Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 317 080
  • 66 800

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juhannuksena hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja alkoholijuomia tavallisen viikonlopun tavoin.

Ruokiin tulee panostettu yleensä vähän normaalia enemmän, koska on aikaa tehdä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Elekääpä nyt. Jos joka tapauksessa ryyppää joka viikonloppuna, niin miksi tehdä poikkeus juhannuksena?

Täksi jusanderiksi aion valmistaa viikinkisimaa ja juoda sitä vihollisten pääkalloista. Ryys.

Sitten on toki eri asia, mitäpä sitä rutiineista poikkeamaan? Mutta paljon on Suomessakin väkeä, jotka eivät ryyppää paitsi silloin, kun on "pakko" ryypätä koska on vappu, juhannus tai muu vastaava, ja sitten tulee pahaa jälkeä tai väkinäistä pakkohauskanpitoa seurassa, jossa ei oikeastaan edes viihdy, mutta kun on se juhannus ja siis pakko mennä erämaahan riitelemään puolison ja/tai kännissä aina rähisevien tuttavien kanssa.

Viikinkisima kuulostaa hyvältä, kunhan otat tuoreet pääkallot irti pahimmilta "nyt on hei jussi"-pönöttäjiltä joilla on HK:n sinistä, Karjala-lippis, Karjalaa auto täynnä ja autossa soi JVG tai Cheek.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Mutta paljon on Suomessakin väkeä, jotka eivät ryyppää paitsi silloin, kun on "pakko" ryypätä koska on vappu, juhannus tai muu vastaava, ja sitten tulee pahaa jälkeä tai väkinäistä pakkohauskanpitoa seurassa, jossa ei oikeastaan edes viihdy, mutta kun on se juhannus ja siis pakko mennä erämaahan riitelemään puolison ja/tai kännissä aina rähisevien tuttavien kanssa


Niinpä. Kuten aiemmin totesin, niin itekkään en oikein ymmärrä näitä ihmisiä jotka juovat silloin, kun on "pakko" vaikkei oikeasti edes ole. Sosiaalisesta paineesta tai muusta kenties. Tiedän muutaman tämmöisen tapauksen, jotka ovat tämmöisiä ns. "kalenterijuoppoja." Aika tylsä meininki, kun juo vain silloin, kun on "pakko" ja muuten sitten ei yhtään osata ottaa rennosti. Enkä nyt puhu mistään, että pitäisi vetää överit.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viikinkisima kuulostaa hyvältä, kunhan otat tuoreet pääkallot irti pahimmilta "nyt on hei jussi"-pönöttäjiltä joilla on HK:n sinistä, Karjala-lippis, Karjalaa auto täynnä ja autossa soi JVG tai Cheek.

HK:n sininen on muuten hyvää kylmänä. Nuo muut ei sitten oikein uppoa. Karjalalippistä en omista, Karjala olut ei kuulu suosikkeihini ja JVG & Cheek ei ja ei.
 

Janippa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Mitä palstaveljet aikovat tehdä keskikesän juhlana?

Lähinnä varmaan juoda kaljaa, kivasti 4 päivän vapaat juhannuksena, joten on aikaa röpötellä useampikin päivä. Myös grillaaminen kuuluu ehdottomasti keskikesän juhlasuunnitelmiin. Ainoa mikä juhannusbileistä puuttuu, on muu suunnitelma, mutta pääseehän noilla kahdella jo suht pitkälle. Yhden kaverin kanssa sovittu, että hengataan kimpassa, paikka ja muu seura vaan on täysin auki vielä. Voi olla että ollaan Lappeenrannan suunnalla, voi olla Ruokolahden suunnalla tai voi jopa olla, että ollaan Järvenpään suunnalla. Turha stressata vielä näistä asioista sen enempää, kunhan olut on kylmää ja grilli kuumana. Ensimmäisestäkään enää niin merkitystä, kun on tarpeeksi saanut olutta kyytipojaksi.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Mitä palstaveljet aikovat tehdä keskikesän juhlana?

Näillä näkymin vietän kyseisen juhlan kotosalla ja persaukisena. Alkoholiin en koske ja makkaratkin saavat jäädä väliin. Tosin en voisi grillausta muutenkaan harrastaa, sillä en tunne ketään, jonka luokse voisin mennä kyseistä aktiviteettia harrastamaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Mitä palstaveljet aikovat tehdä keskikesän juhlana?

Ensi viikon ke-to välisenä eka autollinen minä mukaan luettuna lähdetään ruottin puolelle hakemaan ruotsin kultaa. Siitä sitten hieman alaspäin Kalajoelle viettämään möksäelämää. Toinen autollinen tulee perässä torstaina.
 

Nick Neim

Jäsen
Mitä palstaveljet aikovat tehdä keskikesän juhlana?

Vähän aikaisemmin jo tässä ketjussa tulikin paljastettua, eli keskikokoisella (8 hlöä) porukalla lähdetään juhannusfestareille, määränpäänä Jämsä. Neljäs vuosi putkeen lähes samalla porukalla, pari on alkuperäisestä poistunut ja pari on tullut tilalle. Hauskaa on silti joka vuosi ollut.

Pistettiin tällä viikolla taas jo mökki ensi vuodeksi varaukseen, eli viisi juhannusta siellä ainakin tulee vietettyä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Pakkohan tämä asia on tuoda julki. Tässä kerran eräänä, kun olimme vaimon kanssa kaupungilla viettämässä tuttava pariskunnan kanssa iltaa ja jatkoimme kaupungissa kotiin. No, jossakin vaiheessa tyttöset olivat vetäytyneet vaatekomeroon ja osuimme kaverin kanssa sinne. Näky oli silmiä ja mieltä hivelevä. Tyttöset kokeilivat ja vertailivat miltä tuntuu ero ns. normi tissien ja silikonitäytteisten tissien välillä ja pääsimme me kaverinikin kanssa testaamaan, koska olimme kateudesta vihreänä. Pidemmälle leikki ei jatkunut, mutta mukavata oli tuokin.
 

dorka

Jäsen
Hienoja suunnitelmia, toivottavasti sää suosii meitä kaikkia. Te jotka pulloon juhannuksena tartutte, niin muistakaahan juoda sitä ilolientä tarpeeksi paljon. Ilman viinaahan ei voi olla hauskaa!

Itsellä on täysin auki suunnitelmat. Seura on jo varma sekä se, että nesteytys tulee oleman vahva. Voimme löytää itsemme jostain Suomen rannalta, mökiltä, baarista tai vaikka Kalajoen juhannukselta.

Rantalentopallo on muuten saatanan hieno laji. Olemme ystävieni kanssa käyneet pelailemassa tänä kesänä melko runsaasti ja kyseisen lajin pelaaminen on aivan helvetin hauskaa.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Olen nyt jo mmutamaan kertaan tällä palstalla törmännyt ovelaakin ovelampaan verbaalisen näpäytykseen, joka alkaa sillä, että näpäyttäjä myöntää käyneensä tuijottelemassa näpäytettävän viestihistoriaa, josta sitten juttu jatkuu johonkin ovelaan kiisteltävää aihepiiriä sipaisevaan parrunpäreeseen. Eikö tollainen käyttäjäprofiilien tirkistely ja sen myöntäminen ole aika noloa?

Eihän kukaan oikeassa elämässäkään tee ratkaisua tarkistaa toisen luottotietoja sen jälkeen, kun se toinen henkilö on olutpöhnässä alkanut kehumaan rahoillaan, ihan vain päästääkseen omahyväisesti virnistämään rahauholle takaisin, että ''omatieto.fin perusteella ei rahaa ole vieläkään tarpeeksi, kun maksuhäiriöitä on kirjattuna tänne tusinan verran''. Tai en tiedä, jos joku näin tekeekin, varmaan se on se sama tyyppi, joka virtuaalimaailmassa iskee kirjoitushistorian verbaalijabeja.
 

dorka

Jäsen
omatieto.fi

On muuten melko hassunhauska sivusto. En yhtään ihmettelisi vaikka monikin suomalainen ostaisi tuon palvelun vaikkei mitään kauppaa olisikaan tekemässä. Sillä nimittäin pääsisi helposti vähän kaivelemaan tietoja naapurista, kavereista, sukulaisista tai muista uusista tuttavuuksista. Sitten voisi salamyhkäisesti mennä puhumaan toisen seläntakana paskaa, "Hei, tiesitkö, että toi Marjukan uus poikkis sai vuonna 2012 yhden maksuhäiriömerkinnän. Ihan varmaa joku jäätävä kriminaali, parempi olla sille ihan helvetin tyly!"
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ja sieltä heti kättelyssä (jaettuun) johtoon Ralphin tulosveikkauskisassa. Eipä noissa hirveän usein ole mikään peli osunut oikein.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään oli Helsinki-päivä. Millaisia kierroksia porukka teki?

Mä kävin ensin tutustumiskierroksella ravintola Savoyssa, sitten veneellä Sirpalesaareen ja ravintola Saareen, jossa lasi skumppaa ja lopuksi Pussikaljaelokuva Andorrassa. Ja siinä välissä kävin Erottajan paloasemalla ja sen tornissa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Laitan nyt tänne, vaikka juntti-ketjuun olisi voinut myös mennä.
Kuvassa brasilialaisia jalkapallofaneja ja...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Millainen on hyvä bändin nimi? Onko hyvännimisiä bändejä olemassa?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tyni kävi vähän tökkäämässä kesätyttöä eikä pahemmin soitellut perään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös