Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 309 269
  • 66 755
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tiedän mikä on Kiinan väkiluku, Naurun saarivaltion epävirallinen pääkaupunki, Jari Korpisalon runkosarjan pistesaldo Ässissä ja Allosauruksen koko, mutten tiedä mitään pornoleffoista. Tsori Johnny, mutta kaikkea ei voi tietää.
Tiedän kaksi ensmäästä heittämällä, kahta jälemmäistä en. Mutta poika, prioriteetit kuntoon!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Puolassa kyllä on omienkin muistikuvieni mukaan naisväestö melkoisen kaunista. Miehet vastaavasti on kaikki jotain Klonkkuja tai sitten semmosia kukkakaalikorvaisia lihapäitä, kumman näköistä kun siellä sitten kaikkialla pölvästin näköiset totaalitahvot kävelee käsi kädessä missien kanssa.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Möykky... Kamala pahan olon möykky on taas kasvanut sisälläni. Se haluaa viedä voimani. Eilen jo ajattelin että kysyn saikkua kun niin illotti koko elämä mutta tein kaikkeni että jaksoin töihin lähteä ja siellä hommia tehdä. Jos pahalle ololle antaa valtaa se voi niellä kaiken. Tänään oli vapaapäivä koska teen "vain" osa-aikaduunia. Ajattelin nukkua pitkään mutta vitut se mieli mitään antanut nukkua... vajaalta seiskalta hereille. Kävin puolukassa kun ei sitä koko päivää jaksa levätä. Ei se keräyshomma lähtenyt käyntiin. Vaikka kuinka riivin puolukoita niin ei ämpäri tuntunut täyttyvän ja lopulta "eksyin" eli en löytänyt sitä kaatunutta puuta jonka juurelle jätin ämpärin kannen. Puolet vaan sain kolmen litran ämpäristä kerättyä, yleensä saan täyteen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Oli mulla ihan asiaakin, pakko taas kehua miten fantastista perunalaatikkoa tein. Tuo ruoka on kyllä noussut omaksi henkilökohtaiseksi top ykköseksi näistä perinteisistä kotiruuista. Eilen tein sen ja sitä riitti mukavasti eiliseksi ruuaksi, tänään töihin ruuaksi ja vielä sitten kotona ruokailuun. Niin maan perusteellisen hyvää. Sanon että melkein jopa yhtä hyvää ellei parempaakin kuin mitä äitini tekee.

Perunat, jauheliha, munamaito ja päälle pekonia. Ei se kovin paljon ihmeempää tarvitse.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tolkun seksuaalivähemmistöt ovat siellä. Ei tänne meidän kaikkien suvakkiöyhöhomofobiatonttujen sekaan kannata majoittua.

Narniassa? Eivät varmasti ole. C.S. Lewis kuitenkin piti homoutta syntinä
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ai juma. Narnia on kyllä leffa, mistä en ole kuullut viimeiseen seitsemään vuoteen.
On muuten ihan kelvollinen kirjasarjakin. Joskus luin miltei koko kirjasarjan yhdessä kesässä (ensimmäisen osan olin jo lukenut aiemmin). Se oli niitä lapsuuden kesiä. Sen jälkeenkin on toki tullut ahmittua kirjoja, mutta nykyään vähemmän. Syytän sosiaalista mediaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös