Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 316 476
  • 66 798

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Hitto pitäiskö se syödä jotain. Toissa päivänä viimeksi söin. Siis miten jengi muistaa joka päivä syödä. No en mä tänään jaksa.
Mä unohdan kelposyi syödä. Lapsesta asti ollut sama ongelma. Multa varmaan puuttuu joku nälkäaisti.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Hitto pitäiskö se syödä jotain. Toissa päivänä viimeksi söin. Siis miten jengi muistaa joka päivä syödä. No en mä tänään jaksa.

Olen ihmetellyt miksi evoluutio ei ole kehittynyt sellaiseksi, että riittäisi syödä muutaman viikon välein niin kuin esimerkiksi joillain matelijoilla. Onhan se nyt aivan järjetöntä joutua syömään kolme kertaa päivässä puhumattakaan joistain hipeistä mitkä syövät sen kuusi kertaa pieniä annoksia. Joku tälläkin palstalla kertoi tekevänsä niin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tjaahas ja kohta rikkomaan korvat Swansin viimeiselle Suomen keikalle. Varmaan virkeä olo sen jälkeen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Klikkailen innoissani vastauksia vaalikoneeseen ja melkein lopussa huomaan olevani eduskuntavaalien 2015 koneessa. I'll get me coat. Kenellehän olisi ääni mennyt, jos olisi laittanut vain numeron muistiin?
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Duunissa gonahtaa ihan samalla tavalla kuin intissäkin. Aluksi kaikki on uutta ja jännää ja ahkeroit. Jossain kolmen kuukauden kohdalla tulee ekat alkuviikon poissaolot kun viikonloput venähtää ja puolen vuoden kohdalla tulee kuvioon viikon ryyppyputket. Vuosi kun sitten lähenee niin välillä alat menemään promilleissa duuniin kun ei paljoa nappaa vanhaa gonapappaa.

Vuoden kohdalla sitten usein tuleekin se pakottava tarve ottaa seuraava vuosi lunkisti. Mä en ole koskaan ymmärtänyt niitä, jotka on kymmenen vuotta putkeen duunissa, puhumattakaan mistään kolmestakymmenestä vuodesta. Kaikkien mielestä pakolaisillakin on ihmisarvo, mutta suomalaiset duunarit ei arvosta itseään kun uhraa elämänsä työnantajalle.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kaikkien mielestä pakolaisillakin on ihmisarvo, mutta suomalaiset duunarit ei arvosta itseään kun uhraa elämänsä työnantajalle.
Muutoin viesti taas sitä itseään, mutta tämän lainauksen loppu taas ehkä viisainta, mitä olen tältä palstalta lukenut. Itse kuulun tähän itsensä uhraajien joukkoon, mutta en oikein ymmärrä miksi näin annan käydä, ehkä kolmella ruokittavalla suulla on osuus asiaan. No, just nyt olen ollut suurimmaksi osaksi työtön kesäkuun alusta alkaen.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Eipä tämä hääviä muutenkaan ole kun vaikka tekisit duunia niin koskaan et voi tehdä mitään mitä todella haluat. Toisin sanoen ottaa elämästä kaikki irti. Kerran täällä vaan ollaan niin voitaisiin jakaa lottovoitot kaikille sellaisille jotka tekee sillä rahalla muutakin kuin istuu kirstun päällä johon ne on piilottanut. Itse en kylläkään saisi ropostakaan koska joisin ne kaikki.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerran täällä vaan ollaan niin voitaisiin jakaa lottovoitot kaikille sellaisille jotka tekee sillä rahalla muutakin kuin istuu kirstun päällä johon ne on piilottanut.
Joo rahan huomaa ja tuntee vain kun sitä käyttää. Mä en ymmärrä ajatusta, että ihminen tekee edelleen työtä, vaikka sillä olisi niin paljon rahaa, että varmasti pärjäisi loppuelämän. Aika harva kuitenkaan tykkää herätä duuniin ja usein siellä vielä joutuu tekemäänkin jotain. Tietty joku jääkiekko ja muusikoilla keikkailu ja moni muukin juttu on varmaan kivaa, mutta se on eri juttu. Tai tietty kotona voi olla vaikka vittuileva akka tai itse on sosiaalisesti rajoittunut eikä ole muuta elämää tai mitä tahansa.

Ja jotkut ostaa isolla rahalla maata, vaikka täysin samaa maata sulla olisi jalkojen alla, vaikka et omistaisikaan sitä. Ei kengät sitä tiedä. Totakaan mä en ole koskaan ymmärtänyt.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tänne pitäis avata ketju "mitä tänään pöllit töistä?".

Tarkoitatko fyysistä materiaa? Rikokset ovat muutenkin jo vanhentuneita enkä muutenkaan vasikoisi urheiluliikkeen johtajaa. Aika paljon kenkiä ja muita tarvikkeita meni kassan ohi. Siis kaverilla, en minä ole ollut liikkeessä töissä.

Ei ole tarvetta sen kummemmin mitään suoraan pölliä töistä. Mutta sitä aikaa. Tuhansia tunteja tekemättä mitään ja silti liksa saapuu tilille.

En koe olevani rikollinen, olisikohan se jonkun johtoportaan aika osoittaa orjille jotain mielekästä tekemistä.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Parran, siis kunnon skäggen, ajamisessa on se hyvä puoli, että se ei ikinä ole lopullinen ratkaisu. Varsinkin kun ajaa itse eikä ole muutenkaan missään mafia- eli vakoiluleffassa mukana. Harmittaa vain, että sen poistaminen ei enää tee nuoremman näköisiksi. Nuoremman näköiseksi pyrkiviä ihmisiä aurinkokunnassamme tunnutaan arvostettavan.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Kello on kohta 11 lauantaina, katson Salkkareita (uusintoina, viikolla ei ehdi) ja syön lounassalaattia sienillä ja juomaksi on mustaherukkamehua, toki omasta sadosta. Siis missä se mun elämä? Ja eihän mulla sitten mitään suunnitelmia tälle enää ollutkaan, ne on jo hoidettu.

Toki aamulla seitsemän jälkeen Prismassa ja jo toinen koneellinen pyykkiä pyörii. Huoh.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kuuntelin Haloo Helsingin uutta levyä eilen illalla ennen nukkumaanmenoa, ja näin yöllä unta, jossa olin ko. bändin bäkkärillä ja pidin Elli Haloota kädestä. Ja siinä kaikki.

Se oli seesteinen ja hyvä, lohdullinen uni.
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Pitkiin aikoihin en ole kirjoittanut tähän ketjuun. Näin tulin tehneeksi version kuuluisan yli 3000-sivuisen romaanin aloituksesta. Iivo siellä kyttää telkussa!
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Maali! 217.14 ja historian pisin ottelu. Paikallinen poliisikin ehti jo tviitata, että lopettakaa se katoamisilmoitusten tekeminen, peli on vielä kesken.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kirjastossa on miesten wc:n seinässä kehoitus: Ethän laita käsipyyhkeitä tai terveyssiteitä vessanpönttöön, kiitos.
Eräässä ostamassani perusmaskuliinisen värisessä partavaahtopurkissa on teksti: Hoitava partavaahto – miehille.
Onko naisten partavaahtopurnukka väriltään vaaleanpunainen ja tuoksuu ahomansikoilta, mutta se ei hoida ärtynyttä leukaa ja poskia?
Elämme ilmeisen/liian tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, vai elämmekö?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kaivakaas joku esiin se hassunhauska kuvapari miehestä "ennen ja jälkeen Raumanmeren juhannuksen" tms, en muista tarkkaan. Oli täällä Jatkoajassakin joskus.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peter Kelon uutuuskirja Pesänjakaja kertoo rikostutkimuksesta ja perinnönjakokiistasta.
Ei siis ollut toiveeni mukainen sopivasti pornahtava opus.
Luin, suosittelen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Herää ja olet kännissä. Käy tentissä. Hae olutta. Jatka ryyppäämistä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Herää ja olet kännissä. Käy tentissä. Hae olutta. Jatka ryyppäämistä.

En enää haluaisi olla opiskelija, vaikka olihan se melkoista. Yksi parhaista yksittäisistä muistoista, kun oli erään tärkeän tehtävän palautus ja aikaa klo 12 asti. Ei ollut mitään nettipalautuksia olemassa ja toimiston rouvat pitivät ajasta todella tarkasti kiinni ja ylitys on ylitys ja pahoja ongelmia olisi tullut.

Ajattelin ottaa varman päälle ja siinä aamuyöstä tein ja valmista tuli noin 05. Rupesin ryyppäämään ja odottelemaan toimiston aukeamista 09. Sinne sitten tukevassa humalassa palauttamaan.

Kävin vielä kirjastossa pyörimässä, kun siellä toverit pakersivat kelloa vilkuillen. Yksi kaveri kysyi oletko jurrissa. Tuumasin vain olevani ja annoin heille työrauhan ja menin pubiin. Miksi kaikki pitäisi aina jättää viime tinkaan, saako sillä lailla jotenkin parempia arvosanoja.

Pidä kivaa opiskelijana ja saat jonkun ihan hyvän työpaikan muutenkin, vaikka et olisi kympin tyttö.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Tässä on erään tytön kanssa kohta 2 viikkoo juteltu niitä näitä ja sun tätä maan ja taivaan väliltä. Tänään sit osu ja uppos Mikko Harju:n - Sinä riität biisi 110%:sti kun sen kuunteli. Kertoo hyvin hänen ajatuksistaan. No tää on tällästä välillä :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös