Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 314 925
  • 66 797

Bacon

Jäsen
VIIMEINEN VIESTI

''VIESTI TUONPUOLEISESTA
SAAT LUVAN JULKAISTA TÄMÄN YKSITYISVIESTIN.


KÄYTTÄJÄNIMETTÖMÄN PUOLESTA.


NIMIM RAUTAKANSLERI AKA KESÄTYTTÖ69''


En nyt tiedä saako tästä kakkua, mutta otetaan se riski. Tälläinen viesti tuli tuonpuoleisesta.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
No jos on päättänyt lähteä, niin täytyyhän sitä ainakin lähteä tyylillä ja sen AKA Rautakansleri kyllä tekee. Ai niin ja Kari Tyni.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Uskaltaisikohan sitä joskus käydä kirjoittamassa jonkun nasevan van laainerin jonnekin Liiga-osion ketjuun. Mielellään sellaisen, jossa sekä flametuksen, trollauksen että provoamisen tunnusmerkit esiintyvät. Myös näin MömMöm-kisojen kunniaksi voisi käydä pyllyilemässä MömMöM-kisojen otteluseurantaketjuissa. Voisi vaikka haukkua kaikki mieshuoriksi ja tuputtaa sitä Jyväskylän PotkuPalloKlupin tekemää moralisointivideota. Saisikohan siitä sen viikon pänniä?
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen siinä käsityksessä, että Kari Tyni on naurettava pelle ja hänen olisi syytä painua syntymäseudulle JYPistä.

Ja takaisin yläkertaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kari Tyni on kuulemma inhottava tyyppi ja hänessä ahdistaa eniten Kari Tyni.
 

Bacon

Jäsen
Kesätyttö taisi nyt ampua haulikolla oman pään sijasta munille ja jäi kitumaan. Huonoa tuuria.

Lopulta tämä kituminen päättyi hitaaseen ja tuskalliseen kuolemaan. Lepää rauhassa Kesätyttö69 (rautakansleri). Tässä hänen viimeinen viestinsä ja hyvästinsä kaikille palstalaisille.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä olen naureskellut tuolla toisella sivulla ketjua, jossa otsikkona on Väittelyä piirakkavuoista ja nyt aikani kuluksi päätin mennä leipurien jutut lukemaan.. Niin tyypit kinaakin jostain Hessun burgereista.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kaksi erikoista tapausta tänään ja molemmat liittyvät halvimpaan huumorin luokkaan.

Olimme kaverin kanssa pelaamassa sulkapalloa lähes tyhjässä hallissa. Toisella tunnilla tahkotessamme toiselle puolelle tuli nuoripari pelailemaan. No meillä oli siinä erä ohi ja vettä piti kaadella koneeseen, mutta typerästi pakannut sivuunkirjoittanut joutui juomaan Bonaquaa ja se saattaa noissa olosuhteissa röyhtäyttää. Päästin epähuomiossa mojovan vatsakaasun ulos ryyditettynä vähintäänkin riittävällä volyymillä, jonka olisi voinut olettaa kääntävän päitä vähemmänkin kauillisessa akustisessa ympäristössä. Tämän nuoren parin kauniimpi osapuoli oli juuri palauttamassa helppoa palloa poikaystävänsä kenttäpuoliskolle tuon karanneen röyhtäyksen sattuessa ja jäätyikin palautuksessaan. Neiti repesi nauramaan, minä ja kaverini myös. Tuosta syntyi se naurun kierre, jossa toisen nauru estää itseä lopettamaan nauramista. Viitisen minuuttia siinä sitten kiherrettiin kilpaa. Yksi röyhtäys ja iloa koko kansalle!

Toinen tarina onkin sitten ilman hauskuutusta. Joudun menemään tuon tuosta terassille päästämään suolikaasut ulos. Nyt on jotain todella pahasti vialla, sillä en piere yleensä lainkaan ja nyt tuo haju on niin kamala, ettei voi samassa tilassa oleilla.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää on ehkä hullua, mutta laitan silti...

Parisen yötä sitten olin aivan viimetipoilla, että nukahda. Sitten kuulin kun avopuoliso puhui mulle. Säpsähdin ja kysyin, ett' "sanoiksä jotain?". "En" oli vastaus. Kysyin, että "ihanko varmasti??" ja vastaus oli, että "joo joo en sanonut, kuin niin?"

Tästä päästään sitten siihen varsinaiseen assiisseen. Emäntä myönsi hetken hiljaisuuden jälkeen, että se "puhui" mulle ajatuksissaan eli ts. mielessään... No sittenpä en enää ollutkaan nukahtamaisillani vaan virkistyin, koska asia alkoi olla jo todella spuukia. Toisin sanoen, kuulin kun avovaimo puhui mulle mielessään. Kuulin siis sen ajatukset... Se oli sananhelinää, sanat epämääräisessä järjestyksessä, mutta seassa oli ihan pointitkin ja selkeitä sanoja. Enää en muista mitä ne sanat oli mistä selvän sain, silloin kyllä muistin kun muija sitä kysyikin, mutta en tohtinut sanoa. Nyt harmittaa.

Asia ei ollut paha tms vaan ihan hyvä, mutta en muista perkele mitä ne sanat oli. Mutta siis tämä on tosi hullua. Jos mä alan tässä kuulemaan toisten ajatuksia niin alkaa mennä niin vitun nextille levelille ettei tosikaan.

Mistään flippauksesta ei ole kyse. Enkä mä sitä pelkää tms. Me ollaan emännän kanssa sellaisia sielujen sisaruksia. Meillä on sellainen samanlainen ilmasilta kuin esim. kaksosilla. Kyllä te tiiätte. Jos mua ahdistaa tai häntä niin toinen tuntee sen vaikka oltais toisella puolen kaupunkia. Sekin on aika hullua, mutta toisaalta mua se ei silleen yllätä. Oikeastaan mua ei yllätä enää mikään. Ei ole yllättänyt viime syksyn jälkeen enää mikään vaan ihmeissäni katsonut kun asioita tapahtuu ja palaset loksahtelee paikoilleen ihan uskomattomasti.

Tälläisestä elämästä mitä nykyään vietän, mulla ei ole ollut minkäänlaista kokemusta. Ei mitään tietoa. Siksi tää tuntuu ihan uskomattomalta. Se tietysti menee niin, että kun pistää elämänsä järjestykseen niin alkaa niitä hyvin asioita tapahtua. Mutta niitä on oikesti tapahtunut siihen tahtiin, että hyvä kun kyydissä pysyy. En valita. Mä nautin. Vihdoin se onni/onnellisuus tuli mun luokse. Tietysti kun rypenyt paskassa koko elämänsä, koko aikuisiän ja sitä rataa niin onhan tää hienoa kun vihdoinkin helpottaa. Sitä vaan äimänkäkenä fiilistelee ja pyörittelee päätään, että onko tämä edes todellista. Mutta ON SE! :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Kohta on juhannus ja me lähdetään maalle, niinkuin olen aina mennyt. Vajaa kaksi viikkoa ja alkaa pitkä, 5:n viikon loma. Sekin on hienoa, ansaittu loma :)
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Provosoiduin nimimerkki Trenchtownin jutuista nyt viimeistään tuolta toisesta moderaattoritopikista, vaikka suoraan hänelle en kohdistakaan seuraavaa eikä hän varsinaisesti meuhkannut propleemansa kanssa. Tämä lienee melko turvallinen aihe kuitenkin avautua ajatuksistaan:

Vaikka on varmasti mukavaa kuvitella olevansa internet-foorumin käyttäjänä kuin etuoikeutettu maksava asiakas, jota palvellaan aina kun tämä niin haluaa, niin asia on ilmaisissa palveluissa monasti juuri päinvastoin. Uskon moderaattoreihin kuuluvan myös varsinaisen sivuston sisällön tuottamisesta vastaavia henkilöitä, joiden intresseihin ei kuulu sisäkkötyylinen asiakaspalvelu ties minkälaisissa henkilökohtaisissa ongelmissa. Jos noissa oletettavasti jatkuvissa pyynnöissä antaa yhtään periksi, niin kohta lienee boksi täynnä miljoonasta pyynnöstä tehdä sitä ja tätä.

Meinaa noin yleisesti sitä, että ylläpito/moderaattori -akselilla on ihan vapaa itse määrittelemänsä oikeus päättää mitä kommentoivat ja miksi, missä ongelmissa auttavat ja miksi, tai jopa mitä moderoivat (ohhoh), jos sitäkin arkaluontoista pesää nyt haluaa sohia. Jos jollakulla on ongelmia itsensä, itsensä ja foorumisuhteensa kanssa, tai yleisen sääntölinjan kanssa, niin se ei liene lopulta ylläpidon/moderaattorien ongelma, jotka jo muutenkin tekevät kaiken eteen ihan riittävästi töitä pelkästä pyyteettömästä halusta ilman että pitäisi kytätä yksittäisten henkilöiden tekemisiä. Ongelmia kehittelevien tilalle löytyy aina uusia, ja jos joku katoaa niin se kyllä unohtuu pidemmän päälle muilta kuin ystävyyssuhteita solmineilta. Foorumikäyttäjät eivät tunnu aina ymmärtävän olevansa hyvin pieni pala isoa kokonaisuutta. Nimeään lehteen pykäävät ovatkin yleensä näitä äänekkäimpiä jokapaikanhöyliä, joilla vähän itsetunto heittää isompaa volttia. Jostain syystä juuri heitä aurinko (tai tässä tapauksessa palsta) tuntuu kiertävän, mikä on käsittämätön harhaluulo. Ehkä siksi monet perustelevatkin pieniä kuppikuntia sinne tänne, kun saa tehdä täysin itsensä näköistä jälkeä. Ei vanha ilmiö sekään.

Tämä nyt vain jossain määrin toisen puolen kantaakin ymmärtävästä näkökulmasta, vähän rönsyillenkin. Jos esimerkiksi Jatkoaika velottaisi jonkun summan sivuston ja/tai foorumin käytöstä, niin ottaisivat varmasti kaikenlaisen vähän todellisuudesta vieraantuneemmankin nillityksen vakavammin. Ehkä kannattaa kokeilla muitakin harrastuksia, jos keskustelupalsta käy enemmän tai vähemmän hermoille. Ei se 50 000 viestiä ole välttämättä merkki kuninkuudesta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Minulle tuli mieleen että eikös helpointa olisi ollut raportoida jokin oma viesti ja kirjoittaa siihen että haluaisi loman, siis jos kerran oma pääkoppa on niin heikko että ei pysty vaikka heittämään läppäriä ja kännykkää ikunast,a kun ei muuten pysty pysymään kerran poissa.

Modet lukee taatusti helpommin se raportin ja siihen reagoi, kuin sen YV:n. Toki sinällään en ymmärrä tälläiselle tarvetta muutenkaan, mutta jos nyt kerran siitä riippuu mahdollisuus viettää kesää rauhassa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Provosoiduin nimimerkki Trenchtownin jutuista nyt viimeistään tuolta toisesta moderaattoritopikista, vaikka suoraan hänelle en kohdistakaan seuraavaa eikä hän varsinaisesti meuhkannut propleemansa kanssa.

Ainakaan tarkoitukseni ei ollut meuhkata, vaan ihan asiallisesti lähetin asiallisen yksityisviestin aiheesta ja kun vastausta ei ole kuulunut, niin laitoin kysymyksen myös ketjuun jossa kysytään moderaattoreilta kysymyksiä.

Toimin näin ainoastaan siksi, että muistini mukaan ennenkin on ollut mahdollista "jäädyttää" kirjoitusoikeutensa ihan sitä pyytämällä. Tarkoitukseni ei ollut vittuilla eikä provosoida, vaan ihan asiallisesti kysyä. No joo, olihan siinä lopussa se höpinä pornolinkeistä ja mistä nyt olikin, se ehkä oli hieman mauton, mutta täysin kieli poskessa kirjoitettu höpinä.

Ymmärrän varsin hyvin, mikäli moderaattorit eivät pyyntööni suostu, ei siinä mitään. Vaan voisihan sen sitten vaikka kuitata ilmoittamalla, että "ei onnistu, hommaa pelikieltosi jollain muulla lailla".

BlackWolf kirjoitti:
Toki sinällään en ymmärrä tälläiselle tarvetta muutenkaan, mutta jos nyt kerran siitä riippuu mahdollisuus viettää kesää rauhassa.

En minä kenenkään ymmärrystä kaipaakaan, vaikka ethän sitä nyt ollut tarjoamassakaan. Se on mulle ihan se ja sama, että ymmärtääkö joku toinen nimimerkki tässä asiassa ajatusmaailmaani. Ilmeisen huonosti olen asiani esittänyt tai sanani valinnut, kun ihan yksityisviestiä myöten (en viittaa kumpaankaan lainaamaani nimimerkkiin) saa hämmentävää nillitystä osakseen. Täytyy kyllä sanoa, että lainaamissani viesteissä oli iso pointti joka mulle aukesi, en ajatellut siltä kantilta, että moderaattoreilla ei välttämättä ole aikaa ja/tai intressejä jokaisen prinsessan mielitekoja toteuttaa. Nyt ymmärrän senkin. Tämän viestin myötä jättäydyn kesätauolle ja koitan etsiä muita harrastuksia.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Täytyy kyllä sanoa, että lainaamissani viesteissä oli iso pointti joka mulle aukesi, en ajatellut siltä kantilta, että moderaattoreilla ei välttämättä ole aikaa ja/tai intressejä jokaisen prinsessan mielitekoja toteuttaa. Nyt ymmärrän senkin. Tämän viestin myötä jättäydyn kesätauolle ja koitan etsiä muita harrastuksia.
Hyvää kesälomaa ja uusin voimin sitten taas syksymmällä.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Olen koittanut tolle naapurin ämmälle vihjata, että se voisi vähän tarkastaa tupakointiaikataulujaan, kun se aika usein sattuu itseni kanssa yhtä aikaa röökille, jolloin menee koko tuprutteluhetki pilalle, kun siinä sitten pitäisi jutella ja kaikkea muuta typerää. Huomasin tänään, että ei se näköjään vielä ole vihjeitäni tajunnut. Tyhmä lehmä.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Eliteprospects sivuston selaaminen tämmöisenä sateisehkona kesälomapäivänä on ihan rattoisaa puuhaa musiikin kuuntelun ohella. Nytkin selailen vuoden 1998 draftia ja kattelen, missä silloiset "isot nimet" menee nykyään uransa kanssa.

Kohta vois jotain syödäkin, kun meinaa nälkä iskeä.
 
Töissä on liikaa aikaa ja sen huomaa. Puoli iltapäivää taistelua terve järki + ylpeys vs. muutama muu tunne. Toistaiseksi edelliset johtavat, mutta lopputulemaa se ei ole tähän mennessä ennenkään estänyt, perkele;).
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Ostin näköjään epähuomiossa jotain vaaleapaahtoista kahvia. Maistuu ihan sonnalle.
 

HeroForSale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punapaitaiset
Saanko itkeä? Ai en vai, itken perkele kuitenkin. Oi pimeyttä. Ellei hyvä taskulamppu tuo riittävästi valoa elämään, niin rohkenenko olettaa ettei 500w työmaahalogeenikään tee autuaaksi?
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Semmoinen olo, että tekisi mieli kirjoittaa melkein jokaiseen ketjuun, mutta ei ole asiaa niin paljoa, että asian siitä saisi, joten kirjoitan tänne, koska voin. Pieni nousu olo lie syy. Näihin pippaloihin voisi olla kiva päästä, käydä kokemassa: Tomorrowland.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös