Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 277 436
  • 66 549

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
En ole nationalisti tai muu tyhmä hippi. Mutta miten on täysin mahdotonta löytää jotain suomalaista taustamusiikkia.

Pelkkää räppipaskaa. Siis vittu, huudelkoon joujouta missä haluaa, mutta saisiko tavallisille ihmisille tavallista musiikkia. Suomi on tunnettu rokkipändeistään ja ilmeisesti räppärit yrittävät siinä siivellä lennellä.
 

Ralph

Jäsen
"Kymmenen mielenkiintoisinta vierasta Linnan juhlissa",
Ja siellä on jotain elastisia, jussivatasia ja mikaeljungnereita.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lunatico! Todella sydäntä lämmittävää kuulla onnistuneesta reissustanne! Kaiken skeidan jälkeen elämässäsi todellakin ansaitset kertomiasi positiivisia kokemuksia! Hyvä!
Kiitos @tulevaton! Lämmittipäs mieltä tosi paljon tuollainen palaute. Arvostan sanojasi todella paljon!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Onneksi ulkopuolella olevan kellarin luukun kautta pääsee sisälle.

Kaikkeahan ei ole pakko kirjoittaa ihan mistä hyvänsä asiasta, vaikka otsikko moista vaatiikin. Että en suosittele tänne enää osoitteen lisäämistä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Olipas täydellinen loma Kanarialla! Kaikki meni täysin nappiin, emännän kanssa saatiin rentoutua viikon ja se onnistui tosi hyvin. Nähtiin paikkoja, käytiin Las Palmasissa ja Puerto Ricossa kahteen otteeseen. Majaa pidettiin Arguineguinin aivan vieressä ja hotelli oli hyvä. Sellainen iso yksiö tavallaan oli se huone, ainut miinus asia(t) oli ei parveketta ja suihkusta tuli kehnosti kuumaa vettä. Yöelämään tutustuttiin kolmena iltana, syötiin ulkona, jopa hienostikin kerran ja voi vaude mitkä kokemukset tuosta sai! Lentokone oli nousun ja etenkin laskun aikana jännin "huvipuistolaite" koskaan, mutta siitäkin selvittiin ilman viskiryyppyjä. Teki niin hyvää kun sai unohtaa viikoksi täysin kotipuolen asiat, stressitekijät ja ihan kaikki. Pystyi vain olemaan ja kun sääkin salli käytännössä joka päivä niin ai kun teki nannaa.

Minähän olen ihmisenä sellainen joka jää helposti koukkuun vähän mihin tahansa. No tähän matkustamiseen kauan pois Suomesta voin sanoa jo heti kättelyssä, että janoan lisää vastaavanlaisia reissuja. Onneksi kaikki koukut ei ole pahasta vaan on myös hyviä koukutusasioita ihmisen elämässä. Tässä niistä yksi.

Buenos tardes!

Hienoja uutisia hienosta lomasta! Kyllä lomailu vain kummasti virkistää, rentouttaa ja vie ajatukset pois arjesta. Joskus voi lomallakin sattua kaikenlaista odottamatonta, jopa vastoinkäymisiä, mutta ovatpahan ainakin erilaisia vastoinkäymisiä kuin kotona. Ja niitäkin sopii sitten joskus muistella vuosien päästä tyyliin "italot menivät lakkoon, joten tuli vietettyä yö Venetsian lentokentällä korvaavaa lentoa odotellessa".

Matkailuun ja reissuihin jää helposti koukkuun, ja kuten sanoit, niin se on aika hyvä koukku johon jäädä. Reissun poltetta veressä kun voi tyydyttää monella keinolla: esimerkiksi ihan päiväreissut Tukholmaan tai Tallinnaan ovat hyviä jos keskittyy kiertelemään kaupunkia ja katsomaan paikkoja. Sitä en laske "matkailuksi" kun keskiverto Suomi-turisti menee pariksi tunniksi Tallinnaan, ostaa tuhat litraa viinaa ja palaa laivaan.

Uskon, että kun nyt lentokonekokemuksesi ovat karttuneet hyvillä kokemuksilla niin tulevat nousut ja laskut ovat astetta helpommat etukäteen. Kyllähän se sopivasti jännittää, eikä tavoitteena tarvitse edes olla se, ettei "huvipuistolaite" yhtään kutkuttaisi mahan pohjasta, mutta jännityskin voi olla hyvää jännitystä ja elämys itsessään, varsinkin kun kone on laskeutunut kohteeseen ja tietää, että nyt ollaan perillä.

Aina ei tarvitse matkustaa edes tuntikausien lentoja: suosittelen lämpimästi kokeilemaan esimerkiksi Puolan kaunista Gdanskia kesäaikaan (noin tunnin lento Suomesta) tai Riikaa Latviassa, jonne on myös noin tunnin pyrähdys. Kesällä Riiasta kannattaa piipahtaa vieressä olevaan Jurmalaan ja sen valkeille hiekkarannoille, jonne pääsee vaikkapa vesibussiristeilyllä (tein tämmöisen kerran itse).

AirBalticin jatkolennot lähtevät myös Riian kentältä, joten sieltä pääsee kätevillä jatkoyhteyksillä samalla firmalla Keski-Eurooppaan. Budapest, Praha, loistelias Wien, Berliini, München... näissäkin varmasti monessa viihtyisit kumppanisi kanssa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutaman kuukauden tauon jälkeen käynnistin vanhan älypuhelimen. Noin 3-4 mm paksu akku turposi lähes sentin paksuiseksi ja pomppasi ulos. Huh.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Musta Nuoli se ei petä koskaan! Kiitos tuhannesti hyvästä ja kivasta viestistäsi. Maailmaa on paljon nähtävänä ja kun nyt eka kokemus on onnistuneesti vyöllä niin kyllähän se kutkuttaa nähdä muutakin kuin Joensuun torin vilinää. Olen aina haaveillut matkustelemisesta, mutta ennen oli isoimpana esteenä se, että pitäisi lähteä yksin ja kun kielipää (Englanti) ei ainakaan muutama vuosi sitten vielä ollut mistään kotoisin, niin ne asiat esti aika vahvasti. Nyt on avopuoliso ja enkkukin taittuu tänä päivänä asteen verran paremmin niin nyt on sauma toteuttaa unelmiani. Ja aijon käyttää sauman, koska moni asia on "kerran elämässä" juttuja, niin ei kannata jumittaa paikoillaan. Jos vielä ensi kesänä emännän lapset muuttaa meille niin se on pieni, mutta ei suinkaan suuri, "hidastava" tekijä. Toki heidän kanssaan se reissaaminen aika varmasti onnistuu myös, mutta tuleehan se olemaan sitten hiukan työläämpää. Onhan meillä suunnitteilla tässä keväällä lähteä ns. perhematsiin Hartwallille, setä ja sen kolme muksua + meidän pesue, niin nämäkin voi olla toisesta pikku juttuja, mutta mulle ja meille ne on isoja juttuja.

Tukholmasta muuten ollaan puhuttukin tässä pari päivää sitten. Se kaupunki on aina kiehtonut, joten sellainen 4 päivän miniloma sinne olisi varmasti erityistä ja miksipäs ei lapsetkin mukaan jos tuo osuu vaikka ennen sitä kun lapset meille muuttaa. Isäpuoleni, vanhana muusikkona ja paljon nähneenä, kehuu aina Tukholmaa niin varmaan siitä jäänyt päähän kaiku, että sinne pitää päästä joskus. Ja se olisi lähellä ja edullinen, niin aika varmasti sinne vielä mennään. Kiitos myös vinkeistä, tuollaiset tunnin pyrähdykset vaikka Riikaan alkoi kiinnostamaan, toki ainahan siinä on ensin se Helsinkiin selviäminen, mutta hyvin on tähän asti matkat taittuneet täältä susirajalta etelään. Ja siellä on aina paikka meille huippuhauskan sedän luona, se oikein toivoo, että tultaisiin ja ensi kerralla pitää kuulemma olla jo lapsetkin mukana. Kovasti odottaa niiden näkemistä.

Ja sedästä kun tuli puhetta niin on aivan mahtavaa, että me jälleen lähennyttiin hänen kanssaan. Hän on aina ollut mulle se etelän setä jonka koomikkopiirteet on jääneet syvälle sieluun elämään. Silloin kun aikoinaan tavallaan asuin naapurissa niin eipä tullut silti käytyä kun muutaman kerran kun alkoi se surullisen kuuluisa villielämä jälleen maistua. Muistan käyneeni hänen luonaan katsomassa Kimin mestaruusajon Formuloissa ja siihen melkeinpä rajoittuu muistikuvat. Nyt sitten tänä syksynä tuo lähentyminen tapahtui pienen alkujännityksen jälkeen ja kun olen aina pitänyt häntä suosikkisetänäni niin tuossakin on iso ilonaihe itselle.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Se olisi sitten aika aloittaa pikkujoulut. Vähän turhan aikaisin alkaa, mutta mikäs siinä. Tästä tule taas yhtään mitään, kuten ei pikkujouluista yleensäkään.
 

Ralph

Jäsen
"Olet lähettänyt 16 viestiä tähän viestiketjuun", ilmoitti sininen nuoli tämän ketjun vieressä. Mutta kun painan vastausmäärää huomaan, että todellinen luku onkin 362.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Eppu Normaali soitti äsken Possessa Kaljaa Nuorille-biisin. Varmaan oli Posseyleisöllä ja Vain Elämää esityksiin tottuneilla biisissä ihmettelemistä. Hyvä veto.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF, sympatiapisteet Ässille
Kuuntelen töissä ylex kanavaa, kun en jaksa kuunnella kaupallisten kavavien mainoksia. Matti ja Ile ovat juttuineen jopa ihan mukavaa kuunneltavaa, musiikkitarjonta on vain yleensä aika hanurista tuolla, mutta menee siinä taustalla. Parisen päivää on soinut kanavalla Sini Sabotagen uusi piisi, ja on kyllä mielestäni sellaista paskaa, että ihmettelen suuresti, että tuollainen kura saa radiossa soittoaikaa!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tavallisen 3x3 Rubikin kuution saa 43 252 003 274 489 856 000 eli noin 43 triljoonaan eri asentoon. Mistä tahansa asennosta kuutio on mahdollista ratkaista enintään 20 siirrolla.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Olen, ja tulisipa se raja vastaan mahdollisimman pian - mutta mennee vielä kolmisen viikkoa kunnes pääsen tälle rajapyykille. Ja sitten - niin, sen näkee sitten mitä ryhdyn touhuamaan.

vlad.
Jätä tappelukaipuu taakse ja kirjoittele enemmän Wingseistä. :)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Suomen Valtion vuoden 2015 budjetti tehdään oletuksella, että talous kasvaa Suomessa 1,2%. Viimeinen Suomen Pankin julkaisema ennuste vuodelle 2015 oli -0,1%, tietolähteenä aamun HS. Budjetin pohja on hieman pois jo ennen vuoden vaihtumista, oma kommentti.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Jätä tappelukaipuu taakse ja kirjoittele enemmän Wingseistä. :)

Mutta mitäpä minä Wingseistä kirjoittelisin? Tai kiekosta yleisesti?

Voisin verrata omaa tilaani kiekkoilijaan joka ei kykene sopeutumaan pelissä tapahtuneisiin muutoksiin ja kokee itsensä tämän jälkeen hyödyttömäksi ja katsoo parhaimmaksi vaihtoehdoksi hokkareiden ripustamisen naulaan. Minun aikakausi on jo ajanut ohi, eikä se enää palaa, joten koen ettei kiekolla ole mitään annettavaa minulle eikä minulla (entisenä) fanina kiekolle.

vlad.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kuuntelen töissä ylex kanavaa, kun en jaksa kuunnella kaupallisten kavavien mainoksia. Matti ja Ile ovat juttuineen jopa ihan mukavaa kuunneltavaa, musiikkitarjonta on vain yleensä aika hanurista tuolla, mutta menee siinä taustalla. Parisen päivää on soinut kanavalla Sini Sabotagen uusi piisi, ja on kyllä mielestäni sellaista paskaa, että ihmettelen suuresti, että tuollainen kura saa radiossa soittoaikaa!
Aika monen suusta kuullut saman mielipiteen (itsekin oon samaa mieltä) että juontajat kanavalla toimii ihan hyvin, mutta musiikki on yhtä paskaa. Sen takia vaihdoin itsekin Citylle / Rockille, ei noita Kasmireita ja Idiots-tuomareita jaksa kuunnella.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kun tässä on tuo työ hiukan - tai aika paljonkin - mietityttänyt, niin otinpa eilen iltapäivällä itseäni niskasta kiinni ja laitoin pitkästä aikaa työhakemuksen menemään. Siitä on reilu vuosi aikaa kun viimeksi sellaisia rustailin ja ihan hyvällä menestyksellä - nyt laitoin sitten täällä Lahden alueella hakemuksen "päksiin". Katsotaan mitä tuleman pitää - toisaalta jos nyt ei tärppää niin heitetään sitten uusi verkko vesille.

vlad.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
TERVETULOA
STADIIN
MASI
La 10.1. klo 15.00
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
TERVETULOA
STADIIN
MASI
La 10.1. klo 15.00

Valitettavasti paikalla ei ole ihan yhtä paljon vieraskannattajia kuin Tampereella oli lauantaina mutta eiköhän sitä vähintään viisi bussillista lähde. On meinaan vuotuisen risteilyn aika.
 

Ralph

Jäsen
Tulihan se sieltä! Joku listasi "vuoden joukkue" -äänestyksessä koripallomaajoukkueen lentopallon edelle. Tuota ei voi perustella kuin vain kertomalla, että on koripallofani.

Lentopallo on maailman toiseksi suurin palloilulaji (jalkapallo tietenkin edellä) ja Suomi sijoittui MM-kisoissa yhdeksänneksi, menemällä ensin pelaamalla kisoihin. Koripallomaajoukkue tuli vastaavasti sijalle 21. kisoissa, joihin oli pääsyt villi kortti -joukkueena. Ja kuten mainittua, pienemmässä lajissa.

Itse nostan lentopallomenestyksen jääkiekon MM-hopean edelle, mutta ymmärrän paremmin tämän vastaväitteitä. On vaikeampi verrata ison lajin ysisijaa pienen lajin hopeaan, kuin tuota lentopallo-koripallo-vastakkainasettelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös