina jotain harmia.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Tässä tulee 500.
Olin otettu siitä, että @banaaninviljelijä kirjoitti suositteluni johdosta pienen juhlapuheen ketjun 10-v synttäreiden kunniaksi kesäkuun neljäntenä tismalleen kello 11:34. Hieno huomionosoitus ja seuraavan saat kirjoittaa kesäkuussa 2029. Teikäläisellä on silloin ikää 53 vuotta ja meikälläkin jo 28, joten tulee olemaan suuri hetki.
Onnea tuosta viidestäsadasta.
Olen muuten tuossa vaiheessa 52 vuotta, koska olen syntynyt elokuussa.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
@Punamusta voi tosin olla, että en enää ole tuossa vaiheessa elossa. Viime yönä ennustala ennusti minulle unessa, että alle kaksi kuukautta ja olen vainaa. Syy saattoi olla katolta putoaminen, mikä on mahdollista, sillä nuohoan työkseni.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
No et sinä katolta putoa, kun et ole aiemminkaan pudonnut. Antaa unihenkien ennustella omiaan. Jätkä pysyy hengissä vähintään 60-vuotiaaksi ja on täällä palstalla vielä sinäkin päivänä, kun sen viimeiset sydämenlyönnit pumppaavat viestejä pitkin palstan mutkittelevia osioita, kunnes paikka lyödään kiinni taikka kaatuu hakkereiden tahi aurinkomyrskyn seurauksena.
Vasta reilun kuukauden nuohonnut, joten kaikki on mahdollista. Toivon toki, että uni oli käänteinen ja elän perkeleen terveenä loppuelämän ja myös tajuttoman rikkaana.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Jaa, jollain keulii mopo. No kiva että pojilla(???) on hauskaa. Olisi kyllä myös kiva jos ne pärinävehkeet ei pitäisi noin kovaa ääntä. Viritettynä varmaan...
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaa, jollain keulii mopo. No kiva että pojilla(???) on hauskaa. Olisi kyllä myös kiva jos ne pärinävehkeet ei pitäisi noin kovaa ääntä. Viritettynä varmaan...
Joo ne keulii välillä, kun laittaa tarpeeksi kaasua ja päästää kytkimen nopeesti. Mullakin silloin joskus ja varmaan meistäkin kirjoteltin paheksuvasti kaikkialla. No pojat on poikia ja sitä rataa. Toivottavasti lähtevät pois häiritsemästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös