Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 314 684
  • 66 797

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Epämukavaa kävellä kun on ilmeisesti pieni rasitusmurtuma jalassa. Se on jalkapohjassa siinä kohdassa mihin tulee kaikki paine kun hieman kurkottaa jotakin, juuri varpaiden takana eli tuo jänneluu. Eikä tässä voi lepäillä vaan pitää kuitenkin joka päivä kävellä niin eihän se parane...
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Siitä lähtien, kun lukija päättää alkaa lukea iltapäivälehtiä.

Malttia, malttia. Meille tuli (vanhempieni)kotiin aikoinaan Seiskakin ja sitä tuli luettua paljon kun olin varttuva yksilö ja vaikutuksille altis. Silti en häiriintynyt niin paljon, että pitäisin 5-sarjan Bemaria loistoautona. Varmasti oikein hyvä auto se on, en sitä sano.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä oon monesti miettinyt että ostaisiko kukaan noin kallista autoa, jos olisi ainoa ihminen tällä pallolla? Ei siis olisi ketään jolle brassailla ja johon verrata itseään, jos siis lapsuudessa olisi vaikka ollut jotain. Eihän ihminen luonnostaan halua sellaista eikä varsinkaan tarvitse mitään tuollaista. No just tuosta kyseisestä autosta en tiedä mitään enkä viitsi googletella, mutta siis noin yleisesti ottaen. Joku trauma kait se varmaan on.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tolla toisella KHL-finalistilla on kettupaita. Nopeasti katsottuna se ei kauheasti Lukon ketusta poikkea. Onneks Lukko palas takaisin Lukko-logoon, kuten Kerhokin palasi ritari-logosta takasin perinteiseen.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Ja taas Växjön suomiporukalta tasoitus viimehetkillä Ruotsin mahtiseuraa vastaan! Viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia ja tälläkertaa Supersakke Salminen ja päästään SHL:n välierissä game7 jatkoajalle. Huhhuh, kelpaa!

Toivotaan Växjöltä venymistä ja voittomaalia.

EDIT; ei riittänyt taistelu viiden suomalaisen edustamalla Växjöllä. Heti jatkoerän alkuun 2+2min ylivoima ja sen menivät tuhrimaan, niin joutavatkin laulukuoroon. Skellefteå finaaleihin ja vastaan Frölunda.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mistä lähtien noin 70 000 euron 5-sarjan diesel Bemari on ollut "loistoauto"? Tuosta puuttuu hinnasta kai ALV, joten onhan se kallis, mutta vielä kuitenkin ihan normiauto. Loistoautoja ovat Rollsit, Bentleyt tms.

Linkki Iltalehden uutiseen, jossa kerrotaan eduskunnan puhemiehistölle hankitun uudet loistoautot.
Yleensähän nämä ovat olleet noiden ns. paskalehtien mukaan "ökyautoja."

Kaikki 5-sarjan Bemarista lähtien, Audit A5 ja ylöspäin jne. Jaguarit vaikka sitten käytettynä ovat ökyautoja. On toki ökytaloa, ökyhuvilaa ja muutakin kivaa.

Ja hei, kun nyt aiheeseen päästiin niin miten noi iltapäivälehtien viikonloppunumerot sattuvat niin usein kirjoittamaan isot ns. erikoisjuttunsa samoista aiheista? AInakin lööppien perusteella näin on.

Esim. nyt viime viikonloppuna molemmissa oli se lööppi aiheesta varttuneella +70 vuoden iällä syttyneet rakkaussuhteet, eli esim. Göran Stubb ja Pirkko Mannola oli vielä kuvituksena molemmissa.

Muutama viikko sitten oli saman viikonlopun aikana sattumalta taas Jaajosta joku jättijuttu molemmissa ja lööpit molemmissa isoa Jaajoa. Välillä on sitten kesäisin molemmissa se perinteinen juttu Satu Tuomiston tai Viivi Pumpasen touhuista jne..

Kuitenkin eri konserni, eikö vaan olekin, niin ihme että samojen viikonloppujen jutut ovat sitten kuin samasta puusta veistetty, tulee mieleen että yksi freelance-toimittaja tuottaa jutut molemmille.

Muutenkin on huvittanut katsoa, että Jaajo on ollut viimeisen muutaman viikon aikana varmaan joka viikonloppu jomman kumman iltapäivälehden lööpissä tai jopa molempien, ja aina se samanoloinen aihe näyttää olevan jutun näkökulma eli Jaajon nousu jonnemaisesta radiotoimittajasta tai ns. turhasta julkkiksesta kovaksi bisnesmieheksi ja arvokkaaksi tv-juontajaksi. Kuinka monta viikkoa siitä riittää vielä uutta juttua, luulisi että tuo elämäntarinansa ja työuransa on jo aika hyvin tässä kevään mittaan käyty läpi, ja vielä kun Jaajo ei nyt varsinaisesti mikään uusi julkkis ole muutenkaan niin alkaa olla aika tuttua tarinaa.

Mutta mikäs siinä, helppoa toimitustyötä kun laittaa samat jutut viikosta toiseen.

Ja kohta taas otsikot huutaa ja jutut paljastavat kesän yllättävät kaloripommit, jutut voi kaivaa kovalevyltä viime vuodelta tai useammalta vuodelta, ja pistää lehteen. Mitä, siiderissä ja makkarassa enemmän kaloreita kuin grillatussa paprikassa ja vedessä? Älä saatana.
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vähän edelliseen liittyen. Talouteen (ei minulle) saapui Me Naiset (en lue) ja kannessa oli Janna Hurmerinta, joka näköjään kaipaa boostia, kun oli naimisissa jonkun kamapään kanssa. Janna sanoo (kannessa): "En voi antaa eron pilata loppuelämääni". Deep. Eli eteenpäin on jo menty eikä ole kelattu yhtään että voi vittu mä olin idari.

Kannessa sanoo myös Niinistön Ville, jonka setä on Suomen se niinkun pressa vanha käpy: "Treffipyynnöt Facebookissa ovat kiusallisia". Kuule Ville, esitä niitä treffipyyntöjä sitten jossain muualla kuin Facebookissa.

Apua, nyt käänsin lehteä ja sivulla kolme kerrotaan sisällöstä: "JANNA JA SAMI HURMERINTA ovat tytär ja isä, toistensa luottotyypit." Heti perään: "VILLE NIINISTÖ on iloinen maailman parhaasta ex-vaimosta." Aika kovia juttuja.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
No nämä on näitä. Maailman paras ex-vaimo, maailman paras isäpuoli, maailman paras pikkuserkku, maailman paras naapuri. Lämmittää varmasti sydäntä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Lostin ensimmäinen tuotantokausi on käsittämättömän kovaa settiä.
 

sinikettu

Jäsen
Nyt on yö. Yö on nyt. Toivottavasti Lindholmin Olli ei kuitenkaan paikalle pyrähdä, jotta pornoa rauhassa ehtisin katsella. Mieluummin yön hiljaisuutta kuin yön pauhua.
 
Räppärien rahankäytöstä tulee mieleen NBA/NFL-pelaajien touhut. Räppäri, jonka ansiotulot olivat 100000e hankkii 160000e auton (ei varmaan ole oma, mutta sellainen kuva täytyy tietysti antaa julkisuuteen). Kuinkohan äkkiä uran hiipumisesta nämä räppärit ovat ulosotossa?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Myös darrassa voi olla kännissä. Ja toisin päin. Sitä nyt ei vain hienostelevat ihmiset ymmärrä. En väitä sitä vääräksi, mutta niiden pitäisi ymmärtää miten asia on. Ja hyväksyä se.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Semmosta vaan, että Jannika B on julkaissut uuden, hienon kappaleen. Mikäpä tässä fiilistellessä.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kaksijakoiset fiilikset uudesta Tuntemattomasta. Kun luki listaa näyttelijöistä, niin ensimmäinen reaktio oli ihmetys siitä, mitä vittua Hirviniemi ja Vatanen tekevät tuossa porukassa. Nyt kun asiaa on hetken miettinyt, niin ei välttämättä ole edes paska homma. Muuntautumiskykyisiä näyttelijöitä, joilla on murteet hallussa. En usko että Hirviniemellekään annetaan mahdollisuutta vetää hommaa ihan plörinäksi, vaan tässä ollaan tosissaan tekemässä hyvää elokuvaa. Aika näyttää.
 

sinikettu

Jäsen
Pakkoko noita Tuntemattomia sotilaita on aina joka väliin tehdä? Talvisota, neuvostoliitto ja vastaavat menivät jo ohi. Jos armeija-varusmiespalvelus-propagandaa on pakko väsätä, niin eiköhän sitä vähän tuoreemmallakin idealla saa luotua. Lähettämällä vaikka reserviläisille enemmän kirjeitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös