Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 315 804
  • 66 798

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kahden päivän sukulaispippalointeja eli valtava määrä typerää, hömppää perinneruokaa, joissa varmaakin kaikissa maitoa, kermaa tai vähintään voita. Hymyilet ja syöt tai sinut talutetaan saunan taakse. Intoleranssi oireilee, eikä uskalla edes vaimeasti yskäistä, saati aivastaa.

Onkohan elokuvien iloisella, lentelevällä Dumbo-norsullakin mysteerisen toimintansa eli poikkeuksellisen ominaisuuden takana sittenkin, hymystään huolimatta, ilmeisen tuskaisa laktoosi-intoleranssi?

Uusi idea Pohjois-Korean polttoainekriisiin: Taistelutilanteissa lähetetään matkaan räjähdevöillä varustettuja kamikaze-intolerantikkoja?
Myönnän, lapsellista.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Kahden päivän sukulaispippalointeja eli valtava määrä typerää, hömppää perinneruokaa, joissa varmaakin kaikissa maitoa, kermaa tai vähintään voita. Hymyilet ja syöt – tai sinut talutetaan saunan taakse. Intoleranssi oireilee, eikä uskalla edes vaimeasti yskäistä, saati aivastaa.

Ja mieli pahoittuu jos sanot, ettet voi syödä? Ihan kuin tietäisin tämän omasta kokemuksestani. Mullahan oli niin vitun hullu lähisukulainen, että se sai sydämentykytyksiä, kun joskus lapsena / nuorena sanoin sille vastaan jostain mitättömästä asiasta. Hän oli vähän semmonen "herkkä", menetetystä Karjalastakin... voi kun ikävää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ostin just liput Herra Ylppö & Ihmiset -bändin keikalle vajaan parin kuukauden päähän. Ennen vihasin Ylppöä ja miehen musiikkia, mutta viime kesänä eksyin kaksilla festareilla Maj Karman keikalle ja alkoi sen bändin musiikkikin maistua, kuuntelin sitten Ylpön soolotuotantoakin ja sekin kuulosti hyvältä. Näin sitä ihminen muuttuu, en tosiaan vielä reilu vuosi sitten olisi uskonutkaan että tällaista tekisin.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Käytiin lounaalla Turun keskustassa sijaitsevassa turkkilaisen pitämässä lounasbaarissa. Paikka on ilmeisesti hyvin suosittu hyvän ruuan ja isännän ystävällisyyden vuoksi. Onpa tää isäntä valittu jopa Vuoden Uusturkulaiseksikin(!) joskus. Samaan aikaan syömään oli tulossa parikymppinen somalipoika, mutta turkinmies eväs samoin tein sompulta sisäänpääsyn vedoten johonkin nettivarauksiin, vaikka tilaa olis paikasta varmaan löytyny. Somalipoika oli vähän ihmeissään ja kyseli meiltä, onko meillä jotain nettivarausta lounaalle. Ei ollu meillä varausta. Somppu ja turkkilainen siinä hetken aikaa väänsivät ja lopputuloksena somppu lähti ulos vitun kiukkusena.
Siinä ruokaa hakiessani kuulin uusturkulaisen selittävän puhelimeen jollekin, että sama heppu oli aikasemmin aiheuttanu samassa mestassa jotain häiriöitä.

Vaikeita juttuja nämä. Muakin vituttaa osa näistä mamuista, jotka tulevat tänne rötöstelemään, mutta ehkä siitäkin porukasta kelpo sakkia löytyy. Rohkea veto Turkin mieheltä, nykyään kun rasistikortti ja haaste oikeuteen löytyvät todella helposti.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Näin eilen enkelin. Mutta se ei ollut perinteinen enkeli vaaleine ihoineen ja hiuksineen. Eikä myöskään ollut siipiä tai sädekehää. Ei. Tämä enkeli ei ollut suojelusenkeli, vaan tämä oli kiusausenkeli. Suklaanruskea iho, mustat pitkät hiukset, shortsit oli pienemmät ku mun vaimon alushousut ja paita niukka ja tiukka ja kyllä, nännit näkyi sopivasti paidan läpi. Ja asun kruunasi pitkät, korkeakorkoiset mustat saappaat. Ja muutenkin oli nätti naama. Jumalauta!

Tästä aasinsiltaa hyväksikäyttäen seuraavaan asiaan. Tuon naisen nähtyäni ensimmäinen ajatus oli luonnollisesti "panisin" toisena tuli päähän "vittu mikä enkeli" mutta kolmantena sitten jo sovinistisesti "huora". Mikähän siinä on ettei pääse stereotypioista eroon? Jos mä näen puolialastoman ja seksikkään naisen keikistelemässä, niin jossain vaiheessa toi sana "huora" hiipii päähän. Jos taas näen lihaksikkaan miehen nahkashortseissa maihinnousukengät jalassa, niin päähän ei tule sana "gigolo" vaan sinne tulee "homo". Jännä juttu. Tämä -70 luvun lapsi ei pääse millään 2000-luvulle elämään ajan hermolla. Ei sitten millään.
 

Bacon

Jäsen
Onkohan nämä Eurooppaan kohdistuvia terrori-iskuja kauhistelleet ja osaa ottaneet, mukaan lukien jopa Sauli Niinistö, muistaneet kauhistella ja ottaa osaa myös Euroopan ulkopuolisiin terrori-iskuihin? Vakava asia toki, mutta kunhan pohdiskelen tässä samalla, kun olen vaihtamassa facebookin profiilikuvaksi Espanjan lipun.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Muistaako tyypit Neloselta joskus 90-luvun lopussa ja/tai 2000-luvun alussa tullutta tv-draamaa nimeltä Dream Team? Taisi olla ihan päivittäissarja, ja siinä seurattiin kuvitteellisen Harchester United -nimisen Valioliigajengin arkea. Sarja oli ainakin omien muistikuvien mukaan kohtalaisen realistisesti toteutettu, mitä siis tulee näihin ottelutapahtumiin ja muihin vastaaviin. Lisäksi varsinkin alussa oli hauskaa kun sarjassa seurattiin nuorisojoukkueen, reservijoukkueen ja edustusjoukkueen tekemisiä, ja välillä pelaajia lähetettiin joukkueesta toiseen ties mistäkin syystä. Tokihan mukaan mahtui normaaleja saippuaoopperan kuvioita, kuten esim. joukkueen espanjalainen tähtipelaaja Luis Amor Rodriguez paneskelee seuran omistajan vaimoa jne.

Anyway, ehkä aika on kullannut muistot tms., mutta itse kyllä silloin nuorena poikana seurasin mielenkiinnolla sarjaa. Ei ole varmaan mistään nähtävillä tuo sarja ainakaan kovin helposti kokonaisuudessaan, Youtubessa ilmeisesti jotain jaksoja/pätkiä löytyy mutta muuten taitaa olla aika hiljaista? Mielenkiintoinen sarja varsinkin alussa, toki jos en väärin muista niin taisi sitten jossain vaiheessa muuttua enemmänkin siihen normaaliin saippuaoopperan tyyliin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
@Roger Moore Mä muistan! Se oli kultainen nuoruuskesä, jolloin lähdin aamulla kesätöihin mutsin leipomia sämpylöitä eväänä. Päivällä ehti kotiin juuri ajoissa syömään ja katsomaan Dream Teamia. Sen en sarjasta muista, mutta kovasti siitä silloin tykkäsin. Olisko ollu joku summeri tai vastaava ohjelma missä sitä alunperin esitettiin?
Ei ollut mielestäni kyllä Summeri, siinähän esitettiin näitä teini-/nuorten sarjoja. Dream Team tuli neloselta arkisin joskus 16-17 aikoihin ja oli ihan saippuasarja, Summeri oli Ylen juttuja.

Summerissa oli joku lasten versio Lostista ja Radio Free Roscoe.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
2000-luvun puolenvälin ulkomaisista sarjoista Serranon perhe oli ehdoton ykkönen. Sitä tuntui katsovan suurin piirtein jokainen, ja ihmekö tuo, loistavat hahmot ja näyttelijät kelpaavat aina.

Höpöhöpösarjoista katselin venezuelalaista Tuhkimotarinaa yhdessä äitini kanssa. Juonenkäänteet olivat aika absurdeja, kuten alkutilannekin: lihava perijätär on palavasti rakastunut komeaan serkkuunsa, joka tuntee samoin perijätärtä kohtaan.

Voi noita aikoja.
 

sinikettu

Jäsen
Juuri viime viikkoina oli Antti 40vee ja neitsyt. Kuulema aika usein iltaisin ajattelee miltähän tuntuisi saada.
Prostituutio pitäis laillistaa. Rhode Islandilla oikeussalissa sekoiltiin joskus 2000-luvun alulla ja käytännössä laillistettiin prostituutio. Sen seurauksena raiskaukset ja seksitaudit vähenivät merkittävästi. Olis Antillakin paremmat oltavat. Ehkä parin panokerran jälkee sitä jo uskaltautuis yrittämää maksutonta seuraa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olis Antillakin paremmat oltavat. Ehkä parin panokerran jälkee sitä jo uskaltautuis yrittämää maksutonta seuraa.

Niin siis asia ei ole aivan näin yksinkertainen. Juttu oli osa laajempaa tutkimusta missä havaittiin köyhien saavan muutenkin vähän seksiä.

Ja Antti on huomattavan vähävarainen. Rahaa ei ole maksullisiin ja ilmaiseksi ei yhteiskuntaluokastaan johtuen irtoa.
 

sinikettu

Jäsen
Niin siis asia ei ole aivan näin yksinkertainen. Juttu oli osa laajempaa tutkimusta missä havaittiin köyhien saavan muutenkin vähän seksiä.

Ja Antti on huomattavan vähävarainen. Rahaa ei ole maksullisiin ja ilmaiseksi ei yhteiskuntaluokastaan johtuen irtoa.
Köyhät miehet varmaa. Köyhät naiset varmastikin saa, kunhan kehtaa pyytää. Tai sitten köyhät naiset vois tienata rahaa tällä keinolla.

Antti vois laittaa prioriteetit kuntoon raha-asioissa. Vaikka tulot olis sossutasoa, niin joka viikko pääsee varmasti panee, kunhan ei ole liian valikoivaa sakkia. Sossun rahat taitaa olla nykyää lähellä 500 € kuukausi. Jos meikä olis noilla tuloilla samassa tilanteessa, käyttäsin puolet panemisee, neljäsosan viinaan ja loput ruokaa. Jos ottais kerran viikossa vakioajan, eiköhän 60 eurolla pääsis ainakin tokmanni-luokan leidien alaisuuteen 15 minuutiksi. Siinä taitais olla muutenkin Antille 13 minuuttia liikaa.
 

sinikettu

Jäsen
Rahaa ei ole maksullisiin ja ilmaiseksi ei yhteiskuntaluokastaan johtuen irtoa.
Tämä on eräänlainen myytti. Mä oon tavannut kymmeniä köyhiä persvakoja, joilla naista on pukannut ovista ja ikkunoista. Iso osa on toki opiskelijoita. Musta tuntuu, että jengi ei hirveesti tajua, ettei naiset rahasta viehäty, vaan niistä ominaisuuksista, jotka yleensä johtavat varallisuuteen ja korkeaan statukseen. Samasta syystä johtuen köyhät joutuvat Antin tielle. Raha ei ole se suurin syy, vaan himoittavien ominaisuuksien puute.

Lainaan tässä erästä tunnettua evoluutiopsykologian tutkijaa, David Schmittiä: "Moreover, it is important to acknowledge that women’s preferences in modern nations do not seem to be calibrated on money, per se. Instead, women may view money as a proximal cue to the underlying qualities that they have evolved to care about, such as status, prestige, social dominance, ambition, work ethic, and intelligence".

Tässä on kans hyvä evidence-based lista asioista, joista naiset universaalisti tykkäävät. Pääasiallisina kirjoittajina maailmanluokan panomies (Tucker Max) ja mm. ihmisen seksuaalisuuten erikoistunut evoluutiopsykologi (Geoffrey Miller). Huomatkaa, että tärkeimmät piirteet eivät liity mitenkää varallisuuteen tai sosioekonomiseen statukseen.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämä on eräänlainen myytti. Mä oon tavannut kymmeniä köyhiä persvakoja, joilla naista on pukannut ovista ja ikkunoista. Iso osa on toki opiskelijoita. Musta tuntuu, että jengi ei hirveesti tajua, ettei naiset rahasta viehäty, vaan niistä ominaisuuksista, jotka yleensä johtavat varallisuuteen ja korkeaan statukseen. Samasta syystä johtuen köyhät joutuvat Antin tielle. Raha ei ole se suurin syy, vaan himoittavien ominaisuuksien puute.

Kyse ei tietenkään ole siitä, että tyttöjä mikään raha kiinnostaisi eivätkä ne edes tiedä Antin pankkitilin saldoa.

Vaan juurikin siitä, että köyhyyteen ajautuneilta puuttuu niitä muitakin ominaisuuksia. Elämässä on muutakin stressiä eikä pysty olemaan sellainen rento pelimies. Sitä vain ajautuu jämähdyksen kierteeseen.

Jos alkaa kokea olevansa häviäjä, niin sitä ainakin muuttuu sellaiseksi, jos ei jo ole.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Jos ei pillua saa, niin se johtuu itsestä - aina. En sinänsä ymmärrä miksi pillua pitäisi edes saada, koska se on vain yliarvostettu suolenpätkä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
En sinänsä ymmärrä miksi pillua pitäisi edes saada, koska se on vain yliarvostettu suolenpätkä.

Helppohan se on niiden huudella ketkä on saanut omakohtaisesti sen kokea. Ja voivat sitten vetää omat johtopäätöksensä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Täällä pitäisi varmaan olla ketju väärille sanavalinnoille. Turun poliisipäällikkö kutsui eilistä puukotustapausta tilaisuudeksi poliisin pitämässä lehdistötilaisuudessa. Tilaisuus kuulemma päättyi nopeasti Brahenkadulla. Olikohan tilaisuudessa paljon väkeä ja hyvät tarjottavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös